Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

pişt medesa bana nie cvp wermiosun yaaa küstüm sana ne zmn geciosun güçlendirmeyee

angelinam joliem benim...aynen aynen ben daha spora baslamadim ve spora basladigimi düsünebiliyormusun neler olacak bana diyetimin 7. haftasindayim 6 kilo gitti sadece bi hafta tatil ve kacamaklardan gerideyim dukancim 11 eylülde tamamsin diyor ama du bakalim iki haftalik tatil var ama önlemini aldim 3 gün atak yapicam gitmeden oradada seyire devam ama bir iki kacamak olabülür

zaten senin müstakbel kocan bana tost ekmegi yollamiyooo neymissss kapida ödeme olmazmis e güzelim benim kredi kartimda olmuyor türkiye sitelerinde ne yapayim öleyimmi

Canım, tabi ki yani yemek istemem de, ama bi an olur gözüm döner de yersem diye :125: Yoksa keşke yemesem :)) Ben fıstıklı severim hahahhah
Sarma dediğin gibi 1-2. Yanımda atıştırmalık bişiler götürmem ya da bişiler almam lazım. bilmiyorum ne yiyebilirim :44: Millet tıkınırken benim de boş durmamam lazım Ya da anneme diyim. Bana sırf kıymalı yapsın =) Evet evet O zaman löp löp yerim kiiii He yaa şiştiimmm bakalım yarın ne görcem tartıda :44:

benim o revani hic olmamisti ya niyeki
of revanide cok severim kardesim aksama yapacak olamaz
aradim simdi len bana karni yarigin patlicanini kizartma közle ve eti yagsiz yap tuz atma dedim

kiz nicin atak yapiyorsun sen kac kilosunki

b

Canım tok karnına tartıldım sabah 72 gösteriyordu, regl oldum bugün 3. günüm gerçi ama ondan mı bilemedim çünkü hafta sonu çok fena bozdum diyeti mantılar, dolmalar tatlılar havada uçuştu yani o derece, hem bu sebepten hem de oruçtan çıkmış ve sapıtmış bünyemi seyire tekrar adapte edeyim diye atak yapayım bari dedim.

tebrikler canım ,çok büyük bir başarı ,mutlu olmayı çoktan hakettin sen

Ben de uzun süredir aralarda böyle molalar vererek kullanıyorum,iştahıma etkisi olmuyor ama işte kilo vermeyi yavaşlatır mı diye düşünüyorum, artık deneyip görmekten başka şansım yok:)

Geçen ay yaptırdım ben canım, hepsi gayet yerinde çıktı, ne kadar arayla yaptırmak gerek ki? ben doktora diyeti anlattım o kadar sürede bi sorun olmaz ama sen meyve ye demişti bana, öyle tam uymana gerek yok demişti. Ama ben öyle yapmadım tabii ki solgarın female multiple ını ve balık yapı kullanıyorum meyvenin yerini tutuyordur eminim.

Tebrik ederim çook, ne mutlu sizee :)

Evet, kesinlikle katılıyorum. Ben Dukan' a inanılmaz karşı olan erkek arkadaşımı düzenli doktor kontrolüne gideceğim şartıyla susturabildim Zaten düzenli hormon tahlili yaptırıyorum,doktorumdan diğer değerlerime de bakmasını istedim. İlkini geçen hafta yaptırdım yani başlangıçta sayılır :)

Ne diyorsun bebeim sen hemen ışınlanaraktan baktım benimkilere ve bende bişey göremedim popomdaki çatlaklar dışında tabii

şu tahlil olayını ben de yaptıracaktım ama kızıma bakacak kimsem yok bir türlü gidemedim ,onu da oralara sürüklemek istemiyorum ,benim kociş gelsin de yurda o zaman inş

pişt medesa bana nie cvp wermiosun yaaa küstüm sana ne zmn geciosun güçlendirmeyee

