cnm ben ACE Plus kullanıorum.fiyatıda uygun.deneyebilirsin.ya kızlar sanırım benim vitamine ihtiyacım var. saçalarım dökülmeye başladı son zamanlarda. ne yapsam. vitaminler de çok pahalı ama uygun bişey var mıdır ki?
boşver rahat rahat oturup sohbet edeceğimiz bir yere gideriz.haftasonuna ayarla görüşelim. ben müsaitim.
ya kızlar, kilo vermenin kötü bir tarafını buldum. hemen size de yetiştireyim.
şimdi eskiden ben elbise, etek tişört gibi şeyleri, ütü masasına takardım. döndüre döndüre rahat rahat ütülerdim. şimdi taktım elbisemi, ütüye başladım. diğer tarafı çeviriyorum dönmüyor ki bir türlü. yavaş yavaş yırtmadan döndüreyim diye, ütü sürem 2 katına çıktı. ne yapsam acaba, 40 beden ütü masası mı alsam
ya ne farkı, ne göbeği. fıstıksın inan ki. evet ayrıca daha da zayıflama
Maşallah,.kızım sen çıldırdın mı nerede göbek, büyüteç verirsen belki organ olarak görürüz :)
Dizinin biraz göbeği çıkmış onun dışında bişey göremedim bendeli misin kız ne göbeğiiii maşallah süpersin
Kız delirmee :)) 5 kilo daha alsan bile olur sana :) 1,5 kiloymuş... O sadece şişliktir. 3-5 güne bişi kalmaz. Zaten sen kalmamışsın, nerdeyse kilo al dicemBi de göbek diyo yaa
artılar arkadas lıstenızde olanlar
Günaydın canım,
Şimdi sen haziranda bıraktın tekrar kilo aldın mı? Ne kadar vermen gerekiyor? Ne kadar süre yaptın ki, tarif siteleri var bir sürü değişik tarifler yaparsan mutlaka seveceğin birşey çıkar.
Hazirandan beri hiç protein tüketmiyor musun?
hazirandan beri protein ağırlıklı besleniyorum aslında..hamurişi yok denecek kadar az ama yaz meyvelerinin hepsini bol bol tükettim :) 2.5 ay yapıp 6 kilo verdm bunun 1.5 kilosunu geri aldım malesefevde yapıp işyerine getirebileceğim çeştli tarifler denedim ama yokk olmuyor tavuk görünce kaçasım geliyor resmen... bu diyeti insan omrunde 2 kere yapması en sağlıklısıymış..sanırım benim 2. ye başlamam için en az aradan 6 ay geçmesi lazım bir arkadaşaım da harfi harfine uydu dukana ama brakınca ramazanda 3 kilo aldı..korkuyorm verilen kilolar hemen alıncak diye..:18:
rAMAZANDA 5 KG VERDİM...
teşekkür ederim. inşallah siz de biran önce kurtulursunuz kilolardan. bugün sipariş verseniz perşembeye en geç elinizde olur.
cnm ben istifa ettim ama suan ihbar süresindeyim malesef.ay sonuna kdr ihbar suremı kullanacagım..uygunsan ugra benim işyerime,,cıkacagın yer buralara yakınsa,,işyeri rahat sorun olmaz.
walla cnm sizlerin goruntu ayarı ıle ilgili bişi sanırım bu,,ben baktım nick.ime şimdi tekrar bende artı gorunmuor.:44:
cok tşk ederim cnm..umarım aynen dediğiniz gibi en kısa sürede hersey silinip gider beynimde.ewt baktım geçmişe bu benim yazdıgım tarif..bende hep bunu yaparak gecırmıstım seyiri,,kurtarıcım olmustu..bencede az bıle aldım,,yeniden disipline girmek zor geldı su 2 gundur ama napalım,,eski hallerime donmek istemiorum bidaha
bu fotolarda hafta sonu kuzenimin kına ve dugununde cekıldıgım fotolar.kilo almıs halımle..bakın bakalım cok fark belli mi?? bana sankı kilo alınca direk göbegim cıkmaya baslıomus gibi gelior ama benim kafa yerinde olmadıgı ıcın kuruntuda yapıor olabilirim.siz bakın yorumlayın bakalım :)Eki Görüntüle 502861
Medesada da var +ben de merak ettim bak şimdi, site yönetimine soralım
kızz ne kilosu diyosun hallaaaa,hani şımarık kızlar olur ya bi deri bi kemiktir de ayyy göbeğim çıktı derler hehhh öyle işte şımarıkk seniiii,süpper görünüyorsun hele kırmızı elbiseli haline bayıldım,bade işçil gibi çıkmışsın vallahi
saçlarını mı kestirdin sen bakemmm ????
rAMAZANDA 5 KG VERDİM...
ahahahah,,cok tsk ederim cnm,,acayip gaza geldim bu bade işcil benzetmesine,,gercekten cok saoll..bu arada amma dıkkatlisin,,ewt kestirdim cnm (depresyona giren herkes gibi,hoho )
Medesada da var +ben de merak ettim bak şimdi, site yönetimine soralım
Hiç aklıma gelmezdi Ohh bee! Öğrendim rahatladım Saol :))
Bu durumda kendi ismimin yanında (+) görmemem doğal
diyete ramazanda devam ettiniz mi?
senin bebişini yerim ben yaaaa,off maaşalalllaahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?