Kötü şeyler düşünme canım.. Allah inşallah hep beraber mutlu uzun bir ömür versin size..amin inşallah kuzum ya.. benim eşimin işi bu. maalesef emekli olana kadar bu korkularla yasıycaz anlayacagın
Çok teşekkür ederiimmMedesam doktorumuzu aradım zaten, bir rahatsızlıktan kaynaklanıyor olabilir mi diye, son dişler çok zor çıkar huyunu değiştirebilir dedi ve konuşmaya başlayabilir artık dedi, yani cümle kurmaya, bu dönemde de bebeler böyle sapıtıyomuş. Oyyy diyorum ya çok usludur benim bebem, çok hareketlidir ama huysuz değildir, onunla aynı dönemin bebeleri annelerine bile vuruyor kızdığında istediği olmadığında, unutsun diye huyuna gitmeye çalışıyorum şimdilik, 2-3 kez yaptı sadece inşallah yapmaz bir daha çok sinir bozucu ya
..............
.............
delyyyyyy iyi ki doğdun bebeğimmmmhep güzel günler yaşa, hep gül, hep deli ol hiç akıllı olma emi senin bebende büyük ihtimalle seni yoracak, çünkü bu işler genetik oluyor ve anne nasıl doğduysa bebesi de o kilolara yakın doğuyor kendini ona göre hazırla tez zamanda inşallahhhh
Teşekkür ederim :)) Evliyim. Olsun. Kısmet sadece eş olmaz yaniyeyse bu msjından sonra sana zilli diyesim geldiöncelikle günaydın canm Ve iyiki doğdun Allah hayrlı,uzun,sıhatli,BOL kısmetli,(evli msn değil msn bilmiyom ama :18: )AZ kilolu günler nasip etsin inşşş
Msjnda bi yanlıklık buldum ama 30 yılda 54 kilomu almşın emin msn yavrumneyse tekrardan nice yıllara canım sevdiklerinle hep brlikte olman dileğiyle.
"metepolizma " Ahahahah ne güldüm akşam akşamBunlar ne ya. Nerden çıkıyo bu tipler. "metepolizması" bozuk bunların güzel arkadaşım. Geçen gün biri daha yazmıştı. Gereken cevabı aldı. Baz almamak lazım bu tipleri. Metabolizmaya zarar valla
ay senin canın sağolsun. istediğin yelek olsun...
Haydaaaa gene mi bamyaaaaaaa
mrb arkadaşlar,
atak evresindeyim günde ne kadar yumurta yiyorsunuz? ben zararlı olur diye 2yi geçmiyorum ama? bilemedim ne yapacağımı. bir de atak evresinde yiyeceklere azcık tuz katılabiliyor mu?
iyi geceler kızlar. ben bişey sormak istiyorum 22/08 den beri çabalıyorum ama son bir haftadır bişey yok gibi bugün 200 gr :) bu normal midir?ben neyi yanlış yapıyor olabilirim?sizler baya tecrübelisiniz, hatta üstad olmuşsunuz.bide bu haftalık bildrimleriniz oluyor nasıl katılabiliriz, hani insan gaza geliyor, daha bi istekle devam ediyor.
Başlangıç 81,9
Güncel 78,4
Hedef 67
arkadaşlar merhaba :) benim bir sorum olacak. Dukan diyeti yapmaya başlayalı 5 gün oldu. aslında benim toplam 6 kilo vermem gerekiyor. şuan 3,5 kilo verdim.Yanlız son 1-2 gündür günde 1 tane elma yiyorum. Şuan seyir evresindeyim. geriye sadece 2 buçuk kilo vermem kaldı. acaba arada yediğim bu tatlılar etkiler mi kilo vermemi? birde kabızlık sorunum va benim ya. ne yaptıysam gideremedim. varmı bir önerisi olan
evet ya yulaf kepeği olmadan (asla yulaf ezmesi değil=ben bu hataya düştüm) insan acayip bi kabızlık yaşıyo... atak evresinde günde 1,5 yemek kaşığından fazla kullanmayın, internette çoğu tarifte bol bulamaç kullanıldığı,10 yemek kaşığına varan tarifler gördüm...
Günaydın kızlaaarr!! Ilık ve güneşli bir sonbahar günü..tam da bugün ben doğmuşum Soğuk sevmediğim için güneşli falan diye uydurdum tabi Bugünün havası gibiyse 30 yıl önce bugün de, güzelmiş ama =) kiii, Adana'da doğduğum için, sanırım hava 35 derece falandır o gün :)) günlerden pazartesiymiş. Ben o yüzden mi Pazartesileri sevmiyorum yaa Aşırı pazartesi sendromlu bir insan olmuşum, demek o yüzden Annemi de birazcık yormuşumdur sanırım, çünkü 4200 gr doğmuşum :26: 30 yılda 54 kilo almışım bugün 58,2 çıktım :) Yine kiloya bağladım hahah Asıl, anneleri kutlamak lazım bence doğumgünlerinde Aaa! Ayrıca tam da bu saatlerde doğmuşum Bu dakikalar itibariyle tam 30 yıldır Dünya gezegeninde bulunmaktayım.. Sıkıcı bi gezegenmiş ama Dünya'da hayat yok
Herkese mutlu günler..
