Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

love01 canım başın sağolsun,Allah sabır versin inşallaah

AAAA
Söylemeyi unuttumm.
Ben bu sabah - 500 görerek 79,5 oldum. Umarım önümüzdeki 2 gün + görmem. Bu psikolojik sınır acayip mutlu etti beni. Heyoo heyoooo

:)

tebrikler ipek kuzusu

ilk fırsatta yapıcam şu pizzayı çok canım çekti valla,ellerine sağlık afiyet olsun fıstığım

tabikisiii vaaarrr,ben yaklaşık 2 aydır titreye titreye nefesim kesile kesilee duş alıyorum.daha bu sabah da donarak yıkandım,normalde yaz bile olsa çok soğuk su içemem ben,serin içmeyi tercih ederim :)
ama mümkün oldukça soğuk ve buzlu içmeye özen gösteriyorum.oturduğum yerden kalori yakıyorsam neden olmasın yani içerim

tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsin veee evet hepimiz birbirimizi tanımadan çook seviyoruz

kuzuuuum kızzzzz kendimdeyim yaaaa ben ,size yansımıyor mu bak üzüldüm şimdiiiii
benim o gün sadece tek günlüktü o melankolik halim.o da hem regl gecikmesinden,hem kilomun 3 haftadır duraksamasından,hem tatil yorgunluğundan,hem de tatilde bile bob ile karşılaşıp bir nebze kafamı karıştırmasından kaynaklıydı.ama ertesi güne geçti zaten,çok iyiyim bitanem ben.ben de bazen senin gibi düşünüyorum,çok uğraştı acaba olur mu diyorum sonuçta ciddi sorunumuz yoktu ama bi karar vermiş değilim,zamana bıraktım sadece.
bu arada son cümlen de bitirdi beni ahahaha

öyle yapicaaaaz tatlisim ya hepiniz idolümsünüz

cok sagol tatlim gözümün önünde ucusuyorlar suan o köftehorlar aksama pismis halini paylasicam

selam arkadaşlar bu liste tok tutuyor mu sizleri .....Yoksa bilerek mi azalttınız bana az gibi geldi de.....

Kizlar normal dana kiyma nasil etkisiz hale getirirlir :26: (yani icindeki yag nasil cikartilir yoksa olmaz mi:26:) ben düsndümki hani pisirince o et suyunda oluyor ya yaglar öyle yok edebilirmiyiz yagsiz kiyma bulamiyorum ya ve benim ihtiyacim var kirmizi ete eksiden hic yemezdim ama ellerim ayaklarim hep donardi doktor haftada olsada bikez yemelisin diyor simdi 3 haftadir hic yemedim yine üsüme basladi:26: yoksa bildiigniz baska cözümler var mi

kuzum.. allah geride kalanlara sabır, sağlık, ömür.. yanına aldığına da huzur, rahmet versin inşallah...

İpekim, 70 lere gelmişsin tatlım, tebrik ederim seni.

Kızlar, ödül öğünümü yedim bir güzel.

Bu arada söylemeyi unuttum ipekimin sihirli tariflerinden Körili Tavuk u dün akşam denedim, tabi pilavın üzerine koymadım, biraz daha sulu göründüğünden ama tadını çok sevdim, light sütle yaptım, muhteşem oldu. Akşam onu yedim bitirene kadar, sabah 1 kg fazla çıkarım sanıyordum ona rağmen 56,2 çıktım tartıda. Sağolasın ipekim tekrar.

fesleğeli limonlu tavuk da çok lezzetli oluyor tavsiye ederimmm

Kızlar,

Medesacım bana İzmir tulum peyniri göndermiş, üstelik almış evde unutmuş, tekrar alıp göndermiş.

Yedim az önce, şahaneydi.

Çok sağol bitanem ya, kalbine, yüreğine sağlık.

neyi kuzum?? resim mi ekliyosun yoksa??

yok yaaa,onu da yapıcam ama suratımı gizleyince,zaten dün sizin için faceten ekledim ama burdan da resim paylaşıcam daha sonra.hele ki yawrum love01 çok istiyordu resim paylaşmamızı,o da yok.inşallah p.tesi paylaşıcam.
ama 50 gram vermişim ticker'ımı güncellemek istedim,ama olmuyor nedense

canım arkadaşııım benim afiyettlerr olsunn
ben de az önce döner yedim üstüne de bir avuç canım arkadaşımın gönderdiği goji berry'den yedim bir avuç
sen de tekrar çok sağol bitanem.zaten hergün bir avuç yesem heralde anca 3 ayda biter goji çuvalım

bu arada kestane şekerini de unutmadım,azıcık versin kilocuklarını ona da göndericem,seviyorum siziiiii

Canım benim, nasıl da abartırmış, goji çuvalı Afiyet olsun canım benim, ben sana yine gönderirim afiyet bal olsun, yağ olmasın.

Ben de hepinizi çooook seviyorum.

50 gr da avans ver kendine sen de hayatım. 77,4 olsun.

amaaa kuzummm yaaaa neden olmuyor anlamadım ki bir türlü,linki kopyalıyorum yok efemm resmi kopyalıyorum yapışmıyor keratalar,yapışanlara da formta uygun değil diyorrr aaaaaa sen benden iyi mi bilcen kaç tane ticker yaptım ben dicektiiim ama yapmak zorundayım bunu

Teşekkürler canımmmmm.
Afiyet bal şeker olsunn
Can sın Dukancansınn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…