Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım ben orda varım zati hilal senin ismi aradım bulamadım ama iyce bi inceleyip bulcam ben seni bacım

oFF SORMA
4 günde ordan oraya öldük yorgunluktan. Gece gündüz demedim resmen uyumadım hem denizin hemde gecelerin keyfini aynı anda çıkarmak çok yordu benii

Evet şimdi kocaman bir enerjiyle diete ve spora tam gaz dalıyoruz. Bu gece herkes callene başlıyor anlamam valla. Yarın yoklama yapacağım.

Kuzum ben 1 aydır bu tatili bekliyordum. İçmezsem olmazdı. Telafisini yapacağım. Pazartesiden itibaren tenis olayını arttırıyorum. Hergün Callen yapıyorum. Tibeti sabaha alıyorum. Trambolinde daha çok zıpluıyorum. Dambıl çalışması için program yapıyorum. İşe arabayla gitmiyorum ki servisle gidince yürümek zorunda olduğum 15+15 dk yolum olsun. Toplam içtiğim 1 büyük rakı, 6 şişe bira, 3 votka ve 6 tekilayı (walla çok net saydım ne içtiğimi) bol bol kasarak telafi edeceğim. Bu arada bunların yanında sadece balık yedim. Salata bile yemedim. Sabah P tarzı kahvaltı öğlen yoğurt ve bol bol su. Onun dışında yemek namına hiç bişey yemedim ki biraz dengelesin. Biliyorum bir duraklama olacak şimdi ama geçecek biliyorum. Ve inanın Kuşadası manzarasında içmek 2 hafta geç kilo vermeye değer.

Kısa bir anektod.

Atatürk :Bre Dimitri
Dimitri : Buyur pasam
A : Konstantin İzmire buraya geldimi
D : Geldi pasam
A: Bu manzaraya karşı oturdumu
D : evet pasam
A: Yemeğini yedimi
D: Yedi pasam
A: Rakısını içtimi?
D : İÇMEDİ PASAM
A : Bre Dimitri sormadınmı Kostantine ne halt yemeğe almaya gelmiş İzmiri? bu manzaraya bakıp raki içmeyecekse

Benim ki de o hesapp. :)

ben manzarasızda içebilirim

felaket ağrım vaaarrrr.. tatlı fıcısına duşmek ıstıyorum ilk defaaaa

Son düzenleme:

Ama ama amaaaa evde ne varsa yiyerek dukan diyeti olmaz kiiiii

bacım çok pis içmişsin yahuuu,ben napiiim her gün izmir her gün kordon her gün manzara,çok zor işim yahu

ben manzarasızda içebilirim

heheheheh o da iyiymiş bak

Merhaba kızlar dukan diyetinde 9. Günüm 3,2kg verdim kendimi iyi hissediyorum. 66.3kg ile başladım, şuan 63.1kg dayım. Hedefim 60kg az kaldı aslında:) özlediğim çok yemek var kendimi kötü hissediyorum bazen... Sizlerin nasıl gidiyor...

süpersiniz yaa.. Darısı başıma siz zorlanmıyor musunuz yahuuu..

Sorularıma cevap veren herkese çok teşekkür ederim.

Göbek, selülit gidiyor diyorsunuz çok motive oluyorum.

Kitabı aldım. Light süt, yoğurt, yumurta, sosis, pastırma aldım. Yarın diyete başlıyorum.

Eşim tek tip beslenmenin sağlıklı olmadığını söylese de onu da diyete başlatacam.

