senin duyman şart yahu.. seferihisardaymış çiftlikhiç duymamıştım bı markayı,bulursam deneyeceğim.yaa lor değil de ben mandıralarda light peynir buluyorum.kilosu 7.90 tl ve tadına bayılıyorum müthiş lezzetli geliyor bana
kızlar dukanla ilgili değil ama fikrinizi almak istedim, tefal actifry alacağım malum indirimdeymiş, kimi arkadaşlarım kullanışlı diyor kimisi beğenmiyor, kararsız kaldım , kullanan arkadaşlar memnun mu acaba....
benim seyir evremde 2. günüm bugün :) dün p+s yaptım bugün sadece protein günüm. ama mesela canım cok tatlı cekti, kan şekerim düşer gibi oldu bir de evdeki herkes şerbetli tatlıları çikolataları götürüyordu bende iki tane kuru kaysının içine ceviz koyarak yedim.Diyetime zarar verir mi ki ya :S ?
Actifry cidden iyi değil miymiş?? Kendisi benim gelecekteki çeyiz hayallerimden biriydi canım çektikçe sağlıklı patlıcan kızartması yapacaktım.
Bugünü de şükür misafire rağmen çok iyi kapatıyorum, evde pizzasından çikolatalı pastasına kadar ne ararsan var. Onlar mıçmıç pasta yerken ben uslu uslu yulaflı poğaçalarımı yedim, güzel de olmuştu. :) Boğazımdan yasak birşey geçmedi şükür. Şimdi de tatlandırıcısız ama bol tarçınlı muhallebimle günü kapatacağım.
20-25 dk kondisyon bisikletimi ihmal etmiyorum ama asıl hedefim o dukan egzersizlerine ve pilatese başlayabilmek. Kısa sürede gözle görülür sonuç istiyorum, pilates gibi birşey olmadan hayal herhalde.
Yarın ilk bildirimimi yapacağım, onun da heyecanı var! Umarım hepimiz bol bol kaybetmişizdir, margarinler gitmiştir!Bu margarin kaybetme olayını da çok sevdim, ilk kim söylediyse güzel düşünmüş, irkiliyorum resmen içimin yağla dolu olduğunu düşündükçe. Motive edici bir düşünce oldu yani.
Kondisyon bisikleti kullanan birini buldum sonundaActifry cidden iyi değil miymiş?? Kendisi benim gelecekteki çeyiz hayallerimden biriydi canım çektikçe sağlıklı patlıcan kızartması yapacaktım.
Bugünü de şükür misafire rağmen çok iyi kapatıyorum, evde pizzasından çikolatalı pastasına kadar ne ararsan var. Onlar mıçmıç pasta yerken ben uslu uslu yulaflı poğaçalarımı yedim, güzel de olmuştu. :) Boğazımdan yasak birşey geçmedi şükür. Şimdi de tatlandırıcısız ama bol tarçınlı muhallebimle günü kapatacağım.
20-25 dk kondisyon bisikletimi ihmal etmiyorum ama asıl hedefim o dukan egzersizlerine ve pilatese başlayabilmek. Kısa sürede gözle görülür sonuç istiyorum, pilates gibi birşey olmadan hayal herhalde.
Yarın ilk bildirimimi yapacağım, onun da heyecanı var! Umarım hepimiz bol bol kaybetmişizdir, margarinler gitmiştir!Bu margarin kaybetme olayını da çok sevdim, ilk kim söylediyse güzel düşünmüş, irkiliyorum resmen içimin yağla dolu olduğunu düşündükçe. Motive edici bir düşünce oldu yani.
şimdiye kadar verdiğin kiloları düşün ve moral ver kendine size bişeysorucam atak döneminden sonra kilo verme devam ediyormu nasıl seyrediyor kilo alım verim benim şuan çok iyi gidiyor sonrasından endişeliyim ilk başlangıç kilom94.7şimdi ise 92.2 ve bugün 3cü günüm
kırmızı elbiseli resmimi mi istiyorsun yoksa elbisenin kendisini mii,ama ben onu hala giyiyorum kiii
ben geçen gün marketten baltalı diye bi markanın keçi lorunu aldım.. normalde yörsan'ın böreklik lorunu kullanmaya çalışıyorum.. bu keçi loru ne muhteşem bi şeymiş... fırsat bulursanız tadın derim ben.. protein 100 gramda %25-26 yağ %1.8 civarıydı yamulmuyorsam.. ee fiyatı da niteliği bazında pahalıydı biraz. ben 300 gr lık pakete 5.75 verdim carrefourda.. 5.60 migros fiyatı sanırım... daha ucuzuna denkk gelirseniz, (siz almasanız bile) bana haber edin e mi!! :)
selam arkadaşlar,
hani diyorsunuz ya "şiştim, regl olucam, olunca şişliğim iner vb" resmen gıpta ediyorum. ben 35 yaşında menapoza girdim ve 5 yıldır regl olamıyorum. o bahsettiğiniz şişkinlik her zaman var ve metabolizmanın durması da üstüne tuz, biber oluyor
Kondisyon bisikleti kullanan birini buldum sonunda
Canım ben 28 gündür ( hesabımda tam) günde 20 - 25 dk yani 100 km yapacak şekilde kullanıyorum kondisyon bisikletini.
Kalori hesabını bilmiyorum ne kadar yaktırıyor ama güzel terletiyor ve bacaklarımda bayağı yanma hissediyorum ben yaparken. 32 - 33 km hızla sürmeye çalışıyorum birde
Faydasını gördün mü dersen evet derim, basen bacak bölgesinde toparlanma var. Göbeğede biraz etkisi var gibi. Ölçü almadım ama farkediliyor.
Eğer düzenli yaparsan gelişmeleri paylaş lütfen.
selam kızlar ben bugün meyveli yoğut aradım masumundan fakat bulamadım siz nerden aldınız hııı bide şunu söyliyeyim eşimle ve çocuklarla çıktım dışarı eşime sordum fark varmı diye evet biraz fark etmiş dedi çok sevindim kızımda aynışeyi söyledi o anki mutluluk dünyanın en lezzetliyemeğini yerkenbile o mutluluğu vermiyor
ya ben de 3 aydır regl olamadım. menapoza girmiş olmaktan korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?