Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar bildirim yapıyorum. Selam herkese bu arada

Başlangıç tarihi : 26 Temmuz
Başlangıç kilo : 66.4
Hedef kilo : 57:0
Geçen hafta : 61.6
Bu hafta : 61.2

Giden : - 400

Haftasonu tartıldığımda da 61.2 idim. Perşembeye kadar bir şey değişmemiş. Yürüyüşüm yoktu bu hafta ona bağlıyorum. Bir de regl dönemim yaklaştı.

Bayrama kadar 60.9 görsem bile kafiydi benim için ama napalım - 400, - 400'dür.

Kızlaaaaarrr...!! Eğitim aralarında buraya kaçıyorum

İpeküüümmm!! Ben sana ne yaziyim şimdi yaa :44: bugünü mü yazcam?

Medesaaaaamm!! Hedefine 69 yazdım, ne dersin :44:

Son düzenleme:

avrasyacım, çok güzel özetlemişsin herşeyi. benim fikirlerim de aşağı yukarı seninkiyle aynı. dukan bana da 66.6 diyor ki, ben de o kiloda hala şişman olacağım. dukan amca da zorlamayın diyor. kafam karıştı buyüzden. ama en güzeli, 60 a inip orda duruma bir bakmak olacak. en kötü ihtimal ne olabilri ki? 6 kiloyu geri almak mı? olsun varsın ne yapalım...

Kızlaaaaarrr...!! Eğitim aralarında buraya kaçıyorum

İpeküüümmm!! Ben sana ne yaziyim şimdi yaa :44: bugünü mü yazcam?

Medesaaaaamm!! edefine 69 yazdım, ne dersin :44:

yaZ KUZUM YAZ BUGÜNÜ DE İBRETİ ALEM OLSUNNN BANA DA KAPAK OLSUNNN

yaZ KUZUM YAZ BUGÜNÜ DE İBRETİ ALEM OLSUNNN BANA DA KAPAK OLSUNNN

Estağfurullaahhh :)) Regl falan var di mi sende.. Ondan ondaaann Ben de 57,5 görmüştüm ama ben de bugünü yazıyorum. Kendimizi kandırmayalım :)) İbret-i alem için

yok yok inecem ben 60 a. olmaz başka türlüsü. dukanı her konuda dinlerim ama bu konuda dinlemeyeceğim. sanırım haklısın, benim o kiloya inemeyeceğimi düşünmüş olmalı. inerim ama ne var kİ. buraya kadar indim, oraya da inerim

sağlık konusunda lafım yok güneyim ama şişmanım hala. şöyle söyleyeyim, sen bugün benimle tanışsan, bana dukan diyetinden bahseder, hemen kitabı al oku ve başla, siteden testi de yap, sana en az 10-15 kg ver diyecek gibisinden laflar edersin. ya da şimdi doktora gitsem mesela, bana ilk söyleyeceği acilen kilo vermem gerektiği olur emin ol. fotoğraf koyma şansım yok ne yazık ki. diyete yeni başlayanların pek çoğu benden daha ince. bunun sebebi de boyum. o yüzden yeterli gelmiyor. 66.

sempatikammm hic kacamak olmadi mi

Güzelim kaçamak yapmadım hiç. Ha tatlı krizleri geldiğinde light meyveli yoğurda sardırdım mesela. Öyle tatlandırıcı filan da almadım kek, kurabiye filan yapmadım hiç. Meyveli yoğurttan günde 2 taneye izin veriyor aslında ama duraksama yapabilir diye pek fazla tüketmemek gerekirken ben bazen günde 3 paket yediğimi bilirim. Onun dışında canımın çektiği şeyleri koklayarak yemiş gibi hissetme egzersizleri yaptım kendi kendime cidden işe yaradı galiba. Kokulara karşı çok duyarlıyım ben. Lezzetin büyük bir bölümünü sanki koku yoluyla alıyormuşum gibi geldi hep. Başka kaçamaklarım olmadı. Bir kez ağzıma tek bir fındık attım, hepsi bu Ama ek bir bilgi olarak şunu belirtmem lazım sanırım bu önemli bir husus. Daha önce hayatımda hiç diyet uygulamadım. Vücudun diyete direnç geliştirecek deneyimi olmadı. Hatırlarsan sitedeki testte bile daha önce herhangi bir diyet uygulayıp uygulamadığımızı soran bir soru da vardı.

