Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ov.. bi süre daha bekleyeceğiz bu halde o zaman :) Çok teşekkür ederim devam devam yılmak yok :)))
al işte en taze örneklerden biri benim.. nasıl da kusursuz atak günleri yaptım ama işte eski performans nerdee heheyy be!!
kızlarstop meyveli yoğurtstop yemeğestop izin varmıstop acele cevapstop
(sen bimdeki meyveli yoğurtları sormuştun sanırım )
yokstop tarçına devamstop
ben de ilk çözüm olarak light ayran alıyom ilk marketten..

Son düzenleme:
Günaydın canlarım...

İnsan ne televizyona bakabiliyor nede gazete açabiliyor, Rabbim o acılı ailelerimize sabırlar versin...
İçimiz yana yana elimizden bişey gelmeden hergün biraz daha umutlarımızı yitiriyoruz....
Allah ülkemizin sonunu hayır etsin...

Dün protein günümdü akşama kayınvalidemde balık yaptık ama ben birazda salata yidim
Bakalım yarın sevgili baskül bize ne gösterecek...

Hepimiz için güzel bir gün olsun canlarım...

Günaydın günaydın

Kahvaltıda lor peynirli yumurtam ve sütlü neskafemle 3. atak gününe başladım. Uyduruk poğaçalarım da pişti, dün kesilip 2 faza ayrılan muhallebim de Allah'tan donmuş, misafir geleceği zamana sakladım yulaf kepeği iznimi. Onlar oturup mama yerken ben melül melül bakmayacağım, kendi mamalarımı yiyeceğim.

En mutlu olduğum şey de: Sabah yemeden tartıldım, 67 gösterdi tartı!!! 69.8 ile başlamıştım 17 Eylül'de ve reglim gecikti birkaç gün. Umarım vücut deli gibi su da tutuyordur da hastalanıp o suyu attıktan sonra tartı başında sevinçten bayılırım.

günaydınn...

dun aksam balık yemıstım yanında roka ve taze soğanla. sebze gunum olmasına ragmen sebzeyıde cok tuketmedım acıkcası. ama ben bugun 90,4 cıktım ıyımı. e yarın bıldırım de var. yarına 89,9 olmalıyım...

kader arkadaşımmmm
balıkta yanlız gitmiyo kiiiii

Günaydın bayanlar;
Aranıza hoşgeldim:)
Bugün 10. günüm.5 atak yaptıktan sonra 5+5'e geçtim.Başlarken 67,5 tim.Düne kadar 65,2ydim ama bu sabah tartıldığımda tekrar 66,1i gördüm.Sebzeden mi oldu bilmiyorum ama başarılı olamayacağım sanırım Kaçamak yapmıyorum,3-4 litre su içiyorum en az. Her gün 1 saat düzenli yürüyorum ama nafile.Nerede yanlış yapıyorum anlamadımmm(

arkadaslar ara verip tekrar basladım sormak istediğim 2. atak günüm ve hiç kilo kaybım yok

acaba aksamları yediğim için mi kilo kaybetmedim, sizler kaç gün sonra kilo kaybettiniz cevaplarsanız sevinirim

Benimde 10. gün ama tartı banamısın demiyor,atakta 2 kilo vermiştim zar zor o da, sebzeye gecınce 600 gr aldım,her şeyi doğru yapıyorum halbuki. Akşamları yemenle alakası olduğunu sanmıyorum canım çünkü günün her saati ve istediğiniz kadar ibaresi kitapta özellikle belirtilmiş.Bizim vücutlar direnç mi gösteriyor ne ama sen ataktasın,yarından itibaren başlar kilo vermen benim öyle olmuştu.Kaç kilo ile başladın?

Günaydın herkesciklere

dereotlu poğaçam, beyaz peynirim ve domatesimle kahvaltı yapıyorum şu an oğlum da sevdi poğaçayı

hala regl olmadım bugün 7. gün , geçen haftaya göre + 300

Günaydın!

Bugün daha iyi gibiyim :44: Her şey güzel olsun yaaaa

Dukan görse üzülürdü :)) İyiymiş bu :))

kızlarstop meyveli yoğurtstop yemeğestop izin varmıstop acele cevapstop
Meydey meydey.. Light olcek o yiyeceğin meyveli yoğurt. Günde en fazla 2 minik kutu

Aferin sana :) Çok iyi başlamışsın Tabiki hem vücut da su tutuyordur. Sakın bayılmaaa

Olursun canım inşallah olursun :129: Hem biz biliyoruz kii, sen gördün o kiloyu Stres yapma. Bugün booll su ve yeşil çay iç

