Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sağol canım azcık daha ıyıyım..

tamam tamam düzeldim ben.. işte o an tepem atıyor bırak gıt ne hallerı varsa görsünler dıyorum ama sonrada banane ya ben ısımı yapar gıderım diyorum.. sabahta ne mutluydum üstelik. 89 gormenın hafıfılıgıyle uçuyordum. Hala uçuyorum.. en küçük pantolonumda totomdan düşmek üzere. Böyle ellerim cebimde geziniyorum düşmesin diye bide paçalarım yere değmesin diyee..yenisini almam gerek ama onlarda henüz totoma geçmiyor..büyüğüne bakıncada onlarda üzerimdekinden farksız. Kaldıkmı ortada..

sen mi beni kıskanıyorsun benmi senii. Kızıımmm her halinle fıstık gıbısın benım neremı kısakanacaksın allasen.. yüzün güzel, saçlar güzel, boy desen saymıyorum bile, fiziğe gelince manken edasındasın bide beni kıskanacaksın. E bu halde de benı guldurdunya helal sana ne dyeyım..

tatlı olmadan mutsuz olmak, sadece bir alışkanlık. bir yeme bozukluğu sadece. kurtulursun yakında. biraz zorlanırsın belki ama kısa süre sonra geçer.

kızlar işlerim duruyor ilk iş olarak sizin yanınıza geldim bugün kızımın doğum günü ben bugün diyete başladım bugünün tarihi benim için önemli dua edinde bende sizin kilolara düşebileyim kilomdan dolayı moralim çok bozuk kıyafetlerimin hiçbirisi olmuyor aynı kıyafetlere talim etmekten gına geldi mutluyum inş kilolarımdan kurtulacağım beni tek zorlayan tatlı isteğim olacak canım tatlıbişeyler istediği zaman gözüm dönüyor ve hiç bişey düşünemez oluyorum hoşçakalın kızlar

Günaydın kızlar..

Ben de Cuma günü çok yorgundum ve Callan yapamadııımm :26: ama Cumartesi Pazar yaptım. Sonracımaa ben de Medesam gibi dün kek ve poğaça yaptım :)) Poğaçayı aynısının lorsuzundan yaptım, lorlu pek sevmiyom.. Bi de havuçlu tarçınlı kekin havuçsuz ve kakaolusunu yaptım :) İçine süt tozu da koydum. Pek kabarmadı ama, tadı normal keke o kadar yakın oldu kii.. Bayıldıımmm

İyi haftalar herkese...!

Sen cok uyguna bulmussun gercekten, ben de bir kipaya ugrayayim cok gecikmeden de bir kac kutu alayim.

Pogaca tarifi harika, bugun yapmayi dusunuyorum, 4 gun yeter bana.

Sabah hata yapip 1 yemek kasigi keten tohumu yedim. izin verilen miktar 1 cay kasigiymis. Ama artik her gun tuketmeyi dusunuyorum. Gerci findikli findikli guzeldi tadi:) pek te pisman degilim.
Bi de omega3 kullanmayi dusunuyorum. Dukan sitesinde izin verilen katki yiycekler arasinda. Bu kadar uzun sure yag miktarini kisitlamak beni korkutuyor. karbonhidrati zaten az aliyoruz.
Bakalim kilo vermemi dudurcak mi. Gerci dun iki ogunde somon yedim. en yagli balik. kilo vermemi etkilemedi. Ama insan deneye yanila ogreniyo.

şeftalili icetea'da da limon yerine şeftali kullanılmış. yani akıl yürütürsek, şeftalili icetea olur ama şekersiz şeftali suyu olmaz. mangolu ice tea olur, şekersiz mango suyu olmaz.

kardeş bi zahmet kitabı okursanız çok daha iyi olur sizin için.

aliye harikasın yaaa,öğretmen gibi açıklıyorsun ya bayılıyorum sana

kıskanırım tabi neden kıskanmayayım,sen de fıstık gibisin.üstelik sen kilo vermeye devam ediyorsun ben 300 gram verip 500 gram alıyıorum.bu arada ben yumruğu öbür hafta yapmaya karar verdim.bu hafta bir arkadaşımı yemeğe çağırmayı düşünüyorum eve,sonraaaa çarşamba akşamı galatasaray maçı var kordonda yemek+maç keyfi yaparız arkadaşlarla.yani yumruğu haftaya attım
sen hiç bozma moralini hadi bakalım perşembe 89.5 olacaksın inşallahhh

canım kızının doğum gümü kutlu olsun,nice yaşlara inşallah
hiç sıkma canını hepimiz başladığımızda kocaman tombik tiplerdik.ben 46 bedenle başlamıştım şu an 38-40 arasıyım Allahıma ve Dukana ve Arkadaşlarıma şükür burdan ayrılma hep beraber hallederiz inşallah
tatlı isteğin de 3-5 güne geçiyor merak etme.geçmezse de dukana uygun tatlı tariflerimiz var,paylaşırız seninle

benimki de kabarmıyor ama tadı güzel oluyor,geçen gün hindistan cevizli kek yaptım güzel oldu o da.afiyet olsun kuzum,ellerine sağlık

kipa her şehirde var mı bilmiyorum ama varsa al bence
en yağlı balık bile en yağsız etten daha yağsız unutma ve balık yemeye devam

herzamankı gıbı bugunde agzından bal akıyor heee..Perşembe 89,5 görürüm inaşşalhata sevincim kat be kat artar.. planların bu sekılde ıse bencede yumurugunu haftaya yapman en iyisi.. kız maç uguruna dıyetı heba etme dıkkat et haa..

