Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar moralim çok bozuk sabah tartıya bi çıktım 61.4 çıktım. 60.8kg iken 61.4 olmuşum. kaçamak ta yapmıyorum çok fena motivasyonum düştü... regl dönemine girecek olmamın etkisi olacağını söylemiştiniz ama tartıda + görmek ne kadar kötü bişey yaa...

Aramıza hoşgeldin öncelikle:) en güzelini yapmışsın kitap alarak başlamışsın bilinçli yapmamız gerekiyor tabikisi kulaktan dduyduklarımızla olmuyor
EVEETTT o çizelgedekilerin hepsi dukan sayesinde oldu... inşallah sende kısa zamanda - leri göreceksin:) hayırlı olsun tekrardan

Medesam yaptı CALLEN dün gece. Hemde mesaj atmış kuzum sizin hatrınıza zorladım diyee. Bende yaptım. rackelfine da aramıza katıldı. Hemen rapor rica ediyorummmm..

bİTTİĞİM NOKTADIR.....

iyi akşamlar kızlarr.. yarın umarım epeksili dönerim... bol eksili yarınlaarrrrr. heyoooooo....

40 kere söyleyince oluyor ha gayrett :)

Klübe hoşgeldinnn. :)

Ya hadi sen içeri gireceksin. Biz kalanlar uğraşacazzz aaa sendemi dukan falan diyee. Elini kana bulama. Ben brandla röportaj falan çekemem kendi adımaa...

Günaydın efenim günaydınnnnn

Umarım herkes iyidir, umarım çok güzel bir gün olur

Dün callan yaptım, super i yaptığımda acayip her yerim ağrımıştı bunda öyle bir etki olmadı

o kadar kısa sürede etki olmuyor. şişliktir, gazdır v.b. çorbanın etkisi olsa olsa 50 gr'dır

Canlarım günaydııın,nasılsınız bakalım bu sabah ?
Ay ben hala dün akşamdan kalma gülüp duruyorum.Dün çıkmadan önce öyle bir koptum,öyle kahkahalar atmışım ki daha fazla okusam kovulacaktım,size veda bile edemeden çıkmak zorunda kaldım yolda hala gülüyordum,kusuruma bakmayın vallahii
Dün yaptım yine callen'ımı.Ay ama ilk güne göre daha zor oldu,oysa ki her geçen gün daha kolay olması gerekmez miydi yahu ?
İnanın vallahi benim yüzümden diğer arkadaşlarım da yok yazılmasınlar diye vicdan azabından böğüre böğüre,bir taraftan da rahmetlinin 7 sülalesine selam söyleye söyleye yaptım valla.gece yattığımda hala karın kaslarımın deli gibi ağrıdığını hissediyordum.
neyse bu iyiye alamet,demekki çalıştırabilmişim kasları
şu nutella tarifini kimden aldıysam bir taraftan allah razı olsun,diğer taraftan da valla kilo vermem durursa kendisinden sorarım hesabı
dün akşam yatmadan önce dur dedim şunu yapıvereyim 2 dakika da yarın yerim,hem kolay ne de olsa denemiş olurum dedim.
yaptım,hiç aç falan değildim,canım da çekmiyordu aslında ama elbette yaptığım şeyin tadına bakayım dedim,1 kaşık daha 1 kaşık daha derken bitti
ayyy ama var yaaa ben de çok güzel yapmışım bacılar,dayanılır gibi değildi.ama akşamın o saatinde mideme yarım paket light labne inmese iyiydi sabah 72.5

Günaydın güzelleriiiimmm.....

Ben de Callan yaptım ben de ben deeee Anam ne zorluyo ama yaaa... 10 gün yapsam zaten ben bunu baklava olurum Bi de ben pelvis döngüsü neyimi yapmıyom, onu söyliyim.. Beğenmiyom sevmiyom onları O iki pelvis hareketi hariç, super callan 2 Devaaammmm....
Çok işim var bugüüünnn...

günaydııınnn,
hehehehehe ben yapıyorum valla hemi de döndüre döndüree,ayyy amaniiin ama evde bar yok elbette duvarın kolununda falan popo dışarı pelvis yukarı haydi in aşağı hareketini yapıyorum,lenn duvarla sevişiyom gibi oluyor
yalnız yaşıyorum bir de giriş kattayım yaaa,ödüm kopuyor ya perde tam kapanmadıysa,ya dışardan sapığın biri görür de napıyo la bu hatun bi başına derse,ya gel yavluum birlikte yapalım o hareketleri derse diye aklım çıkıyor
yada diyorum perde kapalı olsa bile ışık açık ya dışardan benim gölgem görünüyorsa bacak omuzda falan o ne laa

