Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

O kadar uğraştım zaten hiç güzel olmamış ki bu yaaa ne biçim de tadı var böle bişeye benzemiyo, neyse kahvaltıda yedim gitti, bi de dukanella yaptım ama o da koyulaşmadı anlamadım bugün elimin ayarı bozuk galiba.
Ben de çok nadir özel bir şey yapıyorum ama ramazandan sonra seyire adapte olmadım onun için kendimi motive ediyorum

sağol canım. bide ben kendıme guvenebılsem. sıkıldım mı ne

o ilk başlardaki heyecanımı ıstıyoruuumm:84::84::84:

spor yapman cok ıyı onunda etkısı vardır elbet ama sen ıyı gıdıyorsun..

karnın doyduysa sorun yok ,boşver herzaman güzel olmuyor yaptıklarımız:)
sen de benm kadar vermişsin kiloyu ,ne kadar sürede vardin canım bu 8.5 kiloyu?

karnın doyduysa sorun yok ,boşver herzaman güzel olmuyor yaptıklarımız:)
sen de benm kadar vermişsin kiloyu ,ne kadar sürede vardin canım bu 8.5 kiloyu?

8 kilo diyelim :18::18::18: bayram vs dolayısı ile 500 gr cık geri aldım 22 haziranda başladım ben diyete 1 ayda 5 kilo verdim galiba, sonra ramazan girdi araya ilk hafta güzel idare ettim günde 300 gr falan gitti ama sonra sapıttım, akşamları tatlı, dondurma falan yedim aha böle oldu sonuç şimdi yeniden seyire adapte olmaya çalışıyorum:18::18::18:
sen ne kadar sürede verdin?

ben de 26 haziranda başladım başlangıçta çok hızlı gitmedi ama son günlerde hızlanmaya başladı ,demek ki aynı sürede vermişiz ,bu da normal oluyor o zaman

ben daha fazla dayanamayıp 27sinde başlicam kızlar karar verdim

bide forumlara bakarken takita şeker gördüm form yazmışlar bide esmer şeker var onları kullanabiliyomuyuz acaba?

bide forumlara bakarken takita şeker gördüm form yazmışlar bide esmer şeker var onları kullanabiliyomuyuz acaba?

takita kullanabilirsin ama esmer şekerin bir yönü olmadığını biliyoruö ,yine de araştır istersen ,takitanın çaya atılanlarından almıştım çok berbat bir tadı var aklında olsun

Kızlar 5 yk süt tozu, 1,5 yk kakao,3 yk splenda, 1 çay bardağı süt ile dukanella yaptım ama olmadı kıvamı cıvık oldu, dondurucuya koydum onu ben, şimdi çıkardım bu dondurma olmuş yaaaaa valla kıvamı mus ile dondurma arası bişi olmuş tadı da çok güsellll

şeker yasak canım ama şekersiz yapamam diyorsan tatlandırıcıya talim

ipeeeekkkk kalan maceralarını anlatcaktınyaaaa hanii

yoksa anlattında ben mi atladım :26::26:

takita kullanabilirsin ama esmer şekerin bir yönü olmadığını biliyoruö ,yine de araştır istersen ,takitanın çaya atılanlarından almıştım çok berbat bir tadı var aklında olsun
timam canım ben zaten tatlandırıcıyı hiççç sewmem
şeker yasak canım ama şekersiz yapamam diyorsan tatlandırıcıya talim
yok canım kullanmam daha iyi hazır çorba bile sewmeyen ben tatlandırıcıyıda kullanmam büyük ihtimal

Teşekkür ederim canım :) Ama yaklaşık bir aydır aynı kiloyu görmek de insanı çileden çıkarıyor, bir iniyor bir çıkıyor, zannımca dalga geçiliyor benimle Bozmak yok, yola devam :)

Çok yakın arkadaşımın nişanı var ve ben 5 gün şehir dışındayım, benim diyet çok zor ilerleyecek ama yapacak bir şey yok Off offff bu 5 gün bana uzuun bir duraklamaya sebep olacak ama ne yapalımmm....

Günaydın kızlar
Bugün pek keyfim yok, yine baş ağrım var zaten. Bi de şişkoyum 59,4 çıktım bugün. Teknik sebeplerden dolayı dün saf protein yapamadım. Bugün ve yarın yapıcam. Hedefimi de 56'ya düşürdüm. Eylül sonu 56 olucam inşallah..

Maşallahın var canım :) Aziz Nesin hikayeleri gibi olmuş valla :) Sevgili memleketim işte.. Bugün de gitmişsin heralde. Hadi kolay gelsin diyelim..

Ben de öyleee.. Benim de hiiç motivasyonum yok ama; kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum. Merak etme.. Bi kaç kilo gittiğini görsen yine motive olursun. O yüzden bu aralar biraz sık kendini. Hem reglsen zaten artı çıkarsın ki. Ben de olsam da, regl sonrası eksileri görsem Keyifli oluyo Tadını çıkar. Bitince eksilerdesin Kaç kilosun de bakalım.. Ben de artıyıımmm. Ama yazdıımm..

