Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yasenam, hosgeldin.

Gecen gun aklıma geldin, buraya gelecegini biliyordum ama cok uzun geldi bana )

Tatilinin iyi geçmesine sevindim canım, dukan olmasa da cok dikkat ermişsin ne güzel.

Calisiyormussun, kolay gelsin canım.

Cok sevindim canım, alışsan iyi olur, daha cok sok yaşayacaksın. :))

Yasenam, hosgeldin.

Gecen gun aklıma geldin, buraya gelecegini biliyordum ama cok uzun geldi bana )

Tatilinin iyi geçmesine sevindim canım, dukan olmasa da cok dikkat ermişsin ne güzel.

Calisiyormussun, kolay gelsin canım.

Canim hosbuldum...

Türkiyeden 4 Eylülde döndüm 5 eylül ise basladim gecen hafta okullar acildi okul alisverisi gececilik derken inan firsatim olmadi.Dönüncede hava degisimine ugradim girip kulak agrisi regelim sorma gitsin..Dukan yapmadim/yamadim iki hafta cok hasta oldum buna ragmen 5 kg verdim.Bol bol yüzdüm ve yürüdüm :)

Kestane Sekerini cok merak ediyorum iletisimin varmi..?

Gecmis olsun canım, tam 5 kilo vermissin maşallah.

Sorma canım, ben de geçtiğimiz ay cok yogunum pek giremedim o ara gelip gitmiş ama epeydir girmiyor kestanem, ben de merak ediyorum. En son ise girmişti, umarım iyidir.

Cocuklarin okulları da hayırlı olsun canım, Allah zihin açıklığı versin.

Amin canim cok tesekkür ederim Allah tüm cocuklarimiza zihin acikligi versin..Türkiyede aradim ama ulasamadim insallah hersey yolundadir.Evet verdim vermesine de korkum bu ara ilerde duraklamama sebeb olurmu diyede cok merak ediyorum simdi atakla baslamayi düsünüyorum zorlanacagim ama bu halimden daha iyi olacagimi bildigim icin de syk disini diyorum..

Canım, nerdesin? Nöbetçisin diye geldim bak, söyleyim de kızma :)))

canıım geldiim burdayımmmm
yok ya toplantı salonunda callen hayallerim suya düştü,bakanlıktan denetime geldiler,ortalık çok kalabalık adamlar toplantı salonunun kapısını açıp beni öyle görseler oteli mühürlerler heralde

offff kizlar siz burdasiniz ben yokum simdi cikip 2 km yürürmem gerekiyor sonrasina pilates bensiz cok sohbet etmeyin bir bucuk iki saate burada olurum ama gitmis olursunuz büyük ihtimal

canım ben başladığımda 44-46 bedensim yani senin şu anki halin gibi oysa şu an 38-40 bedenim
inşallah en kısa zamanda sen de olacaksın ama olmazsa olmaz şart dukan kurallarına uymak

selam, facebook grubunun linki ne, ben de bakmak isterim oncesi sonrasi fotograflarina

canım özelden mail adresini atarsan yollayabilirim yoksa gruba davetle katılabiliyorsun ve sanırım nesli yada sevgi davet edebiliyorlar

canım özelden mail adresini atarsan yollayabilirim yoksa gruba davetle katılabiliyorsun ve sanırım nesli yada sevgi davet edebiliyorlar

Selam, ozel mesaj kutun dolu. O yuzden gonderemedim, daha sonra tekrar denerim.

Aslinda en cok seyi merak ediyorum, benim karnimdaki fazlaliklar duruyor, popo ile bacaktan veriyorum, annemde oyle diyor. o yuzden resimleri bi incelemek istedim, kim nereden vermis.

sildim canım gönder :)
benim göbiş gitti baya bi

pogacayi yaptim, bugunku kepek hakkimi doldurdugum halde, bir isirik aldim, kucklerden bir tanesinden. pek guzel olmus. yarin afiyetle yicem.

canım ataktaysan salça kullanma bence.sınırlı izinlileri seyirden itibaren kullanıyoruz yanılmıyorsam.2 gün sabret olma mı

teşekkür ederim sorumu yanıtladığın için diyette zorlanmıyormusun ben neden böyle oldum ben bugün bozdum inş yarın karalılıkla başlıyacağım kızımın pastasından yiyince resmen kendime geldim hasta olmuştum halsizlik mutsuzluk ve sokağa çıkıp haykırmak istedim ben diyetteyim bana acıyın diye sokağa çıkıp bağıramadım ama komşuma gittim bana üzüldü komşumda kilolu yapma böyle yemeni azalt spor yap verirsin dedi ama inş devam edicam enazından bi müddet denicam kilo vermeğe başlıyınca zaten bağımlılık yapıcağına inanıyorum sabır 5_6 gün bayağı içim dolmuş anlatınca rahatladım ohhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…