Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayyy medesam ya yapma böyle ne olur, şu an senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan vardır ki inan banaa, keyfini çıkar bu günlerin, ne olduğunu anlamadan düğününde bulacaksın kendini bir gün sonacıma memiciklerini emerken sana bakan bir çift göz göreceksin bebeğini yani yanlış anlaşılma olmasın
Sen bi gel buraya burada imkan çok, bulamayanı dövüyolar valla

Merhabalar herkeseee

Ben hep geç geliyorum çünkü okul başlamadan uyku keyfi yapıyorum

neyse herkes için güzel ve eksili bir gün diliyorum ve tabii kaçamaksızz

yarın bize misafir gelcek ve kek börek işi bana düştü annem grip çünkü of zor bir gün olcak çoook zor

ama tabiiki dayanacağımm

hoşgeldin kuzu,valla ben de hala gülüp duruyorum hem bisiklete hem callen yaparkenki halim gözümün önüne geldiğinde

canım dukana uygun nutellaydı,yani normal nutella kavanozunu bitirdim sanıyorsan çoook yanılıyorsun

ayy yanlış anlaşılma olmasına çok güldüm,herşeye gülüyorum bugün,Allah hepinizi de güldürsün e mi
olacak inşallah çıkacak beyaz atlım tez vakitte ama sen de 33 yaşına geleydin anlardın durumun vahimliğini
şimdilik kaçıyorum,malum müşteriye çıkıyorum öptüm sizi

HAdi İzmire gidiyoruz. Medesa canlı yayında callen yapacak. Kimler geliyorr.

Süper ceza ama başarılı

pksnmz 2
medesa 2
ekimcim 2
dely 2
rackelfine 1

Ben fesatım yanlış anlarımmmmm

:)

Ben de yaptım ben de, medesam senin pelvis 3 adımda tamamlanan kapıya tutunulan hareket zannımca, ben sandalye tepesine tutunuyorum, ayağımı da sandalye tepesine koltuk kırlentini sıkıştırarak koyup yapıyorum dizlerin üzerinde yapılanla ilgili yorumunu merak ediyordum ama bunu öyle bir anlatışın var ki aynen ipekim gibi sırıtık suratım bir müddet düzelmedi, botoksluların tam tersi yerine gelmedi, zor toparladım.

Dely cim o pelvisleri ben de sevmiyorum yaw, yapmasam nolur ipektoşum? Ben de popo kalmadı zate, yayıldı olan da, toparlayan hangisi deyin de ondan çok yapayım döngü yerine :44:

günaydın bayanlar...aranızda bana da yer var mı acep...hem benim kitabımda vaaarrrrrr...hemde 2 kere okudum...hata olmasın diyeeee

Hoşgeldin canııım :))) Kitabı 2 defa okumana da bayıldım, önce burayı da okumuşsun belli, bravo çalışkan çekirge, 2 kere hoşgeldin :))

Merhaba. Uzatma bence, gerek yok. yeterince de kilo vermişsin zaten atak için. Daha fazla yaprsan daha fazla gidecek diye bi kural yok zaten. 2 gün hiç kilo veremeye de bilirsin.
Dukan'ın kitapta da söylediği, vücudumuzun ergenlikten sonra ulaştığımız en yüksek kiloyu ve en düşük kiloyu hafızasına aldığı. Bunun yanında yapılan diyetleri de. Vücudumuz biz diyet yaptıkça, bağışıklık kazanıyor artık diyetlere. Ne kadar az diyet yaptıysan, bu diyetle o kadar rahat kilo verirsin diyor yani Senin yaptıkların 3-5 günlükse onlar diyet sayılmaz heralde :44: şöyle en az bi 2 hafta falan yapıcan ki, diyet diyet olsun Hem sen onu boşver. Sen onun dediği kiloya bi düş hele, gerisini düşünürsün sonra Şimdiye kadar olduğun en düşük kiloyu az yazarsan, az söyler o da ideal kilonu

..........
selaam
maşallah bu ne enerji

........
......

