Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam duKAnıucelerim ühühüüü dün aksam yemekli dugun vardi .hadi dedim ödülüm olsun pilav ve kızartma mayonezli salatalrı haric yedim gerci onlardada yaglı peynır domtaes salata birer parca ve ızgara tavuk gögüs besamel soslu idi ve pasta vardi. tamma bgu ödül dedim . bugun de evde degıldım. tatli meyve yedim .ama normal yedim. hemen göbek cıktı meydana. 3gun protein yapicam. peki sonra tekrar guclnedirmeye dönücem yoksa sebzeli protein gunune gecip sonra bastanmı guclendırme gunumu hesaplicam .ne güzel bir ay geride klamıstı . lütfen yardım edinnnnnn bana :)))bana cevap verene adar yazarım kurtulamaxzsınız benden biliyosunuzzz:))))

çok haklısın canım ya ama oburum işte obur her ne kadar elimde öyle güzel bi imkan olsa da gözüm hep sahip olamadıklarımda bi tek yarın kaldı sanırım sonrasında arkadaşlarla görüşme faslım bitiyo ondan sonra da iş başı yapıcam işe başlamadan önce dediğin gibi bikaç tarif araştırıp onları yapıcamki iş yerinde kolaylık olsun. zaten sosyal ortamdan uzaklaşınca kendi başıma kalınca yemek yemiorum ben.

Farkettimki ben sosyal yiyiciyim o yüzden sosyalleşmenin bitmesi gerekio bi an önce :44:

canım ben neredeyse 2 aydır güçlendirmedeyim kaç kere bozdum sayısını unuttum artık ama tekrar başladığımda yine güçlendirmeyle başladım çünkü bi şekilde yeni düzene alıştırmak gerekio vücudu. kendimi zorladım çoğu zaman acıkmasam bile yedimki yemesem de olurdu ama işte sonrasında vücudun alışması uzun sürer die düşündüm hep.

arkadaşlar fikrinze ihtiyacım var ben seyir evresindeyim 5 kg kaldı fakat hızlandırmm gerek bende onun için 4 günlük atak yapmaya başladım bunun bi faydası olurmu sizce

selam kizlar.. benim bugun diyette birinci gunumdu ve muthis bi basagrisi cekiyorum sizdede oldumu ? daha oncede uyguladim bu diyeti ama kizimi emzirdigim icin seyir evresinden baslamistim 6 kilo verdim ama daha da vermek istiyorum.. cok SIKTIM kendimi sanirim :)

callen topiğinde geçirilen 3 saatin sonunda 15 gün denemeye karar verdim, göbek falan değilde kalçanın ve basenin erimesi gerekiyor, birazdan başlayacağım ölçülerimide aldım

kalça:103
basen:58 bakalım dukan dieti, callenetics ve jullianın egzersizleri 15 günde nasıl bir değişim yapacak

evet canım basagrısı oluyor. ama bu sanırım dıyet psıkolojısı ıle az yemeyle alakalı. sende mı az yedın yoksaaa

linkini atarmisin canim :)

bugunude kaçamaksız kapattım çok şükür. yarın sabah eksı olup olmadıgını yazarım

ama hıc su ıcemedım

Son düzenleme:
Kızlar selam. Bir haftadır yoktum çünkü İstanbul' da fing atıyordum. Hepinizi özledim valla. Bu arada İzmir' den çıkmadan önce tartılmıştım son kez. 58.9 dum. Dukan' a göre 59 olmam yeterli. Bense 58 yapayım demiştim. Şimdi 57. 8 olmuşum. Bir kilo daha gitmiş yani. Ben derim ki şu 800 gramı atıp 57 de mi demirlesem.Bu arada İstanbul' da beni gören arkadaşlarım tabiri caizse şöyle bir kalakaldılar. Çok şaşırdılar bu kadar kısa bir sürede bu kadar kiloyu verdiğimi görünce. Aç geziyorum filan zannettiler ilk başta. Neyse haberler iyi yani. İstanbul çok güzel geçti.

Son düzenleme:

Pksnmz merhaba,

Bu kada ilgili olman ve cd'ni herkesle paylaşman çok güzel sana birkaç sorum olacak.
Ben az önce callen'in 10 in 10 ve super callen türlerini indirdim. Daha farklı egzersizler de var mı? Bir de bana hangisini kaç gün yapmamı önerirsin?

Çok öpüyorum

Selam sempatikacım.
İstanbul'da da kaçamak yapmadın mı hiç? Düzenli eksi görmen çok güzel valla, süpersin.

Benim hedef kilom da 57.
Sen ne kilolar verdin 800 gr'mı da hayli hayli verirsin canım.

Selam sempatikacım.
İstanbul'da da kaçamak yapmadın mı hiç? Düzenli eksi görmen çok güzel valla, süpersin.

Benim hedef kilom da 57.

Kızlar muhteşemsiniz :)) inşallah ben de sizin gibi tickerımın sonuna yaklaşırım

yaa sana dıyorum da dun benım yaptıgıma ne demelı hiç bilemiyorum, dun eskısehıre dugune gıttık, gece donduk. dun sabah evden cıkarken 65.3 kiloydum şu anda 66.5 gorunuyorum yemicektim o çiğ börekleri, kuru pastalarıııııııııııııııııııııııııııı böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

slm kızlar bısı soracam aklıma takıldı bugun peynır aldım lıght urunlerden bahcıvan beyaz peynır 420 gr yuzde 8 yag oranı yorsan lor peynırı 500gr yuzde 2.2 yag oranı uygunmu sızce

Selam sempatikacım.

Benim hedef kilom da 57.

Canım kaçamak yapmadım gibi. Dışarda hep ızgara balık tavuk salatayla maçı götürdüm. Bir gün yulaf kepeğimi yiyemedim. Onun dışında cola zero, ayran aynı usul gittim. Aaa bak şimdi hatırladım. Bir arkadaşım mangal partisi yaptı benim için. Çok hazırlanmıştı. Patlıcan salatası, semizotu yoğurtlu .Mangal eti, salatalar filan her şey normal ama sonra sütlü irmikli bir tatlı hazırlamış. Onca hazırlık yapmışsın dedim sırf senin için bundan bir parça yerim. Onun dışında yaramazlık yok. Dilerim sen de bu hafta sağlam bir eksilme görürsün tartıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…