Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün kahvaltimi degisik yapiyorum ama siz benim gibi yapmayin.. ben uzun zamandir ayni kilodayim + _ sinir bozucu...

iki yumurta, 4 zeytin yarinin yarisi simit peyaz peynir domates salatalik sade kahve..

günaydınnn.. Denizdeyim kuzular.. Balık balık diye dolanırken bulduğum ganimetler an itibariyle olası masraflar da dahil tüm dukan giderlerimi karşılamıştır :)) uyyyy ben bu denizuuu ne edeyuuummm :)))

ayy nasıl özendim şimdi sanaaa, ben de deniz istiyorum yaa

günaydın kızlaarr...

bende atak evresini -2100 le tamamlamış bulunuyorum :) bakalım bundan sonraki gidişat nasıl olacak... daha önce bahsettiğim elevit vitaminin içinde bulunan vitamin ve mineral değerlerini vermek istedim size, bir de yetişkin bir kadının günlük ihtiyacının alt ve üst limitlerini

A vitamini: Elevitte -> 1200 micro gram, günlük ihtiyaç (alt-üst limitler) -> 700 - 3000 micro gram

B1 vitamini: Elevitte -> 1.6 mg, günlük ihtiyaç (alt-üst limitler) -> 1.1 - üst limit belirlenmemiş mg

B2 vitamini: Elevitte -> 1.8 mg, günlük ihtiyaç (alt-üst limitler) -> 1.1 - üst limit belirlenmemiş mg

B5 vitamini: Elevitte -> 10 mg, günlük ihtiyaç (alt-üst limitler) -> 5 - üst limit belirlenmemiş mg

B6 vitamini: Elevitte -> 2.6 mg, günlük ihtiyaç (alt-üst limitler) -> 1.5 - 100 mg

B8 vitamini: Elevitte -> 200 micro gram, günlük ihtiyaç (alt-üst limitler) -> 30 - üst limit belirlenmemiş micro gram

B9 (Folic Asit) vitamini: Elevitte -> 800 micro gram, günlük ihtiyaç (alt-üst limitler) -> 400 - 1000 micro gram

B12 vitamini: Elevitte -> 4 micro gram, günlük ihtiyaç (alt-üst limitler) -> 2.4 - üst limit belirlenmemiş micro gram

C vitamini: Elevitte -> 100 mg, günlük ihtiyaç (alt-üst limitler) -> 75 - 2000 mg

D3 vitamini: Elevitte -> 12.5 micro gram, günlük ihtiyaç (alt-üst limitler) -> 15 - 50 micro gram

E vitamini: Elevitte -> 15 mg, günlük ihtiyaç (alt-üst limitler) -> 15 - 1000 mg

Nikotinamid: Elevitte -> 19 mg, günlük ihtiyaç (alt-üst limitler) -> 14 - 35 mg

Elevitte bulunan 4 mineral: kalsiyum (125 mg), demir (60 mg), magnezyum (100 mg), fosfor(125 mg)

Elevitte bulunan 3 eser element: bakır (1 mg), mangan (1 mg), çinko (7.5 mg)

NOT: belirtilen günlük ihtiyaçlarda gebelik ve emzirme dönemi hariçtir.

Günaydın Kızlar...
Perşembe sabahı kilo bildirimi için tartıldığımda 63.7 kg çıkmıştım.
Şu an 63.0 iki günde 700gr. hımmmm :) Bu arada Dukan' a çalıştım biraz. Güçlendirmeye geçmeden önce iyice bi baktım. Çok kişinin yanlış uyguladığı bir şeyden bahsediyor adam. Bu ödül yemeği olayı ve nişastalı besinlerle ilgili. Örneğin 100 gün sürecekse güçlendirme evremiz, bunun ilk 50 gününde haftada bir ödül yemeği ve bir nişastalı besin alabileceğimizi söylüyor. Sonraki yarısında haftada iki ödül yemeği ve bunlar da ardı ardına öğünlerde olmamak koşuluyla öneriliyor. Yanlış uygulayanlar olabilir diye not düşüyorum.

