benim de kağnı hızıyla çalışıyor pcsüppersin arkadaşıım şimdiden teşekkürlerrrr,ıleeeen ben yazıyorum yazıyorum ekrana bir saat sonra çıkıyor yazdıklarım.gitti bilgisayarlar poffff
fiuuuuuyyt fiuuuuvvyyy maşallah tebarekallah ya fıstıktın fıstık ezmesi olmuşsun resmen
Medesa'nın muhteşem dönüşümü :)) İşte karşınızdaaaa!!!! Dırırırıııınnnn!!!!
Eki Görüntüle 465865 Eki Görüntüle 465866
canım bence de 3 günde bir tartılmalısın fakat kendini de en iyi kendin bilirsin, nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canımçok saol canım ya benim güçlendirmedeki ikinci denemem bu bundan bi 10 gün kadar önce güçlendirmeye başladım ve kendimi kaybettim hergün tartıya çıkıp "aa kilo almıyorum ben" demeye başladım ve almadıkça yemeği arttırdım kaçamaklar çoğaldı derken bi haftada 2 kilo aldım geri. şimdi tartılmadan bi süre devam etmek istiyorum. böyle daha kontrollü olduğumu hissediyorum. çünkü eğer fazla yediysem ertesi gün " kesin kilo almışımdır ben" diyerek daha çok dikkat ediyorum kaçamak yapmıyorum. böyle garip bi durum ama zaten bi sürelik bi şey bu, bi hafta daha böyle devam edip haftaya pazartesi tartılcam sonrasında yine kontrollü devam edicem inşallahhh :44: yine de çok teşekkür ederim uyarın için
Hoşgeldin.. Olma mıyızz..? Oluruz elbett
iyi akşçamlar güzeller... bu hafta güçlendirmeye geçerken eğer çok şişkin hissetmezsem kendimi, malum bi günümüz bi günümüzü tutmuyor :S , ben de paylaşırım belkim fotomu.. Öpüyoruumm
oyy annecik okul belirlemeye çalışmak sbs den bile zor olabilir, bol şans öncelikle.Kızlar, oğlum liseye gidecek ya, psikopat sbs annesi olarak özel bir okula bakmaya gittim apar topar, yeni geldimBu yaz zor geçecek benim için anlaşılan. :))
Canım benimmmm,
Boşver işi be tatlım, hem zorla güzellik güzellik salonunda olurmuş kuzum benim :))
ahahah ben olsam patatse için kıymazdım kendime bi dondurma ya da bir pasta şahane olurduhoşbulduukkk delyciim, walla bugün bi kaçamak oldu yaw 8 adet patates kızartması kadar çok sıkılmıştım daa
senin performansının karşısında perforjeye bağdaş kurarım ben, yetişmişsin yine çok yereKızlaaaar,
Herkese iyi akşamlar, bugünkü kk performansımdan memnun kalmadım, kısmet yarına inşallah :)))
Hepinizi öpüyorum.
canım bence de 3 günde bir tartılmalısın fakat kendini de en iyi kendin bilirsin, nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım
bende başladım bugün 6. gün atakkk.. 3 kg vermişim. bazıları diyor ki 5 gün yap bazıları diyorki 10 15 kilo vermek istiyorsan 7 gün yap ne yapmak lazım arkadaşlar?
bende başladım bugün 6. gün atakkk.. 3 kg vermişim. bazıları diyor ki 5 gün yap bazıları diyorki 10 15 kilo vermek istiyorsan 7 gün yap ne yapmak lazım arkadaşlar?
kaç kilo vermek istiyorsun bilmiyorum ama canım 6 gün atak çok fazla...dukanın sitesinde anket var yap istersen, o sana kaç gün atak yapacağını söylüyor, ama çok fazla kilosu olanlar için bile 5 gün falan veriyor hadi max 6 olsun...vücuduna zarar bence... sonuçta atak sadece bu diyetin çok küçük bir parçası...bende başladım bugün 6. gün atakkk.. 3 kg vermişim. bazıları diyor ki 5 gün yap bazıları diyorki 10 15 kilo vermek istiyorsan 7 gün yap ne yapmak lazım arkadaşlar?
Ben 12 kilo vermek istiyorum
6 gun atak yapıcamcok bıkkınlık gelirse 5tede bırakabilirim
12 kilo için dukan 3-4 gün atak öneriyor diye biliyorum,sende anketi yap istersen canım...
bu kadar sınızrsız ete verilen parayla spor salonuda aynı işi görmezmi?
vermek istediğin kiloya göre değişio, sen kaç kilo vermek istiyosun?
bu kadar sınızrsız ete verilen parayla spor salonuda aynı işi görmezmi?
20 kio vermem lazım çok kilom var ama geceleri uykudan uyanıp karnım acıkırdı şimdilerde artık hiç yok seviniyorum ve güven geldi. birde anneannem vefat etti hayata bağlayacak bir sebep bulamıyorum bu beni hayata bağlayacak en azından sürecı beklicem zayıflamamıboyum 1,72 kilom 6 gün öncesine kadar 99,2 di. şimdi 96 olmuşum yarın atak 7 olacak.
sağolasın accacımmm..
Kaleye ben geçicem tımam mı..Bu cüsse top peşinde koşamaz bacım
oy kıyamam, geçmiş olsun levoya..ama iyiymiş. ağladı mı peki canı çok yandı mı:26:
dondurmam gaymak
oyy kuzumm yakında olsak hemen bi kase yollardım sana. canın mı çekti kıyamam :26:
ben çok severim dondurma o yüzden aldım. ama asıl frozen yoort merak ediyorum böle pratik pratik
tenarcım bu dondurma gerçekten çok basit.
işte makinesi olmayanlar için tarif ;
dukan diyeti tarifleri: VANİLYALI DONDURMA
Medesa'nın muhteşem dönüşümü :)) İşte karşınızdaaaa!!!! Dırırırıııınnnn!!!!
Eki Görüntüle 465865 Eki Görüntüle 465866
Geçmiş olsun canım, hoşgeldin, ne güzel bak hiç kilo almamışsın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?