light ıce tea içebilirmiyiz
light ıce tea içebilirmiyiz
Asya'cım şeytanın bacağını kırdın sonunda. Tebrikler canım.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
89,9 u gördüüüümmmmvallada gördüm billada gördüm.ay çok mutlu oldum. devamı da gelir inşallah....
bende tam onu soracaktım
Uludağ limonatanın şekersizinide gördüm ben bugün aldım tadı gayet güzeldi
limonata olmaz. limonu sos olarak, tat versin diye kullanabiliyoruz. içecek olarak kullanamıyoruz. icetea'da az miktarda var. sos gibi yani. ama limonata doğrudan limonla yapılmış bir içecek.
limonata olmaz. limonu sos olarak, tat versin diye kullanabiliyoruz. içecek olarak kullanamıyoruz. icetea'da az miktarda var. sos gibi yani. ama limonata doğrudan limonla yapılmış bir içecek.
kızlar kolaya kaçıp sizlere sorayım dedim
aslında benim etle çok aram yoktur ama yine de bu diyeti uygulamam lazım
şimdi soruma gelince et sevmediğim için genelde köfte yiyerek protein almaya çalışıyorum
burda köfteyi nasıl yapmak lazım sonuçta içine ekmek giriyor yada köfte yiyebiliyormuyuz
kitabı da okudum ama bi açıklama göremedim yada gözümden kaçtı
bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
çok basit
ekmek yerine yulaf kepeği koyuyorsun
geçenlerde ben yaptım gayet güzel olmuştu
tost makinasında pişirmiştim
Yulaf ezmesi olmaz, kepeği olacak.evde yulaf ezmesi var yulaf kepeği yerine onu kullanıyorlarmış okumuştum o olur değil mi
Ben bugün light puding yedim. Yarın da yiyeceğim.
Umarım duraklama yaratmaz. :26:
Ama öyle iyi geldi ki kızlarsütlü tatlılara bayılan biri olarak bayağı özlemişim tatlıların tadını.
Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım sayılır :) Atak dönemim bugün itibari ie bitmiş bulunmakta. Atağa 63.4 ile başladım ve bugün tartıldıgımda 60.4 tüm. 5günlük atakta tam 3 kilo vermişim:) bugün sebze+protein yapacagım. Fakat size sormak istediğim bir şey var. Mesela kahvatıda domates salatalık yedik, öğlen ya da akşam pişireceğimiz yemeğin içine domates koyamaz mıyız???
keşke regl de atak yapmasaydınız, kilo kaybı çok az oluyor reglden dolayı, reglden sonra gerçek kilonuzu görebilirsiniz, atağı daha fazla uzatmadan seyire geçin derim...Herkese merhaba.
Atak evresinde 3. yani son günüm (hatta 2. kez başladığım için 6. gün diyebiliriz.)
Ama hala başlagıç kilomdayım.
Dün 61'i gördüm ama bugün tekrar 62.
Gerçi regl oldum ve tartı bozuk.
Ama bozuk da olsa düşüş olsa gösterirdi.
Neden böyle oldu? Yarın seyire geçicem ama düşüş yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?