günaydın bayanlar...aranızda bana da yer var mı acep...hem benim kitabımda vaaarrrrrr...hemde 2 kere okudum...hata olmasın diyeeee
valla salak diilim...sadce 11 aylık bi canavar var evde..otur kalk ilkinden bişi anlayamadım...ondan ikinciye şeetim kitabı..yanlış bişe yapmim diye..O sendeki ilk adımlarBen onu baya bi yapmıştım. Bi de onun ileri versiyonu var, Super Callan yine kk'da Callanetics topiğinde 599. sayfada linkler var Ordan indirebilirsin. Ama önce İpek'in gönderdiğini düzenli olarak 20 kere falan yap kii, bir sonraki levele geçebilesin :128:
Öyle valla yaa
Ben pelvis çok yapmıyom, ondan demek enerjim yok hihiih
HihihihiAy çok tatlı Hoşgeldin o zaman 2 kere okuduysan daha çok hoşgeldin hihihi
kuzu senin bir zamanlar 110 kilo olduğuna ben hala inanamıyorum
resimlerinde o kadar güzel görünüyorsun ki sanki hep böyleymişsin gibi geliyor bana
yavvv ne güzel kilo vermişsinbu kilonun hepsini dukanla mı verdin...bide ne ka zamanda verdin canım yaa çok sordum ama..
Yok bacım sinirlenme :) Kitabı okumayanlara oku da gel diyoz ya, sen de 2 kere okudum deyince ondan şeyettim. Örnek öğrenci diyerekten :)) Biz sürekli okuyoz yanivalla salak diilim...sadce 11 aylık bi canavar var evde..otur kalk ilkinden bişi anlayamadım...ondan ikinciye şeetim kitabı..yanlış bişe yapmim diye..
Ayy canım benim pek bi mutlu ettin beni :) Teşekkür ederim. 110 kilo iken ben de öyle olmadığımı düşünüyordum ama öyleymişim(( Şükür ki kurtuldum, kurtulduk, kurtuluyoruzz heyooooooo :)
Hoşgeldin canım, evet hepsini dukanla verdim, 2 ocakta başladım, arada sapıttığım dönemler de oldu ama şimdi çizelgede görünen kilomdayım :)
Yok bacım sinirlenme :) Kitabı okumayanlara oku da gel diyoz ya, sen de 2 kere okudum deyince ondan şeyettim. Örnek öğrenci diyerekten :)) Biz sürekli okuyoz yani
ayy aman eğlenceliyse ben onu da yapayım çünkü callen da pek eğlendiğim söylenemez,sadece sinirden küfredip duruyorum teyzeye ve sonra yine sinirden kendi kendime gülmeye başlıyorum deli gibi
leslie'yi ne diye indircez,link falan var mıdır hatun kişiler,hele bi deyin bakem
delyyyy,çekirgeler bile geçiyor güçlendirmeye,biz buralarda kalakaldık bacım yaaa
amin kuzum amin,valla artık beyinsiz de olsa bir koca versin,ona bile razıyım.yaş erdi kemale,yaw ben evde kalacak kız mıydım yaaa,off offfff ben de bebişim yüzünden spor yapamayayım istiyorum,ben de yak altında dolanan bebiş istiyorum,ben de bebişim yüzünden çalışamayım istiyorum,ben de anne olmak istiyorum
sizden de var ya hiç hayır çıkmadı.şurda 100 kişiyizdir,hiç mi birinizin abisi dayısı amcası arkadaşı olmaz yahuu
valla ben anlamam,ilk buluşmaya herkes yanında karşı cinsten bir tanıdığını getirsin ipekle benim için
cennetlik olursunuz kız valla bak
Tünaydın...
Ben birşey sormak istiyorum ben atak evresine başladım ve regl oldum bu beni ne kadar etkiler :S
Kitaba bakıyorum ama birşey söylemiyor yada ben gözümden kaçırdım
Tünaydın...
Ben birşey sormak istiyorum ben atak evresine başladım ve regl oldum bu beni ne kadar etkiler :S
Kitaba bakıyorum ama birşey söylemiyor yada ben gözümden kaçırdım
bugun atagin 5 gunu doluyor, dun oldukca kotuydum ama bugun zimba gibiyim, iki gun daha uzatsam mi diye dusunuyorum.
Sabah tartildigimda 3 kilonun gitmis oldugunu gordum. gerci hersey dahile gidip 3 kilo almistim kisa sure icinde onlar gitti ama bu da buyuk basari yine de. hic kacamak yapmadim, bakalim daha ne kadar gider.