Son düzenleme:

Sanırsam sen gerçek değilsin , sen gerçek olamazsın !!! sen bu diyeti uyguluyorsan (ki öyle yapıyorsun ) ben ne yapıyorum ki acaba :18::18::18::18:

CANLARIM selam

oruç ben ve sıcaklar yine aynı devam halinde son günleri sayıyorum büro çok sıcak

rejimide dün bir patlak meydana getirdim 2 aysonunda bir adet baklava yemiş bulunyorum denttim ben gızlarrr amainnn

ama bayramın 1 günü dukana sert bir giriş yapıcam ve 2 ayda 10 kilo vercem inşallahhhhhh

şimdi bildirim yapım

başalangı:07,06,2012
kilo:83,3
geçen hafta:74,8
bu hafta :75,8
gelen 1 kilo

toplam giden:7,5

evet bu 75 bir türlü kırılamayan inilipta kalınamayan bir durum aldı ama ramazan nedeni ile böle çünkü hergün meve yedim dünde tatlı yedim yani benim seyir 1 ay kadar uzadı galiba

KİLO VEREN dukaniçelerimi tebrik ederim..

bu arada o ABLAAAAA lafına bende çok uyuzum yaa ne ablası lan diycem bigün

üzülüyorum ben bu duruma çok yaşlı hissediyorum kendimi

Sanırsam sen gerçek değilsin , sen gerçek olamazsın !!! sen bu diyeti uyguluyorsan (ki öyle yapıyorsun ) ben ne yapıyorum ki acaba :18::18::18::18:

Valla çok güldürdün beni. Aslına bakarsan aynadaki görüntüme bakıp ben de bazen kendime söylüyorum bunu. Bu sen misin kızım diyorum kendime

Son düzenleme:

tavuğun beyaz eti deniyor ama ben haşlama budunuda tüketiyorum.derisini yemiyorum.yani sadece göğüs eti proteyn bakımından safa yakın bide yumurtanın akı saf proteyn ancak bizim ülkedeki tavuk butunda yağ varmı bence hertarafı aynı tavuğun.özgür yetişen tavuk olsa neyse 3 günde yetişen tavuğu heryanı yağ olur.derini al haşla bol suda yağ mağ kalmaz afiyet şeker olsun yağ olmasın.

Ben de ilk bildirimimi yapayım. :))

Başlangıç tarihi: 03.08.2012
Başlangıç kilosu: 104.9
Boy: 1.72 idi ya da 73 de olabilir ve inanamasam da bu sene uzadım 20' ye kadar daha uzarsam şaşırmam
Şimdiki kilo: 99.5

Bugün 14. günüm ve arada 3 gün uygulayamadım 2 kilo olarak geri döndü,üstüne 3 gün atak yaptım toparladım. Aynı zamanda PCOSluyum ve kistlerle uğraşmaktayım doktorum kilolar yavaş gidebilir pes etme demişti.

canimmmmmm süpersin verdigin her kiloyu gramina kadar haketmissin

simdi senin bu hesaplamalarindan yola cikarak bende kilomun muhasebesini yaptim: Bakin bi

Dukancim Sitesinde ki Testinde bana

vermem gereken Kilo olarak 11,3kg hesapladi 2 gün atak ve 79 gün seyir olmak üzere toplamda ilk iki asama icin 81 gün öngördü!!!

11,3KG / 81 güne böldügümde günlük ortalama 140gr cikiyor

bugün benim 59. günüm verilen Kilo 5,8KG/140gr böldügümde 42 gün cikiyor
aslinda vermis olmam gereken 8 KG
bundan su sonucu cikariyorum 59-42= 17

17 gün ben kacmaak yapmisim veya tam uyamamisim diyete....

8 gün tatile gittim uyamadim 4 gün kokteyl vardi diyete uygun yedim ama dukana uygun hazirlanmamisti sonucta 12 gün ediyor 5 gün de kim bilir yedigim hurmalar veya ara sira yedigim light dondurma dan

yani hemen hemen hesaplama dogru ama uyarsan kacamaksiz!!!

