yaş 29
boy 1,64
kiloda 78,7
dukan amcanın atak dönemini bitirdim seyirdeyim ama bu hafta tam uygulayamadım elimden geldiği kadar dikkat ettim,
kilo vermek zorundayım ama bilindik şeylerden ve çok yavaş kilo vermekten hep sıkıldığım için son dönemlerde iyice aldı başını gitti halim, galiba buda bi dönem bunalımı buradan ayrılmamalıyım sizleri okudukta banada iyi geliyor :)
ben hep normal kullanıyordum. dediğim ürünleri bulunca yarım yağlılara döndüm. şimdi sütçü bekliyorum. gelsin, süt alıp labne de yapacağım. birkaç gn sonra peynir de denerim.Ben de neredeyse hep yarım yağlı yoğurt kullandım. kendim yaptım çok cıvık oldu, light yoğurttan da sıkıldım. Yağ oranlarına baktım çok da fark yok yarım yağlıya devam dedim :) İyi de ettim
ya sorma kuzum bu nasıl bir derttir yaaa,benim de çevremde ayyy çok üzülüyoruz sanaaa bitmedi mi daha diyet yazıkkkk kıyamammm falan diyen tipler varr.yaaa diyorum ben iyiyim,siz neden bu kadar sorun ediyorsunuz kiii.yazıkkk ne zaman normal yiyebileceksin falan diyorlar,yaa ben zaten herşeyi yiyebiliyorum kiii sadece kızartma börek çörek yemiyorum,haa onları da yemeyivereyim çok mu faydalı sanki diyorum ama acır gözlerle bakıyorlar bana ,delirmiş bu insanlar
bu arada stepperim geldi. içinden doğru dürüst bir kurulum şeması çıkmadığı için azcık zorlandım kurarken. pek bi eğlenceli. kullanırım ben bunu. ama biraz yorucu. tabi iyiy bişey bu. kalori göstergesi de var. pedal basarken üst kısmımı da sağa sola çevirerek aktiviteyi artırıyorum biraz. işe yarayacak gibi görünüyor.
Güle güle kullan güzelim. Kiloların çabuk çabuk gitsin.
selamlaaaarrrr
69 u gördüm nihayet, aman Allhım ben gerçekten zayıflıyorumben neden inanamıyorum bir türlü yaa sanki kendimi kandırıyormuşum, gerçek değilmiş gibi geliyor :18::18::18:
Doğumdan sonra oraya çıkan göbek hiç gitmez sanıyordum, hiç göbeğim kalmamış ya beniiimmmmüst bacak problem sadece kalan her yerim incelmiş, popom dahil, hatta bunlar nasıl düzelecek dediğim kollarım dahil, kaslanmışım mı sanki ben ya bugün kotumu giydim düğmesini açmadan çıkarabiliyorum o derece yani, ama üst bacaklarım çok az farketmiş, gerçi ben çocukluğumdan beri şikayetçiyimdir oralarımdan, onun için pantolon değil de hep etek, elbise giyerim
güzel haftasonları olsun hepinize, çok bol eksili olsun, hafta güzel başlasın inşallah
Fırından çıkınca yağlı kağıt ile rulo yapıp üzerine nemli bir bez örtersen kağıttan güzel ayrılır ve rulo şeklini alır, sonacıma açıp içine muhallebiyi sürersin ve tekrar rulo yaparsın
Güzelim, forumun kıdemli üyelerinden biri olarak şu İzmir buluşmasını sen organize etsen de biz de gelsek. Yaparsan sen yaparsın bu işi. Hemen tarih belirleyelim mesela. Yer belirleyelim. Büyük olasılıkla herkese uyar Kordon filan. Akşamüstü saati de herkese uyar. İş çıkışı. Adını sen koy.