.....ne olduğunu anlamadan düğününde bulacaksın kendini bir gün sonacıma memiciklerini emerken sana bakan bir çift göz göreceksin bebeğini yani yanlış anlaşılma olmasın
..........
Ahahahah İlahi yaaaa hahahah

Meraba :) Kolay gelsin, zor geçecek gibi.. kararlı ol halledersin

Bu arada ben de 5 gündür p yapıyordum, bugün salata yedim az önce, ızgara tavukla beraber. Ne güzel bişimiş o ya öyle hihihiih Şimdi 5 gün de ps yapıcam güya ama; 5 gün üst üste sebze yemeği kendime yedirebilecek miyim bilmem Alışkın değilim, sanırım yiyemicem

Son düzenleme:

Canım yapmazsan olma. Bu hareketler bir bütün. Ama teyzenin hızında değilde daha hızlı yapıp geçebilirsin. Bende bazı hareketleri hızlı geçiyorum. Bende popom kaybolsun istemiyorum çünkü. Ama yayılmayı önleyen hareketlerin başında geliyor o pelvis uyuz hareketleri..

Müşteriye di mi hihihihi

Atakta 5 kilo verdikten sonra 2 haftalık seyirde de 3 kilo vermişim ve 72 çıktım tartıda :) yupppiiiiiiiiiiiiiii
Eneeee Sen nesin öyleee Maşallah maşallaahhh Kaç gün atak yaptın sen? Onu bırak, 10 gün bile yapmış olsan yine atakta 5 kilo süper Kaç kilo hedefiinnn?

...........
..........
Dely cim o pelvisleri ben de sevmiyorum yaw, yapmasam nolur ipektoşum? Ben de popo kalmadı zate, yayıldı olan da, toparlayan hangisi deyin de ondan çok yapayım döngü yerine :44:
......
Bana kalırsa toparlayan onlar aslında:44: Toparlansın istiyosan ha gayret :)) Bi de diğer hareketleri yaparken de sürekli kastırıyor ya pelvisi işte öyle kastıkça kastıkça kasılıp kalıyo zannımca, bi daha açılmıyo, toparlanmış oluyo huhahah Diğer kasmaları kaldırmaları falanları yapıyorum. Benim basenlerim gitsin, şimdilik razıyım. Onlar da accık popişi etkilerler heralde yanlardan Bacak basen ve karna yoğunlaşmış durumdayım

Son düzenleme:

koptum şu an gülmekten medesa dün gece ben de diğer odada super calla yapıodum tam o pelvis hareketlerine gelmiştim tak babam içeri girdi bana bir bakışı vardı anlatamam sonra önümdeki videoya baktı çaktı durumu, ama kendi kendine demiştir bu nasıl spor diye

pelvis çok etkili canım ya, dayanabiliyorsan birkaç tane yap derim, benim totoyu eritti valla, o dediğin hareketi de 2 kez dinlenerek yaptım yani yukarı bacağımı tutuyorum artık acıdan ağlayacak gibi olunca ordakilerde dinleniyor arada ama ben open close denen hareketi yapamadım, daha doğrusu evin neresinde yapacağımı bulamadım, sandalyeye tutanayım dedim düşüyordum nerdeyse

hiç uzatma atağı bence, 5 gün bile fazla, emin ol seyirde de takır takır gidecek kilolar

sabah seminer vardı öğle arası eve kaçtım biraz size takılayım dedim kızlar 2 de başlıyor öğleden sonra ve ben hala buraya yazıyorum neyse ben kaçtım hepinize bol eksili günler

Ya yapıyorum da işte, 3-5-8 tane Yalandan Orda bitiyom ben Yapmamış gibi bişi oluyo zannımca :)) Benimki de eridi zatiii.. Dümdüz bişi Arkadan basık, yanlardan çıkık Dünyamızın şekli gibi hahahhi Zaten düzdü, tam oldu
Open close'da da koltuğa yaslanıyorum, koltuğun yanında sehpa var oralardan falan nere denk gelirse tutuyom işte hahahah Ama o adam hani balet gibi böyle dümdüz uzatıyo ayakları falan. Benimki öyle komik oluyo ki dizler hep kırılı yaaa! düzelmiyo ki hihihi
Ay babanın görmesine koptum ben de yaaa hahahahaha Ben kocamdan bile çekiniyom onları yaparken, gülesim geliyo çünkü yani hahah Bi de baba görmüş hihihoho
Kolay gelsin :))