kuzuuuum küsmeee banaaaa,dikkkatimden kaçmış sorryyyyy:26:
canım yaaaa 69 da görmek istiyorum ben,çok hırlandım hala ilk ggünkü gibi hırslıyım vallahh,69'u da görücem inşallahhh
yoksa 55 görünce mi geçsem böööö
1 ay daha dişimi sıkarsam 69 görürüm.sonuçta kilo verebiliyorsam niye durdurayım ki kendimi,verebildiğim kadar vereyim.gerçi kocacık bunu yapmayın sakın demiş,vardır bir bildiği mutlaka ama ben hayatımda ilk kez kilo veriyorum yaa,bunu durdurmak istemiyorum gittiği kadar gitsin.hem ben şikayetçi değilim seyirden.inanılır gibi değil ama canımın deli gibi çektiği bişey yok,olsa da kokluyorum geçiyor.mesela az önce bir browni ile öpüşmek üzereydik
bakalım artıkın gittiği yere kadar diyorum

prensesim inanmayacaksınız ama adamı tavladım leenn
ekmeklerinizi bugün taze hazırlatıyorum,yarın kendim getireceğim ekmeklerinizi dedi
ayyyy kızlar dua edinde şöyle 35inde boylu poslu karakterli cillop gibi bir yakışıklı çıksın
gerçi bende şans yok kesin 100 yaşında kelli felli bi adam çıkar gelir,ben de boşuna ona vakit ayırmak zorunda kalırım
senin kart geçmiyorsa,o zaman tr gelince sipariş edip,ilk 2-3 gün krep yiceksin yada,ben ona sorayım geldiğinde kapıda ödesin kuzucuk diiim,belki o siteden uyarı almasın diye yok demiştir.ama adamda tercih eder açıktan satıp paracığı almayı bence

evvveetttt kıymalı sarma süpper olur,bana da annem yapmıştı yağsız kıymadan ohh mis gibi yemiştim vallahii
atışturmalık da kek,pizza falan yap olmazsa.
yoook ben yapmam bayramda da kaçamak,len nerden geldi bu irade bana anlamadım kiii,acaipp sadığım kocacığımaaa

valla güzelim benim selülitler aynen duruyor,bence sen onu yürüyüşle filan azaltmışsındır ,popomu kaldırıp biraz hareketlensem hiç fena olmayacak benim de bu arada senin yaş kaç ,bu da önemli tabii ,benim bacaklar lımbır lımbır yağ ve selülit 13 kilo vermeme rağmen hala gözüme öyle geliyor ,şişman olup selülitsiz olmayı isterdim ,zayıflıkta önemli değil yeter ki cildin gergin pürüzsüz olsun ,bir çok kilolu bayanı gördüm sıfır selülit ,ahh ahhh spor yapmalıyımmmmmmm

daha hiç kaçamak yapmadım aman diyim kızlar kaçamak maçamak yok bayramda ,şimdiden kendinizi bayrama hazırlamayın bakiiim,dukana aynen devam ,elinizi çekin bakalım cızzzlardan

Ben bayram için bunu yapmayı düşünüyorum kendime: dukan diyeti tarifleri: SELANİK TATLISI

O kadar tatlıyı çikolatayı kaçamaksız atlatacaksam eğer kendimin de yiyecek bir tatlısı olması lazım :))

Yalnız tarifte tereyağ aroması diyor,ben bugün vanilya aroması aldım ama üzerinde aynı zaman da Butter da yazıyor. Tereyağ aroması farklı mı oluyor acaba yoksa Butter-Vanille beraber olandan mı kullanayım?? Limon,rom,acıbadem de gördüm ama ayrı olarak tereyağ göremedim

Son düzenleme:

69 muuuuuuu..hönkkk walla şaştım kaldım azmine ayrıca bi kere daha tebrik etmek istiorum

Kızlarrr.. A101'in mest form çayını kim önermişti?
Çok iyiymiş o ya.
Kabızlığa çözümmüş gerçekten.

canım ipeğim önermişti,ben de aldım ondan.içince çok sancı yapıyor bende ama evet kesinlikle etkili

69 muuuuuuu..hönkkk walla şaştım kaldım azmine ayrıca bi kere daha tebrik etmek istiorum

eveettt kuzuuum göreceğim 69'u.hemi de ben birkaç kez söylemiştim ki 20 kiloyu verirsem 69'u zorlayayım diyeeeee,ayyyyyy kızlar yaaaa 69 olduğumun haberini de verir miyim size böyle mutlu mesut acabaa
dukan testi sonucu bana 17 kilo demişti,ilk hedefimi tutturunca 20 kilo diye hırslandım,şimdi 69 olcam diye tutturdum,69 olursam da 65 der miyim bilmiyorum artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…