arkadaslar kkya giremedim telden baglaniyorum.cok sevdigim bi akrabamiz gece vefat etmis cok kotuyum ve suan yoldayim adanaya gidiyorum.kizlar yarin icin cok ozur diliyorum lutfen kusura bakmayin.bana kirilmayin.kotuyum cok daha gecende kandilde konusmustuk.kendinize iyi bakin
love01 canım başın sağolsun,Allah sabır versin inşallaah
AAAA
Söylemeyi unuttumm.
Ben bu sabah - 500 görerek 79,5 oldum. Umarım önümüzdeki 2 gün + görmem. Bu psikolojik sınır acayip mutlu etti beni. Heyoo heyoooo
:)
tebrikler ipek kuzusu
ben de bugün itibariyle tekrar güçlendirmeye başlıyorum. 52.3 kg ile başlıyorum bakalım ne kadarı geri gelicek. :44: ama bundan sonra bi karar aldım hergün tartılmıcam. Tartılma günlerini cuma olarak belirledim. Bu arada yediklerimi her gün yazmaya devam edicem. Siz sevgili dukan arkadaşlarım kontrol etsin beni uyarsın diee =)
Bu sabah:
Dukan pizzası (Dukan ekmeği üstüne 1 domates+1 biber+2 dilim kaşar peynir+2 dilim salam)
Ek olarak 2 dilim salam+1 dilim kaşar yedim
2 meyveli yoğurt
Birazdan
2 normal ekmeğimle tost yicem öğle yemeği niyetine
Acıkınca
Hindi göğüs +yoğurt
Akşam
Karpuz yicem meyve hakkımı kullanmış olcam
ilk fırsatta yapıcam şu pizzayı çok canım çekti valla,ellerine sağlık afiyet olsun fıstığım
Kızlar bu soğuk etkisinden haberiniz var mııııı? ben daha yeni okuyorum kitabın sonlarını, yeni haberim olduuu, şimdi gittim buzzz gibi duş aldım, bi de oda ısısında su içiyordum ben, soğuk su doldurdum suluuuma
tabikisiii vaaarrr,ben yaklaşık 2 aydır titreye titreye nefesim kesile kesilee duş alıyorum.daha bu sabah da donarak yıkandım,normalde yaz bile olsa çok soğuk su içemem ben,serin içmeyi tercih ederim :)
ama mümkün oldukça soğuk ve buzlu içmeye özen gösteriyorum.oturduğum yerden kalori yakıyorsam neden olmasın yani içerim
öncelikle Love01 bassaglıgı dılıyorum allah sabır versin
bugun sebze proteinde ilk günüm yulaf krep maydanoz yarım domates 2 acı sıvrıbıber bır parca beyaz peynır ve bır bardak sut ıctım
işe geldim ve yesil cayımı sekersiz içtim
hı bıde goji berry attım agzıma azıcık
oglen tonbalıgım ve maydanoz yogurt var
aksama ıse kıymalı kabak ve yogurt yapcam
68 ıle basladıgım yolculugum 3.5 gün süren atak süremin sonunda sabah 64 kgolarak başladım hedef kılom 57
sizi sahiden tanımadan çok seviyorumm
tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsin veee evet hepimiz birbirimizi tanımadan çook seviyoruz
Evet ben kontrol edemeyebiirim gücümü
YUVARLANARAK GELİRİM İNŞALLAHHH .
Ayy mantıya bayılırımmmm
KOSKEB kadın girişimciler olayı süper. Ben yüksek lisansın ilk senesi kadın girişimleri ile ilgili teze yakın bir proje hazırlamıştım.
Dukan yemekleri yapılan bi yer süper olur. Hemde senin gibi yaratıcı biri ile.
İStanbulda otursaydım hemen girerdik bu işe. Aklıma çok yatıyor bu iş. Tabi dolu prosedür falan ama adım atmaya bakıyor bu iş...
Ay gel kuzummmm ya gel artık ama kendine gel önce. Ben geçen aftaki medesamı istiyorum. Sünger bobuda yanında görmek i,stiyorumm. Adam seni hak ediyor artık bu kadar ilgiyeee.
Hem bu konuya sakın sıkılma. Şans ver olmadı yol verirsinn. Yeterki vermeye niyetlenn...
:)
kuzuuuum kızzzzz kendimdeyim yaaaa ben ,size yansımıyor mu bak üzüldüm şimdiiiii
benim o gün sadece tek günlüktü o melankolik halim.o da hem regl gecikmesinden,hem kilomun 3 haftadır duraksamasından,hem tatil yorgunluğundan,hem de tatilde bile bob ile karşılaşıp bir nebze kafamı karıştırmasından kaynaklıydı.ama ertesi güne geçti zaten,çok iyiyim bitanem ben.ben de bazen senin gibi düşünüyorum,çok uğraştı acaba olur mu diyorum sonuçta ciddi sorunumuz yoktu ama bi karar vermiş değilim,zamana bıraktım sadece.
bu arada son cümlen de bitirdi beni ahahaha