17 gün geriye atti beni bu disiplinsizlik güclendirmeye 07 Eylül yerine an itibariyle harfiyen uyarsam 24 Eylülde geciyorum yani 39 gün seyire devamm edersem :44:

Son düzenleme:

güneylim korkma kuzum,sistematik şekilde harfiyen uyduğun zaman sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum

canım bayramdan sonra başla bence,kitabı da okumadıysan okursun bu arada
balık seviyorsan,özellikle balık yemeni tavsiye ederim.balık yedikten sonra hep daha güzel sonuçlar alıyoruz

sempatikammm hic kacamak olmadi mi

örnek alınız küçük hanım

harikasın,sen böyle kararlı olduktan sonra mayısı bile bılmaz bence.şimdiden tebrikler arkadaşım,çok gurur duydum seninle

ipeğimmmm canım beniiimmmm gelemezsin kii,gelsene gelseneee bayramlaşalım
bu arada kilondaki ilerleme çok enteresan olmuş cidden
sıkma canını bebeğim ramazan falan yaa tutmuştur yine bişeyleri yaa
bak benim diyetisyenim vardı,demişti ki kadınlar ayda sadece 1 hafta gerçek kilolarında olurlar.regl öncesi 1 hafta,regl dönemi ve regl sonrası 1 hafta vücut su tutar,ödem yapar demişti.hatun olmanın kaçınılmaz zorluğu işte

gel beraber kahve sügoya yapalım

Kadınlar klübü kızçeleriii sizden şiddetle yardım istiyorum ne olur benimle biraz ilgilenin :)

Şuan 65 kiloyum ocakta düğünüm var allahın izniyle hedefim 50 kilo bende sürekli kilo alıp veren biriyim ama fazla değil 3 alır 5 veririm misali 2 kere dukana başlamaya niyetlendim hep atak döneminde kaybettim kaçamak yapmak değil benimkisi öyle abur cuburda pek gözüm yok çalışıyorum öğlen ne yiyeceğim nasıl besleneceğimi bilemediğim için çok dengesiz oldu ve pes ettim yulaf keğei ve yoğurtla geçiştiriyordum e sabahta kahvaltı yapmayınca birde muhasebe işleri yüklenince beynim allak bullak oluyordu sizden istediğim yardım şu sabah ve öğlen yemek yemek istiyorum bünyeme yüklenmek istemiyorum ve çalışan biriyim kitabını temin ettim ama pratikte olan arkadaşlar daha rahat yardım eder ne yemeliyim nasıl bir taktik uygulamalıyım biliyorum bu iş saatli ve listeli değil ama beslenme şeklini otuturmuş arkadaşlar bana öneride bulunurlarsa bende bu işe bir başladımmı kaptırır giderim lütfen yardım edin bende dukancan olayım :26:

aldim almammi yaaaa tatilde bile kacamak yok bu sefer meyve yogurtlari neyime yetmiyor
ekmekciden haber yokmu ya

hahahahahahaa ayyy çok komiksin kuzummm,bak gördün müü yediğin hurmalar gün gelir seni tırmalar,gitti 17 gün
ayyyy ben de tam onu yazacaktım kızlarrrrrr ekmekçim saat 17:00'te gelecek kahve içeceğizzz
ayyy çok heyecanlıyımmmm
gerçi ben bahtsız bedeviyimmm,kesin ya 100 yaşında kasketli çizöeli çiftçi bir abi gelecek yada 17 yaşında faln sünepe bir çocuk,ki ilk ihtimal dha yüksek ammaaaa olurdaa şöylee cillop gibi bir yakışıklı da gelirsee ekmekleriii bırakıp onu yerim valla
son 40 dakikaaaaaaa

hem suyunada kızıma çorba yaparım kocama pilav yaparımm

başlicam canım dengesizleştim yoksa kocik beni daha fazla böyle çekmez
balık almam için hale gitmem lazım uzak biras ama artık ayda 1-2 hal yolunu tutcam sanırım :)

Ben de okul zamanı dışarıdan yemek zorunda kalıyorum öğlenleri. Ve ben de nasıl devam edeceğim diye korkuyorum. Yanıma bir şeyler götürebilme gibi bir şansım da yok. Kısaca ben de takipteyim cevapları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…