O zaman simdiden afiyet olsun canim bende yarin izinliyim cumartesi pazar yine gececiyim bende yarin iki günlük yiyecek yapayim bari sykyldim ayni seyleri yemekten...ama bu aksam yulaf kepegimi evde unuttum yogurdumu almisim onu unutmusum...evim yakin ama gidemiyorum almaya..
neden alamiyorsunki güzelim sen evden yemegininerede calisiyorsun sen:26:
patrickk en sevdiğimm :)) erkekler ikiye ayrılır kuzum, algıda seçiciler, algıda s.çıcılarben saa birincisinden bakınam
ayrıca normalden de kastım meşruluk
E-maile sigmiyor demissin ya dosya o dosyayi winrar la yada winzip le birde öyle dene yinede sigmazsa dosya yükleme sitelerin den dene daha kolay olur senin icin..mesela ben almanya dayim mahrum kalirim..
Kızlar bu soğuk etkisinden haberiniz var mııııı? ben daha yeni okuyorum kitabın sonlarını, yeni haberim olduuu, şimdi gittim buzzz gibi duş aldım, bi de oda ısısında su içiyordum ben, soğuk su doldurdum suluuuma
Calistigim is yerini birakamam parayla calisiyorum ben in spielhalle..
günaydın kızlar
1 aylık güçlendirmenin sonucunu söylüyorum - 800 gr
günaydın kızlar
Sağol canımöteki türlü 1 saatte inmiyooo
bildiğim kadarı ile satılıyor. ama satıcıya kurt üzümü diye sor bir dahakine gojiberry olarak anlamamış olabilirYaw bu meret netten satılıyormu. Bizim buralarda 2 yere sordum yüzüme baktılar böm bömm ne diyon bacım modunda. O kadar bahsettinizki bende almalıyım diye düşünüyorum...:)
ben de bugün itibariyle tekrar güçlendirmeye başlıyorum. 52.3 kg ile başlıyorum bakalım ne kadarı geri gelicek. :44: ama bundan sonra bi karar aldım hergün tartılmıcam. Tartılma günlerini cuma olarak belirledim. Bu arada yediklerimi her gün yazmaya devam edicem. Siz sevgili dukan arkadaşlarım kontrol etsin beni uyarsın diee =)
Bu sabah:
Dukan pizzası (Dukan ekmeği üstüne 1 domates+1 biber+2 dilim kaşar peynir+2 dilim salam)
Ek olarak 2 dilim salam+1 dilim kaşar yedim
2 meyveli yoğurt
Birazdan
2 normal ekmeğimle tost yicem öğle yemeği niyetine
Acıkınca
Hindi göğüs +yoğurt
Akşam
Karpuz yicem meyve hakkımı kullanmış olcam
Olmuyor maalesefher zaman yulaf kepeği aldığım markette kalmamış yerine yulaf ezmesi kullansam olur mu?
Günaydın canım,
Senin hedefin kaç? Ticker indan göremiyorum.
soslanmış sunumu da ekeleyecektim ki yüce ve düşünceli insan cerenimo " ama canları çeker şimdi, yapma" dedi.. silkindim, boynumu büktüm ve göndermedim. ama o şimdi yola düştü ve ben şincü ekleyebilirüüümmm.. yaşasın kötülükkkk
kıyma yoğ idi biber şeettim :))
bu tabağımın yarısı, yarısını yedikten sonra dank etti zira
Eki Görüntüle 463343
canım ben 52 olayım demiştim sonra 50ye çektim hedefimi zaman içinde ama 50yi sadece bi gün gördümşu an almasam yeter diorum açıkçası 50-53 arasında bi yerde kalmak istiyorum. boyum 1.50 bu arada
Günaydın kızçeler
2 günlük proteinden sonra bugün sebze+protein günüüüü
sabah 73,6 gördüm tartıda
Ya mübarek gün bi arının günahına girdim yaa
geçen görmüştüm pimapenin dış tarafında minik delik var, hava deliği galiba, ordan arı giriyodu, unuttum sonra ben bunu, bu sabah gördüm yine girdi kocaman bi arı hem deeeee :18::18::18::18:
ben de bekledim çıksın diye, çıkınca sakız soktum o deliğeeegelip gelip gidiyodu arı, dolanıyodu ordaaaa çok üzüldüm öyle görünce yaaaa ama napim çok korkuyorum arıdan, bi de oraya yuva falan yaparsa naparıızzzz:18::18::18: sonacıma bi baktım öteki deliğe girdi bu sefeeeerrrr :18::18::18::18: Onu da kapatcam ama arı yok ortada içerde mi acaba yaaaa
Eşim diyo o bulcak seni diyo bahçeye ininceee:18::18::18: yazdı seni diyoooo:18::18::18: her yerim kaşınıyo ya, çok huylandım, çok korkuyom, adrenalin kalori yakıyo mu acaba
E tamam canım o zaman, 50 yi gördün demek ki aşağısı yok artık senin için. Kasma kendini, ağır spor yapma vücut bir alışsın bakalım, zaten en alt sınıra da inmişsin daha fazlası olmaz.
