Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydn hanımlar,nasılsnz bgn?
ben dün 54,7 idim, bgn 54,2 çıktım. şu reglm de bi bitse de rahatlasam artık:S

Tamam o zaman yarın sabahki kilodan 1 kilo eksik görmek hedefimiz olsun :) Ben varıııııım

BEN DE ben deeee:)

DELYY çok hoşsn bu arrada, ne güzel de incelmişsn, maş. sana.

ya bu dukana b.k atanlara ben pek itimat etmiyorum kızlar. zehir yiyip içmiyoruz ya, yediğimz et sebze,yoğurt peynir ne olck ki,öyle aç aç da gezmiyorz, meta. yıpranmıyo, zaten vücut rahatszlk duyunca bellli ediyo dmi ama...

inşallah ramazanda verdiklerimi eklemeden başlarım:)
hangi aşamadasın?
ben merak ediyorum:)amaaa...

ben 16 mayısta 10 günlük atak yapmaya başladım 26 mayısta seyire geçtim ama çok ağır ilerliyorum
atak süper güzeldi
3. ve 4. gün az biraz başım ağrıdı sonrası gayet iyiydi
ama vitamini al , almayanlar atak dönemini çok bitkin geçiriyor
pharmaton veya one a day maxımum öneririm
seyirde sanırım rahat davranıyorum kilolar ağır gidiyor ama ağır gitmesi derdim değil yeterki kalıcı gitsinler

süper görünüyorsun cnmmm,,maşallahhh nazar değmesin..

süperrsinnn,10 gün atak...
evet vitaminde almalıyım anladığım kadarıyla,tavsiyene uyucam:)tşkler...
olsun gitsinde kilolar, ağır gitsede olur :))
bana 4 gün atak çıkarmıştı,ama başlamadan yeniden hesaplatmayı düşünüyorum.

kız öyle hop hop yutmada kaynanan bişey demesinay bnm kaynanam dese bana öyle ağlarım kız.yok yani şuan kaynanam ama olsa dese yani hemde yancağızında ağlarım
Ben de kesin ağlarıımmm :)) Kestaneeeemmm... yoksa sende mi başak burcusun yaa hihihi
Dün eşimin erkek kardeşi tombul dedi bana yaaa Çocuğun yanında ağlıcaktım :S Onca diyet yaptım ne tombulu diyorum.. E bünyen öyle diyo.. :S Kesin 55 kilo olmalıyım böyle şeylere inat Kilo al diye yalvaracaklar da ben almıcam ondan sonra da.. Görecekler günlerini

suç üstü yakalamadı ama yaa bizim tulumbalar gittikçe azalıyo kim yiyo bunları acaba gelin yoksa sen mi aşırıyosun diye lafı da kodu
Ya bu muhabbete çok güldüm ben yaaa Dedi mi ya gerçekten hahaha ama komik kadın yaaa sevdim hahahaha

Gerçekten kaçamak yapmadan diyete uyarsan daha kısa sürebilir.. ama son kilolar da yavaş gidiyor ya.. Ondan öyle demiştir.. Maksimum 6 ay düşün, daha iyisini yapabilirsin Hoşgeldin.. Kolay gele..
Hee.. Bi de öyle kural falan yok.. Bodoslama dalma usulünü kullanıyoruz :)

Valla kelin ilacı olsa diyorum... Benden de gitmiyo biliyosun Çok üzülüyorum.. 2 gün protein yicem yine.. Bari dengelensin.. Sonra da seyre devaaamm devaamm devaamm....

Dely süper görünüyosun, Gerçekten iyi iş çıkarmışsın güzelim.
Saol sampatikim.... Şu anda 60 kilo olmakla birlikte moral bulmaya çalışıyorum... İnşallah daha da iyi işler yapacaksınız sizler.. e yapıyorsunuz da zaten.. Ben sizin yanınızda tembel öğrenci kaldım.

süpersinnn cnmm masallahhhh
Saol canım.. Keşke daha da gitse... Hiç süper hissetmiyorum şu anda.. o kiloya inemiyorum bi daha..

Son düzenleme:

eveeeet burcu da geldi yok mu arttıran.

banada 6 gün çıkarmıştı donbul olduğumdan
ben kendim hızlı bir başlangıç olsun ve diete alışıyım diye 10 güne çıkardım
güzelde olmuştu

