Bugün çok canım sıkıldıbu diyetin zararlı olabileceğini anlattılar anlattılar anlattılar pöfffff
ya bişi sorucacam arkadaşlar.. şimdi markette elimi attığımın yağ oranına bakıyorum %10 u geçmeyecek.. tamam da normal yoğurt ve sütte geçmiyor zaten sizce bunlarıda illaki diyet mi almak lazım??
çizelgene bir daha baksana. bence sen hedef kilo bölümüne şimdiki kilonu, şimdiki kilon bölümüne de hedef kilonu yazmışsın. o yüzden de araban yürümüş gitmiş.
renkleri de yanlış. hedef kilo yeşil, şimdiki kilo mavi olmalı.
kizlaaaaaaaar ben geldimmmmmmmmm kim var kim yok yoklama yapayim
ben varım prenses ama gidicem birazdan, dizimin inmesini bekliyorumnasıl geçti atakta ilk günün?
biri de neden zararlı olduğunu anlatsa şöyle dayanaklı bir şekilde.
cok zorlandimmmmmm seyirden sonra atak berbat birseymis bundan sonra diyetimi bozmakmi hasa
Ben de geçen 3 gün üst üste protein yaptım, çok zor gelmedi bana ama pek bi faydası olmadı, hedefimi aşağı çekeyim diyordum, vazgeçtim 65 olup güçlendirmeye geçeyim hemen zira çok kaçamak yapıyorum ben ya
bekle beni rachelim güzelim su atakla 70 i görürsem yetistim sana demektir
Kız hep senin yüzünden durdu benim kilo vermem zatenbekle bekle diye diye beni bu hale getirdin günah keçimi de buldum ohhh yandan yandan
arkadaslar birisi bu diyetin zararlı oldugunu söylediğinde anlamadan dinlemeden kızmak yerine arastırın lütfen bende bu diyeti bilincsizce yaptım ve su an bir saglık problemi yasıyorum. Vucudun karbonhidrat ve protein dengesini bozan diyetler cok ciddi sağlık problemlerine yol acıyor böbrek yetmezliğinden olume kadar cok ciddi sonucları var. Bende polikistik overe sebep oldu buda karbonhidrat protein dengesi bozuklugundan oldu. Herkeste belirti vermeyebilir ama sırf bu diyet yuzunden homoroid problemi yasayan insanlar var. İlla yapmak istiyorsanız bir doktora gidip kan testi yaptırmalısınız ve böbreklerinizden problemliyseniz sakın yapmayınn. Bunları bilipte söylemeyi bir sorumluluk olarak saydıgım için yazdım. Normalde kadınlarkulubunu yıllardır takip ederim ama konulara pek yorum yazmazdım. zayıflıycam derken cocuk sahibi olmanızı engelliycek problemlerle karsılasmamanız için sizlerden doktor kontrolunde yapmanızı rica ediyorum. Hepinize saglıklı kilo vermeler
Callan yaptım, şimdi bitti ama bu super callanetics den daha hafifmiş, o çok fenaydı ya, ter su içinde kalmıştımpelvic hareketlerinin ikincisini yapadım ama
arkadaslar birisi bu diyetin zararlı oldugunu söylediğinde anlamadan dinlemeden kızmak yerine arastırın lütfen bende bu diyeti bilincsizce yaptım ve su an bir saglık problemi yasıyorum. Vucudun karbonhidrat ve protein dengesini bozan diyetler cok ciddi sağlık problemlerine yol acıyor böbrek yetmezliğinden olume kadar cok ciddi sonucları var. Bende polikistik overe sebep oldu buda karbonhidrat protein dengesi bozuklugundan oldu. Herkeste belirti vermeyebilir ama sırf bu diyet yuzunden homoroid problemi yasayan insanlar var. İlla yapmak istiyorsanız bir doktora gidip kan testi yaptırmalısınız ve böbreklerinizden problemliyseniz sakın yapmayınn. Bunları bilipte söylemeyi bir sorumluluk olarak saydıgım için yazdım. Normalde kadınlarkulubunu yıllardır takip ederim ama konulara pek yorum yazmazdım. zayıflıycam derken cocuk sahibi olmanızı engelliycek problemlerle karsılasmamanız için sizlerden doktor kontrolunde yapmanızı rica ediyorum. Hepinize saglıklı kilo vermeler
keşke bilinçsizce yapmasaydınız.
ben bu diyeti 2. defa yapıyorum ilkinde 13 kg vermiştim.. ilk diyetim bittikten yaklaşık 2 ay sonra devamlı adet görmeye başladım ve polikistik over teşhisi bana da kondu. ama doktorum diyetle alakalandırmadı. canım senin doktorun bunu nasıl diyetle alakalandırdı ben şimdi yeniden başladım bu diyete ve yazını okuyunca şok oldum diyebilirim. doktorunun açıklamasını detaylı olarak yazarmısın lütfen, bir de sende de devamlı adet durumu varmı? ben aylarca duphaston kullandım şimdi normale döndü ama kafam durdu yani açıklarmısın lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?