super dün şöle bir izledim de yapacak güç bulamadım, ama akşam kesin yapacağım , oturmaya alıştıkça yapası gelmiyor insanındelycim istediğim yere atandım, okul evime çok yakın 5 dakikalık yürüme mesafesinde 24 yaşındayım, son sınıflara vermeseler diyorum valla nasıl zaptederim bilemiyorum
Bugün göreve başladım kızlarrr, okul müdürümde çok genç valla, bir tane daha yeni başlayan öğretmen vardı gayet iyi karşıladılar biziama sınıfa girdiğimde şok oldum, tüm sınıflarda akıllı tahta ve ben kullanmayı bilmiyorum , gülsem mi ağlasam mı bilemedim üniversite de hocam demişti öğren kullanmayı lazım olur ilerde diye amaa benn.... derse bile gitmemiştim neyse ilk gün kurcalaya kurcalaya öğrenirim artık
............
Benim de öyle :)) Bilgisayara kaydediyorum :) Çıktı falan alıyorum. Bi güzel düzenlicem onlarıooof kizlar of ama yaaa ben hic giremiyorum iki hafta tatil olunca isten basimi kaldiramaz hale geldim haftasonu gelsede yazdiklarinizi okusam
delycim kuzummmm tüm tariflerimizi bi yerde toplasak nasil olar acaba kitap aldim dukan tariflerimi yazmak icin okadar birikti ki masallh
...........
thebeuaty yeni isin hayirli olsun canim ayyyyyyyyyy cok ozendim sana allah yardimcin olsun canim insaallah lise degildir ya lise ogrencileri bas etmek cok zor yasim 24 deyince aklima edebiyat ogretmenim geldi aklimca adama asik olmustum 15 yasinda okuzun trene bakmasi gibi bakardim hatta benden kisa boyluydu o sinifin icinde gezerken ben ayaga kalkar boyumuzu olcerdim sonrada yaaaaaaaaaa annem hayatta vermez beni bu kisa boyluya derdim sanki adam flort etti birde istemeye gelcek sanki bendeki dusunceye bak sonunda rahatsiz oldu herhalde elin iste gozun oynasta olmasin diye azarlamistigunlerce aglamistim ne salakmisim yaaaa aman lise falansa yasinda genc dikkat et ergenlere
kilosu çok olanlar nasıl yapıyodu 5+2mii
Uyku düzeni zayıflamaya yardımcı. Doktorlar, erken yatıp güne erken başlayanların metabolizmalarının daha hızlı çalıştığını falan söylüyorlar. bunu sebebi gece salgıladığımız ve biyolojik düzenimizi sağlamaya büyük ölçüde yardımcı olan melatonin hormonuymuş ve kendisininzayıflamaya da etkisi varmış. Karatay da bunu söylüyor. He ben çalışmazken de aynı senin gibiydim, o ayrı Haftasonları da genelde dediğin gibi oluyor bende.
Melatonin - Vikipedi
GÖREVLERİ NELERDİR?
Vücudun normal çalışma ritimlerini korur.
Uykuyu sağlar.
Stres hormonlarına etki yapar. İnsanlarda stresi azaltmaya katkı sağlar.
Cinsel gücü arttırır.
Bağışıklık sistemini güçlendirir.
Bugün birçok araştırmacı melatoninin doğal bir anti-aging hormonu olduğunu düşünmektedir.
Melatonin: Uyumamıza yardımcı olur. Düşük seratoninle düşük melatonin aynı anlama gelir. Pek çoğumuz günlük koşturma nedeniyle zaten fazla uyuyamıyor. Uyumayı zorlaştıran durumlardan biri de yetersiz seviyedeki melatonin. Bu da stres hormonlarını artırıyor. Daha çok stres daha fazla aşerme demek ve ayrıca daha fazla stres hormonu daha fazla yağ depolanması anlamına geliyor. Son çalışmalarda, melatonin hormonu için obeziteye karşı koruyucu etki yapabilme ihtimalinden bahsediliyor. Az uyuyanlar ve uykusuzluk çekenler gün içinde daha fazla yemek yiyebiliyor.
İşte bu :129:ve daha neler neler... :))
Uyku düzeni zayıflamaya yardımcı. Doktorlar, erken yatıp güne erken başlayanların metabolizmalarının daha hızlı çalıştığını falan söylüyorlar. bunu sebebi gece salgıladığımız ve biyolojik düzenimizi sağlamaya büyük ölçüde yardımcı olan melatonin hormonuymuş ve kendisininzayıflamaya da etkisi varmış. Karatay da bunu söylüyor. He ben çalışmazken de aynı senin gibiydim, o ayrı Haftasonları da genelde dediğin gibi oluyor bende.
Melatonin - Vikipedi
GÖREVLERİ NELERDİR?
Vücudun normal çalışma ritimlerini korur.
Uykuyu sağlar.
Stres hormonlarına etki yapar. İnsanlarda stresi azaltmaya katkı sağlar.
Cinsel gücü arttırır.
Bağışıklık sistemini güçlendirir.
Bugün birçok araştırmacı melatoninin doğal bir anti-aging hormonu olduğunu düşünmektedir.
