Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba.. Hem daha önce hiç diyet yapmamışsın, hem sadece 5 kilo fazlan var, hemen verirsin bence sen.. Kitabı hemen almana da sevindim. Bu diyet inadını kırar inşallah kilolarının, ama 5 kilo için böyle bi diyete başlaman gerekmeyebilirdi belki.. Ömrünüze en fazla 2 kere tekrarlayın bu diyeti diyor Dukan.. Sonraki şanlarını yok etme :) Neyse.. Kitabı oku da, öyle karar ver bence.. Kolay gelsin şimdiden..[/QUOTE]

Teşekkür ederim inşallah çok uğraştırmaz. Kitabı henüz sonuna kadar okuyamadım ama istediğim kiloya indikten sonra haftada bir SP yi yaşam tarzı edinerek geri almam diye düşünüyorum.Aceba yanlış mı düşünüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Okuduklarım bir siteden alıntıydı ben dukan kitabı olmadanda yapılıyor sanıyordum.Oyüzden bilmemem doğaldı zaten kitap alıp okuyacağım dedim.Ama bazı arkadaşlar topa tutmuş resmen beni çok şaşırdım kendileri doğuştan biliyorlar herşeyi galiba
Teşekkür ederim yönlendirdiğin için en azından agrasif davranmadan topiğe yeni gelen birine nasıl davranmasını gerektiğini biliyorsun teşekkürler
Israrı olmamın nedeni bugün başlıyacaktım çarşı bana bayağı uzak mesafede bulunduğum yerde dukan kitabı yok büyük magaza marketlerde oluyor.Bende acaba sorarak olurmu diye düşündüm ilk defa bu diyeti yapacağım için kitabı okumanın şart olduğunu bilmiyordum.Ve bu topikte yeni gelenlere böyle topa tutulup yadırganıcağını bilseydim sormazdım.Güzellikle cevap veren var birde beni çocuk sanıp tersleyenler olmuş çok ilginç onlar doğuştan yetenekli sanırımBen almıyacağımı söylemedim.Bunları duyacağıma koşarak gidip alsaydım keşke
Evet arkadaşım diyetin hayırlı olsun ben yeniyim dukan kitabı alınacağını bilmiyordum bişeyler sordum ama sorduğuma pişman oldum bazı arkadaşlar ahkam kesmiş.Kimse ilk önce herşeyi bilmiyor sonradan öğreniyor.Bilmemek suç değil.Ben öyle olurmu diye sordum olmayınca olmuyordur kitap alıcam dedim.Hala lastik gibi uzatanlar var
Sen çözmüşsün olayı arkadaş böyle devam et ama burada etme git kendine başka bir topik aç BAHAR27 DİYETİ DENEYİMLERİM diye oradan devam et
Senmisin bu topiğin başbabakanı hımmSen ananın karnında öğrendin galiba bilmiyorsak sormak suçmu sen ilk başta tam anlamıyla biliyormuydun bu diyetin neolduğunu bu ne patavatsızlık önyargı böyle??Bu kadar topa tutulmanıın bir anlamı yok adam gibi geldim sordum kitap almıyacağımda demedim yazılarımı tam oku öyle yorum yap olurmu yada en iyisi bişey yazma Sen bana başka topik aç demeyede hakkın yok ayrıca

Sinirlenecek birşey yok siz bu diyete başlıyacağınıza karar verdiğiniz zaman sizde hiçbirşey bilmiyordunuz.Ben kitap almadan oluyormu diye sordum.Kitap almıcam vs diye bişey demedim.Bu kadar abartıya önyargıya gerek yoktu.Özellikle 2 arkadaş resmen hakaret eder gibi yazmışlar.Biraz hareketlere çıkan kelimlere dikkat edilsin öncelikle

bahar ben seni bir yerlerde gördüm bebiş için uğraşıyorsun değilmi sende?
üzme kendini yanlış anlaşılmıştır motivasyonun düşmesin gg dan sipariş et kitabını yada bulunduğun yerde varsa hemen alırsın ben ilçede oturuyorum o yüzden bulamadım burada netten aldım

slm kızlar bende bu dukan diyeti ile 10 kilo verdim ortalama 5 gundi bi kilo veriyodum ben, iyi bi diyet ama diyeti bıraktıktan sonra dikkat etmezsen hemenn kilolar geri gelioo

