Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

anladım canım :) teşekkürler cevabın için

zaten tatlı pek canım çekmiyo ama reglden dolayı bir komplo teorisi ortaya çıkarmı bilmem

zaten öyle durumlar için tatlandırıcı alcam stevya iyi midir acaba ? :44:

ne güzel 6. ayın daha ne kadar süren var güçlendirmeye geçtin mi :81:

çocukluğumdan beri çay tiryakisiyim. sigarayı bıraktığımdan beri daha az içiyorum ama eskiden günde en az 15-20 bardak içerdim. ben çayın idrar söktürücü olduğunu düşünürdüm hep. yani en azından bende yaptığı etki oydu. o yüzden su tutuyor mevzusu pek inandırıcı gelmedi. ayrıca yeşil çayı idrar söktürücü, ödem atıcı olarak içiyoruz. geçen gün osman müftüoğlu yeşil çayla siyah çayın birbirinden pek farkı yoktur, sadece yeşilçayı anti oksidan özelliği biraz daha fazladır. yeşil çay içmekten hoşlanmıyorsanız siyah çay için dedi. bu durumda siyah çay neden su tutsun?

Benim yaş geçiyor artık, yaş geçtikçe riskler de artıyor biliyorsun, ben çok pimpirikliyim bu konuda Sen nasıl atlatıyorsun bilmiyorum ama ben doğumdan beri inanılmaz yıprandım, ailemden uzağım, yakın olsam da annem bu işlerden anlamıyor zaten ben de işlerimi başkalarına yaptıramıyorum ille kendim yapıcam oğlum emdiği için gece çok sık uyanıyor, zaten emen çocukların uyku düzeni olmuyor memeyi bırakıncaya kadar, bunları tekrar yaşayabilir miyim bilmiyorum, bunları tekrar yaşarsam benden geriye ne kalır onu da bilmiyorum

aynen bende böyle düşünüyorum ayrıca ne zmn fazla çay içsem tuvaletten çıkamam

stevia iyi, bitkisel amaaa tadı çok kötü yani tatlı yapılmıyor, çok koyunca acı gibi bir tat veriyor, ben ilk onu aldım sonra splenda aldım biraz ondan biraz ondan karıştırıyorum

ayyy yok be kuzum,ilk sezonunda kaçırmadan seyrediyordum amaaan ne içim paralanıyordu anlatamam
geçen sene arada seyreder oldum,bu sene seyretmicem yaa,arada bakarım hiç bişey olmazsa.dizi bağımlısı olmak istemiyorum,hem böyle komik diziler seyretmek istiyorum.zaten sıkıcı hayatlarımız var,kendi dertlerimize üzüldüğümüz yetmezmiş gibi bir de onlara mı üzülüp ağlıcaz
canım ben şimdi müşteriye çıkıcam,tarifi bulmam vakit alabilir.daha kolayındaysa dely paylaşabilir yada müşteri dönüşü paylaşırım mutlaka

ama ben de senin gibi hepsini muffine paylaştırsam benim de kocamaaan muffinlerim olurdu ne güzel,şimcik daha orta boylar.ama yaplı kağıtta da güzel oldu,kurabiye gibi oldu onlar da
evet yaaa light puding almıcam bi daha.ayy eskiden ne güzel irmik tatlıları,revani,krem vanilya yapıyordum.yine onlardan yapiiim ben iyisi mi

rica ederim canım
stevya pişince acı oluyor diyenler var.
ben hep splenda kullandım.ama geçen gün takita aldım hem daha ucuz hem de tadı kötü değil.
dukan hedef için 75.7 demişti bana.o hedefi geçtim sonra 72.7 olunca geçeyim güçlendirmeye dedim,onu da geçtim şimdi 69u bekliyorum

Müşteriye mi çıkcan

tamam canım ben de bakim geçmişe doğru, bu gece yalnızım yapim kendime

işler güçler var çok komik ben bayılıyorum, çok da gülüyorum bence yalan dünyadan bile daha iyi, bir de bu ara the newsroom izliyorum o da çok güzel, komedi değil ama çok başarılı, yabancı komedi istersen tavsiye verebilerem ama

Callan plates tarzı evde yapılabilen bir program. KK da aratırsan çıkıyor 599. sayfada da linkler var. Oradan indirebilirsin. Her çeşidi var..

