hoşgeldin burcu :) aslında jambonların yağ oranı %3 falandı benim hatırladığım, namet, polonez falan var bulamadın mı sen onlardan?
Kızlar bide size sorayım benim bugun 2. günüm yani atak
Şu Activia nın kayısılı yogurdundan yiyemem dimi meyve var
light meyveli yoğurtlar günde 2 kutuyu geçmemek kaydıyla yenebilir,ama içinde ya şeker olmayacak hiç,ya da aspartam latatlandırılmış olacak..mış. dukan baba diyo:)
ben evde kendim de yapıyorum light yoğurda azıcık (baya az) meyve doğruyorum. gerçi dukana başlayalı hiç yapmadım daha da..
Evet canim cünkü ramazanda oruc tutacagim 5 hafta türkiye tatiline gidecegiz orda dukan yapmam cok zor olacak.Bu yüzden ben tatil boyunca güclendirme gibi yapacagim eylül de yine kaldigim yerden devam edecegim..Baska secenek göremiyorum..
kızlar duanıza ihtiyacım vaaar
bu arada bnm atağımın ilk günüydü bugün.
zorlanmadım desem yalan olur,ilk gün malum bünye afalladı biraz,elimden geldiğince karnım kazınacak kadar aç kalmamaya çalıştım.
akşam yemeğinde ciğer sote yaptım,çok çok az yağ domates ve soğan kullandım,porsiyon başı hesap edince baya baya az düşmüştür dom.&soğanda. zero içtim.
bugün 2 bar. light süt içtim, bir ara bir parça haşlanmış tavuk yedim,yine bir ara bi parça peynir attım ağzıma. su 2 lt geçmiştir heralde.
yanlız öğleden sonra baya bi baş ağrım oldu hala da var, belki diyetten değildir bilmiyorum,eşimin de ağrıyordu çnkü.
ha bir de sbh aç karna 57 idim,akşam yemeğinden hemen snra ise 56,2 geldim çok şaşrdım,gerçekten gn içinde bile değişiyormuş,kitapta da öle diyodu zaten.
bu arada bn bi 4-5 kilo vericem. atağı 3 veya 4 gnde kesmeyi planlıyorum.
kpss den bahsetmişsiniz ben de gireceğim,nispeten sıkı bi kahvaltı yapmayı planlıyorum,13ünde de tez savunmam var ondada biraz sıkı yerim,zira zor bi gün olucak:S
kızlar bugn seyre başladım ama şeytanlar beynimde gezip durdu ,o kadar yordu ki bu atak beni devam edip etmemede kararsız kaldım.açlık hissim tamamen gitti hiçbişey yemek istemiyor canım resmen aç kalsam banamısın demiyor midem,güya sebze günümdü bir parça haşlanım karnıbahar yedim tavuğun yanında ,canım sadece ekmek istiyor ...kızın kopardığı ekmekten bir ısırık aldım ve beynim başladı söylenmeye bu lezzeti nasıl birakırsın diye neyse uymadım şeytana ammma çok yakındapes edersem şaşırmayın...gücüm bitiyor kararlılığım bitiyor offff offff....
bu arada toplamda 3 kiloya yakın vermişim
mikrodalga kekınden yaptımkendıme. boyle yumusacık pandıspanya kekı gıbı olmus. saat gec oldu ama yedım bıtanecık..
yoğurt,tatlandırıcı ve vanılya aroması uclusuylede dondurma yaptım ,dondurma kaplarına doldurup buzluga attım. yarın yalarım
bugün mide fesatı geçirmezsem iyidr.sabah neslinin poğaçası çay domates peynir hindi füme yedim.öğlen kırmızı pul biberli kekikli tavuk yedim hindi fümede yedim yanında ayran içtm.snra bi ara yoğurt yedim form çay içtim.snra ekimle buluştk kahve içtik çay içtik.11de eve geldim tavuklu biberli mantar yedim ayran içtim.bugün ekimle bana splenda aldık migrostan.onun büyüsüyle pancake yaptm tatlısızlıktan ölcektim artık onu yedim yanında limonata içtim.şimdi midemden tuhaf bi ses geliyo isyanda sanırım
Olmaz olmaz biseycik olmaz....insallah..ekimle bulustunuz demek cok sevindim...insallah banada kismet olur...
kızlar bugn seyre başladım ama şeytanlar beynimde gezip durdu ,o kadar yordu ki bu atak beni devam edip etmemede kararsız kaldım.açlık hissim tamamen gitti hiçbişey yemek istemiyor canım resmen aç kalsam banamısın demiyor midem,güya sebze günümdü bir parça haşlanım karnıbahar yedim tavuğun yanında ,canım sadece ekmek istiyor ...kızın kopardığı ekmekten bir ısırık aldım ve beynim başladı söylenmeye bu lezzeti nasıl birakırsın diye neyse uymadım şeytana ammma çok yakındapes edersem şaşırmayın...gücüm bitiyor kararlılığım bitiyor offff offff....
bu arada toplamda 3 kiloya yakın vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?