Evet canım doğru görmüşsün bende pko var ve pkodan dolayı kilo aldım.Diyetisyene gitmiştim 9 10 kg kadar vermiştim.Sonra kilom durdu.Şimdi diyetisyene gitmeden dukan diyetine karar verdim.Bugün D@R ye sordum kitaba 20 tl dediler.Başka biyer daha var ordada yoksa ilk sorduğum yerden bugün alıcam kitabı okuyup başlıyacağım inşallah.Sağol canım düşündüğün için.Sanada kolay gelsin inşallah istediğin kiloya inersin

gg da kargo dahil 17 sanırım

arkadaşım, aslında kimsenin seni topa tuttuğu falan yok. yazı, içinde mimik, ses tonu gibi unsurları barındırmadığı için, bazen sert bir etki yaratır karşı tarafta. ama emin ol kimse sana karşı önyargılı ya da düşman değil.
üşenmedimi yazdığın mesajlara baktım ilk mesajından itibaren. ilk mesajında sağlık sorunlarından söz etmişsin. diyeti yapmak istediğini söylemişsin. ben cevap vermişim. üstüne basa basa kitabı oku demişim. sonraki mesajlarında da diyetin detaylarını öğrenmek amaçlı soruların var. ben de, cevap veren diğer arkadaşlar da kitabı oku demişiz tekrar tekrar. bu arada sen de aynı tarz sorulara devam etmişsin. şimdi kitabı alacağım zaten diyorsun ama sorduğun sorulara bakınca nedense böyle bir izlenim edinemiyorum. üstelik de hem pko hastasısın, hem kolasterolün var... benim ya da bir başkasının lafına güvenip nasıl sağlığını riske atarsın? hadi sen bunu göze aldın diyelim, başka birinin senin bu tavrına alet olmasını nasıl beklersin. lütfen alınganlık gösterip kimseye kırılma, ters şeyler de söyleme. sana en sert cevabı veren arkadaş bile ağır birşey söylememiş zaten.

Evet canım, ben buranın eskilerindenim ama epey oldu gelmeyeli, sen de gelmişsin. Sen de çok sıcakkanlısın canım :)

Bravo canım, çok azimlisin. Tam dukancan olmuşsun sen, balık çok işe yarıyor.:104:

sen ne kadar süre yaptin ne kadar verdin güclendirmede hic aldinmi biraz bu bilgilerinle aydinlat bizi sekerrr

insallah delycimmmm ben zaten oturttum bence ya artik eskisi gibi birseylerde yapmiyorum ekmek pogaca okadar tavuk veya balik standartladim sikilmiyorumda bunlari yemekten dogrusu.....light zero colaymis suymus buymus i ih hic kullanmiyorum (tabii bilirsiniz ramazanda ben bu haklarimi kullandim dukana uyamadim hic) onun cezasi bir ay rötarla güclendirmeye gececegim galiba

Birkere lafınızı bilinde konuşun.Nekadar önyargılısınız böyle yaaa.Yardımsever olmak, iyilik etmek insan gibi kırmadan söylemek bumudur böylemi oluyor arkadaşlık vsTopiğe yeni gelenlere çok güzel davrananlar var aman nazar olmasınBenim kimseyi enayi yerine koyduğum yok.Bilmediğim için sordum, cevabını aldım kitap almaya karar verdim.Laf nerelerden nerelere getirildi yuhh diyorum başkada bir şey demiyorum.Ben burdakilerin tecrübesine dayanarak sordum.İlk okul çocuğu gibi muamale yapanlar var bende üzgünüm hakkatennn

Benim yazdıklarım bunlar:
Okudum yazdıklarını okudum okudum.. Okudukça sinirlendim.. Kusura bakma ama; tam ters bi cevap verecektim.. Neyse ki doğru yolu bulmuşsun..
Kendin için yapacağın böyle bişey için bir kitap almaya değmez mi? Kitabı okuyunca sorduğun sorulara sen de şaşıracaksın..