Ben zaten tiroidim nedeniyle sürekli doktor kontrolündeyim. Doktorum en son 70,6 yı gördüğümde zayıflamak zorundadın dedi ve dukan diyetini bana o önerdi.Kontrollerimi yaptık, kolestorolüm üst sınırı biraz geçmişti diyete başlamadan önce sonra güçlendirmeye kadar 2 defa daha tahlillerim yapıldı ve diğer tüm sonuçlar çok iyi olmakla birlikte kolestorolüm de düştü. Şu an güçlendirmenin ilk yarısı bitmek üzere (uzatmasaydım bitmişti) hala 55- 56 kiloda gidip geliyorum. Dukana sadece fiziksel sağlığımı değil ruhsal sağlığımı da borçluyum çünkü hem rahat hareket edememekten, hemen yorulmaktan hem de kıyafet bulamamaktan dolayı sıkıntım tavan yapmıştı.

Ben bu diyete kadar pek çok yol denemiş başarılı olamamıştım, korkuyla, tereddütle yaklaştım ama aynen senin de dediğin gibi zaten kim sağlıklı besleniyor ki maddi durumu iyi bilinçli azınlık kesim haricinde. Ben de kilo almamak için otlarla ve aç geziyordum bu ne kadar sağlıklıydı onu düşünmek lazım. Tabiki her diyet herkese uygun değil ve bir defa yapıp dikkatle sonuçlandırmak, vücudumuzla deneme tahtası gibi oynamamak gerekir.

Dukanla tanıştığım için çok mutluyum, bu yolda yürürken yoldaş olan herkese de teşekkürlerimi borç bilirim.

Ajanstan haberleri dinlediniz. :126:

Kuzummmm, sana şu pelvis hareketleri çok iyi gelmiş, enerji patlaması yaşıyorsun bugün Otel dolacak desene yine

HAdi İzmire gidiyoruz. Medesa canlı yayında callen yapacak. Kimler geliyorr.

Süper ceza ama başarılı

pksnmz 2
medesa 2
ekimcim 2
dely 2
rackelfine 1

Ben geliyorum, o anı kaçırmak istemem ipekim :)))

Veee callan için teşekkür ederim tekrar, sayende başladım inan Bi de arkideşlerimin hiçbirine kıyamıyorum ceza almasınlar diye

atak ne fenaymis ya unutmusum gözünü seveyim seyirin:26:

Yaaa dimi canım, bitir inşallah da bir an önce, geç seyire. İnan güçlendirme daha güzelll, çabuk gel.

Selam kızlar

Dukanlı hayat iyi gidiyor bana göre ama bakalım nereye kadar :)) ,
Bi sorum var yine benim hafızam çok zayıf okudum biyerlerde ama bitürlü hatırlayamadım
Gold kahve ve süttozu seyirde kullanılabilir mi... Canım pek kahve istedi...
Bide süttozu kullanım miktarımız ne kadar günlük?

rachelfine sen yanlis anlasilma olmasin diyene kadar hicte yanlis anlamamistim ama suan bittigim andir

Yaaaa kızlarrrrrr, alemsiniz :))))

Rachelfine nasıl yaparsın bunu sen, daha dün bisiklet, müşteri geyiği olmuşken. İpektoş kaçırır mı hiç, valla sen söyleyene kadar ben de kaçırmışım gözümden, çok yaşa emi

Sen süt tozu değil de kahve beyazlatıcı soruyorsun sanırım coffe mate gibi yani, onların yağ oranı çok yüksek, bizim kullandığımız hamurişlerinde olan onunda limitini unuttum şinci ben de
kahve içebilirsin sakınca yok

rachelfine sen yanlis anlasilma olmasin diyene kadar hicte yanlis anlamamistim ama suan bittigim andir

Ben ipek yanlış anlamasın diye şaapmıştım zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…