Olabilir canım. Ama mesela benim eniştem çok susuyo. Adam gece kalkıp bile 2 litre su içiyo. Şimdi susayan insana da içme, zararlı denmez ya hani. Canı istiyo sonuçta.. O zaman susadığı halde içmicek mi? Olmaz ki öylee :44:zorlnmak mesele değil de, gerçekten sağlıksızmış. daha önce de duymuştum bunu ama eczacı kadın ciddi ciddi çok tehlikeli dedi.
ya 74 nedir ki taşır taşır
benim 120 kg bi arkadaşım var. her yere bisikletle gidiyor. senin kilonda ne var ki bisiklet taşımasın. benim de çok hevesim var ama binmeyi bilmiyorum.
ben 85 ken benımkı benı tasımadı.. habıre lastık havası ınıyor tamıre gıt gel... hatta konusma soyle gectıbenim 120 kg bi arkadaşım var. her yere bisikletle gidiyor. senin kilonda ne var ki bisiklet taşımasın. benim de çok hevesim var ama binmeyi bilmiyorum.
evet evet. Durduğun yerde rap rap rap asker gibi yürüyorsun. Bazı hareketlerde var. Ve anlayışlı hatun. Tam yorulurken tempo değişiyor. Yormuyor yanii. Sen bi dene kuzuu..
"ah ben kilomu taşıyacak ve dayanacak bi bisiklet bulsam inmeyecemde üstündenn" veee medesa kahkahayı basar....
Hakanın telini de verseydin. Bide isiim yazmış. Anası bacısı dukan yapıyorsa sorarım sana...forumda tanıdığı falan vardır şok şok şokkk. Diet kahve yaparsın artık tuzlusundann. şu acıyan tatlandırıcı varya ondan katarız kahveyee. Ooo ben uçtum yineee.
ay karnıma ağrılar girdi bu konuyu kapatabilirmiyiz. Yoksa bütün servis yolu boyunca aklımdan çıkmayacak. Medesamm sen çok yaşa emiii. Bisiklete binmiş kadar eğlendim wallaa...
ben 85 ken benımkı benı tasımadı.. Habıre lastık havası ınıyor tamıre gıt gel... Hatta konusma soyle gectı
ben: Ya bozuk mu bu bısıklet? Habıre hava ınıyor
tamırcı: Yok hocam bozuk degıl olur oyle arada
ben: Ya degıstırelım mı tekerı komple?
Tamırcı: Hocam olur arada ole gerek yok
ben: Arada olsa neyse her bınıste oluyor degıstırcem tekerı bozuk bu
tamırcı: Hocam kızmayın ama agırlıktan kaynaklanıyor
ben : :s:s:s:s:s:s:s:s:s:ss (mosmor)
heee müşteriye çıktım,bu oteli nasıl dolduruyorum sandın sen kuzum,hizmette sınır yoktur
kızlar müşteri ziyaretindeydim yeni döndüm ,açtım kk'yı.
nedense bu hep 324.sayfadan açılıyor,ben de ona dikkat etmemişim.okuyorum da okuyorum,aaaaa diyorum ne güzel bir sürü yeni arkadaş katılmış aramıza çünkü hiç birini tanımıyorum.anaaaam sonra bir baktım kii ohooo ben yıllar öncesindeymişim meğer
neyseki kavuştum sizee
kızlar bu leslie ne ayaktır,biri bana dese yaaa ben onu da yapiiim neyin nesiyse
benim 120 kg bi arkadaşım var. her yere bisikletle gidiyor. senin kilonda ne var ki bisiklet taşımasın. benim de çok hevesim var ama binmeyi bilmiyorum.
ben 85 ken benımkı benı tasımadı.. habıre lastık havası ınıyor tamıre gıt gel... hatta konusma soyle gectı
ben: ya bozuk mu bu bısıklet? habıre hava ınıyor
tamırcı: yok hocam bozuk degıl olur oyle arada
ben: ya degıstırelım mı tekerı komple?
tamırcı: hocam olur arada ole gerek yok
ben: arada olsa neyse her bınıste oluyor degıstırcem tekerı bozuk bu
tamırcı: hocam kızmayın ama agırlıktan kaynaklanıyor
ben : :s:s:S:s:S:s:S:s:s:sS (mosmor)
sen de haklısın gülüm. ben de geçen gün 3,5 litreden fazla içtim. aman zararlıysa da çok uğraşamam. zaten 2 litreyi anca bitiriyorum ben.Olabilir canım. Ama mesela benim eniştem çok susuyo. Adam gece kalkıp bile 2 litre su içiyo. Şimdi susayan insana da içme, zararlı denmez ya hani. Canı istiyo sonuçta.. O zaman susadığı halde içmicek mi? Olmaz ki öylee :44:
ben 85 ken benımkı benı tasımadı.. habıre lastık havası ınıyor tamıre gıt gel... hatta konusma soyle gectı
ben: ya bozuk mu bu bısıklet? habıre hava ınıyor
tamırcı: yok hocam bozuk degıl olur oyle arada
ben: ya degıstırelım mı tekerı komple?
tamırcı: hocam olur arada ole gerek yok
ben: arada olsa neyse her bınıste oluyor degıstırcem tekerı bozuk bu
tamırcı: hocam kızmayın ama agırlıktan kaynaklanıyor
ben : :s:s:S:s:S:s:S:s:s:sS (mosmor)
sen de haklısın gülüm. ben de geçen gün 3,5 litreden fazla içtim. aman zararlıysa da çok uğraşamam. zaten 2 litreyi anca bitiriyorum ben.
kızlar ben çizelgeyi oluşturdum da orda neyi kopyalıcam yapıştırmak için? çok mu sordum ne:)
bb code dıye yazan yerden img yazanı ama ımg olmadan http lı kısmı dıye bılıyorum yalan da olmasınkızlar ben çizelgeyi oluşturdum da orda neyi kopyalıcam yapıştırmak için? çok mu sordum ne:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?