Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Öğrenirsin canım öğrenirsin Gencecik çıtırım öğretmensin ayol 24 hem dee.. Oyyy Allah kolaylık versin :) Güzel bir ders yılı geçsin inşallah Bundan sonraki öğretmenlik yaşantında da başarılar Üniversiteye çocuk yetiştircen heee!! Maşallaahhhh

Benim de öyle :)) Bilgisayara kaydediyorum :) Çıktı falan alıyorum. Bi güzel düzenlicem onları

kizlar ben oyle ozel yemek yapmiyorum yaa kiymayi yagsiz kavuruyorum uzerine baharat yanina yogurt yiyorum tavuk hasliyorum ozel italyanlarin sosu var onla sosluyup yine yogurt yiyorum amma atakdan sonra yapacam burdan tarif alip birde kizlar bol bol fotograf cektim ne kadar cirkin kiyafet varsa bana yakismayan atmadan once foto cektim zayiflayinca sik sik giyinip artik esimede gosterip kasim kasim kasilirim diye artik kasilmakdan bel kirilmazsa bakarsiniz burayada resim eklerim motivasyon olur

thebeuaty yeni isin hayirli olsun canim ayyyyyyyyyy cok ozendim sana allah yardimcin olsun canim insaallah lise degildir ya lise ogrencileri bas etmek cok zor yasim 24 deyince aklima edebiyat ogretmenim geldi aklimca adama asik olmustum 15 yasinda okuzun trene bakmasi gibi bakardim hatta benden kisa boyluydu o sinifin icinde gezerken ben ayaga kalkar boyumuzu olcerdim sonrada yaaaaaaaaaa annem hayatta vermez beni bu kisa boyluya derdim sanki adam flort etti birde istemeye gelcek sanki bendeki dusunceye bak sonunda rahatsiz oldu herhalde elin iste gozun oynasta olmasin diye azarlamisti gunlerce aglamistim ne salakmisim yaaaa aman lise falansa yasinda genc dikkat et ergenlere

Ah yazıııkkk!!! :) Bi de vermez demiş yaa Gençlik işte, olsun.. Güzel şeyler hihi :)

Merhaba;
Bende dukana basladim bakalim nasil olacak. bugun 4uncu atak gunum. 84 kilo baslamistim, iki gunde 81.5u gordum, ama ondan sonra kilo bir ileri bir geri gitti tikandi. Ama dort gunde 2.5 kilo zaten inanilmaz, ozellikle normal miktarda yedigim dusunulurse.
Ben yulaf ezmesi kullaniyodum, megerse ayni sey degilmis yulaf kepegiyle, gurmenet diye bi siteden buldum yulaf kepegini, dukan diyeti diye ozel sekmesi var sitenin, ama istediklerimi alinca baya yukluce bir miktar tuttu, gerci aldigim malzemenin bana iki ay falan dayanacagini dusunuyorum.
Ben de sadece izgara sossuz et, balik, tavuk, light peynir, yogurt tuketiyorum. Ancak biraz yemek duzeni rahatsiz etmeye basladi. Tatlandiricida cok kullanmak istemeyince pek zevkli gecmiyor. O nedenle soslari ve tatlandiriciyi katmaya karar verdim diyete. Splenda tatlandiricilar arasinda en sagliklisi diyolar. Bakalim eczaneden sorup alicam. Dukan diyet tarifleri sitelerinde cok guzel tatli tarifleri var, bakalim denemek istiyorum.
Forum sayfalarinda verilmis . Ama iki web sitesi hosuma gitti yemek tariflerinde.
Dukan Diet Attack Phase Recipe List
dukan diyeti tarifleri: ATAK EVRESİ YEMEKLERİ

Bir de tuz miktarini cok azaltamadim ben, ayran tuketiyorum, onu tuzsuz yiyemiyorum, etler ve salataya az tuz kullandigim halde. Bakalim himalaya tuzu siparis ettim, o daha iyi diyolar, karatayin kitabinda oneriliyodu.

Bi de buugn karbonhidratsizlik basima vurdu. calisamiyorum, basim donuyo gibi hissediyorum. halsizim. Atak devresini 7 gun surdurmeyi planliyodum ama 5 gunde kessem yerinde olacak galiba.

kilosu çok olanlar nasıl yapıyodu 5+2mii

bu soruyu bana sormus olmalısın 1+1 yapıyorum kuşum...

Kızlar bu yeşilçay çok köt yaaa.. siyah çaya olan aşkımıda alıp götürmese bari..
Evet 3 bardak yeşil çay, 2,5 lt suyum ve 1 bardak ayranımıda bıtırdım.. öğlen dunku menumun aynısını yedım. Izgara tavuk gogsu ve bır kase yoğurt.

Akşamda hamsı buglama yıycem

Yarına artımın eksısısını sollamak ve gerçek eksılerı görmek ıstıyorum ama ben hala wc ye çıkamadım

ay bak şimdi ....ben bir iki haftadır uyku problemi çekiyorum ,neredeyse sabah ezanıyla uyuyup 9 da kızımın acıktım kalk demesiyle uyanıyorum ,demek ki kilomun durması bundanmış ,bu uykuyu hemen bir düzene koymam gerek 57 de takıldım bir aşağı bir yukarı sıkıldım valla ,kaçamaklara başlamak üzereyim ,sinirlerim harap oldu ,kepeği de iyiden boşladım ,kendime gelmem gerek acilen ,sizler olmasanız valla ben bu kadar sabredemezdim bu diyete ,iyi ki varsınız

ay bak şimdi ....ben bir iki haftadır uyku problemi çekiyorum ,neredeyse sabah ezanıyla uyuyup 9 da kızımın acıktım kalk demesiyle uyanıyorum ,demek ki kilomun durması bundanmış ,bu uykuyu hemen bir düzene koymam gerek 57 de takıldım bir aşağı bir yukarı sıkıldım valla ,kaçamaklara başlamak üzereyim ,sinirlerim harap oldu ,kepeği de iyiden boşladım ,kendime gelmem gerek acilen ,sizler olmasanız valla ben bu kadar sabredemezdim bu diyete ,iyi ki varsınız