aslında yakın çevrem durumdan çok memnun ama daha fazla verme diyorlar, biraz sağlık endişesi, biraz da gözleri alışamadı sanırım. geçen gün yakın bir arkadaşım bana kendiyle ilgili özel birşey anlatırken birden bire sustu. noldu dedim, yabancı birine neden anlatıyorum bunları diye düşünmüş bir an. o yüzden de susumuş. çok güldük sonra. 2. derece yakın çevrede ise acıma ya da endişe maskesi altında bir hasetlenme görüyorum. tabi kim ne derse desin, ben aynen devam ediyorum o ayrı...
bu arada stepperim geldi. içinden doğru dürüst bir kurulum şeması çıkmadığı için azcık zorlandım kurarken. pek bi eğlenceli. kullanırım ben bunu. ama biraz yorucu. tabi iyiy bişey bu. kalori göstergesi de var. pedal basarken üst kısmımı da sağa sola çevirerek aktiviteyi artırıyorum biraz. işe yarayacak gibi görünüyor.
Aliyem kuzum öpüyorum senii,başbaşa kalmışız ama benim de mesai bitti
şimdi gidip komple bakıma gireceğim,saç boyası,bakım,sir,manikür,kaş bıyık,fön anaaammm bütün c.tesim kuaförde geçecek ama buna da değecek
haydii bakalım öpüyorum herkesiii,iyi tatillerrrrrrr
kızlar merhaba benim bugün dokuzuncu günüm lakin atakta verdiğim kilodayım hala 2 kg 69 küsürde takıldım kaldım
yani insan 8 günde hiç mi kilo vermez yeşil çay ve su tüketiyorum bolca incelme var ama hiç böyle olan oldu mu
kızlar splenda tatlandırıcı ile kek yapabilir miyim?
kızlar selam,
Dukan Atak'ta 4. günümdeyim. Kitaba göre 3. günden sonra açlık hissi azalır diyo nerdeee... bi kuzu yiyebilirim. oğluşun lolipoplarında bile gözüm kaldı. yediğim etler de midemi bulandırmaya başladı.
acep mide bulantısı ve açlık hissi oldu mu sizde de atakta?
yaklaşık 15 kg vermem lazım yaaa
rulo pasta(tarif benim değil baştan belirteyim):
malzemeler:
3 yumurta(sarısı ve beyazı ayrılacak)
2 çay kaşığı kabartma tozu
1 yemek kaşığı mısır nişastası
1,5 yemek kaşığı tatlandırıcı
3-4 damla vanilya aroması
krema için:
1.5 su bardağı light süt
2 yemek kaşığı kakao
1 yemek kaşığı tatlandırıcı
1 yemek kaşığı mısır nişastası
yumurta sarısı nısasta tatlandırıcıı k.tozu bı kabta cırpıllır. baska bır kapta yumurta kar halıne getırılır. dıger kaba yumurta beyazı aktarılır dıkkatli bır sekılde karıstılır. ve dıkdortgen yaglı kagıt serılmıs fırın tepsisine dökülür önceden ısıtılmış fırında 200 derece 20 dk. pişirilir. pişince yaglı kagıtla rulo yapılr. ıslak bez konur ve 10 dk beklenır cıkarılır. yaglı kagıttan. kreması için tüm malzemeler tencerede karıştırılarak pişirilir( aslında kreması bildiğimiz puding gibi oldu, ben kakaoyu çok sevdiğim için 2 yemek kaşığı koydum, isteğe göre azaltabilirsiniz) içine istediğiniz şekilde pudingi yapıp sarıp buzdolabında biraz beklettikten sonra pastanız hazırr
mısır nişastası sınırlı izinli olduğu için her gün tüketmemekte fayda var
Bende 15 kg neremden gitti diyordumm. Resimlerle yüzleşince anladım neremin nasıl olduğunuu :)
Hey garson herkese benden yulaf kepeği....
Öpelim telefondan bakıyordum ve muhteşem degisime iki kelam etmeden yapamadım.
Cok büyük fark var ve muhteşem görünüyorsun. Gercekten hala verecek kilom var diyorsun ama sıkı ve taze bir cıtir görüyorum ben burada. Tebrikler canım ve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?