Sağol canım. Azimli olursan sen de görebileceksin elbette.
Aslında ben yediklerime dikkat edeyim mantığıyla çıktım yola nisan ayında. Ama yinede tam olmuyordu. Bazı zamanlar bıraktım pizza, çikolata yemeye falan devam ettim. 78.7 ile başladım ama hazirana gelene kadar bunun bir 8 kilosunu falan verebilmiştim.
Haziran'da daha fazla dikkat ettim kaçamakları neredeyse yok ettim. Temmuza kadar 65- 66'ya kadar düşmeyi başarınca dukana başladım ve şimdi 60 kilonun altındayım işte.
Dukanın tek farkı sıkılmıyorum artık. Çeşit çeşit istediğimi yapıp yiyebiliyorum. Devam ediyorum son gaz.
Light meyveli yoğurt yiyebilirsin. Günlük 2 tane hakkın var.
Şu an hangi evredesin bilmiyorum ama seyirde başlasan yemeye daha iyi olur bence.
Hadi bakalım hayırlısı olsun şimdiden.ben daha hiç başlamadım inş yarın başlamayı düşünüyorum atak evresini kaçgün yapmalıyım 95kiloyumbugün gerekli malzemeleri alıcam bu krep nasıl yapılıyor biliyormusun sabah yapmayı düşünüyorum başarıların devamını diliyorum banada dua edin kızlar
Kaçamaklara direncin bayağı yüksek canım.Bugun arkadaslarim kahvaltiya geldiler, onlar borekleri pastalari yerken ben krebin arasina tavuk koyup yedim. Fena olmadi. Hem de kendimi cokta muzdarip hissetmedim.
Artan borek coregide ogleden sonra teyzemlere goturduk. Evde kalsa risk cunku. Orda teyzemler bir guzel yediler onlari, orda da sadece cay ictim.
Olcak bu is bakalim umutluyum.
Onumuzdeki hafta uc gun istanbul gezisi var, disarda yemek zorunda kalicam hep. Nasil olcak pek bilmiyorum. Kiloyla mangalci bulursam orda karin doyururum artik. Bu riski de atlatirsam, oldukca uzun suredevam ettirebilirim gibi diyeti.
Kaçamaklara direncin bayağı yüksek canım.
İnşallah bu şekilde devam edersin.
Hadi bakalım hayırlısı olsun şimdiden.
Dukanın sitesindeki testi çöz atak evresini kaç gün yapacağını öğreneceksin oradan. Testi yapmazsan da 5 gün yapabilirsin. Ama testi yap tabii ki de.
krep tarifi doğalsan yulaf kepeğini arkasında yazıyor, kitaptaki tarif yani.
Ben 1 yumurta, 2 yk yulaf kepeği ( sen atakta 1,5 yk kullanmalısın ) 1,5 yk lor, 1,5 yk da yoğurt koyup o şekilde pişiriyorum. Yoğurt yerine kıvama gelinceye kadar light sütte kullanabilirsin.
Kitabı okudun mu?
Hadi bakalım hayırlısı olsun şimdiden.
Dukanın sitesindeki testi çöz atak evresini kaç gün yapacağını öğreneceksin oradan. Testi yapmazsan da 5 gün yapabilirsin. Ama testi yap tabii ki de.
krep tarifi doğalsan yulaf kepeğini arkasında yazıyor, kitaptaki tarif yani.
Ben 1 yumurta, 2 yk yulaf kepeği ( sen atakta 1,5 yk kullanmalısın ) 1,5 yk lor, 1,5 yk da yoğurt koyup o şekilde pişiriyorum. Yoğurt yerine kıvama gelinceye kadar light sütte kullanabilirsin.
Kitabı okudun mu?
Bugun arkadaslarim kahvaltiya geldiler, onlar borekleri pastalari yerken ben krebin arasina tavuk koyup yedim. Fena olmadi. Hem de kendimi cokta muzdarip hissetmedim.
Artan borek coregide ogleden sonra teyzemlere goturduk. Evde kalsa risk cunku. Orda teyzemler bir guzel yediler onlari, orda da sadece cay ictim.
Olcak bu is bakalim umutluyum.
Onumuzdeki hafta uc gun istanbul gezisi var, disarda yemek zorunda kalicam hep. Nasil olcak pek bilmiyorum. Kiloyla mangalci bulursam orda karin doyururum artik. Bu riski de atlatirsam, oldukca uzun suredevam ettirebilirim gibi diyeti.
hoşgeldin aramıza. ben de yeniyim. atak 7. gündeyim . umarım hep birlikte veririz kiloları. benim de bazen tatlı krizim tutuyor. süt ,tarçın ve tatlandırıcı beni mutlu ediyor. sıkılana kadar devamMerhabaaa
Aranıza yeni katıldım. Aslında çok uzun zamandır takip ediyorum burayı ama yeni üye oldum. Dukan diyetini ise bir haftadır araştırıyordum kitabını aldım okudum.