Bizim burda kimseyi dışlama istememe falan gibi bi lüksümüz yok, bi hakkımız yok, zaten "biz" kimiz yani..? Forumun da topicin de kurucusu falan değiliz.. Burda bi başkan yok, sen gel sen git diyecek.. "Biz" hep baraber "biz"iz işte.. Herkesler istediği gibi gelebilir, bizimle biz olabilir. Ama en önemlisi, bu işi ciddiye alanlarız "biz". Bu kadar ciddiye alıp, üzerinde düşünerek uğraşarak didinerek bişeyler yapmaya çalışırken, takdir edersin ki bizim böylesine ciddiye aldığımız bi konuda birilerinin çıkıp, "amaan ne olacak, ben okumucam, sorarım , cevabımı alırım.. " gibi hiç bir emek vermeyen ve ciddiyetsiz tavırları ters kaçıyor. Sen kitabı okursan, "hoşgeldin" deriz canıgönülden..

Ben sadece neden sinirlenildiğini ya da sana karşı çıkıldığını belirtmek için yazdım bunları ve kitabı alacağın için de "doğru yolu bulmuşsun" dedim. Kesinlikle kırmak için değil tam tersi yapıcı olmak için yazdım. Başkalarından duyduklarınla bu diyeti yapsan ve yarın öbür gün bi hastalık bişey çıksa sende Allah korusun, sorumlu hissederiz. Ben öyle hissederim kendi adıma. Bunun gibi şeylerden dolayı kitabı almaya karar vermen doğru olmuş. Bunu anlatmaya çalıştım. Ama "kitabı alsan iyi olur" denildikçe sen "almasam olmaz mı" diye bi kaç kere ısrarla sorduğun için öyle şeyler söylendi. "10 gün atak yapıcam falan dedin".. Yoksa istemezsen alma, kendi kötülüğüne.. Sürekli sana burda cevap verecek birilerini bulamazsın.. yanlış bi şeyler yaparsın, hasta olursun, bişi olur, kilo veremezsin "e kimse bana bunu söylemedi ben yanlış biliyomuşum, neden söylemediniz "dersin.. sonuçta suç bize kalır ve olan da sana olur. Hepsi senin iyiliğin için. Zaten alacakmışsın da. Ben de demiştim hatta alırsan da oh, hoşgeldin, deriz. Biz de ilk geldiğimizde hiç bir şey bilmiyorduk, kitabı aldık, ordan öğrendik her şeyi. Kimseden değil. Sonra aklımıza takılanları sorduk. Hala da soruyoruz.. Herkes senin geçtiğin yollardan geçti yani. Kendi adıma kimseyi terslemem, kimsenin kırılmasına da dayanamam..

Son düzenleme:

G
Selam benim basladigim iki hafta oluyor 5 gun atakta 3 kilo verdim, geri kalan bir kiloyu vermem 10 gun surdu. Galiba baslangic icin yavas biraz kilo verisim, ama dun regl oldum, ondan sonra gider diye umud ediyorum.

Dondurmayi iki top yedim zaten. Bir porsiyon dort top, yarim porsiyon secenegide var aam, ben onden aldim, kakaolusu ve sadelisi. cileklisi varmis aslinda ondan canim cektiydi. ondan o gun yokmus. O kadar canim istemis olmaliki, cikolatali yerine israrla cilekli istemisim, garson guldu tekrar belirtti, cilekli kalmadi diye.

Benim de ilk atakta bas donmeleri, kafa bulanmalari olmustu, sebzeli evreye gectigimden beri daha iyiyim. Ama hala bir miktar saskinlik mevcut, dikkatim azaldi diyete basladigimdan beri.

Yazan kelimelerden bahsediyorum ben arkadaşım cümlelerden.Bende kimseye düşman değilim düşman olunacak birşey yok.Evet sordum doğru yanımda o anda kitap olmadığı için diyet hakkında bazı şeyleri merak ediyordum ve sordum.Kitabı almanın daha doğru olduğunu düşündüm ve almaya karar verdim.Çok büyütüldü benim sormam bende bunu anlıyorumBen ters şeyler söylemem söylemedim.Bana terslikle cevap yazanlara bende terslikle cevap verdim.Olay bu.Hııı düzgün cümle kurup kırıcı olmayan eleştiriye açığım.Ama kırıcı olan ters laflarada karşıyım teşekkürler...