Melatonin: Uyumamıza yardımcı olur. Düşük seratoninle düşük melatonin aynı anlama gelir. Pek çoğumuz günlük koşturma nedeniyle zaten fazla uyuyamıyor. Uyumayı zorlaştıran durumlardan biri de yetersiz seviyedeki melatonin. Bu da stres hormonlarını artırıyor. Daha çok stres daha fazla aşerme demek ve ayrıca daha fazla stres hormonu daha fazla yağ depolanması anlamına geliyor. Son çalışmalarda, melatonin hormonu için obeziteye karşı koruyucu etki yapabilme ihtimalinden bahsediliyor. Az uyuyanlar ve uykusuzluk çekenler gün içinde daha fazla yemek yiyebiliyor.
İşte bu :129:ve daha neler neler... :))
bu soruyu bana sormus olmalısın1+1 yapıyorum kuşum...
Kızlar bu yeşilçay çok köt yaaa.. siyah çaya olan aşkımıda alıp götürmese bari..
Evet 3 bardak yeşil çay, 2,5 lt suyum ve 1 bardak ayranımıda bıtırdım.. öğlen dunku menumun aynısını yedım. Izgara tavuk gogsu ve bır kase yoğurt.
Akşamda hamsı buglama yıycem
Yarına artımın eksısısını sollamak ve gerçek eksılerı görmek ıstıyorum ama ben hala wc ye çıkamadım
%100 etkisi yoktur tabi canım, başka şeyler de etkilemiştir mutlaka, ama uykunun da etkisi büyük. Bir de uyku düzeni bozulunca zaten vücutta şişlik oluyor. Yağ değil tamam ama, tartıda mutlu olmamızı engelliyo bu da.. İnşallah takılmazsın daha, atlar geçersinay bak şimdi ....ben bir iki haftadır uyku problemi çekiyorum ,neredeyse sabah ezanıyla uyuyup 9 da kızımın acıktım kalk demesiyle uyanıyorum ,demek ki kilomun durması bundanmış ,bu uykuyu hemen bir düzene koymam gerek 57 de takıldım bir aşağı bir yukarı sıkıldım valla ,kaçamaklara başlamak üzereyim ,sinirlerim harap oldu ,kepeği de iyiden boşladım ,kendime gelmem gerek acilen ,sizler olmasanız valla ben bu kadar sabredemezdim bu diyete ,iyi ki varsınız
O ZAMAN BENDE 1+1 YAPCAMoyy bi incecik olduğumu görsem cici cici kıyafetler alsammm çok heyecanlanıyorum wallahi
O ZAMAN BENDE 1+1 YAPCAMoyy bi incecik olduğumu görsem cici cici kıyafetler alsammm çok heyecanlanıyorum wallahi
Ben normalde günde 1,5-2 litreden fazla su içemiyorum :S 1,5-2 litre de yeşil çay, bitki çayları, zerolar, falanlar filanlar diğer sıvılar işte. Bugün ve yarın suyu arttırıyorum zorlaaaa :100: ki o 1,5-2 litreyi bile zorla içiyorum ama.. Arttırınca bakalım tartıda bi işe yarıcak mı Perşembe'ye :44: Gerçi 2 günde etkilemesi zor ama.. Deneme 1 2
oyyoyyyoyyyy naptın yaa hevesim iyice tavan yaptı%100 etkisi yoktur tabi canım, başka şeyler de etkilemiştir mutlaka, ama uykunun da etkisi büyük. Bir de uyku düzeni bozulunca zaten vücutta şişlik oluyor. Yağ değil tamam ama, tartıda mutlu olmamızı engelliyo bu da.. İnşallah takılmazsın daha, atlar geçersin:122:
Beyninde canlandır canım. İncecik olduğunu, güzel güzeeelll salındığını düşünKendine aynada öyle baktığını düşün İstediğin gibi olacaksın inşallah
bende ıstıyorum o cıcılerden
Onu bilmiyorum canım. Yani faydalarını da ezbere bilmiyorum daBende 3 lt kesın ıcıyorum suyumu. Ekstradan dıger sıvılarımda 1,5 -2 lt kadardır. Ayy wcden gerı gelemiyorum. Bugun yesıl çay ıcmeye başladım ondanmıdır nedır daha bı sık ve uzun gıttım wc ye.
Yesıl çayla ılgılı birçok faydasının yanında kan akısını hızlandırdığından hızlı kalorı yakarak kılo vermeye yardımcı olduğu yazıyor nette. Ama ödeme daır ben pek bısey bulamadım. Bu yesıl çay cıdden ödem söktürüyormu. Bilen okuyan varmııı..
oyyoyyyoyyyy naptın yaa hevesim iyice tavan yaptı
:)böyle yapcaz o zaman işte
Bende 3 lt kesın ıcıyorum suyumu. Ekstradan dıger sıvılarımda 1,5 -2 lt kadardır. Ayy wcden gerı gelemiyorum. Bugun yesıl çay ıcmeye başladım ondanmıdır nedır daha bı sık ve uzun gıttım wc ye.
Yesıl çayla ılgılı birçok faydasının yanında kan akısını hızlandırdığından hızlı kalorı yakarak kılo vermeye yardımcı olduğu yazıyor nette. Ama ödeme daır ben pek bısey bulamadım. Bu yesıl çay cıdden ödem söktürüyormu. Bilen okuyan varmııı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?