iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler. ne yazık ki iş görüşmesi olumlu geçmesine rağmen benim hala bir işim yok. neden derseniz. iş çok dandik. dandik olsa da gider çalışırım daha iyisini bulunca çıkarım diye de düşünemiyorum. çünkü evime çok çok uzak. taşınmam gerekecek ve oralarda kiralar astronmik. alacağım maaşın tamamı anca kirayı karşılar. neyse işte, aracı olan arkdaş da olmaz başlaman saçma olur dedi. geldim evime ben de. ama ben inanıyorum çok akıda harika bir işim olacak. çünkü ben son 2 yıldır hayatımda çok radikal değişiklikler yapıyorum. 40 yaşına kadar hayatım korkunçtu. ama 40 yaşından sonra mükemmel olacak, hissediyorum bunu. iyi dilekleriniz ve beni merak ettiğiniz için tekrar teşekkürle.:111::111:
daha bi dönüş yapmadılar...sürekli bi yerlere görüşmeye gidiyorum.birinden birinde başlarım heraldeyarında gtcem görüşmeye hem sabahtan hem öğleden sonra:18: ne iyi olurdu aslında birazcıkta dertleşirdik (
Ben de tam seni sormuşum heeeOlsun canım.. Fazla abartmamaya çalış ama yine deee Ramazan'dan sonra eskiye dönersin. Geri dönüşü olmayan hatalar yapma amaa Bırakma tamamaaeenn..!
Hayırlısı olsun Aliye, çalışmanın en nefret ettiğim kısmı iş aramaktır, o görüşmeye girinceye kadar ki zaman beni yer bitirir hepUmarım her şey istediğin gibi olur
boyum 1.69 kilom da 58 olabilir ancak ben kendimi bildiğim için hedef olarak 50 dedim.
50 kilo olan biriydim ben, okul sınavlar yurt derken sürekli yemek yedim ve hareketsiz kaldım sonuç 58
bu durum beni açıkcası rahatsız etti çünkü orantılı kilo almadım basen bölgem özellikle cok fazla bel kısımda aynı sekilde
ve kemik yapısı ince bir insanım. burada bu konuyu gördüm yardımlaşmalarda olunca hoşuma gitti böyle bu şekilde burasının anoreksiya nervoza yeri olmadıgı gibi bir tepki alacagımı bilseydim yazmazdım.
Kizlaaaaaaar ben geldimmmm cok özledim siziiii.....sabah 8 de indi ucagim suan ofisteyimmm depresyona girmemek icin zor tutuyorum kendimi....bugün tartilamadim dely cim cok pardon güzelim ama persembe artik haftaya.....kilo aldimmi verdimmi hic bilmiyorum kizlar tok karnima tartildim hersey normal gibi görünüyor ama insallah sabaha bir sürpiz yasamam...dukana uydummu? maalesef :18: tahmin ettigim gibi oldu kepegimi yulafimi herseyimi aldigim halde ramazan oldugundan dolayi ve davetlere gittigimizden dolayi cok uyamadim ama doyana kadar da yemedim abartmadimda....mesela tavuk yedim yogurt yedim herseyi yedim dukana uyan ama dukan tarzi hazirlanmamisti...3 gün protein ilan ediyorum tekrar eski halime dönmek amaci ilee:26:
Sizlerde ne var ne yok cok özledim yahuu....söyle bir özetleyin bana haftanin enlerinibana 100 sayfa okutmayinnn
hastanede geçen koşuşturmalı 3 günün sonunda giden kilo -1000annem ameliyat olmuştu, hastanede nasıl dikkat edicem derken yaptım kuru köftelerimi,poğaçalarımı, ps günlerinde domates eşliğinde diğer günler kuru kuru yedim, çok zor oldu aslında ama giden 1 kiloyu görünce sevindirik oldum,yavaş kilo veriyorum diyordum ama 18 gün olmuş giden 5 kg
Geçmiş olsun.. Allah şifa versin anneciğine..