hoş geldin
inşallah soruların yanıtlanmıştır

amaan boşver biten bitmiştir, hayırlısı olsun
ve tebrikler
inşallah canım ya, Allah bizlere güzel uzun ömürler versin hepbirlikte görürüz bakarsın
her kışın bir baharı illaki var
gerçi kış kapıda az önce dışarı çıktım resmen popom dondu ama bir kahvee yetti tabii
üstüme dökmeyi bile dert etmedim
eh bir elde şemsiye bir kolda çanta giriş kartı ve kahve bardağı
amaaan dert ettiğim şeye bakmadım bile:)
kestin attın canım şükür
tabii henüz yara taze acıyor ağrıyordur
ama geçecek tabii
hem kangren ölümcüldür ölümden döndün sen

yevmiyeni yerim onu da olağanüstü giderlere kaydeder 700 hesaplardan düşerim bensıkıntı yok

dukancancım hoş geldin öncelikle, bugün haftanın son günü
hepimiz birbirimize karşı anlayışlı olalım lütfen
yazarken maksadı aşıyor olduğum çok olmuştur bu nedenle yanıtlamak istedim
burada olma nedenimiz öğrenmenin ötesinde, bizler zamanla paylaşarak birbirimize destek de oluyoruz
yani aslında bazen birbirimizi düşünürken, doğruyu anlatmaya çalışırken yaralayabiliyoruz
öpüşelim barışalım zira dostluk için buradayız

kızlar bu arada başlarda her bir sayfayı okuma niyetiyle açtım sayfayı ama sonra baktım o_oooOOOO yazmışız da yazmışız
anlayacağınız bir iki baştan bi iki sondan yaptım
yaşlanıyorum galiba
ya da aldığım yağlar beni ağırlaştırıyor
herkese hayırlı Cumalar

Arkadaşım ben senin mesajında bir kırıcılık bulmadım.Biliyorum iyiliğime tabiki sağol.Ben bazı cümlelere çok sinirlendim.Mesela bir tanesi başka kapıya der gibi başka topik aç.Diğeri ben enayi yerine koymuşum sorarak,Diğeride sen ne saçmalıyorsun gibisinden direk hitamda bulunmuş.Yapılan yanlışsa onuda eleştirirken kırıcı olmadan olmalı diye düşündüm.Ben 10 gün atak yapacağım demedim.20 kg fazla olan biri için ciddi obezite durumunda atak suresi 10 gün oluyormuş dedim.Hıı yanlış bilgidir orasını bilemem.Okuduğum şekilde yazdım.Ama bende kitap almaya karar vermiştim zaten.O anda sormak istedim sordum.Kitap almıyacağım anlamına gelmezki.Teşekkür ederim inceliğin için bende kırmayı sevmem ve haksızlığa gelemem.Yoksa kitap için değil bu tartışmam

Çenesi kopmayasıca Dukaniçeler siziiiiiii,amma çok yazmışsınız dünden beri bir türlü bugüne gelemedim oku oku helak oldum

evet yaa artık son kozlarımı da oynayıp geçeyim bari yaaa kış geliyor bi mercimek çorbası içeyim,bir patates püresi yiyeim dimi hele heleee offf kaşarlı domatesli tost yiyeceğim en büyük hayalim buuu
marttan beri 3 zero muu,hehehehe ben günde içiyorum kız o kadar

canım geçmiş olsun yaaa,geç oldu kusura bakma ama anca okuyabildim işte
yaaa ne buluşması ama ben yokum,sen bana ihanet etmezsin,offf azcık daha bekleyin yaw kudurdunuz mu,1 ay daha beklesenize hem daha çok kilo vermiş olursunuz he olma mı len
ne sürprizi,ne düğünü noluyo yaaa daha geçen hafta bişey yoktu,beni mi kekledin

kız Allah sizi napmasın,ben yarın çalışıyorum.yapmayın etmeyin yaaa lütfen beee anaaaaaa bir söz dinleyin ama yaaaaa,hem ben bunu daha yeni okudum yoksa izin alırdım bariii.gümbür gümbür yağmur yağsın da evlerinizden çıkamayın emii

1 haftada toplam 24,6 kilo veren 21 Dukancan'ı kutlarım Medesa ve benim +400'ümüzü de mazur görün artık Veremeyenler de alanlar da haftaya eksi olsun inşallaahh..

