slm kızlar bısı soracam aklıma takıldı bugun peynır aldım lıght urunlerden bahcıvan beyaz peynır 420 gr yuzde 8 yag oranı yorsan lor peynırı 500gr yuzde 2.2 yag oranı uygunmu sızce
Umarım 60 küsurlu bir rakam görürüm canım.Canım kaçamak yapmadım gibi. Dışarda hep ızgara balık tavuk salatayla maçı götürdüm. Bir gün yulaf kepeğimi yiyemedim. Onun dışında cola zero, ayran aynı usul gittim. Aaa bak şimdi hatırladım. Bir arkadaşım mangal partisi yaptı benim için. Çok hazırlanmıştı. Patlıcan salatası, semizotu yoğurtlu .Mangal eti, salatalar filan her şey normal ama sonra sütlü irmikli bir tatlı hazırlamış. Onca hazırlık yapmışsın dedim sırf senin için bundan bir parça yerim. Onun dışında yaramazlık yok. Dilerim sen de bu hafta sağlam bir eksilme görürsün tartıda
yaa hakkaten ne işi di mi hayır polis çeviriyo eve donerken alkol falan diyolar ne alkolu memur bey işten donuyorum deyince yanlış anlaşılıyo hehehehe
callen kalçadan zayıflatıyor mu yoksa toparlıyor mu canım, benim incelmesi gerekiyor, toparlıyorsa bana yetmezzaten spor yapıyorum calleni bir ara yapmıştım bir hafta falan ama o eski tip bayanlar ve beyler çok sıkıcı gelmişti bana, ama gerçekten inceltiyorsa onu da ekleyebilirim sporuma çok sürmüyor zaten diye hatırlıyorum :44:
selam kizlar.. benim bugun diyette birinci gunumdu ve muthis bi basagrisi cekiyorumsizdede oldumu ? daha oncede uyguladim bu diyeti ama kizimi emzirdigim icin seyir evresinden baslamistim 6 kilo verdim ama daha da vermek istiyorum.. cok SIKTIM kendimi sanirim :)
Pksnmz merhaba,
Bu kada ilgili olman ve cd'ni herkesle paylaşman çok güzelsana birkaç sorum olacak.
Ben az önce callen'in 10 in 10 ve super callen türlerini indirdim. Daha farklı egzersizler de var mı? Bir de bana hangisini kaç gün yapmamı önerirsin?
Çok öpüyorum
yaa hakkaten ne işi di mi hayır polis çeviriyo eve donerken alkol falan diyolar ne alkolu memur bey işten donuyorum deyince yanlış anlaşılıyo hehehehe
slm kızlar bısı soracam aklıma takıldı bugun peynır aldım lıght urunlerden bahcıvan beyaz peynır 420 gr yuzde 8 yag oranı yorsan lor peynırı 500gr yuzde 2.2 yag oranı uygunmu sızce
gunaydınnnn..sonunda gercek eksılere basladım dune gore -300 ama tickerıma göre -100 oleyyyyyyy. nezamandır güncelleyemiyordum. hemen ticker guncellemesı yapayım
Aaa tickerlar nerde kimseninkini göremiyorum. Kendiminkini deee..
Günaydın kızlar
Ay ne abidik reklam bu bütün sayfayı sağlı sollu parsellemiş yaaa :SUyuz oldum..
Haftasonu eşimin teyzesine gittik yazlıklarına. Diyet dışı bişi yemedim ama kahvaltıda bol bol normal peynir yedim mesela, salatalar biraz yağlıydı falan.. Yani sadece fazladan yağ almış oldum. Onun dışında dondurmaya, meyvelere, keke vs. falan hayır dedim hep. Hiç bişi yemiyosun dediler. Bi kaç ısrar ettiler. Sonra anladılar ki yemiyorumUyuz gelin oldum belki ama yimedim :) Yine de regl öncesi olduğumdan 60 kilo çıktım. Bi de 2 gün tuvalet olayı olmadı Onun da etkisi vardır sanırım.
Pazartesi günlerinden nefret ettiğim için pek keyfim yok bugün.. Herkese mutlu haftalaarr...
Tartının pilini bi değiştir de öyle de tartılbir günde o kadar gitmez gibi geliyo bana, benim tartının pili azalmış ondan az gösteriyodu ilk başladığımda ve çok az yemişsin bu dukana pek uymuyor
Günaydın kızlar
Ay ne abidik reklam bu bütün sayfayı sağlı sollu parsellemiş yaaa :SUyuz oldum..
Haftasonu eşimin teyzesine gittik yazlıklarına. Diyet dışı bişi yemedim ama kahvaltıda bol bol normal peynir yedim mesela, salatalar biraz yağlıydı falan.. Yani sadece fazladan yağ almış oldum. Onun dışında dondurmaya, meyvelere, keke vs. falan hayır dedim hep. Hiç bişi yemiyosun dediler. Bi kaç ısrar ettiler. Sonra anladılar ki yemiyorumUyuz gelin oldum belki ama yimedim :) Yine de regl öncesi olduğumdan 60 kilo çıktım. Bi de 2 gün tuvalet olayı olmadı Onun da etkisi vardır sanırım.
Pazartesi günlerinden nefret ettiğim için pek keyfim yok bugün.. Herkese mutlu haftalaarr...
bende sadece bende mı bı problem var dıyordum. hem tıckerlar gorunmuyor hemde cok yavas.. bır saat donuyor ancak acılıyor sayfa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?