Gene bir soru sormak istiyorum deneyimli bayanlara
Eşimin işte sürekli et yeme şansı olmayabiliyor. Öğle yemeklerinde et ve tavuk yeme imkanı olmadığı zamanlar tost yese çok sakıncalı olur mu diyet için acaba?

bacım çok pis içmişsin yahuuu,ben napiiim her gün izmir her gün kordon her gün manzara,çok zor işim yahu

heheheheh o da iyiymiş bak

Zor walla. Bu arada ben bu saydıklarımı 2 gün ve gece de içtim. Aynı anda içsem pilot olur uçardım sanırım... Evet işiniz zor sizindenn İzmirdeee :)

Tek tip beslenme bence ne biliyormusun
Sabah kalk yumurta kır yağa. Yarım ekmekle ye.
Öğlen domates peyni r yarım ekmek arası.
akşam pide arası dönerrr.
gece bol yağlı sucuklu yumurtaaa.

İnana daha önceki yeme alışkanlıklarımız bundan daha iyi değildi. Şi,mdi en azından un yok yağ yok şeker var. Ayrıca zamanla o kadar çok çeşit çıkıyor ki, hangisini yapsam die düşünmeye başlıyorsun. Başta hepimiz sadece yumurta yoğurt yiyeceğiz sandık ama forumda geçmşe dönersen ara ara ne çok çeşit olduğunu göreceksin. En kolayı da balık. Pratik ayrıca.
Öğlen normal tost olmaz.
Al sana dukan tost ekmeği tarifi

2 kaşık kepek
1 yumurta
1 kaşık labne yada süzme yada susuz yoğurt
yarım kabartma

hep bir karıştı
mikroda 5 dk pişir

içine beyaz peynir yada yağsız kaşar.
Yanına da ayrann

Ohhh sanki susurluktayızz mübarekkk

Şeker var derken amacım neydi acaba ben bile merak ettim :)

9 gün yemekleri özlemek için biraz erken değil mi zaten vermen gereken kilo azmış güçlendirmeye geçince ödül öğünlerinde yersin özlediğin yemekleri

9 gün yemekleri özlemek için biraz erken değil mi zaten vermen gereken kilo azmış güçlendirmeye geçince ödül öğünlerinde yersin özlediğin yemekleri

Valla dogru soyluyorsun erken basladim ozlemeye ama napim... Esim karsimda yesin cikolatalari yemekleri ben peynir yogurt :) :) :)

slm herkese :)
bugün bende başladım diyete 2 gün atak yapmam gerekiyormuş ilk günümü tamamladım ama bazı hatalarım var galiba :)
birincisi diet kola içtim öğünlerimde ikincisi akşm yemeğini biraz geç yedim üçüncüsü yulaf kepeği yemedim
acemilikten ve hazır bir menü olmadığından nasıl yapsam bilemedim pek burada hem motive olurum hemde daha doğru yaparım diyeti diye katılayım aranıza dedim :)

aynen öyle yaptım canımı çizelgeyi güncelledim hemen ,hem dukan öncesi de var toplam 13 kilo filan verdim ,aslında hedefim 50 ama boyum da 150 yani 50 nin altını da kaldırabilir ,ahhh bu insan oğlu hiç yetinmez demi ,temmennin için teşekkür ederim canım benim

canım benim nekadar sürede verdin bu kiloyu? ve seyir dönemini nasıl bi düzende sürdürdün .. cevaplarsan çokk sevinirimm :103:

26 haziran
da başladım canım ben ,7 gün atak yaptım ,sonra seyir 1+1 devam ,arada 5+5 te yaptım bazı nedenlerden dolayı ,süreç olarak iki aya yakın oldu diyete başlayalı .

Ulenn bayramda o kadar tatlıya çikolataya çiğköfteye keşkek vs vs hepsine dayandım yemedim, tartıldım, artılardayım hala yaaaa, bu nasıl iş, tatlı yeseymişim daha iyiyimiş, o kadar eziyete değdi mi hayırrr off offff

selam kızlar..herkesin geçmiş bayramı kutlu mutlu umutlu olsun işşşşalllah.bugün bende dukan ailesine katıldım..sabah tartıldığımda 93.8 kg geldim..yarınki tartıyı heyecanla bekliyorum:))).bugün biraz acemice geçti ama kazasız belasız atlattık şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…