Son düzenleme:
peki bişey daha sorucam.mesela sabah kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeğini yedim diyelim.o gün içinde tekrar yulaf kepeğinden krep yapıp yiyormuyuz.bide gene 1.5 kaşık olarak mı?sağol

betumutlu güçlendirme evresindesin bildiğim kadarıyla. Seyir boyunca da 2 kaşık almalıydın. Sorundan 1,5 kaşık aldığını anlıyorum( ATAK EVRESİ İÇİN 1,5 KAŞIK). Kitabı okumak işte burda çok önem kazanıyor. Güçlendirmede de 2 kaşık vermiş. Korumada 3 kaşığa çıkıyor. Rica ederim canım.

Son düzenleme:
kızlar...nasılsınız bakalım?ben çok iyi değilim.elimden geldiğince okumaya çalıştım geçmişi....diyetimi bozmadım ama canım gerçekten bişey yemek istemiyo.çok özledim ben sizi.iyiki varsınız

Güzelim sana mesaj yazmıştım ama görmedin sanırım neyse. Sesini duymak güzel. Biz de seni özledik. Aynı iştahsızlık bende de var Sıcaklar da etkiliyor sanırım.

Son düzenleme:
Kizlar elimde bir avuc kadar kiraz sapi var ne kadar suda kaynatmam gerek bilen varmi...? is arkadasim kirazlarini banada sapi kaldi..

Bir cezveye 1 tutam yeterli oluyorr

okudum canım ama alıntı yapamadım.sıcaktan üzütüden...hiç bişey yiyemiyorum ya...

Kuzu ben tatildeyken sana ne oldu. Üzüldüğünü okuyorum ama ne oldu bilmiyorum..

kaçamak kaçamak üstünee yandım beeeen :44: geçenlerde kendime dukan usulu çikolata ve nutella yapmıştım az önce kahvemin yanında onu kaşıkladım, inşallah artı olarak dönmez bana ama napayım dayanamadımm her gün bi stresle çıkıyorum tartıya allah bi an önce şu psikolojiden ve vucudumun kilo alma eğiliminden kurtarsın beni noluuurr

aşk meşk mevzuları diyelim kuzucum...ben sana mest çayın tadını sorcam nası tadı onun ?kötümü?

MEst çayının tadı çok hafif. Ben yeşil çayı bepenmiyorum mesela. mest çayı hoşuma gitti.

Amann koyver gitsin. Sıkma 3, şahırlar için canını sakın değmezzz hiçbirinee..

artık ikili rakamları görmek istiyorum çok yoruldum

Fistigimmmm hosgeldinnnn bende seni özledimmm sykma canini hersey olacagina variyor...bende cok yoruldummm biramiyorum ama böylede olmuyo iyice sykyliyorum...Ramazan da güclendirme gibi yapacagim tatil boyuncada sonra geldigimde kaldigim yerden devammm.

Kiraz saplarini dün kaynattim aynen dedigin gibi arkadasim buzdluga koydum güzelce sogudu sonra afiyetle ictim...

ne güzel ikili rakamlardasın...daha 3 ay var bnm 2li rakam görmeme.çok sıkıldım.

Merhaba dukaniçeler ve dukanprensesleri

Uzun zamandır yokum işten güçten koşturmadan giremedim.Perşembe bildirim yapıcaktım ama istediğim kiloyu tartıda görmeyince yapmadım nitekim perşembe akşamı dahil olmak üzere bugüne dek her gün öyle veya böyle kaçamak yaptım ( biraz can sıkıntıları vardı ama kendimi hemen duygusal açlığa kaptırdığım için pişmanım seyire geçtikten sonra pek düzen tutturamadım atakta verdiğim kiloyu hala koruyorum ama seyirde verdiğim 1.5 kiloyu aldığımı hissediyorum(bazen artı bazen eksi çıkıyor anlamıyorum )

Benim size sorum şu kızlar ben yine 3 gün atak yapıp adam gibi tekrar devam etsem olur değil mi dukan da öyle diyordu sanki kitabında yanlış hatırlamıyorsam ...İnşallah kilo vermem yine devam eder ama birde şu tuvalet sorunu hallolsa (

Çok sordum biliyorum ama son olarak ben atak evresinde çok yoruluyorum bu yüzden multivitamin kullanıyorum bi sakıncası olmaz sanırım...spor da yapamıyorum ...nasıl olcek bu işler ????:44:

Kızlar yetişin :)
yoğurtlu patlıcan salatasını akşam öğünü yapsam başkaca ete buta bulaşmasam, acep yoğurttaki protein beni kurtarır mı :) Valla canım hiç et yemek istemiyo ne yapayım. Acele cevap zira patlıcanlar beni bekliyooo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…