kuzuuuummmm ne zaman paylaştın sen bu resimleri anca gördüm yahuuuuu :)
wowwwww sen var yaaa süppersin,harikaaaa yaaaaa
açıkçası ben senin başlarken de o kadar tombiş olduğunu düşünmüyordum ama anlamadım yaa resimlerden falan değil yani baya baya tombişmişsin kız.
kotlu olan resminde falan bacaklara,göbişe bak senn anaaaaa
ama bişeye gıcık oldum.senin başlangıç resimlerin benim başladığımdaki görüntüme çok benziyor ama ben 92.7 kilo ile başladım ve neredeyse 20 kilo verdim ama hala senin gibi görünmüyorummm,niçin yaa niçinn kıskandım bak şimdi
ama gerçekten iyiki başlamışsın sen de dukanaa,anaaaaa 9-10 kiloya göre süper iş çıkarmışsın.
sakın bundan sonra da kalkıp vay göbişim vay şişkoyum falan deme valla çullanırız üstüne
ben de spor yaptım ama artık callen'a da başliiim barii.
vay seni fıstık seniiiiii,baya çırpı gibi kalmışsın kız

merhaba kızlar aranıza yeni katılanlardanım geçmişin yarısını 1 haftadır okudum ama tam anlamıyla cevabımı alamadım bu dukan diyeti hakkında bana bilgi verirmisiniz herşeyi okudum ama ben testi yapamıyorum her seferinde hata veriyor onaylamıyor gerçek kilomu kabul etmiyor 10 kilo vermek istiyorum 65 kiloyum 55 olmak istiyorum yenen ve yenmeyecek besinleri okudum ama bu menüyü nasıl yapıcam onu anlayamadım yani sabah öğlen akşam nasıl yaıcam nasıl yiyeceğim sırasıyla bana bilgi verecek arkadaş inşallah vardır

kıssslarr bakın bugun elime gecen eski usb.min içinde ne buldummm bunlar benim 3 sene önceki hallerim,,dukana basladıgımda bundan 4-5 kilo daha fazla oldugumu dusunursek,,neyseki başlamışım dimi yanımdaki kişi eski pislik sevgilim,,o nedenle olabildiğince kırptım,,onun bana sölediği yalanları saysak,burdan fizana yol olurdu..nişan elbisemi bile almıştımda elimde bıraktı bu pislik bu benim yalanları yüzünden :2: neyse su hallerime bakınca bile neyseki dukanı tanımısım diyorum,,iğrenc gorunuorum

Eklentiler

• $DSCN1558.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $DSCN1559.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 52
  • $DSCN1561.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 30

öncelikle kitabı alıp okumadığın sürece burada kimse size yardımcı olamaz.bu diyette sabit bi menü yok,kitapta adı gecen izinlilerden sınırsız yıyebilirsiniz.kitapsız bu diyeti sadece netten okuduklarınızlada eksik yapmıs olursunuz ztn.

Love01, hiçte iğrenç görünmüyorsun. Zayıflayınca daha bir şekil almışsındır ama şu halinle çok samimi, sıcak kanlı bir kadınsın. Ben çok beğendim.

Kızlar, 5 günlük seyirden sonra 5 günlük protein günlerimin bugün 3. sü. Ama ben bu sefer 5 günlük atağımdaki başarıyı elde edemedim. Acaba çok küçücük kaçamaklar yaptım ve birde farklı olarak yulaf kepeğini krep olarak değil kek olarak tüketiyorum olduğum için mi?

Son düzenleme:
hoşgeldin canım

umarım verirsin ha bu arada benim gibi bir tiroidli bile verdiyse emin ol verirsinn

başarılar

hoşbulduk, teşekkür ederim...

hoşgeldin vallahi bende 1 ay oldu bodoslama daldım.burdaki hatunlar sıkıcı deyil hoş sohbet.motivasyon kazanmama yardım ediyorlar.bugünlerde benimde motivasyona ihtiyacım var.

okuyorum sohbetleri sıkıcı olmadığı belli herşey motivasyon için zaten, yoksa kitapta herşey yazıyor...

hiç kaçamak yapmaya gerek yok çünkü şaşırtıcı derecede acıkmıyorum, o kadar diyetler denedim hepsinde canım bişeyler istedi ama bunda öyle birşey yok, bu çok güzel...

bugün atak evresinin 2. günündeyim, herşey gayet yolunda gidiyor. hiçbir şekilde açlık ,moral bozukluğu,baş ağrısı gibi şikayetlerim yok..eğer böyle devam ederse, diyete devam etmemem için hiçbir sebep yok :) ben çok fazla yazamayabilirim , yoğun biriyim ama kendi motivasyonum ve sizleri merak ettiğim için sürekli takipteyim, herkese kolay gelsin

bu arada kimler hangi sporu ne kadar süre yapıyor, sporla kesinlikle daha iyi verilir diye düşünüyorum da... tecrübelerinizi yazarsanız kısaca bana, çok sevinirim

bu arada kimler hangi sporu ne kadar süre yapıyor, sporla kesinlikle daha iyi verilir diye düşünüyorum da... tecrübelerinizi yazarsanız kısaca bana, çok sevinirim
uzmanların söylediği en iyi sporların yürüyüş ve de yüzme ile tenis olduğu yönünde. Bu üç sporda vücudun komple her yeri çalışıyormuş ve ayrıca kalbi yormuyormuş. Ben yürüyorum.

boyun kaçtı cınım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…