Benim icin oldukca sasirtici bir durum diyetin 5inci gunune gelipte devam edeyim hala demek. genelde maksimum uc gun surer benim diyetler. Dukanin sitesinde kac diyet yaptiniz diye soruyor ya, benim uc gunluk diyet cokta hic aylarca diyet yaptigim buyuk sure olmadi. acaba o buyuk diyet yapip cok kilo alip vermeyi mi kastediyor. benim derdim ideal kiloyu daha dusurebilir miyim, gerci simdi verdigi kiloda oldukca dusukte, yine de mekanizmayi merak ettim.
rachelfine kuzum daha dün ne konustuk sen kosa kosa kaciyorsun bendenneyse bende yetisirim sana ama cok tebrik ederim ve bende tartina bayildimmmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
verdiğim linkte videolar var bebeim, ben onları indirdim. Ben ikisini de yapıyordum bir dönem, hatta o haftada 3 gün yeter diyor ama ben hergün yaptım, hemi de o zaman 84 kiloydumbaya toparladı beni o kiloya rağmen, hem de çok dinç hissettiriyor, iyi geliyor yani
Beyinsiz olmasın bebem o kadar ümitsiz olma, sizin gibi cevherlerin boşta olduğunu bilseler kapınızda kuyruk olurlar ama bulamıyorlar demek ki sizi
Eşimin arkadaşlarının da hepsi evli nerdeyse, biri bekar o da jewishonlar kendi içlerinde evleniyolar ya bilemedim şimdi, onun için bişi diyemiyorum, bi de sevgili yapmış müslüman galiba ama bizimle tanıştırmadı 1 senedir, belki de ayrılmıştır ama ofiste bir sürüüüüü arkadaşı var, belki senin bilgisayarın da o markadır belki arıza falan yapar, eşim yardımcı olur sana ya hani zaten oradan da geçecekmişsin sen meğersem, bir uğrarsın, tanışırsın oradakilerle falan he
Kız sen almanyada değil misin,anaaam nerden yolum düşsün oraya be yaaaaa
bahtsız bedeviyi çölde kıstırmışkar durumundayım böhüüüü
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
verdiğim linkte videolar var bebeim, ben onları indirdim. Ben ikisini de yapıyordum bir dönem, hatta o haftada 3 gün yeter diyor ama ben hergün yaptım, hemi de o zaman 84 kiloydumbaya toparladı beni o kiloya rağmen, hem de çok dinç hissettiriyor, iyi geliyor yani
Beyinsiz olmasın bebem o kadar ümitsiz olma, sizin gibi cevherlerin boşta olduğunu bilseler kapınızda kuyruk olurlar ama bulamıyorlar demek ki sizi
Eşimin arkadaşlarının da hepsi evli nerdeyse, biri bekar o da jewishonlar kendi içlerinde evleniyolar ya bilemedim şimdi, onun için bişi diyemiyorum, bi de sevgili yapmış müslüman galiba ama bizimle tanıştırmadı 1 senedir, belki de ayrılmıştır ama ofiste bir sürüüüüü arkadaşı var, belki senin bilgisayarın da o markadır belki arıza falan yapar, eşim yardımcı olur sana ya hani zaten oradan da geçecekmişsin sen meğersem, bir uğrarsın, tanışırsın oradakilerle falan he
Ne Almanyası kıııızzz, prenssevgilisi Almanya'da, ben İstanbuldayım, gelcen ya hani sen de otel bitince
merhabalar öncelikle..
Bende Dukan diyetine dün başladım sizlerden heveslenerekten.
Bir süredir takip ediyordum buraları sizlerde baya işe yaradığını söyleyince bende başladım.
Öncelikle kitabı aldım atak evresine göre bir liste yaptım ve şimdi onu uyguluyorum.
()Atak evrem 3 gün olarak verdi seyir de 98 gün dedi normal mi atak evresi az gibi geldi sanki ama sizler daha iyi bilirsiniz biraz yardım...
70 den 57 ye ideal kiloma oradan da 55 e düşmeyi istiyorum.
Diyetin yanında haftada 3 gün sporum var.
ama fena halde desteğede ihtiyacım var:)
Ayrıca bir şeyi daha merak ediyorum acaba bu çizelgelerdeki kilo verme hareketleri Dukan dan mı hep?
6 gundur seyir asamasindayim.1+1 yapiyorum.
AMA dun aci gercekle yuzyuze geldim ve kacamak yaptim.
Yesil mercimek corbasi ictim. Dayanamadim.
Zaten regl donemindeyim. Tabi sonrasi buyuk pismanlik.
Bir de tarti +1 kg fazla gosterince moralim iyice bozuldu. Hata vardir dedim, gittim yeni tarti aldim....
