kızlar siz de bir baksanıza ,siz tickerı yapıştırmayı becerebiliyor musunuz yaaaa.
offff sabahtan beri siz sürpriz yapmaya çalışıyorum ama hevesim kaçmak üzere artık bööö
Teşekkürler canımmmmm.
Afiyet bal şeker olsunn
Can sın Dukancansınn :)
Eki Görüntüle 464246
öğlen yemeeem
karamelize soğan yatağındaaaaa, yoğurt eşliğindeeee, hafif sotelenmiiiiiiiş semizotu
ayyyyy suan kizlara tarif verirken ter basti beni birden yüzüm kizardi benim bugün protein günüm tonbaliginin icerisine lor peyniri disinda birazda yesil sogan dogradim o sebze sayiliyordu degilmi:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Sağol canım, aynı yerde mi bu tarifte :))
Çok zararı olmaz canım ama tabii bir tabak dolusu doğradıysan onu bilemem :)) Olan olmuş artık, hiç boşuna yüzün kızarmasın fıstığım.
ne kadar doğradın ki canımaz sa bişey olmaaaazzzz
ayyyyy suan kizlara tarif verirken ter basti beni birden yüzüm kizardi benim bugün protein günüm tonbaliginin icerisine lor peyniri disinda birazda yesil sogan dogradim o sebze sayiliyordu degilmi:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
afiyet olsunnİpekim, 70 lere gelmişsin tatlım, tebrik ederim seni.
Kızlar, ödül öğünümü yedim bir güzel.
Bu arada söylemeyi unuttum ipekimin sihirli tariflerinden Körili Tavuk u dün akşam denedim, tabi pilavın üzerine koymadım, biraz daha sulu göründüğünden ama tadını çok sevdim, light sütle yaptım, muhteşem oldu. Akşam onu yedim bitirene kadar, sabah 1 kg fazla çıkarım sanıyordum ona rağmen 56,2 çıktım tartıda. Sağolasın ipekim tekrar.
50 gr :)) çok tatlısın medesaaayok yaaa,onu da yapıcam ama suratımı gizleyince,zaten dün sizin için faceten ekledim ama burdan da resim paylaşıcam daha sonra.hele ki yawrum love01 çok istiyordu resim paylaşmamızı,o da yok.inşallah p.tesi paylaşıcam.
ama 50 gram vermişim ticker'ımı güncellemek istedim,ama olmuyor nedense
tek dal dogradim ya nasilda unuttum ben soganinda sebze sayildigini:26:
Amaaaaaan be prensesim, ben de çok bişey yedin sandım.1 dal a bu kadar üzüldüysen sen hiç kaçamak yapmamışsındır değil mi? Yanılıyor muyum yoksa
arkadaslar kkya giremedim telden baglaniyorum.cok sevdigim bi akrabamiz gece vefat etmis cok kotuyum ve suan yoldayim adanaya gidiyorum.kizlar yarin icin cok ozur diliyorum lutfen kusura bakmayin.bana kirilmayin.kotuyum cok daha gecende kandilde konusmustuk.kendinize iyi bakin
3 Hurma disinda yapmadim:26: birde yarim dondurma :26::26::26::26: cok utandim
tatlimmm sadece linki alacaksin http:// ile baslayan ve png ile biten ama bunu biliyorsun zaten bence 50 gram yüzünden olmuyor ekimicmin dedigi gibi 100 gr indir bebekisi
rachelfine cok leziz görünüyor kuzummmmm afiyet olsun
bende ton baligimi yedim Allahim nasilda tok tutuyormus resmen iki köfteyi aksama biraktim....aksama omletin yanina yesem birsey olmaz kanimca:26:
günde kac fincan nescafeye izin vardi bebekler kitabim yine evde
Migreeen..........
Sağol canım benim, hoşbuldum, ben de sizi özledim
Başın neden ağrıyor kuzum benim ya, ilaç aldın mı? İnşallah geçer, yakın olsan ovardım azıcık :26:
Köfte kaçamağını hatırlıyorum, o bana çocukluğumu hatırlatır. Çayı 15 yıldır şekersiz içerim ama mercimek köfte, kısır, patates salatası olduğunda onlara özel şekerli, çocukluğumdaki gibiŞimdi tatlandırıcılı tabii.
Valla karıncalar fena mı fena, ilaç bişey yapmadı, limon da, en son salatalık kabuğu dediler o da olmadıTek umudum rachelfine cığımın özel karışımı, umarım artık kökü kurur. :26:
Gel kuzum gel, ben de özlerim seni, ama iş de yapmak lazım dimi, işlerin kolay gele.
......
..............
Hahahaha, sorma dely ciğim ya, evet ama artık onlarla bütünleştik merak ediyoruz birbirimizi, o hale geldik. Ya beni çok seviyorlar, ya da akrabalarını öldürdüğüm için koloni halinde gelip bana ders vermek istiyorlar çözemedim. Yemek de bırakmadıydım ama onlar o kadar alıştı ki benim eve kendileri dolaba girer yaparlar da korkarım artık.
Eki Görüntüle 464246
öğlen yemeeem
karamelize soğan yatağındaaaaa, yoğurt eşliğindeeee, hafif sotelenmiiiiiiiş semizotu
E sen baya az yemişsiiiinnnSırrımı paylaşayım kızlar
1. Üşengeçlikten lezzetli dukan menüleri yapmadım
2. Spor yapmadım
3. 1 kaşık sabah 1 kaşık akşam üzeri yulaf kepeği aldım
4. günlük yemek listem : sabah 1 kaşık yulaf kepeği+100 gr light yogurt
öğlen: 150 gr tavuk
akşam üzeri 1 kaşık yulaf kepeği+100 gr light yogurt
akşam: 100 gr tavuk
gün boyu yarım litre light cola
protein+sebze günlerimde bunların yanısıra 2-3 domates
yok yaaa,onu da yapıcam ama suratımı gizleyince,zaten dün sizin için faceten ekledim ama burdan da resim paylaşıcam daha sonra.hele ki yawrum love01 çok istiyordu resim paylaşmamızı,o da yok.inşallah p.tesi paylaşıcam.
ama 50 gram vermişim ticker'ımı güncellemek istedim,ama olmuyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?