kızlar bugn seyre başladım ama şeytanlar beynimde gezip durdu ,o kadar yordu ki bu atak beni devam edip etmemede kararsız kaldım.açlık hissim tamamen gitti hiçbişey yemek istemiyor canım resmen aç kalsam banamısın demiyor midem,güya sebze günümdü bir parça haşlanım karnıbahar yedim tavuğun yanında ,canım sadece ekmek istiyor ...kızın kopardığı ekmekten bir ısırık aldım ve beynim başladı söylenmeye bu lezzeti nasıl birakırsın diye neyse uymadım şeytana ammma çok yakındapes edersem şaşırmayın...gücüm bitiyor kararlılığım bitiyor offff offff....
bu arada toplamda 3 kiloya yakın vermişim
Afiyet olsun bol bol ___ olsun...bende zerro cola yi buz kaplarina paylastirdim attim buzluga.
Yemek tariflerimizi kolayca bulabilmek için bir başlık açsak nasıl olur
haklısın ipek böcüğümmm,sürprizin +sı _si olmazmış.
2 gün saf proteinin üstüne dün 77.1 olan kilom akşam eve gittiğimde 77 idi.
inanılmaz sevindim akşam 77 görüyorsam sabah mutlaka 76lı bişeyler görürüm dedim.
tartıldım sabah,77.8 bu ne yaaa
bi 10 dk sonra tekrar çıktım 77.3,manyak mı bu tartı.pili kaç ayda bir bitiyormuş ki bunların,pili bitmiş olabilir mi ki ?
ayy cidden bu sabah çok keyifsizim,dün zaten üzüldüm burda, üstüne de sabah bütün emeklerim +olarak dönüşünü görünce cidden ağlamak istiyorum şu anda.ilk defa kendimi bu kadar keyifsiz hissettim.
üstüne de güne manyakla uyandım yine,offffff
haklısın ipek böcüğümmm,sürprizin +sı _si olmazmış.
2 gün saf proteinin üstüne dün 77.1 olan kilom akşam eve gittiğimde 77 idi.
inanılmaz sevindim akşam 77 görüyorsam sabah mutlaka 76lı bişeyler görürüm dedim.
tartıldım sabah,77.8 bu ne yaaa
bi 10 dk sonra tekrar çıktım 77.3,manyak mı bu tartı.pili kaç ayda bir bitiyormuş ki bunların,pili bitmiş olabilir mi ki ?
ayy cidden bu sabah çok keyifsizim,dün zaten üzüldüm burda, üstüne de sabah bütün emeklerim +olarak dönüşünü görünce cidden ağlamak istiyorum şu anda.ilk defa kendimi bu kadar keyifsiz hissettim.
üstüne de güne manyakla uyandım yine,offffff
Çok teşekkür ederim. Hastalık gibi kötü bir şey değil şükür. Altından zor kalkılacak bazı işlere giriştim, başarmak istiyorum ama şimdi olduğu gibi bazen umutsuzluğa kapılıyorum. Yapamayacağım diyorum, pes etme noktasındayım. O yüzden duanıza ihtiyacım var.
çok çok teşekkür ederim tenarristediğin neyse allah gönlüne göre verir inşallah canım.
bugün mide fesatı geçirmezsem iyidr.sabah neslinin poğaçası çay domates peynir hindi füme yedim.öğlen kırmızı pul biberli kekikli tavuk yedim hindi fümede yedim yanında ayran içtm.snra bi ara yoğurt yedim form çay içtim.snra ekimle buluştk kahve içtik çay içtik.11de eve geldim tavuklu biberli mantar yedim ayran içtim.bugün ekimle bana splenda aldık migrostan.onun büyüsüyle pancake yaptm tatlısızlıktan ölcektim artık onu yedim yanında limonata içtim.şimdi midemden tuhaf bi ses geliyo isyanda sanırım
biz ekimle buluştuk bugün hiiiçç onun yaşlıyım dediine bakmayın bi görseniz fıkır fıkır maşallah hepimizi cebinden çıkarır
Ay babyyy
Ben tam tersi olur nasılsa diye öle dedim. Hay benim şom ağzıoma....
Sen bundan sonra kilo aldım deme ama haksızlık olur. Kas onlar kas. Kas alıyorsun sen. Türk kası :) (yaa şaka tamam vurmaaa)
Senin tartı kafayı yemişş.10 dakika da 500 gramı ne yaptın böbreğinimi aldırdınnn.
YArın sabah çıkar ak koyun kara koyun. Sıkma canını. Ben 2 gün önce + 1000 gördüm herhalde dedim uyanamadım. ertesi gün 700 gitti. Bugünde 400. Ruh hastası oldu bünyeler...
Sıkma bebem canını. 40 beden pantalon olduya ohhh sefan olsun.
Birde şöle düşün bugüne o manyak yanında uyanabilirdin en azından kapıda karşına çıkıyor sünger bob...
sıkma canını kuzum yaaaben de dün 68.3 çıkmıştım, dün p+s günümdü bi önceki güne göre biraz daha fazla yiyince (diyet kurallarının dışına çıkmadan) hemen 68.6 çıkıverdim bu sabah. gün gün bakmakla çok anlaşılmıyor aslında, ben daha önce yaptığım diyetlerde 15 günde 1 kilo veriyodum ancak. bu kiloları da 2 ayda almadık ki kuzum zaten, ne kadar zaman insan üstü yediysek o kadar zaman sabretcez artık. çıktığımız vitesle inicez napalım. sen 3.5 ayda çok iyi kilo vermişsin ve bence moralini düzgün tutup devam edersen istediğin kiloya ineceksin yakında, zaten çok az kalmış. aslında en zoru hedefe çok yaklaştığında oluyor sanırım sabırsızlık artıyor biraz ve metabolik olarak da kilo verme hızı düşüyor.
