kuzuuu tarif nerde yahuu,ben kaçırdım mı verdin mi vermedin mi,kolayındaysa paylaşsana biz de gevrek yiyek
bu arada hindistan cevizi ben de nadiren de olsa kullanıyorum çünkü yasak değil diye hatırlıyorum okuduğum kadarıyla
bir de aromayı nerden alıyorsunuz, hangi markayı
hindistan cevizli tart tarifi gibi bişey vardı, 200-210 arası olabilir alişim.. onu teyit edeceğüksöyle nesli nedir mevzu
ay senin ölçülerin daha makul veriver balımcnm dukan simit için link bu ; dukan diyeti tarifleri: DUKAN SİMİT
kekin tarifini ise Nesli versin,,şimdi tarif sahibi o yaa,,emege saygısızlık yapmayayım
hindistan cevizli tart tarifi gibi bişey vardı, 200-210 arası olabilir alişim.. onu teyit edeceğük
hah.. tamam alişim, baharat niyetini aşmamak kaydıyla kullanabiliyoruz. biyerde de böyle birşey geçiyordu.206 da
hindistan cevizi var ama üzerine serpmelik.
hindistan cevizli tart tarifi gibi bişey vardı, 200-210 arası olabilir alişim.. onu teyit edeceğük
ay senin ölçülerin daha makul veriver balımemeğe değil yemeğe saygı ön planda dukanda :))
hah.. tamam alişim, baharat niyetini aşmamak kaydıyla kullanabiliyoruz. biyerde de böyle birşey geçiyordu.
Love01 tamam mıdır tatlım :))
Medesa,,kullanım hakkını Nesliden almıs oldugum üzere aşağıda birinci fotomdaki kekin tarifini ekliorum.ben ilk denemem oldugu için,ölçülerin yarısını yaptım ama yogurdu daha ıslak olmasını saglasın die 3/4 bardak koydum.aroma olarak vanilya ve limon kullandım.limon bence özellikle cok yakıstı.bide bu tarife ek olarak ben daha kabarsın die 1 ymk kasıgı süt tozu ekledim..
1 su bardağı kadar yoğurt
2 yumurta
3 kaşık yulaf kepeği
yarıdan biraz fazla kabartma tozu
damağınıza göre tatlandırıcı
vanilya veya limon aroması yine keyfen konulabilir
kek gibi cıvık cıvık karıştırıp kalıba dökün.. 180-210 arası beğendiğiniz-alıştığınız bir ayarda üzeri kızarıncaya kadar pişirin..
böyle kuru değil de aksine şerbetli bir tatlı gibi, ne bileyim revani gibi falan oldu.. afiyet bal şeker ola..
günaydıın canlarııım,herkeseee iyi haftalar...
sabah 75.6 çıktım,deja vu
bugün nerede bu millettt? :44:
ben de ufak bir ara rapor vereyim :) sabah tartıldım ve de belimi vs. ölçtüm!
74.9'u gördüm benim için mühim mesele
ayrıca tam 20 cm incelmiş belim..
BMI oranımda tam obezlik sınırı sayılan 25'te.. bundan sonraki her gram normal kategoride değerlendirilirken gidecek.. Büyüksün dukan!! daha büyüksünüz kuzular!!! Sinerjinize sağlıkkk!!!
buluşursak bi gün anlatırım tırışka değil gerçekten...burda yazamadığım şeylerde var.ama bida yapmıcam...
aHH KUZUMM KIYAMAM BOZMA MORALİNİ. Sudur o suuu :)
Okumaktan yazamadım ki. Mesai bitti anca sona geldimmm. Maşallah ne düşmüş çeneler....
Yavru 11 kilo vererek mi 20 cm eksildin. Anlayamadım benn
Umarım aklıma gelen saçma bir iş yapmamışsındır.
evet ipekom başladığımda kayıtlamıştım kendimi :) 109 iken -89 olmuş :)Yavru 11 kilo vererek mi 20 cm eksildin. Anlayamadım benn
light süttozu aradım dün migros ve realde. bulamadım. hatta normalii de bulamadım. light kakaodan vazgeçtik hadi neyse. aromaya gelince migrosta rom ve vanilya tereyağ beraber var. bende böyle çin malı kekler falan yapsam ya.
evet ipekom başladığımda kayıtlamıştım kendimi :) 109 iken -89 olmuş :)
evet ipekom başladığımda kayıtlamıştım kendimi :) 109 iken -89 olmuş :)
burdaki migrosta aroma yok baktım şimdi siteden, akşama bişey yapmam lazım çayın yanınaaa, canım çok tatlı istedii ya
Dr.oetker aroma işe yaramaz mı ki? Nesli nin kekinden yapim ben de bari
kuzuum yahuu ayıptır söylemesi benim elim bitti de okey dışarıya dönüyorum
sen geldiğinde kesin güçlendirmede olacağız,birlikte ödül öğünleri yiyeceğiz prensesim beniimmm
ben de ufak bir ara rapor vereyim :) sabah tartıldım ve de belimi vs. ölçtüm!
74.9'u gördüm benim için mühim mesele
ayrıca tam 20 cm incelmiş belim..
BMI oranımda tam obezlik sınırı sayılan 25'te.. bundan sonraki her gram normal kategoride değerlendirilirken gidecek.. Büyüksün dukan!! daha büyüksünüz kuzular!!! Sinerjinize sağlıkkk!!!
kızlar bende Cumartesi tartıda 53,2 gördüm bu hafta artk güncelliorum ticker.ımıgüçlendirmede bugun 33.günüm.giden bu durumda 1200 gram olmus oluor.ama tabi Cumrtesi görmüş oldugum rakamın rahatlıgı ile,o gün aksam yemegini ödül yapmama ragmen,,Pazar günüde azıcık kacırdım kahwaltıda,,biraz kızartma ve vişne reçeli yedim ama diyete basladıgımdan beri o reçel dolapta,,o bana baktı ben ona,o kdr sewmeme ragmen hiç yememiştim.kızartmayıda cok ozlemıstım.yaptım eewt ama pişman deilim bunun cezası 2 gun saf protein yapıcam,çarsambada protein agırlıklı gidicem.bakalım artk bu hafta tartıda ne görücem Allah kerim
Güneylim bu arada tşkler cnm,,Allah hepimizi korusun.
34 Ekimmmm,,koruma tarihini güncelle bakalım iletindeee,,,güçlendirmede werdiğimiizzz kilolar içindeee 10 gün yapıormusuz sekerimmm,,yani kilo wermeye dewam ettikçe güçlendirme bitişde uzuorr naberrrrrnanikkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?