Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bu gece benim için dua edin nolursunuz...sonunda bi işe girebildim, bide sevgilimle aram düzelsin yaa çok üzülüyom böyle olunca( nolur dua edin.birazdan başlıcam bnde dua etmeye. Allah hepimizin gönlünden geçeni versin inşallah

kuru gıdanın bozuğu olmaz loveciğim. onun bozuğu ancak güvelenmiş olur (hani nesli fotosunu göndermişti hatırlarsan) ru-sheim markayla doğalsan arasında irilik farkı çok fazla. ama beyaz değil. ben sadece ikisini biliyorum. gurmenette satılanı bilmiyorum. hiç almadım...

İsmin de İpek mii. Allahım biri beni anlatıyor sandım. Aynı şey bende de var. 74,9 u gördüm. Ay nasıl sevindim nasıl sevindim. Ramazan hedefim 75 di. Şİmdi neyim şokkk 76. İşin tuhafı kaçamak yapmadım. S günleri iftarda domates yedim sebze niyetine. Sahura da kalmadım. Gerçi sebebi anlıyorum şimdi o yüzden hiçç kafaya takmıyorum. Günde 3 kere wc ye çıkan bende 3 gündür ses var görüntü yok. Hemde ne ses ne ses. Ayrıca dün regl oldum ki bu da önemli bir artış sebebi. Ayrıca geçen cumadan beri belim tutuk. Nerdeyse wc ye bile arabayla gidiyorum. Tenis oynayamadım. Callen yapamadım. Servisten inip yürüyemedim. İftar sofrasından kalkıp yatağa gittim. Ağrıdan sahura bile kalkamadım. Sanırım bu sebeplerden hem wc etkilendi. Çünkü ben trambolinde zıpladıkça wc olayım canlanıyordu. Hemde hareket kesilince bi duraklama hatta lalae devri yaşadım. Ama inanıyorum. Yakında külliyen gidecek gelenler.
Belimin ağrısından dün doktora gittim malum cuma tatile çıkacağım ve iyileşmem lazım. Ağrı kesici bile içemeyen bana ilaç verdi hemde reglin ilk gününde. Tabi cort kesilir gibi oldu. Zaten 2,5 gün sürer umarım bu süreyi uzatmaz.Tatilde kendisini istemiyorummm.

Hepimize aşk diliyorum bugün :)

İçten bir şekilde aminnnn diyorumm...

Günaydın kızlar.. güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için..

Bugün yine tartılmadım. Tuvaletle ilgili bir sorun var bende Umarım çözülür :) Yarın yine 58 küsür bişi çıkarım ben böyle
Bi de dün iftarda kaşar yedim Accık pide kabuğu Bi de erik kadar şeftaliler vardı :S İlk defa gördüm :) Erik sandıydım ben onları.. Bi yedim, enee şeftaliymiş.. Yedim Bugün dengelerim

Hepimize dua ettim bebekler, herkesin gönlündekini rabbim hakkında hayırlı eylesinn

Amin amiinnn!! Ben de bol bol dua ettim. Sizleri de unutmadım.. Hakkımızda her şeyin hayırlı inşallah..

Kestaneciiikk!! Senin için de hayırlısını diliyorum. Gönlünden geçen inşallah senin için hayırlı olandır. Değilse de, inşallah hayırlısı neyse o bulur seni..

Merhaba. Kullanmıyorum ama kullanmışlığım var. Doğum kontrol hapları su tutuyor maalesef. İnsanı şişiriyoorr :S bi de üstüne üstlük iştah açıyor :18: Diyete etkisi böyle olur. Tabi ki kilo verirsin de, iştahına sahip çıkmaya çalışman biraz daha zor olur belki :44:

Kurtulacaksın tabii Çok da güzel kilo vermişsin

Merabaaaa Aferin sanaaa :13: devamı da gelsin inşallaaahhh!!

günaydıııııııııııııııııııınnn..
Günaydııınnnn....!

