günaydınnn.. Denizdeyim kuzular.. Balık balık diye dolanırken bulduğum ganimetler an itibariyle olası masraflar da dahil tüm dukan giderlerimi karşılamıştır :)) uyyyy ben bu denizuuu ne edeyuuummm :)))
peki bişey daha sorucam.mesela sabah kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeğini yedim diyelim.o gün içinde tekrar yulaf kepeğinden krep yapıp yiyormuyuz.bide gene 1.5 kaşık olarak mı?sağol
kızlar...nasılsınız bakalım?ben çok iyi değilim.elimden geldiğince okumaya çalıştım geçmişi....diyetimi bozmadım ama canım gerçekten bişey yemek istemiyo.çok özledim ben sizi.iyiki varsınız
Güzelim sana mesaj yazmıştım ama görmedin sanırım neyse. Sesini duymak güzel. Biz de seni özledik. Aynı iştahsızlık bende de varSıcaklar da etkiliyor sanırım.
okudum canım ama alıntı yapamadım.sıcaktan üzütüden...hiç bişey yiyemiyorum ya...
Dukan Diyeti uygulayanların hikayelerini paylaşmasını öneriyorum.
Oncelikle Burayi okuyunuz ! http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...59399-yeni-baslayanlar-icin-dukan-diyeti.html
Dukan Dİyeti Yemek tarifleri için http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-56.html#post20868675:40:[/QU
çok kolay görünmedi gözüme..
Kıyamam ben sana. Yoğurt yemeye çalış hiç değilse.
Kizlar elimde bir avuc kadar kiraz sapi var ne kadar suda kaynatmam gerek bilen varmi...? is arkadasim kirazlarini banada sapi kaldi..
okudum canım ama alıntı yapamadım.sıcaktan üzütüden...hiç bişey yiyemiyorum ya...
Bir cezveye 1 tutam yeterli oluyorr
Kuzu ben tatildeyken sana ne oldu. Üzüldüğünü okuyorum ama ne oldu bilmiyorum..
aşk meşk mevzuları diyelim kuzucum...ben sana mest çayın tadını sorcam nası tadı onun ?kötümü?
artık ikili rakamları görmek istiyorum çok yoruldum
Fistigimmmm hosgeldinnnn bende seni özledimmm sykma canini hersey olacagina variyor...bende cok yoruldummm biramiyorum ama böylede olmuyo iyice sykyliyorum...Ramazan da güclendirme gibi yapacagim tatil boyuncada sonra geldigimde kaldigim yerden devammm.
Kiraz saplarini dün kaynattim aynen dedigin gibi arkadasim buzdluga koydum güzelce sogudu sonra afiyetle ictim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?