Ama dogruymus, bir de spora gitmistim.
Biliyorum kacamaklar balona igne batirmaya benziyor ama bu kadar cabuk etkisi olur mu ki?
Bir de reglim bitmek uzere kilo verecegime aldim. Bu nasil is ya...
Destek,moral,herseye ihtiyacim var su an
Kızlar moralim çok bozuksabah tartıya bi çıktım 61.4 çıktım. 60.8kg iken 61.4 olmuşum. kaçamak ta yapmıyorum çok fena motivasyonum düştü... regl dönemine girecek olmamın etkisi olacağını söylemiştiniz ama tartıda + görmek ne kadar kötü bişey yaa...
Eki Görüntüle 508483
Günaydın efenim günaydınnnnn
Umarım herkes iyidir, umarım çok güzel bir gün olur
Dün callan yaptım, super i yaptığımda acayip her yerim ağrımıştı bunda öyle bir etki olmadı
Canlarım günaydııın,nasılsınız bakalım bu sabah ?
Ay ben hala dün akşamdan kalma gülüp duruyorum.Dün çıkmadan önce öyle bir koptum,öyle kahkahalar atmışım ki daha fazla okusam kovulacaktım,size veda bile edemeden çıkmak zorunda kaldım yolda hala gülüyordum,kusuruma bakmayın vallahii
Dün yaptım yine callen'ımı.Ay ama ilk güne göre daha zor oldu,oysa ki her geçen gün daha kolay olması gerekmez miydi yahu ?
İnanın vallahi benim yüzümden diğer arkadaşlarım da yok yazılmasınlar diye vicdan azabından böğüre böğüre,bir taraftan da rahmetlinin 7 sülalesine selam söyleye söyleye yaptım valla.gece yattığımda hala karın kaslarımın deli gibi ağrıdığını hissediyordum.
neyse bu iyiye alamet,demekki çalıştırabilmişim kasları
şu nutella tarifini kimden aldıysam bir taraftan allah razı olsun,diğer taraftan da valla kilo vermem durursa kendisinden sorarım hesabı
dün akşam yatmadan önce dur dedim şunu yapıvereyim 2 dakika da yarın yerim,hem kolay ne de olsa denemiş olurum dedim.
yaptım,hiç aç falan değildim,canım da çekmiyordu aslında ama elbette yaptığım şeyin tadına bakayım dedim,1 kaşık daha 1 kaşık daha derken bitti
ayyy ama var yaaa ben de çok güzel yapmışım bacılar,dayanılır gibi değildi.ama akşamın o saatinde mideme yarım paket light labne inmese iyiydisabah 72.5
Günaydın güzelleriiiimmm.....
Ben de Callan yaptım ben de ben deeeeAnam ne zorluyo ama yaaa... 10 gün yapsam zaten ben bunu baklava olurum Bi de ben pelvis döngüsü neyimi yapmıyom, onu söyliyim.. Beğenmiyom sevmiyom onları O iki pelvis hareketi hariç, super callan 2 Devaaammmm....
Çok işim var bugüüünnn...
Günaydın bebekler :) Bugün otobüsten bi kaç durak önce indim ve yarım saat yürüdüm bir de bunu deneyelimbakalım etkisi olacak mı :) 500 gramcık da gitmiş dijitale göre :) amaa ben kilo çizelgemi normal tartıya göre düzenliyorummm daha beklemeliyim :)
günaydın bayanlar...aranızda bana da yer var mı acep...hem benim kitabımda vaaarrrrrr...hemde 2 kere okudum...hata olmasın diyeeee
bugun atagin 5 gunu doluyor, dun oldukca kotuydum ama bugun zimba gibiyim, iki gun daha uzatsam mi diye dusunuyorum.
Sabah tartildigimda 3 kilonun gitmis oldugunu gordum. gerci hersey dahile gidip 3 kilo almistim kisa sure icinde onlar gitti ama bu da buyuk basari yine de. hic kacamak yapmadim, bakalim daha ne kadar gider.
Benim icin oldukca sasirtici bir durum diyetin 5inci gunune gelipte devam edeyim hala demek. genelde maksimum uc gun surer benim diyetler. Dukanin sitesinde kac diyet yaptiniz diye soruyor ya, benim uc gunluk diyet cokta hic aylarca diyet yaptigim buyuk sure olmadi. acaba o buyuk diyet yapip cok kilo alip vermeyi mi kastediyor. benim derdim ideal kiloyu daha dusurebilir miyim, gerci simdi verdigi kiloda oldukca dusukte, yine de mekanizmayi merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?