ama şu an 52.3üm ve eminim bi kilo falan alırım geriye şimdi güçlendirmeye geçtiğim için. ben 50 kalmak istiyodum ya da en azından 52 :2: daha aşağısında gözüm yok valla
spor olayını terk ettim =) bi süre sporsuz devam etcem dediğin gibi vücudum bi alışsın güçlendirmeye de korumaya geçtiğimde de yapabilirim sporu vücudum şekillensin diesizinle birlikte başaracağıma inanıyorum ben bu güçlendirme işini. Tartı olayını da bıraktım haftada bi kere yeter, yoksa stres oluyorum
ippekkkk allah da seni güldürsünn he mi!!!! kontrolsüz güç güç değildir yavruşş :))Aman bakındaaa sen bilirsin işini kuzu..
Hatuna bak. Biz neyle çalışıyoruzzzz. Gerçi ben şöle yakışıklı bi şeyi öpme karşılığı çalışabilriim bu aralar. Malum calleni düzenli yapmaya başladımm :)
kop gel bayır aşağı ipekooo!!AAAA
Söylemeyi unuttumm.
Ben bu sabah - 500 görerek 79,5 oldum. Umarım önümüzdeki 2 gün + görmem. Bu psikolojik sınır acayip mutlu etti beni. Heyoo heyoooo
:)
bi güçlendirme bu kadar mı göze hoş gelir be ya!!günaydın kızlar
ben güçlendirmeyi iple çekiyorum 3 -5 de orda veriyoz durakladım mı derdi de yok.. vallahi gıpta ediyorum, maaşallah maaaşallahhDukaniceler, Kızçeler nasılsınız?
Dün ofis dışındaydım 1 gün aradan sonra geldim ama hepinizi çok özledim.
Umarım hepiniz iyisinizdir, herşey yolundadır, kilocuklar verilmiştir.
Ben güçlendirmeye 58,8 ile geçtim 4 haftayı tamamlıyorum ve şu an kilom 56,2 hala. :))
Herşeyimi yiyorum, aksattığım birşey yok veee bugün öğlen menümü yazıyorum kusura bakmayın ne olurAma hiç kaçamak yapmadım seyirde. 4 aydır hayalini kurduğum mercimek köfte, poğaça, börek, tiramisu dan oluşan gün tabağı. Hepsini yiyemem muhtemelen ama hedefe ulaşmak güzel.
Bu arada sadece görsellere bakabildim:
Neslim, proteinli yulaf kepeği uyarısı için teşekkürler.Ayrıca erişteni de gördüm balım ellerine sağlık.
Güneylim, bayıldım sana,inceciksin ama yüzüne ayrıca bayıldım.
Prensesim, köften harika görünüyor,çiğ de yenebilir sanki.
Şimdilik bu kadar canlar, ara ara bağlanacağım size, hepinizi öpüyorum.
adrenalin ödem de yapabilüğğ.. alemsin tatlım ya.. eşin de fenaymış :))))Ya mübarek gün bi arının günahına girdim yaa
geçen görmüştüm pimapenin dış tarafında minik delik var, hava deliği galiba, ordan arı giriyodu, unuttum sonra ben bunu, bu sabah gördüm yine girdi kocaman bi arı hem deeeee :18::18::18::18:
ben de bekledim çıksın diye, çıkınca sakız soktum o deliğeeegelip gelip gidiyodu arı, dolanıyodu ordaaaa çok üzüldüm öyle görünce yaaaa ama napim çok korkuyorum arıdan, bi de oraya yuva falan yaparsa naparıızzzz:18::18::18: sonacıma bi baktım öteki deliğe girdi bu sefeeeerrrr :18::18::18::18: Onu da kapatcam ama arı yok ortada içerde mi acaba yaaaa
Eşim diyo o bulcak seni diyo bahçeye ininceee:18::18::18: yazdı seni diyoooo:18::18::18: her yerim kaşınıyo ya, çok huylandım, çok korkuyom, adrenalin kalori yakıyo mu acaba
ben bugün mantı yapıcimm, kıymalı mıymalı..
abouuvv çok leziz görünüyo. benim gibi bir mantı canavarı için diyete uygun bu tabak hayaleden bilenem güsel
resimde kıyma yok emme ben ekledim hayal dünyamdan ve şu anda resmen işkencedeyim.çok pis canım çekti ya.. bunu makinesiz yapmak mümkün olsa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?