Ay babyyy
Ben tam tersi olur nasılsa diye öle dedim. Hay benim şom ağzıoma....
Sen bundan sonra kilo aldım deme ama haksızlık olur. Kas onlar kas. Kas alıyorsun sen. Türk kası :) (yaa şaka tamam vurmaaa)
Senin tartı kafayı yemişş.10 dakika da 500 gramı ne yaptın böbreğinimi aldırdınnn.
YArın sabah çıkar ak koyun kara koyun. Sıkma canını. Ben 2 gün önce + 1000 gördüm herhalde dedim uyanamadım. ertesi gün 700 gitti. Bugünde 400. Ruh hastası oldu bünyeler...
Sıkma bebem canını. 40 beden pantalon olduya ohhh sefan olsun.
Birde şöle düşün bugüne o manyak yanında uyanabilirdin en azından kapıda karşına çıkıyor sünger bob...
Günaydın canlar,
Herkesin kandili kutlu, duaları kabul olsun inşallah.
Akşamdan bu yana bir sürü şey yazılmış henüz bakamadım biraz yoğunluğum var, bitince koşarak gelicem yanınıza.
Medesam senin mesajını okudum ve şaşırdım. 3,5 aydır konuşuyoruz ilk defa bu kadar düşük gördüm moralini. Akşam canım sıkıldı yazmışsın ya, evet bir an oldu öyle bişey ama sonra zaten deniz de anladı alınganlık yaptığını. Tartıya gelince de bence onun pili bitiyor, yoksa aksi mümkün değil. Birşey yemeden içmeden + çıkman mümkün değil.
Ben senin kıpır kıpır, cıvıl cıvıl hallerine alışığım bitanem. Lütfen derin bir nefes al, o sabah kapıda gördüğünün senin muhteşem cevapların karşısında yüzünün aldığı şekilleri düşün ve gülümse.Ben bir de o ilk ağladığında senin yüzünün şeklini çok merak ettim ha Seni çok seviyorum, hepinizi çok seviyorum.
Günaydın canım, tartıldın mı sabah yazmamışsın?
......benim için de dua edin bu gece hayırlı bir kısmet bulup yuvasının hanımı,eşinin geyşası,bebişlerinin anası olsun diyeeee
canlarımmmm önceliklee hepinizin kandili mübarek olsun,umarım herkesin duaları kabul olurr
benim için de dua edin bu gece hayırlı bir kısmet bulup yuvasının hanımı,eşinin geyşası,bebişlerinin anası olsun diyeeee
çoookkk çoook sağolun valla yüzümü güldürdünüz sabah sabah.
ipekğim haklısın valla Allah korusun yanımda bulsam öyle hızla koşar kaçardım ki kesin bol bol _ görürdüm
ekimim Allah senin de iyiliğini versin e mi,hakikaten sen öyle deyince birden o ilk böhüü böhüü diye sarılıp ağladığı zaman yaşadığım şaşkınlık ve şok aklıma geldi,hakikaten bi tuhaf olmuştum noldu şimdi yaw diye
evet ben de kendimi ilk defa böyle keyifsiz gördüm,neden bilmiyorum.
dün akşamdan da etkilenmiş olabilirim,kimseyi üzmek kırmak istemem sonuçta.
neyse dün akşam 77.00 görünce de bu sabah 76lı bişey göreceğimden çok emindim,birden acaip bir + görünce neye uğradığımı şaşırdım.c.tesi/pazar 2 gün de abartmadan sebze yememe rağmen 2 gündür saf protein yaptım ve hatta tatlandırıcılı hiç bişey yemedim içmedim resmen cezalandırdım kendimi.karşılığını göreceğim derken çok şaşırdım.karnım da hafiften ağrılamalara başladı,bir an önce gelse de kurtulsam
canlarımmmm önceliklee hepinizin kandili mübarek olsun,umarım herkesin duaları kabul olurr
benim için de dua edin bu gece hayırlı bir kısmet bulup yuvasının hanımı,eşinin geyşası,bebişlerinin anası olsun diyeeee
ipekğim haklısın valla Allah korusun yanımda bulsam öyle hızla koşar kaçardım ki kesin bol bol _ görürdüm
ekimim Allah senin de iyiliğini versin e mi,hakikaten sen öyle deyince birden o ilk böhüü böhüü diye sarılıp ağladığı zaman yaşadığım şaşkınlık ve şok aklıma geldi,hakikaten bi tuhaf olmuştum noldu şimdi yaw diye
neyse dün akşam 77.00 görünce de bu sabah 76lı bişey göreceğimden çok emindim,birden acaip bir + görünce neye uğradığımı şaşırdım.c.tesi/pazar 2 gün de abartmadan sebze yememe rağmen 2 gündür saf protein yaptım ve hatta tatlandırıcılı hiç bişey yemedim içmedim resmen cezalandırdım kendimi.karşılığını göreceğim derken çok şaşırdım.karnım da hafiften ağrılamalara başladı,bir an önce gelse de kurtulsam
günaydınn hanımlar ve hayırlı kandiller
ALLAH ramazana da kavuşmayı nasip etsin inşallah!!
dün benm potein günüm olmasına rağmen kilom bugün de aynı 69.100
ama itiraf edeyimm facedeki tariflerden süper bi buzluk çikolatası vardı onu yaptm minicik zaten 3 tane yedim (gece) ondan herhalll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?