Aferin sanaaaa E neden endişe ediyosun yaa Bak sen şu havalıyaaa Kilo vermiş de bi de çok veriyorum diye endişe edermiş Giden kilo olsun :) Spor çok etkili. Mutlaka ondandır canım.. Böyle devam

Benim ablam da mecburi hizmette. Kocasından nerdeyse 1000 km uzakta. Adamcağız 2 haftada 1 onca yolu 2 günlüğüne gidip geliyor. Kendi kendine büyütüyor çocuğunu ablam. Eş durumu falan da olmuyor. 2 sene oldu, yeğenim 6 yaşına geldi. Şimdi okula başlayacak yine kilometrelerce uzakta. O çocuğun günahı ne.. Hiç. Ablamın günahı ne.. Doktor olmak için hayatının 3'te 1'ini okuyarak geçirmek mi..? İnsanın kocası ölmüş olsa Allah korusun, mecbur, dersin katlanmak zorundasın. Devletin işi ise, öksüz olmayan çocuğun öksüz gibi büyümesine neden olmak.. Dilek tut dendiğinde, inşallah annemle babamla bir arada oluruz diyor çocuk. Annemin tayini çıksın diyor. Tek dileği Seni çok iyi anlıyorum Hayat çok zor.. tek başına çocuk büyütmek çok zor.. Daha da zor hale getirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.. Allah sana da kolaylık versin..

Son düzenleme:
kızlar günaydııınnn,
Hislerim doğru çıktı yaaa,bayram tatilini sıfır kaçamakla geçirmiş olmama rağmen vücudumun şiş olduğunu hissediyordum nedense bu sabah tartıldım ve tartım da bunu doğruladı.ahanda bildirim :

başlangıç tarihi : 19.03.2012
başlangıç kilo : 92.7
hedef kilo : 69
güncel kilo : 73.8
geçen haftayı unuttum

geçmişi birazdan okuyacağım kızlar,uyuyakalıp işe anca geldim de ayıp olmasın biraz çalışayım

günaydın canlarım bildirim ben de yapmak istiyorum doğum öncesi kilom 50 şimdi dukan sayesinde 58 olabildim ama ben emzirdiğim için saf p günleri yapamıyorum sebxeye de ağırlık veriyorum bir bardak yeşil çay iiçiyorum ve sizi çok öpüyotum

Kızlar prenssevgilisi face den yazmış size kopyalıyorum

Güzellerimmmm!!! Abbas Türkiye yolcusu. cok yogun bir bayram gecirdim. hic ugrayamadim maalesef! Rica etsem bunu birisi kopyalaya bilirmi foruna epten giriyorum!
Bildirim!
baslangic tarih: 21.06.2012
baslangic kilo: 77
Hedef kilo: 65.7
Gecen hafta: 71.1
Bugun: 70.8
iki hafta tatile kaciyorum son bi haftayi dukandan coook uzak bir tarzda gecirdim vicdanen hic rahat degilim! insallah tatil bana pahaliya patlamaz ve geldigimde hic olmazsa kaldigim yerden devam
ederim. hepinizi cok seviyorummve opuyorum: prenssevgilisi

sen o kadar dikkat et bayramda, yap sporunu ama gel de tartıda eksiyi görmee :2: sabah regl olmuşum bununda etkisi vardır ama -100 bile razıydım yaaaa nese bildirimi yapayım

başlangıç:16.07.12
başlangıç kilo:69
geçen hafta:62
bu hafta:62

Hepimiz mızmızlanıyoruz. kaçamak yapmadım bozmadım niye artı.
kocaman bir yalan buuu
Hepimiz kaçamak yaptık.
Kaçamak sadece yeme içme değil bence
düzenizimiz değişti.
Zaten ramazanda alt üst olan yeme saatleri iyice şaştı.
Eminim uykunun bile etkisi var. Uyku saatlerimiz tatil dolayısıyla şaştı. Uyduk öğlenlere kadar. Gece oturduk. Suyu da ihmal ettik biliyorumben kimse inkar etmesin.
Ya deli gibi hareketsiz evde oturduk. Yada haldır haldır gezdik durduk ayaklarımız şişti. sebze günü yaptık o yüzden de su tuttuk.
Gittiğimiz ziyaretlerde diete uygun yemek yok diye az yedik aç kaldık ki bu da tavsiye edilmeyen şeyler.
Sporu da ihmal ettik.
Hatta burayı bile ihmal ettik.
Ya wc olayına ne demeli. Ben başka şehre gittiğim zaman çok zorlanırım hijyen açısından.

Ve bunu n gibi dolu psikolojik neden de sayabilirim.

Önemli olan artık toparlanma aşamasına geçmemiz ve bol bol sporla destek. Hadi bakalım herkes önlem planını açıklasınnn şimdi. Vazgeçmek yokkkk. Kİmseden olmuyor sıkıldım lafı istemiyorum LÜTFENNNNN

:)

yaaaa ağlamak istiyoruuuummmm 94,7 cıktım beeeeeeeeeeeennnn..:84::84::84::84:

gecen haftayı bende unuttum

tamam işte aynı bundan oldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…