Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar nasılsınız

ay ben güçlendirmede verdiğim gramları geri almaya başladım ilk kez protein perşembem işe yaramadı dün sabah ki kilom ile bu sabah ki kilom aynı 58.8 oldum kızlar , 59 ile güçlendirmeye girmiştim 58.2 ye inmiştim son 15 günde aldım yine tabiki aldığım miktar çok az ama güçlendirmede olduğum için acabalar yaşadım güçlenemiyormuyum ben acaba yaww

Bende 4 gündür diyeti uygulamaktayım fakat kabızlık yaptı.Bu sorunu nasıl giderebiliriz bir önerisiolan varmı arkadaslar ?

aktardan alacağın TİLAKS çayı bu iş için kesin çözüm. tek geçerim...

canım meyveli yoğurt yenılıyor ama aktivya yasakkkk...

aaa bir hafta sonra güçlendirmemim 1. yarısı bitiyor kızlar 55 gün ne çabuk geçmiş, bu diyetde burası zamanın nasıl geçtiğini hissetmiyor insana , teşekkür ederim hepinize kızlar sağolun

günaydın kızlar..

ya ben dun ıftardan once ++++++++++++ 1,400 çıktım yaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84:

Hepinize bol eksili ve bol motivasyonlu günler.

aaa bir hafta sonra güçlendirmemim 1. yarısı bitiyor kızlar 55 gün ne çabuk geçmiş, bu diyetde burası zamanın nasıl geçtiğini hissetmiyor insana , teşekkür ederim hepinize kızlar sağolun

Ekinsu nasılsın canım? güçlendirmede kaçamak yaptın mı? Ben 1,5 kilo kadar verdim 500 gr geri aldım net 1 kilo :) İlk yarı hesabını da yapmadım henüz yapayım bari

günaydın kızlar..

ya ben dun ıftardan once ++++++++++++ 1,400 çıktım yaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84:

Günaydın canım

+1.400 de mutlaka ödem vs ya da sindirimle ilgili sorun vardır merak etme

spor yapmadın ondan birde hızlı zayıfladıysan vücudunun kendini toplamasına izin vermemişsin.ben sağlık nedeniyle lipoşekşın yaptırdım.çok az bir miktarda yağ alındı ona rağmen tüm bir korseyi 1 ay takmak zorundayım.sırtımın kenarlarından ve karnımın alt kısmından yağ bezeleri alındı yaygın yağ olduğu için liposekşın la doktor aldı.şimdi sen birde olduğunun altına düşmüşsün.deri kaliten iyi ise biraz germe ağırlıklı sporla toplarsın üzülme .

Hoşgeldin canım, ilk günler bende de olmuştu ben tatlandırıcılı ciklet ve yoğurt ve tatlandırıcıyla çözmüştüm. Zamange geçiyor, dert etme :)

Geçmiş olsun dombulum.

Bende 4 gündür diyeti uygulamaktayım fakat kabızlık yaptı.Bu sorunu nasıl giderebiliriz bir önerisiolan varmı arkadaslar ?

merhaba tatlım.aktivya yasak deniyor ama aktivyanın sadesi var yani meyvesiz olanı sade yogurt.içinde yasak olan meyve yok.ama dukan amca kabızlıkta dogal lif alın demiş.erik kurusu kaysı falan.sen çok kabızsan sabah aç karnına 2 tane sade aktivya tüket.2 kaysı kurudunu dogra 1 çay bardağı suda birkaç saat bekletip ye 3-4 günde karnın kendiliğinden yumşar.dukan amca 1 yemek kaşığı yagıda öneriyor.

hayırlısı olsun en kısa zmnda inşş senin için cnmmm..

bende yaaa sanki tatlandırıcılı seylerı cok yaparsam fazla kacırakcamısım gibi gelior :) tatlandırıcıda olsa banada bunca fazla miktar cok gibi gelior.

atak döneminde ne yiyeceğimi bilemiyorum ama salatalık serbest mi?

sanırım kitabı okumadan basladınız bu diyete,,bu soruyu sordugunuza göre..

aktarda Tilaks die bi çay war.haftada 2 yada 3 kez bi kupa içildiğinde kesin çözüm..ben hep onu kullandım..

cnm güçlendirmede vücut dengeyi bulana kdr bi alıp bi wermeler oluormus.bence normal bi durumdur bu.

