vanilya aroması, kakao ve hindistan cevizi diyorum öyleyse
ben bugün vanilya ve limon aromalisini yapicamyariisni yapicam oturup hepiciiini yicem
korkutmayın beni yhu :18::18::18::18:
yarın gidelim erkenden gidelim olma mı kuzu??
olar mı yahuu, emmi kitabında h. cevizli tart tarifi veriyo ya anamm.. kitap yanımda değil ama bi bakının.. pek çok yerde de h. cevizi ve aromalarla tatlandırılmış yoğurt serbest buyurmuşlardırhindistan cevizi derken aroması mı? normali izinli deil die biliorum cunku ben :44:
tememmolur...gidelim.konuşuruz akşam.
olar mı yahuu, emmi kitabında h. cevizli tart tarifi veriyo ya anamm.. kitap yanımda değil ama bi bakının.. pek çok yerde de h. cevizi ve aromalarla tatlandırılmış yoğurt serbest buyurmuşlardır)
tememm
neyden korkuosun cnm anlamadım :44:
olar mı yahuu, emmi kitabında h. cevizli tart tarifi veriyo ya anamm.. kitap yanımda değil ama bi bakının.. pek çok yerde de h. cevizi ve aromalarla tatlandırılmış yoğurt serbest buyurmuşlardır)
tememm
güçlendirmede peynir sınırlı da ben mi bilmiyorum diye korktum valla...
baharat niyetine yavruşben kitaptaki tarifler hep Fransız usülü die hiç bakmamıstımeger öle ise çok sevindim hep kullanırım artk ben bunu
Kızlar dondurmayı hangi tarifle yapıyorsunuz??
şu 1.5 hafta boyunca salçalı makarna,meyve suyu,kıymalı börek,su böreği,dondurma,profiterol,köfte,biraz normal ekmek,onun dışında kepekli ekmek,pilav,bezelye,çikolata,patlamış mısır,kuruyemiş falan yedim...off yaa napmışım ben yav3 gün yetermi ?
kızlar bu arada face kullanmayanlar için buryada ekliorum yapmıs oldugum,,Neslinin kekinin ve Simlanın simitinin fotolarınıEki Görüntüle 470382 Eki Görüntüle 470383
Neslinin tarifine ek olarak ben daha ii kabarsın die 1 ksk süt tozu koydum (bu cıkan 2 adet kek,tarifin yarı ölçüsü ile yapıldı).aroma olarakta vanilya ve limon ekledim.özellikle limon bence cok yakıstı..Simit için ise,dukan 1 çimdik susam izin werior,isterseniz üstüne serpebilirsiniz.bu mikrodalgadan cıkmıs hali,ben daha kıtır olsun die birazda tost makinesinde üstüne bastırdım..bugün peynir hakkım olmadıgı için peynirle denemedim ama bidahaki sefere arasına peynir koyup,tost makinesinde iyice bastırıp,ayran ile deneceğim..ama bölede ben sewdim tadını..tawsiye ederim
insallah insallaaah hayalini kuruyorum bununbugün kendimi cok zayiflamis hissettim kot giyindim belimden düsüyor katak giyindim bol geliyor
oyyy visne receli miiiii
KİTAPcağızı yanında olan var mı???
KİTAPcağızı yanında olan var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?