Atak evresine başladım 2. günüm bugün. Zaten toplamda 3 gün sürecek. Sebze olmadığı için biran önce seyir evresine geçmek istiyorum ben de. Regl oluyorum bir yandan da. Regl öncesi tartıldım 66.6 çıkmıştım. 1. atak gününün ardından 65.1 çıktım ve hala regl olmamıştım. Bakalım yarın ne çıkacağım. Beni de aranıza alın, motivasyonumu çabuk kaybetmek istemiyorum
Ayrıca tatlıya dayanamadığım için meyveli yoğurt yiyorum hergün sanırım onu bırakamayacağım
azmine hayranım. ben de korktuğumdan misafir alamıyorum eve:)) umarım hep böyle devam eder. senin seyir dönemin ne kadar. benim şubata kadar uzun bir yolum var. uzun diyorum ama düşününce kısa bile 6 ayda 20 kilo ver kurtul
hoşgeldin aramıza. ben de yeniyim. atak 7. gündeyim . umarım hep birlikte veririz kiloları. benim de bazen tatlı krizim tutuyor. süt ,tarçın ve tatlandırıcı beni mutlu ediyor. sıkılana kadar devam
Merak edenlere cevap kitabı okudum ama sizler kafamı karıştırdınız yazdıklarınızla bende tekrardan seyir evresini ve yoluna koydum kendimce:))))))
Benim bugün diyetimde 7. gün ve hala malzemeler topluyorum ama iyi gidiyor.
Bu kadar iyi gidebileceğini hiç düşünmemiştim. Ekmeksiz kalmak kabus gibi geliyordu düşününce ama alıştım bu şahane gerçekten.
71 idim 68 oldum sanırım bu iyi bi gidişin göstergesi..ama hiç kaçama yapmıyorum.
Tuz şeker ve un ciddi anlamda yok kendime şaşırıyorum çikolatasız duramazdım onu bile aştım sanırım motivasyondan kaynaklanıyor:)))
Neyse rapor gibi oldu ama ya ben bu tatlandırıcıyı nereden bulabilirim bana bir marka adı verebilir misiniz?
Eczaneden mı alsam yoksa marketlerden satılanlardan mı? karar veremedim yahu
Yulaf ezmesi olmaz, kepeği olacak.
Ya da 1 yk yulaf kepeği 1 yk buğday kepeğiyle yer değiştirebiliyor.
Dukan amcam bana 59.5 kilonun uygun olacagini soyledi, onun takviminde martin ilk haftasina kadar yolum var benimde. Amma benim istegim 54 kiloya kadar inmek o da sanirim dogum gunum olan 25 nisana kadar seyir devresinde kalmam gerektigini soyluyor. Bakalim hangisi uygun gelirse onu yapacagim. Yol oldukca uzun evet. o yuzden onumuze gelen ilk cakiltasinda cuvallayip dusmeyelim.
Tatli krizinde bende kakao aromasi kattigim tatlandirici sutumu iciyorum. gercekten cok keyifli bir icecek. Gerci gunde en fazla 3 draje tatlandirici olarak kendimi sinirlamaya calisiyorum, ama bir hakkimi severek onda kullaniyorum.
canım dukan amca 59.5 olacağını nerden söyledi =) bi de o takvim hesabı nasıl yapılıyor
ben yeniyim de biraz belli olduğu üzere
Dukan Diet Official Site: Weight Loss Experts - Know How To Lose Weight
burdaki siteye uye ol. gelen anketi doldur. Orda sana kac kilo olman gerektigini, ve zayiflama takvimini cikariyor.
Eger ingilizcene pek guvenemiyorsan. dukan testi turkce diye arattir, orda nasil yapacagin yaziyormus testi. kolay gelsin.
Ben de tatlandirici arayisi icindeyim. Eczanelerde splenda satiliyormus. bir miktar pahali diyor arkadaslar. 125 gr toz tatladirici, birebir seker oraninda kullanilabilir 23 tl.
Daha takitanin sitesinde takita formtat 60 var. onun formulu splenda ile ayni, seker ile birebir kullaniliyor. onun fiyati 15 tl 500gr.
Splenda turu tatlandirici olarak takitaninki kullanilabilir.
Bir de caya katilip kullanilanlari var, tablet seklinde. onunda 100 drajesi 10-15 tl ye bulabilirsin. splendaninki de dahil olmak uzere.
Onun cesitleri var. Bir sukralazlilar, iki aspartamlilar. uc stevya olanlar. sukralazlilar splenda ve turevleri. aspartam kola zero sekeri. Stevya ise dogal bir ottan cikartiliyor. Herbirinin cok miktarda kullanildiginda yan etkileri var. daha onceki bir mesajda gecmisti yan etkileri.
Ben sekerle ayni oran tatlandirici olarak takitayi, draje tatlandirici olarak stevyali olanlari uygun buldum. cunku yapilan incelemeler bunlarin dozlari cok alindiginda yan etkileri oldugunu soyluyor. ben de her ikisinden de kullanarak aldigim doz miktarini her ikisi icinde yarilamayi planliyorum. Aspartami ise zaten cola zero iciyorsan, gereginden bol miktarda aliyorsun.
yaptım şimdi bana atak evresini 2 gün olarak gösterdi bitiş tarihimde 16/12
Splenda pahalı imiş.
Bilgiler güzelmiş bir bakayım.Dukan aspartam deyince ben ona bakınıyordum:S
çayı zaten şekersiz içiyorum ben çok tatlı istersem diyerekten arıyorum ve alacağım..Bir kaç tane buldum ama kararsız kalmıştım:)
Zeroyu bugün bir kez içtim bir daha içeceğimi sanmıyorum sevmedim..en iyisi ıcetealer sanırım light olanlarda fena değil:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?