Kuzum hepsi evli ve 2 çocuklu. Gerçi büyük olan ayrı yaşıyor hemde tam ideal adam ama o da cici yengeyle yaşıyor. Hemde pek yakışıklı. Ay maşallahhh abicimeeee.

Medesam duydunmu. Yaş 29 3 çocuk. Biz olduk 33 daha koca bile yok. Ne ara doğuracam şaştım ben bu işe..

hahahahahahhh ayy yumurtaya tercih ederim kızımı ay aç kaldım ondan o kadar abarttım sanırım

yani çok tatlı yapmıyo orası kesin

takita mı hmm eczaneden mi aldın canım :44:

hmm boyun uzun galiba :) in olursun canım 6 lılarıda bir gör

kızlar dıyete dun başlayacaktım ancak sevgili teyzecim dogum yaptığı için yanına gitmek durumunda kaldım. Bugün başladım. bırazdan da bantta yürüyecegım ınsallah :)

ben yıne her zaman oldugu gıbı bırsey daha soracagım

benım öğünlerim biraz düzensiz. yanı geç yatıyorum geç kalkıyorum. Öğle yemeği yemem gereken vakitte kahvaltı yapmak durumunda kalıyorum. öğünlerin böyle gecikmeli olması sıkıntı meydana getırır mı yoksa ben uyku duzenımı degıstırmelı mıyım?

hayırlı olsun canım :)

bende senin gibiym 11-12 gibi kahvaltı yapıyorum çok sorun olacağını sanmıyorum ne zaman neyle ne yiyeceğimiz önemli değil gibime geliyo :44:

Probise bayılırııımmmm Aaahhhh ahhh!!!

6 aydır burdayım :)) Yaşlandım valla hihihi Zaman nasıl geçti anlamadım ama Hoşgeldin, kolay gele..
29 yaşındasın ve 3 çocuğun vaarr Allah bağışlasın.. Elini çabuk tutmuşsun Ne de güzel anlatmışsın

Sakin sakinnnnnnnn

3 çocuğun mu varrrrr, hay maşallah kaç yaşındasın çocukların kaç yaşında
ilk çocuktan sonra bir daha yapmam demiş miydin
soru yağmurları hahah Aynılarını soraqcaktım hahah

Yok canım, ben anladım onu. Ama kaçamak yapmadığım sürece + görmekten korkmuyorum ben. +1000 olsa da 2000 olsa da. Korktuğum zaman da tartılmıyorum zaten. Kendini biliyorsun, 1 kilo alacak bir şey yapmadın sonuçta.. Tartı bozuk olabilir ama; bozuk olmasa bile stres yapacak bir durum yok yani onu diyorum. Hayatımız boyunca böyle gidecek artık çünkü. Her gün aynı kiloda çıkman imkansız. Her gün eksi çıkarsan, o daha da beter :S Zayıf değil artık zapzayıfsın sen. Boşuna telaşlanmana gerek yok.

Valla ben değil ama Love öyle bence :) Kalmıcak yakında Ben artık + çıkınca takmıyorum, gidiyo çünkü 58'e kadar. Sadece senin 69 istediğin gibi ben de 56 istiyorum. Bence de sen çıta gibisin Hey maşallaahhh

Halledersin sen İstediğin kiloyu görürsün inşallah.. Dikişinde nakışında da kolay gelsin Şimdiden hayırlı olsun

ÇİKOLATALI-VİŞNELİ LOR KURABİYESİ

7 KSK Yulaf kepegi , 3 kaşık buğday kepeği
4 yumurta
1 pkt kabarma tozu
3-4 kaşık splenda
1/2 pkt tatlı lor ( tuzsuz)
3 ksk süt tozu
1 tepeleme yemek kasıgı yogurt
2 dolu tatlı kaşığı yağı azaltılmış kakao
10 damla vişne aroması

Tarif bu canım. Medesa 180 derecede pişirmiş, ben de 200'de pişirdim. Artık kendi fırınına göre ayarı bilirsin Afiyet olsuun

Bu arada ben de işler güçler, çok seviyoruumm :)) Perşembeleri oluyodu o. Bugün mü var?

Son düzenleme:
cute77 allah rahmet eylesin.. Başınız sağolsun. Allah güç kuvvet versin sizlere..