Merhaba hoşgeldin :)) Moralini neden bozuyorsun.. Çok güzel gidiyor maşallah Kaçamak yapmıyormuşsun, suyunu da içiyormuşsun, yürüyormuşsun da.. Daha ne olsun Mutlaka olacak merak etme. Sebzedendir muhtemelen. Hem insanın bi günü bi güne uymaz ki.. Bi şekilde su tutuyoruz işte. Aynen devam et, mükafatını alacaksın :128:

Son düzenleme:
Merhaba hoşgeldin :)) Moralini neden bozuyorsun.. Çok güzel gidiyor maşallah Kaçamak yapmıyormuşsun, suyunu da içiyormuşsun, yürüyormuşsun da.. Daha ne olsun Mutlaka olacak merak etme. Sebzedendir muhtemelen. Hem insanın bi günü bi güne uymaz ki.. Bi şekilde su tutuyoruz işte. Aynen devam et, mükafatını alacaksın :128:[/QUOTE]

Canım benim inşallah, veremeyince direk kaçamak yapasım geliyor benim

Sabah 3 incecik hindi salam,lıght peynırım,1 yumurta yedim.az öncede bir kutu süt.
5+5 yapıyordum bugun son sebze gunum aslında ama ben safproteın yapıcam durusu engellmek ıcın
Hariha kilo vermişsin canım şu an hedefim senin kilona ulaşmak:)

Yookkkk! Kaçamak yook! Bunlar seni ters etkilemesin. aksine hırslanman lazım bugün de sebzeni ye bence. Yoksa sonra protein günlerinde sebze yemek isticeksin falan.. Bi de istersen 1+1 yap. Onu yapmak daha kolay ve sonuçta verilen kilo aynı oluyor ikisinde de. Çabuk bıkmazsın diyetten. Sen bilirsin tabi. Onda da zorlanmıyorsan 5+5 olarak devam et.
Teşekkür ederim. Bana harika kilo vermişsin demişsin amaa, benim nerdeyse 6 ay olacak diyete başlayalı. Ancak verdim yani. Hala da uğraşıyorum.. Yani neymiişş..? Sabırr sabırr ya sabıırr!!

günaydın kızlar
yeni gelenler hoş gelmiş. inşaallah başarılı olur ve kiloları verirler.
bayramda 2 hafta tatil yaptım ama benim patron cuma söylediği için hiiç bir planım yoktu, evde boylu boyunca yattım durdum
boya filan yaptık fırsat bu fırsat
doya doya grip oldum.
işe başlamak için can atıncaya kadar sıkıntıdan ptladım.
neysem geçen hafta mıydı neydi iş başı yaptım işte, bu hfta rahat, derledik toparladık.
dukan yapmıyorum artık ama burayı da bırakmak istemiyorum,
sevdim ben sizi
neyse yüzsüzlük bende kalsın.
sizler nasılsınız?

Aynen canım sabır,sabır diye dolanıyorum işyerinde:)
Yalnız şöyle bir şey farkettim okuduklarım kadarıyla ( yeni bir sekme açtım topici en baştan okuyorum bir yandan) daha fazla protein tüketenler daha hızlı kilo vermiş.
İlk seyir günümün akşamı bol bol balık ve yanında salata yedim.2. kilom ertesi günü gitmişti aldım kesin derken.Az yiyince mi acaba direniyor vücut.

Öğlene kıymalı yumurtamı yemeyi düşünüyorum,işyerinde yumurtanın koku sorununa çare bulamadım ama:)))

Zaman zaman atak yapıyor musun canım 3-4 gün?

Günaydın kızlarrrr,nasılsınız bakalım bu sabah ???
Ben yine 72.8 ile uyandım,sebepsiz yere geçen haftadan bugüne +500'üm yaaa ve göbişim de şişti ama neyse durmk yok yola devam

olursun canım yaaa,ben de pazartesi öğlen akşam balık yedim,dün akşam da balık yedim ama artıdayım işte.oluyor bazen.bozma moralini.sonuçta o rakamı gördün,o artık senin rahat ol hişşş

canım yaaa maşallah sana da ne güzel verdin kilocukları hadi bakalım inşallah en kısa zamanda kalan yarısını da verirsin

canım dukan bana 5 gün atak demişti,ben 7 gün yaptım.3.5 kilo verdim.ama sen beni baz almamalısın çünkü hepimizin hikayesi farklı ve sonuçlar ona göre çıkıyor.örnek veriyorum daha önce hiç diyet yapmamış yada doğum yapmamış bir insanın vücudu daha çabuk adapte olabilir.sen kendi testini çözüp ona göre yap bence

hoşgeldin canım ama sen neden bıraktın diyeti

yanlış birşey yok, gayet normal durumdasın. ataktan sonra sp ile seyire geçmişsindir diye düşünüyorum. 5+5 yaptığına göre sp desin hala. durumun normal. p günlerine geçince daha hızlı kilo kaybedersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…