İpeeekk sen bildirim yapmıyon muuu :44:
rachelfine yok ne zamandır
tenaaarrr nerdesiinnnn?
yasenaaaa?
iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler. ne yazık ki iş görüşmesi olumlu geçmesine rağmen benim hala bir işim yok. neden derseniz. iş çok dandik. dandik olsa da gider çalışırım daha iyisini bulunca çıkarım diye de düşünemiyorum. çünkü evime çok çok uzak. taşınmam gerekecek ve oralarda kiralar astronmik. alacağım maaşın tamamı anca kirayı karşılar. neyse işte, aracı olan arkdaş da olmaz başlaman saçma olur dedi. geldim evime ben de. ama ben inanıyorum çok akıda harika bir işim olacak. çünkü ben son 2 yıldır hayatımda çok radikal değişiklikler yapıyorum. 40 yaşına kadar hayatım korkunçtu. ama 40 yaşından sonra mükemmel olacak, hissediyorum bunu. iyi dilekleriniz ve beni merak ettiğiniz için tekrar teşekkürle.:111::111:
Kizlaaaaaaar ben geldimmmm cok özledim siziiii.....sabah 8 de indi ucagim suan ofisteyimmm depresyona girmemek icin zor tutuyorum kendimi....bugün tartilamadim dely cim cok pardon güzelim ama persembe artik haftaya.....kilo aldimmi verdimmi hic bilmiyorum kizlar tok karnima tartildim hersey normal gibi görünüyor ama insallah sabaha bir sürpiz yasamam...dukana uydummu? maalesef :18: tahmin ettigim gibi oldu kepegimi yulafimi herseyimi aldigim halde ramazan oldugundan dolayi ve davetlere gittigimizden dolayi cok uyamadim ama doyana kadar da yemedim abartmadimda....mesela tavuk yedim yogurt yedim herseyi yedim dukana uyan ama dukan tarzi hazirlanmamisti...3 gün protein ilan ediyorum tekrar eski halime dönmek amaci ilee:26:
Sizlerde ne var ne yok cok özledim yahuu....söyle bir özetleyin bana haftanin enlerinibana 100 sayfa okutmayinnn
boyum 1.69 kilom da 58 olabilir ancak ben kendimi bildiğim için hedef olarak 50 dedim.
50 kilo olan biriydim ben, okul sınavlar yurt derken sürekli yemek yedim ve hareketsiz kaldım sonuç 58
bu durum beni açıkcası rahatsız etti çünkü orantılı kilo almadım basen bölgem özellikle cok fazla bel kısımda aynı sekilde
ve kemik yapısı ince bir insanım. burada bu konuyu gördüm yardımlaşmalarda olunca hoşuma gitti böyle bu şekilde burasının anoreksiya nervoza yeri olmadıgı gibi bir tepki alacagımı bilseydim yazmazdım.
dışardan bakınca biraz tuhaf duruyor tenar da öyle anlamış sanırım, ama vücut tipini bilmiyoruz, geçmişten gelen alışkanlıklarını bilmiyoruz, yaşını bilmiyoruz, genetik yatkınlığını bilmiyoruzben de evlenmeden önce 54 kg dım boyum 1,67 ama kendimi hiç çok zayıf görmedim çünkü basen bölgem hep hafif tombuldu, bu konuda seni anlıyorum yani. İlk günler böyle yanlış anlaşılmalar oluyor maalesef, canını sıkmana gerek yok
inşallah arkadaşım. olacak biliyorum, herşey çok güzel olacak)
anaaaaa çok kızmıışşşpiştt çok kızma ben sana çok zayıf olma diye dedim. spor yap süper fıstık gibim olursun. hem de çok sağlıklı olursun haydi gel barışalım ben bi belgesel izlemiştim de anoreksiyayla ilgili çok etkilenmiştim ondan çok zayıf olmak isteyenler korkutuyo beni
buyukask, hakkatern tenarrın kötü niyeti yoktur. o belgeselden çok etklenmiş. geöen gün banada bahsetti o belgeselden. azcık maksadını aşan laflar etmiş o kadar.
bu arada benim fikrim de aynı yönde. metabolizmayı tümden etkileyen bu diyet senin durumunda yapılmamalı. illaki 50 kg olmak istiyorsan, başka bir diyet denemelisin derim. yok ben illaki dukan yapaağım dersen sen bilirsin. biz elimizden geleni yapar, gerektiğinde destek çıkarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?