Bugün elbiselerini beğendiğim bir mağazaya girdim, çılgın gibi elbise denedim :) Aldığım bir elbisenin askısı kopmuştu ve L bedendi, başka da yoktu, M bedeni deneyeyim dedim ve oldu. Sevinmem gerekirdi değil mi, satış elemanı ile muhabbete başladık, konu konuyu açtı, kilo muhabbetine geldik, ben 30 kilo verdim dedim, kız da bana bu da benim 30 kilo almış halim dedi, karşımda 30 kilo almış ve normal görünen bi hatun vardı, bana da sonra siz de bi 20 kilo verseniz çok iyi olursunuz demez miiiii( böhüüüüü, ağlayacaktım beeee.... Ne boktan bi gün....
bu sabah 62 düz oldum kızlar.
artılarla beraber 1,5 kilo gitti.
ama bayram tatili başladı düzen bozuldu.
bi kaç kilo gelir artık:18:
dönüşte yine başlicam saf plerden..
Arkadaşlar bu tartı beni bir türlü düzgün tartamadı bugün.
Kalktığımda bir tartılayım dedim ama pişman oldum.
3 farklı kiloda gösterdi.
Regl dönemindeyim ondan mı acaba? :26:
Yoksa tartı mı bozuldu?
iyi akşamlar kuzularım.. ben son 4 hafta içinde galiba 3 kere akşam yatmadan önce diyeti niyeti bozup ufaktan tatlı yedim.. Neden yedim bilmiyorum:26:
neyse garip olan şu ki, her yatarayak yediğim tatlının akabinde, bacaklarıma şiddetli kramplar girdi.. şeker şoku mudur sizce?? yoksa dukan mı çarpmıştır??
Bugün elbiselerini beğendiğim bir mağazaya girdim, çılgın gibi elbise denedim :) Aldığım bir elbisenin askısı kopmuştu ve L bedendi, başka da yoktu, M bedeni deneyeyim dedim ve oldu. Sevinmem gerekirdi değil mi, satış elemanı ile muhabbete başladık, konu konuyu açtı, kilo muhabbetine geldik, ben 30 kilo verdim dedim, kız da bana bu da benim 30 kilo almış halim dedi, karşımda 30 kilo almış ve normal görünen bi hatun vardı, bana da sonra siz de bi 20 kilo verseniz çok iyi olursunuz demez miiiii( böhüüüüü, ağlayacaktım beeee.... Ne boktan bi gün....
Arkadaşlar bu tartı beni bir türlü düzgün tartamadı bugün.
Kalktığımda bir tartılayım dedim ama pişman oldum.
3 farklı kiloda gösterdi.
Regl dönemindeyim ondan mı acaba? :26:
Yoksa tartı mı bozuldu?
Olabilir canım.dijitalse pili bitiyor olabilir. benimki öyle olmuştu
Bulaşık suyum, karşında son model kompleksli bir hatun varmış. Bu modellere hasetik asit diyorum benDüşün; zayıflığı öyle canını yakmış ki zamanında, diliyle senin canını yakmaya çalışmış. Çok da tınnn, diyip geçicen böylesine. O sana 20 kilo daha verseniz muhabbeti yaptığında sen de ona; senin de daha 40 fırın ekmek yemen gerekiyor güzelim hem de her manada diyeceksin. Hadi bakayım bu lafın altından kalksın... Sen orda kendi durumunun keyfini çıkarsana yavrım dimi ama
Olabilir canım.
Evet dijital. Alalı 3-4 yıl oluyor, daha pilini falan değiştirmedim ben. :44:
Sempatikacım iraden hayran olanacak cinsten.Anneme yardıma gittim dün. Alışveriş vs. Gelen gidene şeker, çikolata, tatlı stoğu yaptık. Ben onca alışverişin üzerine edebimle oturup meyveli yoğurt yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?