hadi geç ikinci evreye,,ödülleri 2.ye cıkarda söle bakalım bize nasıl gidio işler :)

kardioyu nasıl yapıyon bacım hele bi anlat.15 dk benimde işime gelir:26:

Günaydın kızlar.
bugün bir cesaret saf proteine başladım. haftasonu ps olacak yine ama olsun en azından bir günde olsa saf p yapayım kardır diyorum.

tamam canım cok tesekkur ederim söylediklerini uygulayacagım
göbek bölgem 82
kalça 97

gelişmeleri yazacagım ilerleyen günlerde

kız hakkaten göbek biraz fazla mı ne nası o kadar kiloda 82 bel çevresi oluyo, acaba tam belden diilde biraz aşağıdan mı aldın ölçüyü?
90-60-90 bekliyoruz senden

Son düzenleme:
Bugün benim tam 1. ayım doluyor.

03.07.2012 59.1 ile başlamış olduğum dukan 03.08.2012 tarihi itibariyle 53.9 ile bitti 5.2 kilo gitti.

Dukan'da öğrendiklerim .

1. Asla kaçamak yapmayacaksın
2. 2 litre en az sıvı tüketeceksin.
3. Spor yapacaksın ( Toplam 7 gün gibi yaptım yapmam gerekiyor bundan sonra biliyorum)
4. Hareketli olacaksın.

Hiç zorlanmadan yapıyorum. Alıştım galiba . Hayatım daha da güzelleşti. Eşim bana tekrardan aşık oldu galiba sürekli iltifat ediyor, kıskanıyor :::)))) Benim kendime olan güvenim geldi .. Daha ne isteyeyim. Kaldı 4 kilo hadeeee bakalım :))

moralini bozma biaşağı biyukarı inip çıkıp zayıflanıyo bu diyette.

Günaydın kızlar.
bugün bir cesaret saf proteine başladım. haftasonu ps olacak yine ama olsun en azından bir günde olsa saf p yapayım kardır diyorum.

günaydın pisicik benim takıldığım zamanlarda ortalarda yokdun.benden haiç herkes tatil yaptı.busene olduğum yere kazık çaktım sanki sendemi attaya gittin kız

Günaydın kızlar..!
Kilo aldığım için bi kaç gün üstüste tartıldım ama 2 gündür tartılmıyorum artık. Sabah bi yeltendim ama.. Zaten reglim ya.. Moralimi bozacaktım şimdi.. Tartılmamayı başardım iyi oldu. Her gün her gün olunca öyle kafayı yiyorum :))
Bi de 2-3 gündür yulaf kepeği yiyemiyordum pek. Eve geç gidiyorum ya tok oluyorum ya midem almıyo falan.. ekmek falan da yapmamıştım. Dün akşam artık yiyim dedim ama yok yani düşündükçe doyuyorum :S Dedim tatlı bişey olsun bari. Daha önce yoğurt tatlandırıcı ve kepeği karıştırıp yemeyi denedim, çok kötü olmuştu. Dün de dedim kek gibi hazırliyim ama öyle çiğ çiğ yiyim bari Kepek yumurta talandırıcı biraz süt çırptım.. Düşündüm.. Bu bişeye benzedi amaaa, neyee :44: Sonra aklıma tatlı krep geldi Öyle krep yaptım. Daha önce denememiştim tatlısını ve hiç yakıştıramıyodum ama valla da güzel oldu yaa İçine çikolata sürüp yiyesim gelmedi değil Öyle çok güzel olurduuuu.... 2 tane yemem gerekiyordu biraz çok geldi, sonlara doğru zorlandım yemekte ama; süper bişi oldu yani. Beklediğimden çok iyiydi. Kepeğimi de yemiş oldum böyleceee Bu kadar :))

Herkese iyi günleerrr...

Son düzenleme:

Süpersin. Dukan yaratıcılığımızı da geliştiriyo cidden. Çareler ararken yeni şeyler üretiyoruz.

geçmiş olsun donbul :94:

günaydın pisicik benim takıldığım zamanlarda ortalarda yokdun.benden haiç herkes tatil yaptı.busene olduğum yere kazık çaktım sanki sendemi attaya gittin kız

yok attada deildim donbulum sıkıntı gelmişti bana.. bir kaç gün sebzeye doydum bugün yeniden saf p yapıyorum. bir an önce şu bir kaç kg yu atsam da güçlendirmeye geçsem yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…