Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben en az dört beş ay buralardayım bende bu kağnı hızı varken anca

hadi iyisin. Daha once hıc sozleşmenı fesh ettınmı onunla alakalı sanırım..

açıkçası daha fazla bekliyordum. her ay sabit abonelik parası alıyorlar hiç konuşmasam bile 15 TL küsür.
hiç telefon sözleşmemi feshetmedim, ttnet kullanmıyorum şu an ama telefon yaklaşık beş - altı senedir açık

ben feshettıgım ıcın ona yormustum demekkı degılmıs. Zaten bana verdıgıde Bısey degıl. Gıt al paranı bırakma onlara..

Son düzenleme:
ben feshettıgım ıcın ona yormustum demekkı degılmıs. Zaten bana verdıgıde vısey degıl. Gıt al paranı bırakma onlara..

Iban istediler verdim. ama telefon hala eski soyadıma kayıtlı hesap ise yenisine.
bunu sorun edip ödeme yapmazlarsa hiç şaşırmam

Tünaydın bebekler

sabah dukan krebi ile light kaşar ve karper yedim çayla birlikte, şimdi de light ton balığı ile yoğurt yiyorum, oğluş uyudu birazdan da çayla kitap keyfi yapıcam İnşallah iradem sapıtmazda en az 2 günlük gerçek bir atak yapabilirim :18::18:

ıban istediler verdim. Ama telefon hala eski soyadıma kayıtlı hesap ise yenisine.
Bunu sorun edip ödeme yapmazlarsa hiç şaşırmam

sanmıyorum canım ya yazmıslar sadece musterı hızmetlerının sıze ulaşması ıcın ıstendıgını. Hem hesabı belırtmıs adınıza olmalı dıye telefonuda belırtırdı.. öderler bence..

Ben yiyorum ben yiyoruummm!! Yağlı yağsız bütün balıklar serbesstt Ekstra yağ koymadığın sürece sorun yok canım

Canikooo!! Ben de burdayım ben deee Seyredelim beraber bakalım neler olacak hihihi Bayramda kaçamakçıklar olmazsa bu işi kıvırırım ben heralde Amaann! Olursa da kıvırırm yaaa.. Napiyim :)) Son 3 kilomuzu verelim Bu arada bunlara bayıldıımmm

Son düzenleme:

Ayyyyyy yerim ben seni yaaaaa

Valla sizin kilo vermeniz bile beni motive ediyor, çok seviniyorum hepiniz adına

Eminim sürekli foruma girebilsem hiç kaçamaksız bir ramazan geçirirdim ama olmadı artık daha sık girmeye çalışıcam, burda olmak bile bana kilo verdiriyor

Ben en az dört beş ay buralardayım bende bu kağnı hızı varken anca

sende kağnılık yok kuzum,sen de biraz kaçamak meyili var ondan.dikkat edersen azcık sıksan çok daha kolay verebilirsin bence

var yaa bayıldım menüne,afiyet olsun kuzum

hehehehee mutlu paylaşmıştı onları benle de pek kullanmıyordum,bugün mutluluğumu payşalırken onlardan da destek alayım dedim
valla ben bayramı da sıfır kaçamakla atlatacağım Allah izin verirse.sarma götmezsem çok memnun olurum yoksa baklava böreklere dayanabilirim ama sarmaya da dayanıcam uleeennn,yaww bak şimdi yine dolmalarımı çöpe atan salak arkadaşım geldi aklıma

aferim sana medesam. incecik medesam, uzun boylu medesa, çıtır çıtır medesam. aferim sana

sende kağnılık yok kuzum,sen de biraz kaçamak meyili var ondan.dikkat edersen azcık sıksan çok daha kolay verebilirsin bence

hayır canım var.
geçen hafta beş gün saf P yaptım hiç kaçamaksız ama yine veremedim buna ne dersin

medesammm eniste olarak öptüm yahuuu ama baldiz ama baldiz bal olayida var hani

ayyy ben biraz kassam bir ayda insem ayni gün gecsek güclendirmeye süper olur

canimmm ben bu gibi durumlarda kulagima mp3 ü takip atiyorum kendimi yollara
yürüyorum da yürüyorum temiz hava spor sakinlik ooh mis tavsiye ederim

kiz nicin atak yapiyorsun sen kac kilosunki

bayramda normal kahvalti yapicam sanirim ailevi bir kahvalti bu

pesine 3 gün saf protein sinirli yiyecekler de yok dukancim öyle dedi

Selam bebekler, Kadir gecemiz mübarek olsun, hepimiz için aklıma geldikçe dua edicem Love okudum şimdi hakkında hayırlısı ne ise o olsun, dualarımdasın

cnm yazdıgını yeni gördüm..çok tşk ederim,,saolasın..

medesa tebrikler kuzummm..hadi hadi yarınnn yeeee su kaşarlı tostu hak ettin geçiyorsun dımı hemen guclendırmeye???

