Tamam o zaman bende öyle deniyeyim,bütün önerilere açığım doğrusu,yeterki yumurta kokusu almayayım. Bir de Dukan'a eksiksiz uyarsam tamamdır...
Prenses peki nası yapıyosun ramazanda dukanı yani sahurda sadece peynir yumurta iftarda da tavuk yoğurt et falanmı yiyosun
iyi aksamlar dukancanlar...
Ben bugün hic iyi degilim midem agriyor sinir tavan yapmis durumda oglumun dogum günü ben isteyim disarda kutlayacaklardi ben pastayi keserken yanlarina gidecektim ama yagmur yagiyor..Bir an önce izin günüm gelsede gitsem gözüm görmese bazi seyleri...
iftar ömcesi tartı 71.7200 gr daha gitmiş oldu
Selam kızlar, geçmişi okuyamadım, umarım herkes iyidir. Bugün benim için korkunç geçtiöğlene doğru inanılmaz bir baş ağrısı başladı ve dolayısıyla mide bulantısı, bütün gün yattım. Beni bir dakika yerimde oturtmayan oğlum bütün gün kendi kendine oynadı da yatabildim yarın da böyle olursa devam edemem oruç tutmaya, iftar da yemek bile yiyemedim, şimdi geçti başımın ağrısı da dondurma yiyorum
Sanırım perşembe günü 72.9 görmüştüm tartıda bu gün 72.5 gördüm ve ben maalesef 2 gündür kabızlık sorunu çekiyorum ki diyete başladığımdan beri ilk defa oluyor, vücudum şok yaşıyor sanırım, umarım alışırım da bırakmak zorunda kalmam, çünkü hiç acıkmıyorum, dün dışarıda olduğum için çok susadım ama bugün evde su da hiç aklıma gelmedi
Hepinizi öptüm kızlar hemencik yatıyorum ben, sanırım uykusuzluktan başım ağrıyor
ya kızlar, benim geçici olarak yaptığım bir mağaza denetim işi var. bugün bir kaç mağaza denetledim. çok beğendiğim ama daha önce kapısından geçmeye bile cesaret edemediğim mağazalar. hangileri olduğunu söylemiyorum. yasak çünkü. ay ne elbiseler denedim, ne elbiseler denedim. hepsi de gayet yakıştı. hepsi de 42 beden, hatta bazıları 40. pek mutlu oldum yaaaaa.
canimmmm aynen öyle....hos iki gündür sahura kalkamadim ama....hani bi adet dukan krep yaninada peynir jambon (sebze günlerinde domates salatalik)
aksamlarda ayni bildigin gibi....
hatta suan kalkip kurabiye yapicam kendime cünkü yulaf kepegini tüketemiyorum yeterince bari kurabiyem olsunda atistirayim
buarada an itibariyle -400 grAllahim sen koru beni kacamaklardan yarabbimmmm
anladım canım valla heralde ben yapamıyca ramazandan sonra başlarım iki çocuk var normal yediğim halde vücut direncim düşüyo
Selam kızlarafiyet olsun hepimize, yaramasın ama
dün iftardan önce 72,5 dum, bugün 72,2 çıktım
iftarda çok az yiyebiliyorum, 0,5 lt buz gibi su ile açıyorum iftarı zaten yiyecek yer kalmıyor midede, bugün 2 kaşık türlü yedim, 2 tane de köfte ama köfteyi kendime özel yapmadım normal köfte yaptım.
Sahurda da yulaf kepeği ve tam buğday unu ile krep yaptım, onun içine kaşar ve hindi pastırma koyarak yedim, 2 tane haşlanmış yumurta, biraz da domates ve salatalık, 1 lt su içtim 1 bardak da çay. Çok ciddi bir açlık hissetmiyorum, bu yediklerim iyi geliyor bana, seyir ile güçlendirme arası bir şey oluyor benim ki sanırım, yine proteine ağırlık vermeye çalışıyorum ama susamamak için çok da yemiyorum. Hafta da 2 kez protein yaparım diye düşünüyorum bakalım ne olacak.
Bu arada solgar'ın multivitaminini aldım, eczacı balık yağını akşam yatmadan önce almamı söyledi ben sabah alıyordum normalde, yakılan yağların vücuttan atılmasına yardımcı oluyormuş, haberiniz olaaaa
prenseeesssçok uzun kalamıcam, haftasonu da koşuşturmaktan takılamadım pek. tebrik ederim yaw ramazan sonuna 66 olcam illa kii diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?