Efeniimmm o paylaştığınız tartı resmi ne kadar yakışmış oraya maşşallahhhh

Valla bir an takıldım kaldım herhalde didim, bünye alıştı herhalde didim, olmayacak didim, bu kaçamakla iyi gidiyor yine yani kalanları da kazasız duraklamasız versem de geçsem güçlendirmeye

Ahahahahahah ay sabah sabah yarıldım gülmekten, oğlumda gülüyor
Sen bizi güldürsün Allah da seni güldürsün emi, sana beyninin sağ tarafını kullanan bi koca versin, yanına da beyninin iki tarafını da kullanan bi bebe

Kuzum susabilecekmisin. Patron odada sesli gülüyorummm. Adam ne oldu dedi.. YÜzüne güldüm resmen ALLAHtan keyfi yerinde O da güldü. Deliliğime verin dedim... SOnra da fıkra fıkra dedim. Adam diyecek hatun fıkra okuyor. Daha çalışmaya başlayamadım bileee. saat 10 olmuş. Yangın Ayşeliğim üstümde . Dİet kola ve kurabiye yedimm. Aa daha su içmedim hiç. Saat kaç oldu...

olmuş sanki ama araba nemden önce hedefe varmış hahahahhayy
Olmuş olmuş :)) Gerçi hedefine çoktan ulaşmışsın ama
Ne güzel anlatmışsın ya öyle hahaha Geçmiş olsun Hala helvaya kayıyo gözler :111: :86: hahaha

Sen bunları yapıp, fırına verip, sonra mı haşladıınn :44:

Böyle güzel uyar, canımı yiii :)) Zaten bizler de öyle diyoruz. Doktor kontrolünde yapılsa daha iyi tabi.

Ben de aynen öyle düşünüyorum canım yaa Bunu her gün düzenli yapsak taş oluruz, taaşşş Ben de super yapıyom, bitiyom Tam da yapamıyorum hatta, mesela hani karın hareketlerinde bi bacağı kaldırırken öbür bacağı da yerden kaldır diyo ya Ooolldu diyom ben de ona 5 saniye kalkıyo sonra düşüyo ama elimden geldiğince zorluyorum. Belki ilerleyen seanslarda kaldırabilirim

Meraba, hoşgeldin.. Dukan ne diyorsa o Ben de 67 ile başladım, 3 gün verdi. Kilon çok çok olmadığı için öyle veriyo. Spor da yapıyorsan ve kararlı da olursan, mutlaka verirsin Buralarda ol

..........
.............
Biliyorum kacamaklar balona igne batirmaya benziyor ama bu kadar cabuk etkisi olur mu ki?
Bir de reglim bitmek uzere kilo verecegime aldim. Bu nasil is ya...
Destek,moral,herseye ihtiyacim var su an
Onlar kilo değil, vücudun farklı besine olan tepkisi. Su tutuyo falan.. Tabi tartıya baya bi artı yansıyo ama, dikkat edersen 2-3 güne gider. Yine de böyle 2-3 gün kaybetmiş oluyorsun sonuçta. Bu yüzden kaçamak yapmaya sooonn

.........
Klübe hoşgeldinnn. :)
..........

Heyooo!!! Tartına bayıldııımmmm Günaydıınn :)

Son düzenleme:

Ahahahah Sabahınan enerjin yerinde maşallaahhhhh
Ben yerde dizlerin üstünde oturarak yapılan döngüyü neyimi yapmıyom. Onlardan başka her bişeyi ben de yapıyom. O komik komik hareketleri de Masayla koltukla türlü münasebetlerim oluyo hahahaha Kocamın gözünden uzak yapmaya gayret ediyorum puhhhaha

günaydın canımmmmm :) sana bişey sorcam süper callan nedir ki farklı bişey mi ipek bana cd göndermişti ondakinden farklı mı?

