- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
Günaydın kızlar,
yeni haftaya artılarla başlamış bulunuyorum.ama dert değil ben alışkınım
herkese güzel bir hafta diliyorum
günaydıın canlarııım,herkeseee iyi haftalar...
sabah 75.6 çıktım,deja vu
bu siteye yeni üye oldum .dukan diyetini araştırırken sizleri buldum deneyimleriniz destek verdi.BEN 73.5 KG İLE BAŞLADIM ŞU AN 70 KG YİM.Dukan diyetine millet takmış zararlı diye adamın doktorluk lisansını bile alındığını söyleyen var.Diyette her tür besin gurubundan var.Daha ne yiyelim.Zaten yemek bu hale getirmiş bizi .Bırak proteyin biraz iştahımızı kapatıp,diyetisyenlere para kazandırmasın
günaydınlar
bu hafta artı haftası olacak galiba
Günaydın kızlar,
yeni haftaya artılarla başlamış bulunuyorum.ama dert değil ben alışkınım
herkese güzel bir hafta diliyorum
günaydııınnnnn
ilk günaydın benden olsun .
uzgunum + 600 ama kesınlıkle su. o kadar su içtim sadece 1 kez wc ye gıttım. kesın su
günaydın dukan çiçekleri
cumartesi kaçamağına rağmen 67.3 te kalmayı başarabildim :107: hepimize güzel ve bol eksili bir hafta diliyorum
günaydıın canlarııım,herkeseee iyi haftalar...
sabah 75.6 çıktım,deja vu
QUOTE=SportmenKedi;25599197]
kız allah seni napmasın
adam feyk feysine josh duhamel'in resmini koymuşta sen de yedin mi..
oyyhhkarnıma ağrılar girdi
ayyy tenar ya butun hayallerimizi suya düşürdün..bende dicektim söle resimlerimizi önune sac,,artk hangimizi secerse dieee
koptummm yorumlarınaaane güsel bulmusn işte başına vur ekmegini al
yaa sorma cınım ben de rezil-i rüsva oldum. forumun sazanı oldum
yok kıızzz kıyamam ben onaayalnız benimki neler yazıyo diye okumaya kalkmaz inşallah, boşar beni walla
YOK NE BOŞAMASI BENCE,,AKSINE BÖLE EVDE KALMIS KK KIZLARINA TALİP BULMAK GİBİ KUTSAL Bİ GÖREVE EL ATTIGIN İÇİN,,SANA Bİ KERE DAHA AŞIK OLURR
bu arada arkadaşlar ben dün ps yapmam gerekirken p yaptım ,bugün de evde sebze olmadığından yinne p yapıyorum ,sonuç üç günlük p olmuş olacak ,sizce bişey olur mu yani ne bileyim sistem bozulur mu
iyi aksamlar dukancanlar...
Ben bugün hic iyi degilim midem agriyor sinir tavan yapmis durumda oglumun dogum günü ben isteyim disarda kutlayacaklardi ben pastayi keserken yanlarina gidecektim ama yagmur yagiyor..Bir an önce izin günüm gelsede gitsem gözüm görmese bazi seyleri...
ramazanın ıkıncı gununde 10 gun gecıkmelı reglım geldıgı ıcın oruca bır hafta kadar ara vermıs bulunmaktayım. sahuru yaptıgım ıcın kahvaltı yapma geregı duymadım oglen de 1 kase yoğurt ve aksamda etlı turlu yemegı ıle gunu kapattım. su ıcemedım hıc ıstek gelmedı nedense.gun boyu agrıdan dolayı yattım onunda etkısı var tabı su ıcmememde. ama yarım lt lıght gazoz ıctım. reglden dolayı sındırım sıstemımde bı haylı calıskandı bugun. yarın sabah bakalım tartıda kac cıkacagım....
geçmiş olsun asya_deniz
Günaydinnnn
Kizlar tickerima bakin cok mutluyum umutluyummmmbugün 2 km yürüdüm ise öglen yemeginde oruc oldugum icin 4km yürüyecegim aksam is bitisinde de yine o 2 km ev yürüyüsünü yapicam
aksamlari tartiliyorum artik iftar öncesi cünkü o sabah ac karnina tartildigim gibi oluyo sanirim :26: aksami sabirsizlikla bekliyorum
aferin kuzumaaaa,yolu yarılayacaksın nerdeyse vallahiii
evet iftardan önce tartılmak,sabah aç karnına tartılmak gibi olur,hep öyle tartıl ramazan boyuncaaaa.
hadi bakalım çekirgem seni de bekleyeyim birlikte geçelim güçlendirmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?