Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar siz de bir baksanıza ,siz tickerı yapıştırmayı becerebiliyor musunuz yaaaa.
offff sabahtan beri siz sürpriz yapmaya çalışıyorum ama hevesim kaçmak üzere artık bööö

tatlimmm sadece linki alacaksin http:// ile baslayan ve png ile biten ama bunu biliyorsun zaten bence 50 gram yüzünden olmuyor ekimicmin dedigi gibi 100 gr indir bebekisi

rachelfine cok leziz görünüyor kuzummmmm afiyet olsun

bende ton baligimi yedim Allahim nasilda tok tutuyormus resmen iki köfteyi aksama biraktim....aksama omletin yanina yesem birsey olmaz kanimca:26:

günde kac fincan nescafeye izin vardi bebekler kitabim yine evde

ayyyyy suan kizlara tarif verirken ter basti beni birden yüzüm kizardi benim bugün protein günüm tonbaliginin icerisine lor peyniri disinda birazda yesil sogan dogradim o sebze sayiliyordu degilmi:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

ayyyyy suan kizlara tarif verirken ter basti beni birden yüzüm kizardi benim bugün protein günüm tonbaliginin icerisine lor peyniri disinda birazda yesil sogan dogradim o sebze sayiliyordu degilmi:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Çok zararı olmaz canım ama tabii bir tabak dolusu doğradıysan onu bilemem :)) Olan olmuş artık, hiç boşuna yüzün kızarmasın fıstığım.

afiyet olsunn
50 gr :)) çok tatlısın medesaaa

allah rahmet eylesin canım ,sevdiklerine de sabır versin

3 Hurma disinda yapmadim:26: birde yarim dondurma :26::26::26::26: cok utandim

Canım benim, utanma bitanem, medesamın dediği gibi, hurma mübarek meyve, bişey olmaz. Yarım dondurmanı da hatırlıyorum, karşılığında uzunca bir mesafe yürümüştün. Bunlar affedildi, başka yapmayacaksın ama, ona ikna oldum ben.

kızlarr bendeki uyuz link bu ama yapıştırınca olmuyorrrrr ((((
Weight Loss - Diet Ticker

dün kestane_sekeri'mle yerük diye balık almıştım, ama erişte meselesiyle kaynadı gitti.. acilen bi misafir gerekti bana da.. kardeşten öte sevdiğim bi arkadaşım var serdar.. onu aradım kadıköy'de ortağıyla çay içiyomuş.. yemeğe de bana gel dedim..
"valla kuzu, protein varsa gelirim" dedi.. ne proteini lem dedim.. "dukan diyeti diye bişeye başladım ben, protein yiyom artık" dedi.. aha ne zaman başladın sebze protein gününde misin " dedim. yuh dedi bunu da mı biliyon dedi.. benim 2 . ayım nerdeyse oolumm dedim.. neyse geldi netten bakmış kafasına yatmış, hiiiiç bişey bilmeden cahil cesaretiyle 7 gün atak yapmış.. karnıyarıklı, bezelyeli, kuzu şişli menülerini marifetmiş gibi sayınca bi baktım saçını başını yoluyom.. kitabı tutuşturdum eline, kalaylayıp kalaylayıp gönderdimm.. şimdi de takipteyim ama hani yani gözüm üstünde

onn medesası oluciiimmm nuhahahaaha

Son düzenleme:
Migreeen Bugünlerde sık sık olmaya başladı ama ataklar Pfff!!! Yine normal ağrı kesicilerle geçmedi işte!! Migren ilacı içtim.. Şimdi geçti gibi; ama etkisi geçince yine başlamaz umarım.. Öyle oluyo da ( Ah canıımm.. Ovacakmış beni.. Ay valla anne gibisin heee Yaşı sayma hee Yüreğin öyle... E annesin tabi gerçi hhihih :) Ben çok özlüyorum annemleri.. Hele böyle duygusal ve yalnız hissettiğim zamanlarda -ki yalnız hissediyorum genelde kendimi - daha çok özlüyorum.. Sen nerdeydin bakiyim.. Ben ailemi özledikçe senin şefkatli kollarına koşiyiimm Ay bak gözlerim doldu inanır mısın.. hihi :) Neyse gülelim yaa :))
Karıncalara saaltalık kabuğu mu verdin Afiyetle yemişlerdir Bence patlat onları evet hahahah Kayınvalidemlerde de var.. Kadıncağız mutfakta bir şey bırakamıyormuş, hemi de 5. katta yaa :S :)) BU 'bbbooommmm!!' formülünü ona da söyliyim bari Ay ama bakmam lazım, neydi :44: Bişeyle karbonat Neydi be.. Pudra şekeri miydi neydi Bakiyim bari

ay çok korkuunnnççç :18: hahaha Söyle de bari sana da yemek yapsınlar :76:

Eki Görüntüle 464246
öğlen yemeeem
karamelize soğan yatağındaaaaa, yoğurt eşliğindeeee, hafif sotelenmiiiiiiiş semizotu
Bu isimlere hastayım yaaa Ohhh!! Yatakta uzanmışş, keyfi yerinde :76: Elceğizlerine sağlık :))

E sen baya az yemişsiiiinnn Kalori diyeti gibiii.. Bi de her gün beyaz et mi yediinn? Yani hatta her gün tavuk mu yedin? Bu söylediğin menü sadece son hafta için miydi peki :44: Aslında benim de son haftam ya bu hafta.. Olabildiğince az yesem iyi olur gibi sanki. Hani, çok da öyle doymasam da olur gibi :44: Belki de işe yarar hıımm?

Yardım ediyim mi caniko? ama cidden 50 gr mı yaa Eksilt gitsin 100 gr :)) Hem belki duyarlı değildir canım virgülden sonra 2. basamağa falan :44: Ne biliim.. Öyle bir şey olabilir, denemedim ama..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…