Bu arada Forum İstanbul C&A'daki görevli çocuk çok pis baktı bana. anlamış mıdır acaba deneyip deneyip bıraktığımı? Biraz zaman geçtikten sonra unutur herhalde beni di mi?
şu 1.5 hafta boyunca salçalı makarna,meyve suyu,kıymalı börek,su böreği,dondurma,profiterol,köfte,biraz normal ekmek,onun dışında kepekli ekmek,pilav,bezelye,çikolata,patlamış mısır,kuruyemiş falan yedim...off yaa napmışım ben yav3 gün yetermi ?
yuh diyorum başka birşey demiyorum. valla bana sorarasan 3 gün yeter. havalar da sıcak çok zorlama bünyeyi. asıl yapman gereken bir daha öyle tirişkadan şeylere takılıp diyetini feda etmemek. hayatnda olan şeylerin suçlusu diyet değil. hayatında olan şeylerin çaresi de yemek değil.
kızlar bu arada face kullanmayanlar için buryada ekliorum yapmıs oldugum,,Neslinin kekinin ve Simlanın simitinin fotolarınıEki Görüntüle 470382 Eki Görüntüle 470383
Neslinin tarifine ek olarak ben daha ii kabarsın die 1 ksk süt tozu koydum (bu cıkan 2 adet kek,tarifin yarı ölçüsü ile yapıldı).aroma olarakta vanilya ve limon ekledim.özellikle limon bence cok yakıstı..Simit için ise,dukan 1 çimdik susam izin werior,isterseniz üstüne serpebilirsiniz.bu mikrodalgadan cıkmıs hali,ben daha kıtır olsun die birazda tost makinesinde üstüne bastırdım..bugün peynir hakkım olmadıgı için peynirle denemedim ama bidahaki sefere arasına peynir koyup,tost makinesinde iyice bastırıp,ayran ile deneceğim..ama bölede ben sewdim tadını..tawsiye ederim
yuh diyorum başka birşey demiyorum. valla bana sorarasan 3 gün yeter. havalar da sıcak çok zorlama bünyeyi. asıl yapman gereken bir daha öyle tirişkadan şeylere takılıp diyetini feda etmemek. hayatnda olan şeylerin suçlusu diyet değil. hayatında olan şeylerin çaresi de yemek değil.
kuzuum yahuu ayıptır söylemesi benim elim bitti de okey dışarıya dönüyorum
sen geldiğinde kesin güçlendirmede olacağız,birlikte ödül öğünleri yiyeceğiz prensesim beniimmm
......
buluşursak bi gün anlatırım tırışka değil gerçekten...burda yazamadığım şeylerde var.ama bida yapmıcam...
ellerine salık ve afiyet şeker olsun...
peynir hakkı ne olaki lovecim? güçlendirmede peynir sınırlı mı? öyleyse bırakırım diyeti, hemen şimdi şuracıkta bırakırım.))
kizlar vitamin kullaniyormusunuzzz:26: ben almak istiyorum sanirim biraz saclarim güclensin diyetten zayiflamasinlar diye önereceginiz var mi
kizlar vitamin kullaniyormusunuzzz:26: ben almak istiyorum sanirim biraz saclarim güclensin diyetten zayiflamasinlar diye önereceginiz var mi
bnmde saçım çok dökülüyo.vitamin kilo aldırırmıki?
şekercim ben sana bişey diyeyeim mi?.. zaten bi derdin olmasa 120 kilolara kadar çıkmazdın. yanlış anlama, aynı şey benim için, hatta daha pek çok kişi için de geçerli. hayatımızdaki başka eksikleri kapatmak ya da sıkıntılarımızı geçici de olsa unutmak için yiyoruz çoğumuz. benim demem şu, dert başka yerde dursun diyet başka yerde. elbette bi daha yapmayacaksın, buna eminim. sen bu işe karar verdğine göre, eskisinden daha güçlü bir insansın zaten ve artık olaylar karşısında davranışın da farklı olacaktır.
cnm ben hafta sonu ödülü fazla abarttıgım ıcın kendıme ceza werdim,2 gun saf pro.yapıcam.bu durumda light kasar yemiorum.lor yeme hakkım war ama ondanda tiksindim o manada peynir hakkım yok dedim
sen ne kullandın?
ben almadım....
sen ne kullandın?
korkutmayın beni yhu :18::18::18::18:
yarın gidelim erkenden gidelim olma mı kuzu??neler yediğimi yukarda yazdım...ek olarak gevrek ve poğaçada yedim poğaça diyetti ama olsun...3 gün azcık gbi.sen çok dukan dşına çıkmamıştın diye hatrlıyorum.ben reglde oldm ya ondanda almamış olabilirm sonuçta haftalardır aynıydım.nesli bugün ikeaya gtsek miki?çok sıkıldım ben.işede gtmedim...
ACE Plus kullandım..
vanilya aroması, kakao ve hindistan cevizi diyorum öyleyseNesli aklıma senın tarifin bide kakaolusunu denemk gelior,,sence nasıl olarkiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?