Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlarrrr şu linke baksanızaaa,beyim tatlı yiyelim tatlı konuşalım demiş sanki değil mii
Sign In

anaaa link çıkmamış sizde.neyse dukancım bana özel mesaj atmış
balkabağı tatlısı,ne dersiniz ???
ben bunu nasıl düşünemedim bu zamana kadar yaaa,üstelik de bayılırım hem de çok basit.
doğranmış balkabaklarının üstüne splenda,kısık ateşte pişmeceee,üstüne hindistan cevizii,ohhh mis alın size tatlı

afıyet olsun ya bendemı alsam:26:.. ben cok dusuyorum bılıyorsunuz tuzaklara

bu arada ben senın tıckerınıda goremıyorum. belkıde sorun bızdedır

kızlarrrr şu linke baksanızaaa,beyim tatlı yiyelim tatlı konuşalım demiş sanki değil mii
Sign In

bizde engellenmiş bu link açamadım

ben yaparım bunu. kimse tutamaz benii.. bende bayılırım kabak tatlısına..

afıyet olsun ya bendemı alsam:26:.. ben cok dusuyorum bılıyorsunuz tuzaklara

bu arada ben senın tıckerınıda goremıyorum. belkıde sorun bızdedır

bizde engellenmiş bu link açamadım

ben yaparım bunu. kimse tutamaz benii.. bende bayılırım kabak tatlısına..

yap valla kuzum,light pudingi light süt ile pişir,balkabağını da sebze günümüzde tüketebiliriz süpper olu bence

Saol tatlım Gider inşallah..

Hayırlı olsun :))

3 kilo olmasa da 2 vardır heralde :))

Valla ben de göremiyorum hala ticker.

Ayyy!! Valla yaa!! Bence de çok güzel olur hee Miss missss Hindistan cevisi sevmem ama; o yumuşak yumuşak ağzımda eriyen kabaaakkk... ben de yapceeemmmm!!

ben de baş dönmeleri var. bugün atakta son günüm.
b12 eksikliğimden de kaynaklı olarak uygun gördüğüm diyet buydu.
ama ayaga kalkınca bu baş dönmeleri kötü oluyor.
korktum sanırım.
fikir verin lütfen

kan şekerin mi düşüyor acaba. bilemedimki :26: bende de olur ama genelde ac oldugumda. dıyetten oncede olurdu sımdıde oluyor yanii.. kepeğini tüketiyormusun..

Merhabalar arkadaşlar,

Ben de Atak evresinin 4. günündeyimm... 87.4 kg ile başladım ve dün tartıldımm 84.5 kiloyum :) Beni forumdan eskiler belki hatırlar, bundan 2 sene önce 96-97 kg'dan 79 kg'ya düşmüştüm ancak geçen 2 sene bana +8 kg olarak döndü, olsun yine de eski kiloma dönmedim :) Boyum 1.76 ve kilom dün itibariyle 84.5, Dukan amcaya göre ideal kilom 71,6 kgmış ancak benim hedefim 66 kg olmak, en son ortaokulda falan gördüm heralde o kiloyu da :) :44:

Sizlerin de desteğiyle, Dukan'a göre 27 Aralık'ta hedef kiloma inmiş olmayı ümit ediyoruuum :) Haydi kızlar, kolay gelsin hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…