Iban istediler verdim. ama telefon hala eski soyadıma kayıtlı hesap ise yenisine.
bunu sorun edip ödeme yapmazlarsa hiç şaşırmam

tt net abone merkezlerındende alabılıomussun,,wermezlerse öle yaparsın

3 kilomuzu verelim Bu arada bunlara bayıldıımmm

ya delyyy bende bunlardan istiorummmm,,nasıl yapcazzzzz nerden cıkıo bu ıfadelerrr,,dee hele bii ?

merhaba kızlar.bugün günah çıkaracağım.dukan amca bugün benden hiç memnun deyil çünküüüüüm ben birkibrit 2 kibrit kutusu büyüklüğünde patetesli börek bir avuç dolusu üzüm,yarım avuc dolusu çerezi lüplettim.suçluyum ama nedense mutluyum.çünkü saldırma arzum kalmadı benim seyir evresi en az 3 gün uzadı 1 gün börek 1 gün üzüm 1 günde çerez için ha bide 20 gr kadar ekmek yedim 1 günde o eder.ne yapalım suçu işleyen cezasına katlanır:18:.diyeti bırakacak deyiliz ya hiç bukadar kaçak yapmamıştım üstelik hepsini 24 saat içinde yaptım.bünye şaşkoloz oldu belki ters tepip zayıflamam hızlanır.nede olsa dukan amca gavur bünyesine göre diyeti bulmuş biz Türküz bize bişey olmazzzzz.

sevgili kurabiyem balıkların en yağlısı bile yağsız et kadar yağlı oluyormuş üstelik balıkta omega3 olduğu için tavsiye ediyor.ye gitsin afiyet olsun tartına eksi yansısın.

bİZ nORVEÇLİ balıkçılara (hani şu el kremini kullanan) balıkçı gemisi yapıyoruz. Bu adamlar 6 ay seyire çıkıp somon balığı avlıyorlar ve sadece somonla beslenyorlar. Mutfaklarında sadece ateş ızgarası var ve sadece ızgara halinde yiyorlar..Adamların hepsi dal gibi. Ben bu soru üstüne norveçli bir mühendisle konuştum az önce. O somondaki yağ yiyebileceğimiz en sağlıklı yağ mış. Başka türlü pişirmemelerinin sebebi de ızgarada yağının akıyor olmasıymış. Yani anladığım kadarıyla öle bişey dedi. Sonuç olarak somon bence çok sağlıklı. Zaten dukan amca da en kötü balık en iyi etten daha iyidir demiyormu. Yemeye devamm sorun yokkk..

merhabalarr bu hafta başndan beri deli gibi inceliyorum dukanı şimdi benim atağım 7 gün çıktı kısa bi süre deil okuduklarımdan anladıım kadarıyla size bi örnek menü yazsam bana olur veya olmaz diyebilirmsiniz

mesela sabah kalkar kalkmaz su
kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta peynir karıştırıp baharatlayıp yesem
arada yulaflı meyveli yoğurt yesem
öğlen evden ciğeri baharatlayıp bi damlacık yağla pişirsem
arada yine 2 kaşık yoğurt
akşamada ızgara tavuk onu yoğurtla karıştırıp yesem çok mu yoğurtlu bimenü olur yanlışmı anlamışım?

Medesa süpersin canım.

sevgili kurabiyem balıkların en yağlısı bile yağsız et kadar yağlı oluyormuş üstelik balıkta omega3 olduğu için tavsiye ediyor.ye gitsin afiyet olsun tartına eksi yansısın.

Ben yiyorum ben yiyoruummm!! Yağlı yağsız bütün balıklar serbesstt Ekstra yağ koymadığın sürece sorun yok canım

bütün balıklar serbest canım yağlılarda dahıl...

Harikasınız canlarım benim :) Çoook teşekkür ederim cevaplar için, sıfır yağ ile yaptım dün ben somonu sonra bir baktım abuuu tepsi yağ dolmuş, ona rağmen yedim sonra pişman oldum yanlış bir şey mi yaptım diye, demek ki yapmamışım
Somona devammmmm devammmmm heheheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…