Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

allah o kızı nası biliyosa öyle yapsın fıstıksın sen yola devM

bu sabah 62 düz oldum kızlar.
artılarla beraber 1,5 kilo gitti.
ama bayram tatili başladı düzen bozuldu.
bi kaç kilo gelir artık:18:
dönüşte yine başlicam saf plerden..

bu sabah 62 düz oldum kızlar.
artılarla beraber 1,5 kilo gitti.
ama bayram tatili başladı düzen bozuldu.
bi kaç kilo gelir artık:18:
dönüşte yine başlicam saf plerden..

kedicim bende pazar. pazartesi. sali. carsamba günleri olmak üzere 4 gün saf protein yapicam cünkü ramazanda cok kacirdim kilom oynamadi indi ara ara yine ama arinmam lazim:26:

Arkadaşlar bu tartı beni bir türlü düzgün tartamadı bugün.
Kalktığımda bir tartılayım dedim ama pişman oldum.
3 farklı kiloda gösterdi.
Regl dönemindeyim ondan mı acaba? :26:

Yoksa tartı mı bozuldu?

moralini bozma bozuk o bozuk
kızlar guzel kılolar vermıssınız tebrık edıyorum bu guzel haberlerı duydukca ınsan motıve oluyor

Dukan' ın sopası

Bulaşık suyum, karşında son model kompleksli bir hatun varmış. Bu modellere hasetik asit diyorum ben Düşün; zayıflığı öyle canını yakmış ki zamanında, diliyle senin canını yakmaya çalışmış. Çok da tınnn, diyip geçicen böylesine. O sana 20 kilo daha verseniz muhabbeti yaptığında sen de ona; senin de daha 40 fırın ekmek yemen gerekiyor güzelim hem de her manada diyeceksin. Hadi bakayım bu lafın altından kalksın... Sen orda kendi durumunun keyfini çıkarsana yavrım dimi ama

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar.ben bugun dukana basladim bundan once isvec diyetiyle 65 ten 62 ye dustum.dukanin sitesinde testi cozdum 3 gun atak cikti.simdi ben ataktan sonra seyir evresini nasil yapmaliyim 1+1 mi 2+5 mi 5+5 mi.benim vermem gereken 6 kilo var.birde ben hizli vermek istiyorum kiloyu dugun var onumuzdeki ay verirsem iyi olur. tavsiyelerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler.herkese iyi diyetler

Hasetik asit bayıldım ben bunaaaaa heheheheheheeh sağol bebeğim güldürdün beni :)

Bugün bebelere bayram şekeri aldım yiyemiyorum, çıldırmak üzereyimmmm Bayramı kazasız belasız atlatacak güçte hissediyorum kendimi, bakalım hislerim kuvvetli mi

Anneme yardıma gittim dün. Alışveriş vs. Gelen gidene şeker, çikolata, tatlı stoğu yaptık. Ben onca alışverişin üzerine edebimle oturup meyveli yoğurt yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…