Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Dukanın 13. gününde kilom durdu, toplamda 2 kilo verebildikten sonra 65 'de takıldım. Normal midir değil midir anlayamadım? Fazla sebze de yiyemiyorum ama??

canim seyirin ilk haftasinda bendede durdu sonradan yavsatan basladi yine gitmeye dert etme aynen devam kiz buarada haftasonu avatarinda ki filme baktim tisadüfe bak

Son düzenleme:
kizlar gunaydin,

yeni katildim araniza, 5+5 seklinde basladim diyeti yapmaya,bugun 8.gunudeyim toplam 2600 verdim suana kadar. Fakat fark ettigim bu diyetin beni gercekten kistladigi birazda yordugu,3. asamaya gecmeme,hedef kiloma ulasmaya da daha epey bir var,ne yapsam 5+5 i bitirip mi biraksam yoksa 5+5ten sonra 3, asamaya mi gecsem,ne dersiniz? Vermem gereken 5 kilo daha var bu arada.

Bu arada ben diyeti gayet disipli bir sekilde yaptim hic kacamak olmadi (ilk iki gun yedigim kasar peynirlerini saymiyrum tabii,serbest saniyordum :))

Selam kızlar günaydın,

kilom cumartesi sabahı 62,7 de kaldı.:26:
üç gün sonra regl oluyorum..
sonra da bayram giriyor araya...
hiç başarılı değilim hiç kendimden memnun değilim.
kesin karar verdim memleketten dönünce spora başlicm artık

kediiiiiii kader arkadaşım, al benden de o kadar ben de yarışmayı -200 le tamamlayarak kaybettim

oo prenses bravoo bekliyoruz akşama haberlerini. evet oruç tutmayan yarışmacılar bekliyoruz sonuçları

canimmm kesinlikle basla bende baslayacagimm tas gibi olmak icin kilonun durmasinida takma ne zaman takmazsan ozaman iniyor bu kilocuklar

kediiiiiii kader arkadaşım, al benden de o kadar ben de yarışmayı -200 le tamamlayarak kaybettim

canimmmm olsun bu yarismada kaybetmek yoktu kiiii

ben oruc oldugum icin iftardan önce bildiricem kilomu sorun olmaz degilmi :18:

Tam -1500 :)

Perşembe bildiriminde uçacağım bu hafta sanırım.

Ben bu hafta suyu biraz abarttım ve balığı. Olan biten bu. Tama tatil üstü süper oldu....

:)

tabii prenses akşam bekliyoruz sonuçları

-600 de benden tenarım
regl öncesine denk gelmesi kötü oldu sanrım.
bir de bu moral bozukluğu ile akşam ablamlara iftara gittiğimde kaçamakların şahını yaptım.
ama pişman etti bünyem beni.
alt tarafı pide ve azcık pilav yedim. öyle şiştim ki ölüyorum sandım. sanırım bende karbonhidrat intoleransı gelişmiş.

canimmm kesinlikle basla bende baslayacagimm tas gibi olmak icin kilonun durmasinida takma ne zaman takmazsan ozaman iniyor bu kilocuklar

prenses aslında takmıyordum ama gitmiyorlar yahu. saf protein yaptım beş gün gitmesi laızmdı.
sanırım pms dönemi yüzünden. birde şu bıngıl bıngıl durumuna son vermem lazım sporla. havalar da serinledi. umarım o sıcaklar bir daha gelmez
.

Kilomu akşama bildireceğim ama bu yarışmanın bana kattıklarından bahsetmek istiyorum

Ben ki hiiiç çay içmezdim normal çay bile, şimdi zorla da olsa kendime yeşil çay demler oldum Hala içerken isyan ediyorum ama olsun :)

Evde veya dışarıda yemek yerken kılı kırk yardım resmen acaba bu bana kilo aldırır mı falan diye :) psikopata bağladım sanırım :)

Sınırlı izinlileri son zamanlarda tüketiyordum şimdi hiç yok denecek kadar az :)

Bir hafta daha bi yarışmaya katılırsam kendimi gerçekleştirmiş olacağiiiim

Günaydın kızlaaarrr..
İşe hep geç kalıyodum ben :S 9'a doğru geliyodum.. Bugün 8'i çeyrek geçe falan geldim.. Anaammm.. O ne geçmek bilmez günmüş ayol!! Öğlen olamadı daha yaa oofff :97: Çok sıkıcııı!!

Bu arada Cumartesi günü tartıda çok güzel bi rakam gördüm ama 1 günlük falandır kesin o.. Çok sevinemedim korkumdan Moralim bozulur şimdi yine diye de bi daha tartılmadım. Perşembe gününü bekliyorum. Hadi bakalım ne olcak :18:

Haftasonu yazılanları okumadım.. Hereksler iyidir inşallah.. iyi haftalaaarrr...

Ben bu hafta suyu biraz abarttım ve balığı. Olan biten bu. Tama tatil üstü süper oldu....

İpeekk!! Harikasıınn

ellerine sağlık canım,çok harika görünüyorlar özellikle de kekin müthiş olmuş
günnlük hakkın kadar böl,at buzluğa sonra çok kolay oluyor.
maaşallah valla hepsi çok can çektirici görünüyorlar

bence de pek yaramamış uzak kalmak

vayyy ipeğimmm naaptın sen öyle,yarışmanın şampiyonu belli gibi duruyor

kızlar ben sağlık personeliyim(hemşireyim),dr.arkadaşım bu diyetle şuan toplamda 8 kg verdi 3 ayda...kadın komple değişti diyebilirim size,hatta secgilisini bile değiştirdi okadar inanın bana ;-))

Günaydın canlarım, hepinize iyi haftalar, bol eksili günler olsun inşallah

Nasılsınız? Herkes iyi mi?

Ben de yoğunluk ve kilo verimi devam ediyor, durduramıyorum kendimi :)) bugün 55,2 kiloyum

Ödülümü bugün yapıcam, haftaya da bayrama denk getireyim ki anacığımın yemeklerinden yerim.

Yarışma nasıl gidiyor kızlar? Eminim sizi çok motive etmiştir bu durum. En kısa zamanda hedefinize ulaşın inşallah.

Bu arada ben callen teyzemle başladım yine bugün 4. olacak. 5 gün yapıp 15 gün ara vermiştim ama yeniden başlayınca hiç zorlanmadım. Yanında da 8 minutes buns diye basen kalça egzersizi var onu yapıyorum eşref saatime denk gelirse. Yoğunluk devam ama yakında rutin olarak sizlerle olmaya başlarım.

Ajansa bağlandınız, benden haberler şimdilik bu kadar kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…