Sağol canım eline sağlık, yulaf kepeği olmuyor mu? ben buğday kepeği kullanmıyorum

perşembe değil galiba artık çarşambaları, muhteşem yüzyılın arkasından başlayacak çok tatlılar dimi saaaadiiiii eheheheheh

Hahahah Evet yaaa Çok tatlılar. Takip ediyim o zaman gününü

Olur olur. Yulaf kepeği tabiki olur Buğday kepeği bağırsakları falan daha çok çalıştırıyomuş galiba. Bi de tuzlu şeylerde kullanınca tadı ekmeğe daha yakın oluyo gibi Sen hep yulafla yapabilirsin, asıl olay yulaf zaten

super dün şöle bir izledim de yapacak güç bulamadım, ama akşam kesin yapacağım , oturmaya alıştıkça yapası gelmiyor insanın delycim istediğim yere atandım, okul evime çok yakın 5 dakikalık yürüme mesafesinde 24 yaşındayım, son sınıflara vermeseler diyorum valla nasıl zaptederim bilemiyorum

Bugün göreve başladım kızlarrr, okul müdürümde çok genç valla, bir tane daha yeni başlayan öğretmen vardı gayet iyi karşıladılar bizi ama sınıfa girdiğimde şok oldum, tüm sınıflarda akıllı tahta ve ben kullanmayı bilmiyorum , gülsem mi ağlasam mı bilemedim üniversite de hocam demişti öğren kullanmayı lazım olur ilerde diye amaa benn.... derse bile gitmemiştim neyse ilk gün kurcalaya kurcalaya öğrenirim artık

başın saolsun canım...

medesam hindi külbastıyı nerden alıyorsun, marketlerde hiç görmedim de:44:

Son düzenleme:
ooof kizlar of ama yaaa ben hic giremiyorum iki hafta tatil olunca isten basimi kaldiramaz hale geldim haftasonu gelsede yazdiklarinizi okusam

delycim kuzummmm tüm tariflerimizi bi yerde toplasak nasil olar acaba kitap aldim dukan tariflerimi yazmak icin okadar birikti ki masallh

rachelfine
masallah güzelim ya bendede bi ay ramazan 3 hafta tatil beni mahvetti simdiye bende güclendirmede olacaktim neyse gec olsun güc olmasin hic olmamasindan yiidir yeniuden hesaplattimda dukan amcam 46 güne tamamsin sen kuzum dyor bana
medesa menüye bayildimmm hele hele suan ataktayken dahada bir bayildim ilk sebze protein günmde pizza yapicam

Uyku düzeni zayıflamaya yardımcı. Doktorlar, erken yatıp güne erken başlayanların metabolizmalarının daha hızlı çalıştığını falan söylüyorlar. bunu sebebi gece salgıladığımız ve biyolojik düzenimizi sağlamaya büyük ölçüde yardımcı olan melatonin hormonuymuş ve kendisinin zayıflamaya da etkisi varmış. Karatay da bunu söylüyor. He ben çalışmazken de aynı senin gibiydim, o ayrı Haftasonları da genelde dediğin gibi oluyor bende.

Melatonin - Vikipedi

GÖREVLERİ NELERDİR?
Vücudun normal çalışma ritimlerini korur.
Uykuyu sağlar.
Stres hormonlarına etki yapar. İnsanlarda stresi azaltmaya katkı sağlar.
Cinsel gücü arttırır.
Bağışıklık sistemini güçlendirir.
Bugün birçok araştırmacı melatoninin doğal bir anti-aging hormonu olduğunu düşünmektedir.

Melatonin: Uyumamıza yardımcı olur. Düşük seratoninle düşük melatonin aynı anlama gelir. Pek çoğumuz günlük koşturma nedeniyle zaten fazla uyuyamıyor. Uyumayı zorlaştıran durumlardan biri de yetersiz seviyedeki melatonin. Bu da stres hormonlarını artırıyor. Daha çok stres daha fazla aşerme demek ve ayrıca daha fazla stres hormonu daha fazla yağ depolanması anlamına geliyor. Son çalışmalarda, melatonin hormonu için obeziteye karşı koruyucu etki yapabilme ihtimalinden bahsediliyor. Az uyuyanlar ve uykusuzluk çekenler gün içinde daha fazla yemek yiyebiliyor.

İşte bu :129: ve daha neler neler... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…