tabiki yapabilirsin. şekeri ne şekilde kullanıyorsan, splendayı da öyle kullan. tadına bakarak miktarı ayarla.
.....
vayyy akşam böyleyse sabah kaç çıktın acaba
......
teşekkür ederim =) yaptım ama yarım porsiyon bile yiyemedim.
artık hergün bir porsiyon atarım ağzıma :)
Kizlar herkese merhaba.bende sabah basliyorum insallah.yulaf kepegi aldim dogalsan marka.sabah onunla 2-3 ymurtayla krep yapim diyorum.ogle tavuk gogsu aksam da tavuk goysu yanina yogurt.atak icin uygun mu.ben 100 kiloyum.varis hastasiyim ileri derece doktora gitmye utaniyorum bu kiloyla.baslangic kismini okudum.kitabim yok ama neredeyse 2 aydir arastiriyorum dukani[
hoşgeldin.bende 101 kiloyla başlamış yeni bir dukancıyım.söylediklerin atak için uygun ama kesinlikle daha fazla çeşit öğrenirsin araştırmaya devam edersen.hem burada hemde facebookda yemek tarfileri var.ve yine kadınlar kulübü dukan kitabı diye aratırsan kitabı indirebilirsinde ben gecenin yarısı karar verip sonrada ertesi sabah başlamaya karar verince indirmiştim.aslında emeğe saygısızlık oluyor ama çok acele öğrenmem gerekenler vardı.(önermesem daha mı iyiydi :) )
burada kalırsan bence başaranları gördükçe sende başarılı olursun.bol şans.yardıma ihtiyaç duydukça buradan sor eminim yardımcı olan birileri mutlaka çıkacaktır.ben cevapsız kaladım hiç :)
Eline sağlık canım muhteşem görünüyor.Merhabaaaaa
medesamın verdiği tarifle poğaça kurabiye arası birşey yaptım, tadına bakmadım ama missss gibi kokuyor, çok da güzel görünüyorlar mmmmmm
Eki Görüntüle 500916
Kizlar herkese merhaba.bende sabah basliyorum insallah.yulaf kepegi aldim dogalsan marka.sabah onunla 2-3 ymurtayla krep yapim diyorum.ogle tavuk gogsu aksam da tavuk goysu yanina yogurt.atak icin uygun mu.ben 100 kiloyum.varis hastasiyim ileri derece doktora gitmye utaniyorum bu kiloyla.baslangic kismini okudum.kitabim yok ama neredeyse 2 aydir arastiriyorum dukani
Eline sağlık canım muhteşem görünüyor.
Kizlar herkese merhaba.bende sabah basliyorum insallah.yulaf kepegi aldim dogalsan marka.sabah onunla 2-3 ymurtayla krep yapim diyorum.ogle tavuk gogsu aksam da tavuk goysu yanina yogurt.atak icin uygun mu.ben 100 kiloyum.varis hastasiyim ileri derece doktora gitmye utaniyorum bu kiloyla.baslangic kismini okudum.kitabim yok ama neredeyse 2 aydir arastiriyorum dukani
Merhaba arkadaşlar;
Daha öncede deneyip olumlu sonuçlar aldığım lakin ataktan sonra bıraktığım diyet...
Her şey iki gün önce başladı insanların vah vah kilolu bakışlarını gördüm ve kıkır kıkır güldüklerini... Bu arada 1.60 boy 86 kg
O kadar üzüldüm ki tarifsiz...
Dün dukan diyetine başladım hafif kaçamaklar olmuyor değil;
31.08.2012 Kg.-> 86.00
01.09.2012 Kg.-> 85.50
Umarım işe yarar...Desteklerinizi esirgemeyin
Ben de bugün 2 aydır görmediğim akrabaları gördüm, daha doğrusu yolda karşılaştık.Bugün kızlarla buluştum canım arkadaşımın doğumgünüydü :) Gördüklerinde tekrar bi şoka uğradılar oysa ki ramazanda buluşmuştuk onlarlaEn son kızım ne yaptın ilaç mı kullanıyorsun falan derlerken buldum onları biri öğretmen öteki hemşire varın siz düşünün şıkışma durumumu Dukanı da biliyorlar ama inanmak istemiyorlar valla
canım üzülmesene 2 kilo az mı ? adam zaten haftada 1 kilo demiş,bu gayet normal
üstelik yanlış hatırlamıyorsam sen başladıktan hemen sonra falan regl olmuştun,dolayısıyla bu da yavaşlatmış olabilir.
öyle moral bozmak yok,biz burda neler gördük.bir sabah 1 kilo vermiş olarak uyanıp sevinç çığlıkları atarken ertesi sabah 1.5 kilo artı gördüğümüz de oldu.ama pes etmek yok.herkesin yapısı farklı,vereceğin roplam kilo miktarından,yaptığın spora hatta uyku düzenine kadar herşey etkiliyor bu diyeti.spor yapabiliyorsan biraz arttır bence,ayrıca suyu da bolca tüket.ne demiş dukan;içiniz yıkanırcasına su tüketin !! bunun yanında yeşil çay falan da tüket ki metabolizman çalışsın.1 hafta falan dikkat et bakalım böyle,sonra konuşuruz yine sonuçlarını.ama ben senin gibi ümitsiz değilim.her kilo vermemiz durduğunda yada az kilo verdiğimizi düşündüğümüzde ümitsizliğe kapılıp pes etsek,hiç birimiz bu kiloları veremezdik canım
bence çok kafana görme yapma
kendine zarar verirsin.
Ben de bugün 2 aydır görmediğim akrabaları gördüm, daha doğrusu yolda karşılaştık.
Yakınlaşınca farkettim ben onları, onlar beni tanıyamadı.
Dediler ki, çok zayıflamışsın çok güzel görünüyorsun. Hatta bir taneside dedi ki, ben de kim bu güzel kız diyordum uzaktan tanıyamadım dedi.
Milleti şaşırtmak süper bişey.
bence dukanı yanlış uyguluyorsun, yanlış hatırlamıyorsam 7 gün atak yapmıştın, yani bu kadar uzun süre atak yapman bile büyük hataboşuna vücudunu yordun uzun atak yaparak,ayrıca 9 günde 1.4 fena rakam değil, haftada bizim 1 kilo verdiğimizde olur hiç eksi göremeyip artı gördüğümüzde olur...seyire geçtiğini düşünüyorum hazırlıklı ol arada eksilere ve artılara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?