Günaydın bebekler :) Bugün otobüsten bi kaç durak önce indim ve yarım saat yürüdüm bir de bunu deneyelim bakalım etkisi olacak mı :) 500 gramcık da gitmiş dijitale göre :) amaa ben kilo çizelgemi normal tartıya göre düzenliyorummm daha beklemeliyim :)

OOOOO sen leslie ablayla tanışmadın mıııı evde yürüyüş yaptırıyor, çok eğlenceli o da, 15 dk de 1 mil yürüyorsun, ben yaptım baya onu, şekillendiriyor ama callan kadar etkili değil tabi

ayy aman eğlenceliyse ben onu da yapayım çünkü callen da pek eğlendiğim söylenemez,sadece sinirden küfredip duruyorum teyzeye ve sonra yine sinirden kendi kendime gülmeye başlıyorum deli gibi
leslie'yi ne diye indircez,link falan var mıdır hatun kişiler,hele bi deyin bakem

canım ben gurmenetten alıyorum.yağ var mı bilemiyorum ama bazen kahveye koyduğumda üzerinde hafif bir yağ tabakası benzeri bişey oluyor.ama zaten küçücük şişeler,ne kadar yağ olabilir ki içinde zaten benimkinin içeriğinde yağ yazmıyor bak şu an elimde : doğal ve doğala özdeş aroma bileşenleri yazıyor ama neyse birleşmişler bilemiyorum

Bir tane kurabiye yedim bugün. Hasta bir arkadaşımı mutlu ettim o kurabiyeyi yemekle...

afiyet olsun canım

sıkma poşeti ne ola ki la

delyyyy,çekirgeler bile geçiyor güçlendirmeye,biz buralarda kalakaldık bacım yaaa
amin kuzum amin,valla artık beyinsiz de olsa bir koca versin,ona bile razıyım.yaş erdi kemale,yaw ben evde kalacak kız mıydım yaaa,off offfff ben de bebişim yüzünden spor yapamayayım istiyorum,ben de yak altında dolanan bebiş istiyorum,ben de bebişim yüzünden çalışamayım istiyorum,ben de anne olmak istiyorum
sizden de var ya hiç hayır çıkmadı.şurda 100 kişiyizdir,hiç mi birinizin abisi dayısı amcası arkadaşı olmaz yahuu
valla ben anlamam,ilk buluşmaya herkes yanında karşı cinsten bir tanıdığını getirsin ipekle benim için
cennetlik olursunuz kız valla bak

heheheheheh olsun kuzum,adam ne kadar güleryüzlü ne kadar eğlenceli bir çalışanım var der
sabah sabah ne kolası beee miden delinir ölürsün bak,amaaan hele çok su içersen hemen ölürsün allah muhafaza
ben de henüz 1 litre içebildim.
kahvaltıda 1 adet süpperr poğaça,1 adet hindistan cevizli kakaolu kek ve lor peyniri yedim.kızlar tulum loru aldım ben,caiz midir

enerjimi pelvise borçluyum

kuzu senin bir zamanlar 110 kilo olduğuna ben hala inanamıyorum
resimlerinde o kadar güzel görünüyorsun ki sanki hep böyleymişsin gibi geliyor bana

günaydın bayanlar...aranızda bana da yer var mı acep...hem benim kitabımda vaaarrrrrr...hemde 2 kere okudum...hata olmasın diyeeee

yavvv ne güzel kilo vermişsin bu kilonun hepsini dukanla mı verdin...bide ne ka zamanda verdin canım yaa çok sordum ama..

günaydın canımmmmm :) sana bişey sorcam süper callan nedir ki farklı bişey mi ipek bana cd göndermişti ondakinden farklı mı?
O sendeki ilk adımlar Ben onu baya bi yapmıştım. Bi de onun ileri versiyonu var, Super Callan yine kk'da Callanetics topiğinde 599. sayfada linkler var Ordan indirebilirsin. Ama önce İpek'in gönderdiğini düzenli olarak 20 kere falan yap kii, bir sonraki levele geçebilesin :128:

........
..........

delyyyy,çekirgeler bile geçiyor güçlendirmeye,biz buralarda kalakaldık bacım yaaa
...........
.....

enerjimi pelvise borçluyum
........
Öyle valla yaa

Ben pelvis çok yapmıyom, ondan demek enerjim yok hihiih

günaydın bayanlar...aranızda bana da yer var mı acep...hem benim kitabımda vaaarrrrrr...hemde 2 kere okudum...hata olmasın diyeeee
Hihihihi Ay çok tatlı Hoşgeldin o zaman 2 kere okuduysan daha çok hoşgeldin hihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…