- 23 Şubat 2012
- 1.761
- 678
- 448
slmss millet..hawalar cok fena,,bende üşüttüm sanırım bogazım dunden bu yana cok fenaa..kış geldi ya malesef daha yazı anlayamadan :2:
tşk ederim kızlarr saolun güsel sözleriniz içinnn...inş öle olur,,yeniden sewebilirim birilerini suan pek umudum olmasadaaa..
ben artk böle kitap okumadan karsıdakını enayı yerine koymaya calısan insanlara cvp werme gereği duymuorum kızlar.kimsenin kötülüğünü istediğimiz yok,,bişi diosak sanırım bildiğimiz war ama hala ısrarla olmaz mı kıtapsız,,olmaz mıı....eee yap o zmn,,ne halin warsa gör diesim gelior artk hakkaten üzgünümmm
ben herzmn dediğimi tekrarlıorum we gec artk diorum.çünkü güçlendirmedede kilo weriosun.
agzına saglık sekerimmm
Canım ben neşelen diye öyle dedim, sen de iyice dertlere büründün amaa... Senin dertlerini boşvermeyiz de biz, sen boşver canımİyi etmişsin. Ağzına sağlııkkk!! Allah gönlüne göre versin inşallah..
5'te mi çıkyon beeVay vayyyy!! Aman maşallah! Darısı başımıza İyi akşamlaarr..
.
2. yarıya da geç canım, daha zevkli valla, süper ötesi :)
O insan müsvettesinden de kurtulmuşsun şükret. İleride daha kötü olabilirdi, nereden dönsen kardır canım.İçinde bişeyle de gitmez öyle hemen, uyuyorlardır şimdi. Ayağını yerden kesen biri çıkar karşına uyanırlar.
İyi akşamlar canım.
Bişeycik olmaz love01 e, şimdi çıkıyor madem, salına salına çıksın, keyfine baksın :))))
tşk ederim kızlarr saolun güsel sözleriniz içinnn...inş öle olur,,yeniden sewebilirim birilerini suan pek umudum olmasadaaa..
Arkadaşım kusura bakma da saçmalamışsın resmen.
20 kg fazlalığa 10 gün atak dönemi kuralı gibi birşey nerden çıktı allah aşkına?
Bi zahmet kitabı okuyuver.
seyirde olduğunu ben de biliyorum arkadaşım. ama ben bu forumun kitap okutma canavarıyım. kitabı okumadan, "menü yazın, bir günde neler yiyorsunuz, öğlen ne yediniz, akşam ne yediniz, şu serbest mi, bu yasak mı" gibi sorularla diyet yapmaya çalışan birini bulunca, hemen başının etini yemeye başlıyorum kitabı oku diye. sana da öyle söylemek yerine, dikkatini çekmek için böyle bir şaşırtmaca yaptım işte...
ben artk böle kitap okumadan karsıdakını enayı yerine koymaya calısan insanlara cvp werme gereği duymuorum kızlar.kimsenin kötülüğünü istediğimiz yok,,bişi diosak sanırım bildiğimiz war ama hala ısrarla olmaz mı kıtapsız,,olmaz mıı....eee yap o zmn,,ne halin warsa gör diesim gelior artk hakkaten üzgünümmm
Kızlar günaydın nasılsınız,
Dün iş yoğunluğumdan dolayı pek aranızda olamadım ama bugün telafi edeceğim.Ben bir geçmişi okuyup geleyim
Bu arada size birşey danışmak istiyorum,bu sabah da 73.4 falan çıktım yani her sabaha daha bir + ile uyanıyorum.
Acaba her ne kadar ben kendimi kandırmaya devam etsem de vücudu kandıramıyor muyum,aslında ben 1 aydan fazladır güçlendirmeciyim de boşuna mı kendimi ödüllendirmiyorum.Sanırım 1.5 aydır falan aynı kilolarda takılı kaldım.Gitmiyor mu artık 69 göremeyecek miyim ben,69.9 olsaydı bari
Şimdi diyorum ki önümüzdeki hafta yumruk,beyaz gün falan yapayım baktım hiç bir şey değişmiyor öbür hafta geçeyim mi güçlendirmeye yoksa bayrama kadar bekleyeyim mi.Bekle derseniz beklerim,ben sıkılmadım da hani daha fazla kilo veremeyeceksem boşuna güçlendirme sürecimi de uzatmış oluyorum şu an ondan şeetttimmmmm
sizi seviyorum kuzularrrr
ben herzmn dediğimi tekrarlıorum we gec artk diorum.çünkü güçlendirmedede kilo weriosun.
