Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba millet sohbet gırla gidiyor.burda oruç çarpmış vaziyette dolap düzeltiyorum.ara verip sizlere bakem dedim.kepek muhabbetine kafam takıldı.dukan amca yulaf kepeğini yedirme nedeni yulaf bağırsaklarda yemeklerin üzerine yapışıyormuş ve onların sindirimini engelleyip atılmsını sağlıyormuş.diyetin ilk başındada sebze yokmuş pekçok şeyi deneme yanılma yöntemiyle bulmuş.benim kız kardeşim 96 kilolardan 60 kilolara düştü.ancak hiç yemek yemeden ve aşırı yürüyüş yapıp herşeyi abartıyordu.aç yaşayarak veriyor.sonra normal düzene girince busefer yemeklere saldırıyor.binkere söyledişm böyle zayıflama olmaz dinlemiyor beni ben herşeyden az az yiyorum diyor ama yemiyor.şimdi yine aynı yolla verdi ama seneyi bulmaz aynı kiloya döner.çünkü hep aynısı oldu.ben 30 kilo vercem koruma adına uğraşırım.bu diyeti söyledim es geçti.korumasıda var uzun soluklu dedim dinlemiyr.keşke en azından korumasını ari uygulasa verdiği kiloları geri almaz ama bu gidişle bunu sağlamasoı mümkün deyil insan bir ömür aç yaşayamaz bu diyeti onun için sevdim.sebze yemek için sabır gösteriyorsun buda bünyeyi güçlendiriyor.

Seni görünce sen bir koruma ya gec ozaman görürüm ben onu

çok sağoll kuzuum yaaaa hemen sipariş vereceğim

en çok da amcası mı vardı yoksa abisi mi onlara dikkat et

kuzuuu bence o yoğurdu yiyebilirsin,bizim burda da light yoğurtla yapılan dondurma var ben çooook nadiren de olsa yiyiyorum.
light pudingi ben de bilmiyordum ama bugün burdaki arkadaşlar yiyiyoruz light sütle pişirip dediler.böyle bir şansımız varsa söyleyin aaa dostlar biz de yiyelim yahuuu

Bende neden Tost ekmeginde"" Bu ürün kapanmıştır. Satışı devam eden benzer ürünlere göz atın: ""bu uyari cikiyor

canım ben kocaişe söyledim,leeen niye kapadın dükkanı sana müşteri getirdim,para kazanacaz,yuva kuracaz dedim,dur hatun ilgilenip seni bilgilendireyim dedi
bu arada 2 hafta için 2 paket yeter mi,dur bakiim bir pakette 16 tane var 8 kaşık kepek var.yani 2 paket 8 gün idare eder kuzum,ona göre

tunammm,iftar yemeğinde kaçak göçek de yapsan ki yapmamalısın bence ama yaparsan da protein ağırlıklı beslen yağlı vıcık şeyleri hele kiii öğğğğ hamur işlerini aman diiim yeme böö o ne öyle cıxx olmazz kuzuumm ,emeklerini düşün

canimm oh gidip light pudding imi alayim yahu cok canim istiyo iftara kadar soguturum da dondurma islevi de görür

evet ya simdi mail attim üretimini durdurdunuz mu diye hevesim kursagimda kaldi

8 gün mü yok ya 3 paket alayimda 12 gün yapsin diger günler ben krepte yaparim madem:26:

Ayyy bugün bi iltifat bi iltifatttt :) Eridim resmennn gevşemek üzereyimmm biri beni durdursun hehehehe oysa ki daha çok gaza gelmem lazımmm

duan diyetinin güzel yanı yiyecek muhakkak bişeyler bulursun.dukan yanılmıyorsam oruç zamanı güçlendrme yapabilirsin demiş olmassa bir zaman güçlendirme yap en azınan ordaki ödülü ve ekmek miktarını ve yemekerinden faydalana bilirsin.bende kaçamak yaptım.mesela künefe yedim ekmek yedim karpuz vb şeylerle kaçamağım oldu.dukanın bukadar katı olmasının sebebi insanların kaçamak yapacağını biliyor bunu hiç olmassa en aza indirsinler diye.bu diyeti yüksek obezlere uygulamış yani 130-140 kg insanlar.onların yeme drençleri çok düşük.yani dayanma sınıraı az bozduklarında geriye dönüş yapamıyorlar.yani iştahlarını dizginlemiyorlar.onları çok iyi anlıyorum 80 kg çıktığımda bende ipin ucunu kaçırmıştım.nasıl olsa bozdum bidaha başlıyamam diye yemeye devam ettim.ve daha çok yedim yedim 2 kg verdiysem hemen geri aldım.şimdi öyle deyil bi kaçamak yaptımmı ertesi günü saf protein yapıyorum.bak amalyat şişkinliğim olmasına rağmen yinede kilo vermeye devam ediyorum çünkü pes etmeme gerek yok kaldığım yerden devam eiyorum.altı üstü güçlendirmeye varan zaman biraz uzumış oldu oraya hiç varamamaktan iyidir.tecrübelerimi yazdım ona göre seçimini yap.:26::26::26:

