Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kesinlikle kıskançlıktan yapıyodur eşiniz benimkide makyaj yapmamı dahi istemez bir kere ağzından kaçırdı çok güzel oluosun die
SanırımEki Görüntüle 490245 ..Belki kıskandığından o kiloda olmanı istiyodur..Kendine yakışanı en çok sen bilirsin.İnmek istediğin kiloya in Eki Görüntüle 490246

katılıorum:)

yol arkadaşlarım hepinize selamlar.yazamadım henüz bebeğim olduğu için ama hep takipteyim.emzirdiğim için 3.aşamadan basladım ve 15 günde 3 kilo vrdim ki benim için çok iyi.duraklamada yeşil çayı önermiş dukan ben de dün başladım içmeye .paylaşımlarınız harika tanımdan sevdim sizi çok öpüyorum

Kızlar Dukanın 16. günündeyim, 3 gün atakla birlikte verdiğim 2 kilodan başka gram veremedim daha? Bu normal mi, ben endişelenmeye başladım. Ne zaman inmeye başlayacak? Dukan 7 kilo için 60 gün verdi. 13 gündür oynama yok. Böyle giderse 2 ayda değil 6 ayda bile veremem bu kiloları ((

Test mi yaptırmalıyım?

Merhaba, emzirirken yeşil çay pek tavsiye edilmiyor, bir bardaktan fazla içmeni önermem, bebeğin kaç aylık?

Genelde ilk günler hızlı kilo veriliyor ama bilemedim şimdi testlerini yaptırıp öyle başlasan çok daha iyi olur tabii ki ve kitabı okudun mu? yanlış bir şey mi yapıyorsun acaba?

Genelde ilk günler hızlı kilo veriliyor ama bilemedim şimdi testlerini yaptırıp öyle başlasan çok daha iyi olur tabii ki ve kitabı okudun mu? yanlış bir şey mi yapıyorsun acaba?

Tabii , başlamadan önce kitabı okudum. 1+1 yapıyorum. Bol su içiyorum ama kabızlık çok kötü durumda. Bu kadar düzenli ve kısıtlı besinlerle nasıl kilo gitmez anlayamıyorum.

Kızlar dukanın sitesinde yaptığım test sonucuna baktım da bu adama tapmakta hiç haksız değilim.
106 günde 58. 4 kg'ya ineceğimi öngörmüş kendileri. Nasıl bir hesaptır arkadaş...
Adamdaki hesap şaşırtıcı boyutta doğrulandı. Bugün farkettim 106. günüm diyette ve ben 58.8 kg' yum. Sadece 400 gramlık bir sapma var o da bir wc' ye bakar. Vay beee

Son düzenleme:

hahahahahahhh bi wc ye gidin o zaman 400gramıda oraya bırakıverinçok yaşayın wallajhi ii güldüm hee

Tabii , başlamadan önce kitabı okudum. 1+1 yapıyorum. Bol su içiyorum ama kabızlık çok kötü durumda. Bu kadar düzenli ve kısıtlı besinlerle nasıl kilo gitmez anlayamıyorum.

Kabızlığın önlenemediği durumlarda buğday kepeği tavsiye ediyordu dukan yanlış hatırlamıyorsam, bağırsak çalıştıran çayları denediniz mi? genelde onunla çözüm buldu arkadaşlar.

Kabızlığın önlenemediği durumlarda buğday kepeği tavsiye ediyordu dukan yanlış hatırlamıyorsam, bağırsak çalıştıran çayları denediniz mi? genelde onunla çözüm buldu arkadaşlar.

greenwood marka vardı evde onu denedim sonuç alamadım. activia da yiyorum hergün fayda etmiyor. Eczaneden ilaç alıp içmeyi düşünüyorum artık. :26:

Başlangıç kilom: 112.8 kg
Başlama tarihi: 30.07.2012
diyette geçen süre: 18. günüm
hedef kilo: 80 kg
geçen haftaki kilo: -
Şu anki kilo: 106.1 kg

bu hafta ilk bildirim olduğundan geçen haftaki kilomu yazamadım. zaten hatırlamıyorum:)

bu sabah kalkınca 500 ml su içtim
kahvaltıda 3 kaşık light yoğurda 2 kaşık yulaf kepeği koyup yedim. (değişiklik olsun diye)
arada light sütle nescafe.
öğlen köfte yiyeceğim, zero kola ile.

sevgiler

adanaya gidince bende ablamın calıstıgı hastanede yaptırcam bakalım,,ne durumdayımm..

oyy tenoşş ama sensiz nasıl olcekki şimdiii yaaaa,,cabuk gellll :2:

sizlerin kilo verme haberlerinizi okumak çok güzel. darısı başımıza diyorum.

ben de sizler gibi verebilri miyim ki? inşallah bu sefer oalcak.

bu arada 45 daki kadar yürüyüş ve bacak hareketleri.

azmedersen ve kurallara uyarsan tabiki werirsin.biçoğumuz için burda hedef kilo hayaldi.bunlardan biride benim.5 kg wersem kar diodum,,13 kg werdim.yaptım oldu

orda dioduki istediğiniz kiloya wardınız artk guclendırmeye gecmelisiniz,,yani bence dukanın endişesi,,seyiri uzattıkca insanın psikolojik olarak yorulması we güçlendirmeye geçince iyice bıkıp,ödüllerden fln gelen rahatlıkla durumu abartması.cunku gucunuzu artk suankı kiloyu korumaya harcamalısınız diordu.bi bakımada haklı bence cunku insanın gün geçtikce canı artk yasaklı seyler isteyebilior we ödülde ipin ucunu kacırabilior.ama iradesine güwenen warsa,,istediği kiloya inmesinde bi sakınca olmaz die düşünüorum..bakalım korumada görecez ak we karayı

bişi olmaz su tutmustur vucudun kilo deildir o..

indir indir elini korkak alıştırma

kızlar benim bir sorunum daha var.SÜT-YOĞURT(AYRAN)-PEYNİR YİYEMİYORUM.napıcaz bu kanuda bana bir akıl verin,destek verin bende bu kiloları vereyim :).çünkü gerçekten berbat hissediyorum.

Kız kurtluu.
Kaynanan bitti şimdide süt ürünlerine mi geldi sıra. Ayran nasıl içilmez peynir nasıl sevilmez. Bunlar olmayacaksa inan bu diet sana göre değil. Temeli bunlar zaten. Her öğün yoğurdu boşunamı yiyoruz biz. iÇLERİNE SEVDİĞİN ŞEYLERİ KATIP kendine özgü lezzetler yaratmalısın. Ben ayrana dün acı biber ve sarımsak attım. Yandım çavuş ayranı süper di. Peynire maydanoz dereotu doğra az kepek le bir yumurta kat. Olsun sana peynirli çörekk. Süte tatlandırıcı ve kepek katıp duklaç yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…