günaydın canlarımmmm,nasılsınız bakalım bu sanah.herkes iyidir umarımm,sizi çok özlemişimmmm
çok çok teşekkür ediyorum canlarımm,herkes inşallah en kısa zamanda istediği hedefine ulaşır
ay ayıptır söylemesi şu anda yeni aldığım ve olmaz sandığım 40 beden eteğimle gayet rahat çalışıyorum
yakında 38 bedeb eteğimle çalıştığımında haberini vereceğim inşallah
canım başarılar diliyorum.aşağı yukarı benzer noktalarda başlamışız diyete.benim bıyum 1.76,diyete başladığımda 92.7 kilo idim.
şu anda 17 kilom gitti,hedefime ulaştım.eminim ki kurallara uyduğun sürece sen de en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın
sağol cnm benim,evet pantolunludaki kıyafetler daha dar olduğundan hatları daha çok belli etmiş.haaa o bel kısmında bi gölgelik,boşluk falan görüyorsanız resimde hata falan yok,onlar da bildiğiniz bel çukurlarıımmm,çok seksiii oldular canımmmm,ipekkkkkkkkk nerdesiiinnn kuzuuuummmmm,nedense birden aklıma geldin
süppersin canım benim evet evet regl bitince en az 1.5 kilo daha gider ay harika yaaaa herkes eriyor vallahiii
hehehehe alemsin valla,üzümünü ye bağını sorma,üzümü de yeme tabi de neyse
nerden geldiklerini hepimiz biliyoz zaten de nereye gittiklerini sorgulama bırak gitsin kuzummm amaa artık kaçamak yok
Canımmm, valla muhteşem görünüyorsun
cok gecmis olsun canim yakiyamam kuzucumaaaa
woooooooooooooooooooooooow medesammmmmm bu ne degisim cok güzel olmussun fistikligina fistiklik katmissinmasallah masallah
benim de kağnı hızıyla çalışıyor pc
fiuuuuuyyt fiuuuuvvyyy maşallah tebarekallah ya fıstıktın fıstık ezmesi olmuşsun resmen
canım bence de 3 günde bir tartılmalısın fakat kendini de en iyi kendin bilirsin, nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım
paylaşmazsan + mı gör e mi
oyy annecik okul belirlemeye çalışmak sbs den bile zor olabilir, bol şans öncelikle.
ayrıyetten denedim ben güzellik salonundan da bi fayda yok
ahahah ben olsam patatse için kıymazdım kendime bi dondurma ya da bir pasta şahane olurdu
senin performansının karşısında perforjeye bağdaş kurarım ben, yetişmişsin yine çok yere
şu karınca meselesini akşam anneciğime müjdeleyeceğim. onaylandı sayenizde
kız madesaaaaaaaaaa çok güzel görünüyosun.ahanda bende hedefimi değişiyom. 75 yapıyorum hemen. zaten dukan amcam bana 79 demişti.:119: ben abartıp 65 yapmıştım
çok çok teşekkür ediyorum canlarımm,herkes inşallah en kısa zamanda istediği hedefine ulaşır
ay ayıptır söylemesi şu anda yeni aldığım ve olmaz sandığım 40 beden eteğimle gayet rahat çalışıyorum
yakında 38 bedeb eteğimle çalıştığımında haberini vereceğim inşallah
20 kio vermem lazım çok kilom var ama geceleri uykudan uyanıp karnım acıkırdı şimdilerde artık hiç yok seviniyorum ve güven geldi. birde anneannem vefat etti hayata bağlayacak bir sebep bulamıyorum bu beni hayata bağlayacak en azından sürecı beklicem zayıflamamıboyum 1,72 kilom 6 gün öncesine kadar 99,2 di. şimdi 96 olmuşum yarın atak 7 olacak.
canım başarılar diliyorum.aşağı yukarı benzer noktalarda başlamışız diyete.benim bıyum 1.76,diyete başladığımda 92.7 kilo idim.
şu anda 17 kilom gitti,hedefime ulaştım.eminim ki kurallara uyduğun sürece sen de en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın
maşallah pantolonlu halinde özellikle belli oluyor bence verecek bişi kalmamış.
sağol cnm benim,evet pantolunludaki kıyafetler daha dar olduğundan hatları daha çok belli etmiş.haaa o bel kısmında bi gölgelik,boşluk falan görüyorsanız resimde hata falan yok,onlar da bildiğiniz bel çukurlarıımmm,çok seksiii oldular canımmmm,ipekkkkkkkkk nerdesiiinnn kuzuuuummmmm,nedense birden aklıma geldin
Günaydin Dukan güzellerim
ayyy cok mutluyumbugün 6 gibi uyandim o zamandan bu zamana regl sancim var geliyor bence 10 gün rötarli geliyor bakalim, cok sükür kazasiz belasiz buna ragmen bugün 73,8 kg olmusum hani eger regl de biterse 1 kiloyu kafadan siliyorum insallah
süppersin canım benim
günaydınlarrrrrrrrr...
aldıgım + 1,200 un 700 u bugun gıtmıs. ben anlamıyorum yaaa... daha wc ye de gıtmedım ha..nerden gelıyo nere gıdıyo anlamıs degılımmmmmm..
hehehehe alemsin valla,üzümünü ye bağını sorma,üzümü de yeme tabi de neyse
nerden geldiklerini hepimiz biliyoz zaten de nereye gittiklerini sorgulama bırak gitsin kuzummm amaa artık kaçamak yok