Hoş buldum bebemmmm, 3 kilo verdim ramazan boyunca, 69 küsürlerdeyim şu an ama regl olunca dümen sapıttı, dünden beri böyle çikolata buldum dolapta aldım onu yanına çay yaptım ama ıhhh yiyemiyorum 1 kare yedim bıraktım, helva vardı onu aldım yiyim diye cıks hiç keyif vermiyor, eskiden yiyerek moralimi düzeltiyordum şimdi moralimi düzeltecek birşey kalmadı galiba, Allahım ne depresif insanmışım ben yeaaa tabi bunların hepsi oğlum uyuduğunda baş gösteriyor o uyanıkken bir sorunumuz yok, zaten yemeye falan fırsat olmuyor

aaaa ayrılıyo musun? hayırlısı olsun, inşallah gonlune gore iş bulursun en kısa zamanda

Bende neden Tost ekmeginde"" Bu ürün kapanmıştır. Satışı devam eden benzer ürünlere göz atın: ""bu uyari cikiyor

ay güzeller taktınız şu ekmeğe ben tarifini vereyim.
    2 yumurta 2 fincan süt 2 yemek kaşığı kepek 1 tatlı kaşığı mısır nişastası yyarım paket kabartma tozu.yumurtanın beyazını ve akını ayır.beyazını kar yap .sarısıyla diyer malzemeleri karıştır aynı pandispanya yapar gibi kepek az gelirse biraz ekle.bunları söndürmeden akıyla karştır.derin bikalıba dök piştiğinde dilimleyip tost yapacağın bi kalıba 175 derecede pişir.pişince dilimleyip tost yapabilirsin.bu tarifi börek içinde kullana bilirsin hamuru 2 ye ayır yarısıı döküp üzerine peynir koyup diyer yarısınıda üstüne yayıp pişir.pek çok şey yağpabilirsin.ama çalışıyorsanız elbette zor .hadiğari yapmak isteyene

7
kuzummm toparlan hemen yediklerin afiyet olsun dahasini yapma yiter bayram var daha birde

Pazar günü iftara gittik aileden birine, gören herkes ne kadar zayıflamışsın, sanki başka biri olmuşsun dedi çok sevindim, ama acayip mutlu oldum, hiç bu kadar büyük bir fark olduğunu fark etmemiştim inşallah yarın diyet düzenine dönebilirim canım ya, güya bugün de protein yapacaktım ama olmadı, gerçi buraya yazdığımdan beri yanlış bir şey yemedim ama bakalım ne olacak, akşam alışveriş yapayım da yarın için hazırlıklı olayım bari
Sen nasılsın, türkiye dönüşü verebildin mi hiç kilo?

bir yere gittiğimde o kadar yemiyorum ben canım, benim bebenin peşinde koşturmaktan çoğu zaman aç dönüyorum eve, şerbetli tatlılarla da hiç aram yok onun için bayram sorun değil. Ve evet aç gözlülük konusunda haklısın gözüm doymuyor benim her şeyi yemek istiyorum

yaz günü ve işğünü o yüzden hatunlar ortada yok bende geceye fazla katılamıyorum malum kocam sırtını deyil artık yüzünü göreyim diyor.naz yapıyor.tatilde kaldı.ama bir umut memleketim anamura belki gidebilirim.malum ev meselesi eşim gidemezse ben gidip halledeceğim.umarım iş bana kalırda sizler gibi hısım akraba görürüm biraz.akrabalara gittik dedikçe içim gidiyor.artık gezgin hayatı daha az çekilir oldu.adamın işi nedeniyle dolandık durduk neyse bayram geliyr ya yine duygusala bağladım bakmayın bana geçer birkaçgüne

slm bende 21 temmuzda dukana başladım 82 kg ile bugün 73.600 çıktım üstelik regli dönemim giden kilolara seviniyorum ama iki gündür acayip canım tatlı istiyo napıcam bi kça tarif denedim ama kepekle yapılan tatlılarda tuhaf bir koku oluyo yiyemedim önerisi olan varmı

dely cim yazılarımı okuyorsun bende seninkini ancak fazla sohbet edemiyoruz.aynı zamanda forma katılamıyoruz herhalde tenarriprensessevgili ve bulaşıksuyu medisa sablente aliye71 adını unutuklaım kusura bakmasın ya sizin yarışm sonuçlandımı kim kazandı bunu yazmadınız.herkeste eksi var ama ençok eksi kimde:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…