Sağolasın sempatikam.Afiyet olsun arkadaşım. Ben de seyirden kalma alışkanlıkla meyveli yoğurda devam. Çok seviyorum. Buzlukta dondurup dondurma gibi de yiyorum çoğu zaman.Ben de alıp yapayım bari şu light pudinglerden. Hangi marka bize uyar acep?
Tatlandırıcı kullanabilirsiniz.ben bugün sizin siteyi okumaya başladım ve hemen kitabını aldım en yakın zamanda okuyup bitirmek kurallarını öğrenmek istiyorum arkadaşlar ben tatlıyı çok seviyorum tatlı derken çayımı şekersiz içemiyorum gün içinde azda olsa tatlı almazsam çok mutsuz oluyorum napmalıyım en yakın zamanda başlıyacağım
Sağolasın sempatikam.
Sen bu meyveli yoğurtları günde 2 hatta 3 tükettiğin oluyor muydu yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum? :44:
Light pudinglerde hangi markalar var bilmiyorum ben. Dr. Oetker'inkini aldım. 0.35 yağ oranı ama karbonhidrat oranı problemli biraz.
Sen güçlendirmedesin nasıl olsa deneyebilirsin bence.
Light meyveli yoğurt yemedim ben daha hiç.
Puding uzun bir süre almam ama meyveli yoğurt yiyebilirim onun yerine.
öncelikle hoşgeldin , protein sebze günlerinde her öğün sebze tüketebilirsin tabi protein daha fazla olmak şartıyla....
keşke regl de atak yapmasaydınız, kilo kaybı çok az oluyor reglden dolayı, reglden sonra gerçek kilonuzu görebilirsiniz, atağı daha fazla uzatmadan seyire geçin derim...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
89,9 u gördüüüümmmmvallada gördüm billada gördüm.ay çok mutlu oldum. devamı da gelir inşallah....
çizelgen kafamı karıştırdı şeker
boyun 2metre üzerinde mi
bmı aslında çok düşükte
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
89,9 u gördüüüümmmmvallada gördüm billada gördüm.ay çok mutlu oldum. devamı da gelir inşallah....
evet haklısın burası harika... ya valla artık sınıra gelmişti mutsuzluğum. denemediğim diyet kalmamıştı. akapunktur, diyetisyen , günde 2 saat yürüyüş... ama çırpındıkça daha çok alıyodum. ve gr veremiyodum. dukan amcamı bulsam şapur şupur valla........:)) gidersn tabi bak dukan güzel burada olmak insanlarn başarılarını görmek ayrı güzel, daha yolun başındayız ama kararlı olmak lazım :))
ben 5+5 yapayım diyorum. baktım olmadı 1+1 e geçerim. salata yemeyi çok özledim.Benim bünye hemen kiloyu verir çok şükürAslında hiç öyle düşünme. ben seyiri 1+1 yapıyorum. sebze gününü daha çok seviyorum. Umarım sağlıklı ve uzun vadeli bir şekilde zayıflarız inşALLAH
ben 5+5 yapayım diyorum. baktım olmadı 1+1 e geçerim. salata yemeyi çok özledim.
herkese iyi pazarlar. peynir, krep ve çaydan oluşan kahvaltımı ettim.
kızlar bişi sorucam. ben en son perşembe günü wc olayı yaptım. sanırım bu yüzden hergün 100 gr artıyorum. bu akşam doğadan form çayı içeceğim. benzer durum yaşayan var mı? neler yapıyorsunuz?
sevgiler...
Afiyet olsun arkadaşım. Ben de seyirden kalma alışkanlıkla meyveli yoğurda devam. Çok seviyorum. Buzlukta dondurup dondurma gibi de yiyorum çoğu zaman.Ben de alıp yapayım bari şu light pudinglerden. Hangi marka bize uyar acep?
Günaydin Kizlaaaaaaaar
Bugüne hafif bir atistirmadan sonra (hindi füme) pilatesle basladim bugün ablamin dogum günp birlikte kahvalti yapip aksma pizza yiyecegizbenim pizzam dukan usulü tabiiikisi kahvaltiyada krebimi alip gidecegim
bugün +200 gr gördüm yaaaa bir gün bir kac ml eksik su icmeyi vereyim hemen + olaraak dönüyor bana yahuu
umarim kacamaksiz bir pazar günü geciririrz hep birlikte
herkese iyi pazarlar. peynir, krep ve çaydan oluşan kahvaltımı ettim.
kızlar bişi sorucam. ben en son perşembe günü wc olayı yaptım. sanırım bu yüzden hergün 100 gr artıyorum. bu akşam doğadan form çayı içeceğim. benzer durum yaşayan var mı? neler yapıyorsunuz?
sevgiler...
Canım ben pudingi kendim yapıyorum, çok da lezzetli oluyor ve içinde ne olduğunu biliyorsun, günlük mısır nişastası hakkınla yapabilirsin, yok fazla yedim, yok karbonhidrat aldım, aman içinde yağ mı vardı derdin olmaz
2 su bardağı yağsız veya yarım yağlı süt
1 çorba kaşığı mısır nişastası
3 çorba kaşığı splenda
2 çay kaşığı kakao
içine neyli yapmak istersen o aromadan da koydun mu al sana puding, ben mısır nişastasını tepeleme ölçü koyuyorumeğer az koyarsan sütü de biraz azaltırsın kıvamı çok güzel oluyor
Sağolasın sempatikam.
Sen bu meyveli yoğurtları günde 2 hatta 3 tükettiğin oluyor muydu yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum? :44:
Light pudinglerde hangi markalar var bilmiyorum ben. Dr. Oetker'inkini aldım. 0.35 yağ oranı ama karbonhidrat oranı problemli biraz.
Sen güçlendirmedesin nasıl olsa deneyebilirsin bence.
Light meyveli yoğurt yemedim ben daha hiç.
Puding uzun bir süre almam ama meyveli yoğurt yiyebilirim onun yerine.
Sağol canım. Azimli olursan sen de görebileceksin elbette.başarılarının devamını dilerim nekadar zamanda 19 kilo verdiniz sizlere çok imreniyorum bende sizler gibi o kiloları görebilecekmiyim acaba bide şunu sorayım meyveli yoğurt yasak değilmi yada ne zamandan sonra serbest sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?