Canım 1 günde 1 kilo vermek çok güzel, normal
açıkçası ben de bu diyete başlarken diğer diyetler gibi önce bir denerim demiştim,çok da ümitli falan değildim.
testte dukan bana hedef 17 kilo öngörmüştü.yok artık dedim.hayatım boyunca hep 10 kilo vermek istemiştim ama hiç bir yöntemle bunu başaramamıştım.değil 17 kilo vermek,10 kilo bile veremem zannetmiştim.şu an toplam 20 kilo verdim.bunu hayal bile edemezdim doğrusu.
şöyle söyleyeyim dukan müneccim gibi bişey,adam ne derse o.bana da 5 gün atak dedi,7 gün yaptım ama skoru değiştirmedi
yani 3 gün dediyse 3 gün yap,bilemedin 4.haa sıkılmam diyorsan 5 de yap,sen bilirsin.
ataktaki en güzel şey sana çok hızla kilo kaybettiriyor olması.ben 5 gün gibi kısa bir sürece 3.5 kilo vermiştim.her sabah tartıya çıktığımda şoka giriyordum resmen,yok artık diyordum
işte bu süreç,insanı diyete sıkı sıkıya bağlıyor ve devam etme arzunu arttırıyor.
mesela bana 17 kilo dedi,onu verdikten sonra hırs yaptım 20 kilo olsun istedim.zorladım,devam ettim seyire 20 kilo verdim gerçekten de.ama şimdi de 69 olmak için zorluyorum,yok mesela olmuyoradam herkesin hikayesine göre olabilecek en mantıklı haritayı çiziyor bence.ben mesela onu kandırdım 17 yerine 20 kilo verdim,3 kilo kardayım diyorum ama belki bu şekilde yapmasaydım o 3 kiloyu güçlendirmede de verebilirdim.bu arada burda hiç birimizin yaptığı size kızmak ,bağırmak değil aslında umarım bunun farkındasınız.burda ne diyorsak hep sizin iyiliğiniz için.yoksa bize ne ister meyve ye,ister tatlı ye,ister kilo al,ister kilo ver.ama biz cidden üzülüyoruz siz yanlış yaptıkça.istiyoruz ki sizler de bir an evvel bizim yaşadığımız güzellikleri yaşayabilin.
mesela bazı arkadaşlar geliyor,sözüm sana değil kesinlikle ama kitabı almamış durmadan bize soruyor.yaaa arkadaş Allahın salağı bizler miydik,biz niye alıp hatmettik bu kitapları ? inan benim 2 tane kitabım var,biri ofisimde biri evimde hala takıldığım bişey olunca açıp açıp bakıyorum ve ömrümün sonuna kadar da başucu kitabım olacak.yani yıllarca diyetisyenlere,zayıflama haplarına ona buna tomarla para harcıyor insanlar ama üç kuruşluk kitabı almıyorlar.böyle olunca da bana çok samimiyetsiz geliyorlar.yada başlayalı 2 gün olmuş ayy ben kaçamak yaptım,şunu da yedim bunu da yedim diyorlar.insanın içinden inan bana ne halin varsa gör demek geliyor.bana mı yapıyorsun,kendine yapıyorsun.daha 2 günde dayanamadım diyorsa bu diyet zaten o kişiye uygun değildir.herşeyin bir bedeli var.yıllarca yiyip yiyip şiştiysek ve bu uzuun yıllar aldıysa bu kiloları vermek de 1 ay sürmeyecek elbette bu da uzun bir süreç.
çok uzun yazdım ama umarım yardımcı olabilmişimdir bi nebze de olsa
agzına saglık sekerimmm