Selam kızlar, günaydın demeye dilim varmıyor bu sabah
dün gece oğlumu yatırdım saat 8:30 gibi 1 saat geçmeden uyandı ne yediyse kustukorktum ateşi çıkar diye beraber yattık gece, çok şükür çıkmadı ateşi keyfide yerinde
Yine lesslie ile yürüyüşe başlayayım ben en iyiyi, kolayı da bırakayım, son 1 lt lik light kolam kaldı o bitsin almayacağım daha
Terörün afyon gibi bir yerde askeriyeye kadar girip 25 askeri öldürebilmesi bana çok ama çok daha kötü şeyler olabileceğini düşündürdü bir an, tv de bir mühimmatın yere düşmesinden kaynaklandı diyor ama sigaradan da olsa ne fark eder ki, nasıl bir düzen bu, nasıl bir kontrol sistemi, can dediğin ne kadar ucuz askeriyede, geçen senelerde de oldu yine böyle bir patlama hatırlıyorum. Böyle hayati önem taşıyan işleri neden erler yapıyor neden bir uzmanı yok, hadi eğitiyorlar onları diyelim ne yapacak bu adamlar askerlikleri bitince bomba mı dizecekler ki ne öğretiyorsunuz yaniii, offff çok yazık çok
zateb canlar gittikten sonra ne fark eder ki nasıl gittiği, onlar öldüler gittiler gencecik onların anaları babaları eşleri bir ömür boyu yanacak
saol cnm Allah razı olsun..ne dicem sana ben belki biri bulunursa yerime haftaya ayrılabilirim burdan.bugun sanırım mahmutbey civarına gideceğini yazmıstın,ee bizde orya yakınız.istersen ben burdayken ucuz mama almak istersen banada uğra şekerim
Günaydın kızlaaarr!! Ilık ve güneşli bir sonbahar günü..tam da bugün ben doğmuşum Soğuk sevmediğim için güneşli falan diye uydurdum tabi Bugünün havası gibiyse 30 yıl önce bugün de, güzelmiş ama =) kiii, Adana'da doğduğum için, sanırım hava 35 derece falandır o gün :)) günlerden pazartesiymiş. Ben o yüzden mi Pazartesileri sevmiyorum yaa Aşırı pazartesi sendromlu bir insan olmuşum, demek o yüzden Annemi de birazcık yormuşumdur sanırım, çünkü 4200 gr doğmuşum :26: 30 yılda 54 kilo almışım bugün 58,2 çıktım :) Yine kiloya bağladım hahah Asıl, anneleri kutlamak lazım bence doğumgünlerinde Aaa! Ayrıca tam da bu saatlerde doğmuşum Bu dakikalar itibariyle tam 30 yıldır Dünya gezegeninde bulunmaktayım.. Sıkıcı bi gezegenmiş ama Dünya'da hayat yok
Herkese mutlu günler..
Kötü şeyler düşünme canım.. Allah inşallah hep beraber mutlu uzun bir ömür versin size..
slm kızlar cok acıl cvp verırsenız sevınırım esım muratbey lor almıs uygunmudur
selam canlarım
askerlerimize allahtan rahmet diliyorum çok üzüldüm resmen içim acıdı bu aralar ne kadar da çok şehit verdik nasıl olacak bilmiyorum terör ya da değil ama artık bir mantıklı insanın bunlara dur demesi lazım bir evlat kolaymı yetişiyor nasıl bir ihmaldir bu çok yazık çok
kilo bildirimi yapasım yok ama yinede bildiriyim
kızlar bu arada ben 1 aydır 75-74 sallanıp duruyorum kaçamakta yok ama light kaşar ve light meyveli yogurt tüketiyorum sizce sebep bunlar olabilrmi siz bunları kullnıyormusunuz bugün itibari ile bunlara son verip bakıcam nası olucak
bildirimim şöle
başlangıç:07.06.2012
başlangıç kilom: 83,3
geçen hafta:74,6
bu hafta:74,1( pazartesiden beri73,5 dim noldu anlamadım 2 gündür bol su yeşil çaya ragmen böle)
toplam giden:9,2
yanlış hesaplamadıysam 93 gündür dukancıyım yani 3 ayda 9,2 kilo aslında fena değil ama 1 aydır aynı kilodayım aslında agustos 7 de 74,8 mişim eylül 7 ve 74,1 im giden 1 ayda 700 gramcık
ne dersiniz bir yumruk harekatı gerekirmi kızlar yoksa agustos ramazandı güçlendirme gibiydi sabret bakalım mııı
uygun evet
slm kızlar cok acıl cvp verırsenız sevınırım esım muratbey lor almıs uygunmudur
Bayram öncesi sizin Karaköy'deki yere yine gittim mama almak için. Senin adını verdiğin arkadaş tanıdı hemen. İlgilendi, indirim de yaptı sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?