O ZAMAN BENDE 1+1 YAPCAM oyy bi incecik olduğumu görsem cici cici kıyafetler alsammm çok heyecanlanıyorum wallahi

%100 etkisi yoktur tabi canım, başka şeyler de etkilemiştir mutlaka, ama uykunun da etkisi büyük. Bir de uyku düzeni bozulunca zaten vücutta şişlik oluyor. Yağ değil tamam ama, tartıda mutlu olmamızı engelliyo bu da.. İnşallah takılmazsın daha, atlar geçersin :122:

O ZAMAN BENDE 1+1 YAPCAM oyy bi incecik olduğumu görsem cici cici kıyafetler alsammm çok heyecanlanıyorum wallahi

Beyninde canlandır canım. İncecik olduğunu, güzel güzeeelll salındığını düşün Kendine aynada öyle baktığını düşün İstediğin gibi olacaksın inşallah

Ben normalde günde 1,5-2 litreden fazla su içemiyorum :S 1,5-2 litre de yeşil çay, bitki çayları, zerolar, falanlar filanlar diğer sıvılar işte. Bugün ve yarın suyu arttırıyorum zorlaaaa :100: ki o 1,5-2 litreyi bile zorla içiyorum ama.. Arttırınca bakalım tartıda bi işe yarıcak mı Perşembe'ye :44: Gerçi 2 günde etkilemesi zor ama.. Deneme 1 2

Son düzenleme:

Bende 3 lt kesın ıcıyorum suyumu. Ekstradan dıger sıvılarımda 1,5 -2 lt kadardır. Ayy wcden gerı gelemiyorum. Bugun yesıl çay ıcmeye başladım ondanmıdır nedır daha bı sık ve uzun gıttım wc ye.
Yesıl çayla ılgılı birçok faydasının yanında kan akısını hızlandırdığından hızlı kalorı yakarak kılo vermeye yardımcı olduğu yazıyor nette. Ama ödeme daır ben pek bısey bulamadım. Bu yesıl çay cıdden ödem söktürüyormu. Bilen okuyan varmııı..

Son düzenleme:
oyyoyyyoyyyy naptın yaa hevesim iyice tavan yaptı
bende ıstıyorum o cıcılerden

:)böyle yapcaz o zaman işte

Onu bilmiyorum canım. Yani faydalarını da ezbere bilmiyorum da yağ yakımını hızlandırdığını biliyorum. Ayrıcaaa 7 otlu çayın içinde var ama, ayrıca da aldım MATE çayı. O da çok faydali bişi Bakınız aşağı Paraguay çayı olarak biliniyormuş ve antioksidan özelliği de yeşil çaydan bilem fazla. Asıl ödem söktürücü bu diye biliyorum:

Mate Çayı tüm dünyada obezite tedavisinde kullanılmaktadır. Vücutta yağ emilimini engelliyor, yağların hızlı yakılmasını sağlıyor ve vücuttan su atılımını kolaylaştırmaktadır. Aynı zamanda kafein benzeri özelliklere sahip fakat kafeinin kötü etkisine sahip değildir. Her yaştan grubu tarafından kullanılabilir. Metabolizması yavaş işleyen kişiler için son derece sağlıklı bir içecektir. Tam etki için günde üç fincan tüketilmelidir.

Yağ yakımını artırıcı, metabolizmayı hızlandırıcı ve enerji verici etkileriyle kilo vermek isteyenler için mükemmel bir yardımcı. Dr, Torben Anderson`un 2004 yılında Danimarka`da Charlottenlund Medical Centre`de 44 sağlıklı şişman insan üzerinde yaptığı deneysel çalışmada, 45 gün boyunca mate yaprağı çayı ve ekstresi kullanan grup ortalama 5 kg kaybetmiş, kontrol grubunda ise kilo kaybı olmamış. Mate yaprağı hakkında yapılmış buna benzer yüzlerce bilimsel araştırma mevcut. Kilo vermeye yardımcı özellikleri yalnızca metabolizmayı canlandırması ve yağ yakımını artırmasıyla sınırlı değil, iştah baskılayıcı etkisi de var.

vs vs :) Ben ödem söktürücüdür diye içiyom ama :) bisürü de faydası varmış Araştırabilirsin.

oyyoyyyoyyyy naptın yaa hevesim iyice tavan yaptı

:)böyle yapcaz o zaman işte

Son düzenleme:
kızlar müşteri ziyaretindeydim yeni döndüm ,açtım kk'yı.
nedense bu hep 324.sayfadan açılıyor,ben de ona dikkat etmemişim.okuyorum da okuyorum,aaaaa diyorum ne güzel bir sürü yeni arkadaş katılmış aramıza çünkü hiç birini tanımıyorum.anaaaam sonra bir baktım kii ohooo ben yıllar öncesindeymişim meğer
neyseki kavuştum sizee
kızlar bu leslie ne ayaktır,biri bana dese yaaa ben onu da yapiiim neyin nesiyse

eneeemm günde 4-5 litre sıvı mı tuketıyorsun totalde yanı zararlı degıl mı o kadarı kıs :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…