tickerımda kilomu değiştiremiyorummm neden bana yardım etmiyorsunuzzz (
Yardım mı istedin ki canım :) Ticker'ımı her seferinde baştan yapıyorum ben. Ekim mi yapmıştı seninkini? Neresini yapamıyosun peki? Yardım ederim ben de.

Merhaba. Hoşgeldin.. Kızının doğum günü kutlu olsun Allah sağlıklı mutlu uzun versinler size beraber.. Pasta yemicek misin pekiii..? Ben olsam yarın başlardım... Her şey kafada bitiyor. Sadece kendimizi mutlu hissetmek için tatlıya saldırıyoruz.. Sigara gibi bi bağımlılık karbonhidrat bağımlılığı da :S Gerçekten istiyorsan, kesinlikle başarırsın! Her şeye de dayanırsın! Ayrıca Dukan tatlıları da yapıyoruz ve tatlı isteğimizi bastırmaya çok yardımcı oluyor.. Bak şimdi kekim geldi aklıma hatta hihihi Çok güzel oldu yaa! Canım kekim benim mmmm...

senin menü baya kalabalıkmış valla kekler poçalar
ben bugün başladım dukana dün testini yaptım 2 gün atak süresi verdi bana bakaım bgn ilk günüm kahvaltımı yaptım açlık da yok şimdilik

kardeş bi zahmet kitabı okursanız çok daha iyi olur sizin için.

sol yanımda kitap kucağımda da bilgisayarım var canım zaten dün bi panik oldum ya bulamazsam yulaf kepeğini diye bugüne kadar ihtiyaç olmadığı için marketlere bakmak aklıma gelmemişti ama hemen buldum
şimdi tariflere falan bakıyorum alternatif ne yapabilirim diye

kipa her şehirde var mı bilmiyorum ama varsa al bence
en yağlı balık bile en yağsız etten daha yağsız unutma ve balık yemeye devam

Baktim armada da varmis en yakin bize orasi gibi. ama ta cumaya gidebilirim. o zamana kadar kalsa bari.

Evet en saglikli yemek balik haklisin. izgara olcak. buharda bugulama olcak. guzel yemek.

dün sormuştum ama kimse görmedi galiba :)
tickerımı ben kendim yaptım.
değiştirmek için sayfaya gidiyorum, pin giriyorum ama değiştirme ekranı açılmıyor.
baştan yapınca başladığın kiloyu değil de şuan da olduğun kiloyu nasıl gösteriyorsun?

cevabın için teşekkür ederim sizin söylemleriniz bana moral oluyor kilolarını nekadar zamanda verdin seni tebrik ediyorum

9-10 aydan beri devam ediyorum düzenli olarak. az yolum kaldı çokı şükür. senin kilo, boy kaç? testi yaptın mı>? kaç kilo vermen gerek?

ne güzel indirime girmiş. istanbulda kipa var mı acep? ben de bakayım. takitanın kalorisi konusunda eminsin di mi?

kardeş kusura bakma, kitabı okumadığını düşündüm, çünkü sorduğun sorular kitabı okumamış birinin soruları gibi. istersen, şimdilik dukanla ilgili siteleri falan bir yana bırak. sanırım kafanı karıştırmış orda okudukların. en azından başlangıç aşamasında sadece kitabı referans alırsan daha doğru bir iş yapmış olursun. burda da yanlış bilgiye rastlaman zor. malum hepimiz kitap bağımlısı olduğumuz için, bir kişi kitaba aykırı bir laf etse 10 kişi düzeltiyor.

Şuan ara öğünümü yiyorum, 1 kase yoğurt. :)
Yoğurt yağsız olacak diyor Dukan abi,
Biz yoğurdu evde kendimiz yapıyoruz, yağ oranını falan bilmiyorum yani.
İnşallah bir zararı yoktur diyet için :/

yok canım önemli değil ben biraz paniğim ondan sanırım
kitabı zaten nereye gitsem götürüyorum
bi tek aklıma takılan geçmiş sayfaları okudum bi çok kişi atağı 5 gün yapmış benim testte 2 gün çıktı yanlış bişi mi yaptım ki acaba testte tekrar bi yapayım bakayım yine aynı mı çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…