Kızlar,
Yarın sabahın ilk ışıklarıyla yollara düşüyorum. Assos tatilim başlıyor. Bir hafta boyunca sizleri özleyeceğim. Önümüzdeki haftanın listesine bildirim de yapamam herhalde. Gerçi bu hafta dely de yok listeyi kim yapacaksa. Sanırım bu hafta bol eksili bir hafta olacak. Assos' a götüreceklerimin arasında yulaf kepeğimi de aldım. Otel yemeklerinin arasında illaki bana uyan çıkar diyorum. Olmadı ızgaralar ne güne duruyor. Kahvaltılar zaten sorun değil. Öğle aralarında da yulaf kepeği ve yoğurt olayını devreye sokucam :) Halime bak resmen cenge gidiyorum. E o açık büfelerin karşısına çıkmak cenge çıkmak gibi bişi zaten. Neyse... Hepinizi öptüm. Kendinize iyi davranın :)
günaydıın canlarııım,herkeseee iyi haftalar...
sabah 75.6 çıktım,deja vu
canimmmm aynen öyle....hos iki gündür sahura kalkamadim ama....hani bi adet dukan krep yaninada peynir jambon (sebze günlerinde domates salatalik)
aksamlarda ayni bildigin gibi....
hatta suan kalkip kurabiye yapicam kendime cünkü yulaf kepegini tüketemiyorum yeterince bari kurabiyem olsunda atistirayim
buarada an itibariyle -400 grAllahim sen koru beni kacamaklardan yarabbimmmm
kuzuuuuuuuuum sen benden önce gecersin insallahama birlikte izmirdeyken güclendirmede oluruz o büyük bir ihtimal insallah
özlemiştik seni iyiki geldinYemeklerimi hazırladım :) Ezan sesini duymak istiyorummmm
Hamarat oldum iyiceBugün bir de LOST eşliğinde 45 dk yürürsem eski bulaşıksuyu oldum demektir
hepinize merhaba:)
1.5 haftalık aradan sonra dukana yeniden başlamış bulunmaktayım.sabahki krep denemem yine paramparça dünyam benim oldu...neden böyle parçalanıyo hiç anlamadım.onu attım çöpe light yoğurdun içine biraz tuz ve nane attım onu yedim kahvaltıda.öğlende tavuk yicem belki akşamda tavuk...bir hafta saf pretein yapıcam şu 1.5 haftada yediklerimi anca dengeler...aman yarabbim neler yemedim ki var yaa...off offfyeşilçay ve form çayıda içicem sürekli...kilo almadım ama ilerde nası etkiler bu yediklerim bilemiyorum...bida yapmıcam kaçamak...süreyi uzatmaktan başka bi şeye yaramıyo kaçamaklar:44::44::44:
hepinize merhaba:)
1.5 haftalık aradan sonra dukana yeniden başlamış bulunmaktayım.sabahki krep denemem yine paramparça dünyam benim oldu...neden böyle parçalanıyo hiç anlamadım.onu attım çöpe light yoğurdun içine biraz tuz ve nane attım onu yedim kahvaltıda.öğlende tavuk yicem belki akşamda tavuk...bir hafta saf pretein yapıcam şu 1.5 haftada yediklerimi anca dengeler...aman yarabbim neler yemedim ki var yaa...off offfyeşilçay ve form çayıda içicem sürekli...kilo almadım ama ilerde nası etkiler bu yediklerim bilemiyorum...bida yapmıcam kaçamak...süreyi uzatmaktan başka bi şeye yaramıyo kaçamaklar:44::44::44:
cerenimo ben de alişe katılıyorum, hatırlarsan ben tatildeyken 4 gün ara verdim (strateji değiştiricem diye) ve çeşitli sebeplerle +4 kilo kadar gördüm. 4 günlük atakla bıraktığım noktaya dönmüştüm..aferim sana kuzum. yalnız 1 hafta atak gereksiz gibi. bence 3 gün yeer yine de sen bilirsin. sanki 2. kez dukanı yapıyormuşsun gibi olmasın. malum hayat boyu sadece 2 hakkımız var. hem öyle yediklerimiz 1 haftada yağ olarak yerleşmiyor vücudumuz.
aferim sana kuzum. yalnız 1 hafta atak gereksiz gibi. bence 3 gün yeer yine de sen bilirsin. sanki 2. kez dukanı yapıyormuşsun gibi olmasın. malum hayat boyu sadece 2 hakkımız var. hem öyle yediklerimiz 1 haftada yağ olarak yerleşmiyor vücudumuz.
şu 1.5 hafta boyunca salçalı makarna,meyve suyu,kıymalı börek,su böreği,dondurma,profiterol,köfte,biraz normal ekmek,onun dışında kepekli ekmek,pilav,bezelye,çikolata,patlamış mısır,kuruyemiş falan yedim...off yaa napmışım ben yav3 gün yetermi ?
cerenimo ben de alişe katılıyorum, hatırlarsan ben tatildeyken 4 gün ara verdim (strateji değiştiricem diye) ve çeşitli sebeplerle +4 kilo kadar gördüm. 4 günlük atakla bıraktığım noktaya dönmüştüm..
sende kilo değişimi de yok madem.. 3 günü geçirmemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?