Son düzenleme:
günaydın kızlar giremiyorum artık eskisi gibi oğlum hiç bırakmıyor beni şu an bile bana deeel deeel oyun oynayalım diyor :) nasılsınız umarım keyifler iyidir , hepinizin geçmiş kandiliniz kutlu olsun dualarınız kabul olsun inşallah

benim güçlendirme iyi gidiyor ama bu hafta çok sapıttım bir baktım hiç dukan mukan yapmıyorum iki gündür kepek yememişim mesela bugün kendimi topraladım yine kilom 57.5 -58 arası değişiyor şimdilik sorun yok yani

hepinizi çok öpüyorum hala insanların çok zayıfladın demeleri beni çok mutlu ediyor hepinize teşekkürler bu yolda desteğiniz için

Günaydin Kizlarrrr..

ben bugün kendimi cok halisz hissediyorum ya dünde böyleydim oturup yasin bile okuyamadim yani düsünün bugün telafi edicem insallah

yarin yine bildirim günü:18:

ben bu aksamin kilosunu bildirmem gerekiyor bakalim ne cikacak:44:

kızlarrrrrrrrr günaydıııııınnnnnnnnnnnn
bağırıyorum çığlıklar atıyorummmmm içimmm içimeee sığmıyorrrrr uçuyoruuuummmmmm
72.4 72.4 72.4 72.4 72.4 72.4 72.4
yaaaaaaaaaaaaaa inanabiliyor musnuzzz valla ben inanamıyorummmm yaaaa offf böyle yazışarak olmuyorr,keşke yanımda olsaydınız daaa hepiciğinizii kucaklasaydımm sıksaydım sımsıkııı,yaa spor sspikerleri gibi ağlamak istiyorum diye haykırmak istiyorummmm,halaa inanamıyorummmmm.yaaaa 20 kilo 300 gram verdim.

çok şapşal bir mutluluk içindeyimmm

aşık olmuş gibi sırıtık sırıtık geziniyorummm ahahahaa
lan yuttu bu ikoncan beniii ahahahahaaa,o kadar minnak oldum bennn hahahaha
ayy beni idare edin bugün sanırım aklımı oynatmak üzreyeim,bu olağan üstü duruma alışmam biraz zaman alabilir.

yıllardırrr bir sürü yöntem deneyip sürekli başarısız olmuşken pat diye karşıma çıkıp beni kendine aşık eden Dukanıma,sonra bu kadar zorluğa göğüs gerebilip tek gün bile itaatsizlik etmeden disiplinle bu yolu başarıyla tamamlayabilmiş olan kendime,bir küçük bedenini verelim hanımefendi size 38 olur diyen mağaza görevlilerine ama daha da önemlisii bu yolda beni yalnız bırakmayan,destekleri enerjileri ve motivasyonlarıyla belki tökezleyecek olsam da elimden tutup kaldırıp beni kendime getireceklerinden emin olduğum,deneyimleriyle tarifleriyle pozitif enerjileriyle gücüme güç katan yüzlerini hiç görmediğim halde en çok sevdiğim can dostlarım kadar çok sevdiğimden emin olduğum tüm dukancan dostlarıma da çook ama çoook büyük teşekkür ederim.siz olmasaydınız belki de yapamazdım
lennn olimpiyatta altın madalya kazanmışım gibi olduu,ayy ama çook mutluyummm.
hepinizi o kadar çoook seviyorum kiii

bu arada bekleyin beniii,az kaldıı en kısa zamanda gelip onaylatacağım size fıstıklığımıı
canlarım benim çoook saağolun hemi de her birinizzz

Selam kızlar ! herkese günaydın
düne göre -800 gr
geçen cumartesi gördüğüm kilodayım 62,7
yarına artık eksi görmek istiyorum bugün regl bekliyorum.
herkes regl olur bi kaç gün sonra şişliği iner ben regl olacağım güne bir iki gün kala iniyorum herşeyim ters zaten

Son düzenleme:

medesaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yürü be yavrum kim tutar seni

süpersin süpersin

canim benim belki bukadar disiplinli olmasan basaramazdinnn ama sen zoru basardin

cok mtlu oldum halsiz bitkin bitkin otururken ssu ofis köselerinde bu haberi almak bana bile iyi geldi ki seni düsünemiyorum

seyire devammi güclendirme mi gelsin:26::26:

Medesaaaaaaaaa master çekirgem çok sevindim.
öpüyorum sarılıyorum mıncıklıyorum

kizz bende regl günü inme basliyor bak bi ters sen degilsn

-800gr bi günde vay canina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…