Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya bişi sorucacam arkadaşlar.. şimdi markette elimi attığımın yağ oranına bakıyorum %10 u geçmeyecek.. tamam da normal yoğurt ve sütte geçmiyor zaten sizce bunlarıda illaki diyet mi almak lazım??

%10 ette diye biliyorum. kitaba bir bakayım. ben zaten hep normal kullandım süt ürünlerini. 2-3 aydır yarım yağlı kullanıyorum

Hahaha valla dogru diosun aliyecim:)) koptum gulmekten .... Eee ingilizce olmayinca anca bu kadar oluyo bende diyorum bu araba neden benden once hedefe varmis diye... Neyse yarin iste guncellerim artik)

Callan yaptım, şimdi bitti ama bu super callanetics den daha hafifmiş, o çok fenaydı ya, ter su içinde kalmıştım pelvic hareketlerinin ikincisini yapadım ama

biri de neden zararlı olduğunu anlatsa şöyle dayanaklı bir şekilde.

arkadaslar birisi bu diyetin zararlı oldugunu söylediğinde anlamadan dinlemeden kızmak yerine arastırın lütfen bende bu diyeti bilincsizce yaptım ve su an bir saglık problemi yasıyorum. Vucudun karbonhidrat ve protein dengesini bozan diyetler cok ciddi sağlık problemlerine yol acıyor böbrek yetmezliğinden olume kadar cok ciddi sonucları var. Bende polikistik overe sebep oldu buda karbonhidrat protein dengesi bozuklugundan oldu. Herkeste belirti vermeyebilir ama sırf bu diyet yuzunden homoroid problemi yasayan insanlar var. İlla yapmak istiyorsanız bir doktora gidip kan testi yaptırmalısınız ve böbreklerinizden problemliyseniz sakın yapmayınn. Bunları bilipte söylemeyi bir sorumluluk olarak saydıgım için yazdım. Normalde kadınlarkulubunu yıllardır takip ederim ama konulara pek yorum yazmazdım. zayıflıycam derken cocuk sahibi olmanızı engelliycek problemlerle karsılasmamanız için sizlerden doktor kontrolunde yapmanızı rica ediyorum. Hepinize saglıklı kilo vermeler

kızlar ben normal kek yapıyordum 3 yumurta, 1,5 su bardagı seker, 1 su brd süt, 1 su brd, sıvı yağ , kbrtma tozu vanılya ve un ıle.

bu tarifi dukana göre değiştirsem yani yağ olmadan ve tatlandırıcı ile , sizce nasıl bir sonuç elde ederim?
toz vanilya-vanilin kullanılabılıyor mu?

cok zorlandimmmmmm seyirden sonra atak berbat birseymis bundan sonra diyetimi bozmakmi hasa

Ben de geçen 3 gün üst üste protein yaptım, çok zor gelmedi bana ama pek bi faydası olmadı, hedefimi aşağı çekeyim diyordum, vazgeçtim 65 olup güçlendirmeye geçeyim hemen zira çok kaçamak yapıyorum ben ya

ben bu diyeti 2. defa yapıyorum ilkinde 13 kg vermiştim.. ilk diyetim bittikten yaklaşık 2 ay sonra devamlı adet görmeye başladım ve polikistik over teşhisi bana da kondu. ama doktorum diyetle alakalandırmadı. canım senin doktorun bunu nasıl diyetle alakalandırdı ben şimdi yeniden başladım bu diyete ve yazını okuyunca şok oldum diyebilirim. doktorunun açıklamasını detaylı olarak yazarmısın lütfen, bir de sende de devamlı adet durumu varmı? ben aylarca duphaston kullandım şimdi normale döndü ama kafam durdu yani açıklarmısın lütfen...

Callan yaptım, şimdi bitti ama bu super callanetics den daha hafifmiş, o çok fenaydı ya, ter su içinde kalmıştım pelvic hareketlerinin ikincisini yapadım ama

bende su an super callan yaptım, nasıl hareketlerdir onlar yaa yaparken kaslarımın acısından bir süre bacağımı zor hareket ettirdim valla, hele karın hareketleri offlaya poflaya bitirdim hergün yapsam manken olurum vallahi

keşke bilinçsizce yapmasaydınız.

merhabalar öncelikle..
Bende Dukan diyetine dün başladım sizlerden heveslenerekten.
Bir süredir takip ediyordum buraları sizlerde baya işe yaradığını söyleyince bende başladım.
Öncelikle kitabı aldım atak evresine göre bir liste yaptım ve şimdi onu uyguluyorum.

()Atak evrem 3 gün olarak verdi seyir de 98 gün dedi normal mi atak evresi az gibi geldi sanki ama sizler daha iyi bilirsiniz biraz yardım...

70 den 57 ye ideal kiloma oradan da 55 e düşmeyi istiyorum.
Diyetin yanında haftada 3 gün sporum var.
ama fena halde desteğede ihtiyacım var:)

Ayrıca bir şeyi daha merak ediyorum acaba bu çizelgelerdeki kilo verme hareketleri Dukan dan mı hep?

ben herzaman cok duzenli adet olurdum bu diyete basladım 10 gun sonra normal zamanında adet oldum canım ssonra 3 ay boyunca adet olamadım ve diyetede devam ediyordum.Doktora gttm doktorda bu tarz diyetlerin vücuttaki karbonhidrat protein dengesini bozdugu için birsürü probleme yol açtıgını söyledi. Sen söyledinmi protein diyeti yaptıgını ?? baska forumlardada okudum bi kaç bayanada aynı sey olmus polikistik over tanısı bu diyet yüzünden konulmus evet haklısın cok iyi kilo verdiriyor ama basıma actıgı dertleri gördümde hiç değmezmiş. zaten verilcek fazla kilom yoktu 6-7 kilo vermek istiyodum istersen doktoruna protein diyeti yaptıgını söyle belki gözünden kaçmıstır.

6 gundur seyir asamasindayim.1+1 yapiyorum.
AMA dun aci gercekle yuzyuze geldim ve kacamak yaptim.
Yesil mercimek corbasi ictim. Dayanamadim.
Zaten regl donemindeyim. Tabi sonrasi buyuk pismanlik.
Bir de tarti +1 kg fazla gosterince moralim iyice bozuldu. Hata vardir dedim, gittim yeni tarti aldim....
Ama dogruymus, bir de spora gitmistim.
Biliyorum kacamaklar balona igne batirmaya benziyor ama bu kadar cabuk etkisi olur mu ki?
Bir de reglim bitmek uzere kilo verecegime aldim. Bu nasil is ya...
Destek,moral,herseye ihtiyacim var su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…