Eki Görüntüle 514442

ellerine sağlık kuzum benim
ayyy arkadaşlar kusuruma bakmayın valla ya +200 çıktım ama biliyorsunuz ben yanlış bişey yaptığımdan yada size ihanet ettiğimden değil,su mu tuttum noldumsa yada belki de toplamda 80 paketten fazla margarini vücudumdan attığım için pek margarin kalmadı anlaşılan

aferim kız valla 1.76 unutmamışsın
ve bişey söyleyeyim mi hayatımın en doğru kararı o kan emiciyi hayatımdan çıkartmak oldu bence.şimdi dışardan bakınca ayyy diyorum yaa ne salakmışım,onun gibi bir tip beni riyasında bile göremezdi,hayal bile edemezdi.ne salakmışım ki 2 kere şans verdim ona,ahh kafam yaaa bu yaşta bile akıllanmıyor demekki insan.neyse geç de olsa doğru yolu bulup,ondan ayrıldığım için çok ama çoook mutluyum.adam daha kendi çocuk,ufacık bişeyde gidip anasına anlatıyor,zırıl zırıl ağlıyor.düşündüm de bu adam mı benim çocuğuma baba olacak ! ömür boyu bekar kalırım daha iyi ,çok şükür rabbime

ayyy sevgi ne diyosun yaaaa.bu nasıl bir cesaret,bu adamlar kendilerini ne sanıyorlar
canım en doğru kararı vermişsin,hiiiç üzülme giden 2 senene de.ben de biten ilişkimde giden 5 seneme acımıştım ama sonra düşündüm giden sadece 5 sene ama önümde daha belki 30-40 sene hayat var.neden bu geri kalan hayatımı dilediğim gibi yaşamayayım ki,hakettiğim gibi diye düşündüm.sen de boşver giden 2 senen olsun,ya bütün hayatın zehir olsaydı bu adamla.
kız hem sen çook güzelsin.üstelik bak yeni bir işin de oldu,üstelik anladığım kadarıyla daha mutlusun burda.inşallah yeni bir aşk da olacak.2013 senin için çoooook güzel olacak,içime doğdu

geçer inş yaw :26:

o poğaçayı bende biraz önce yaptım nefis olduuu!!!!!!

teşekkürler medesacımmm

afiyet olsun canım

Güçlendirme uzuyor dememdeki durum şu yani :
şimdi ben yaklaşık 1.5 aydır bu kiloda çakılıp kaldım ya.diyorum ki güçlendirmeye geçmiş olsam 200 gün _45 gün olacaktı.
şu an güçlendirmemin çeyreği bitmiş olacaktı.neyse artık yaaa şu son kozlarımı da oynayayım sonra da geçeyim artık yoksa bekleyeyim mi kız seni,anca beraber kanca beraber fosil fosil takılırız buralarda

canım senin daha önce yazdıklarını ve kolestrol sorununu hatırlıyorum.en doğrusunu yapmışsın,doğru yoldasın
sevdim seni ben,azimli ve istekli görünüyorsun.burdan ayrılmazsan inan bana önce senin çabanla sonra da bizlerin desteğiyle çok kısa bir zamanda bütün kilolarından kurtulursun.önemli olan bu işi ciddiye alman ki sen de onu yapacaksın ben sana inandım.
nedense bana pressevgilisinin ilk başladığı günleri hatırlattın.o da istekli ve kararlı bir çekirgeydi
inşallaah bebişine de kavuşursun tez vakitte
ayrıca yazdıklarımdan kendine çıkartacağın kısmı aldıysan ne mutlu bana.
istersen motive olman adına sana resim yollayabilirim,bana özelden mail adresini atarsan hemen gönderirim

eşin seni sevdiği için şaka yapıyordur takılıyordur bence,sen sakın üzülme e mi
benim de ayrıldığım 5 senelik sevgilim kurban bayramı yaklaştığında;kurbanda seni kesecez derdi ve bunu ortamda da söylerdi ama ben kızmazdım,sevdiğinden takılıyordu biliyorum.biz onunla hala telefonda konuşup,aynı şehirde olursak görüşüyoruz.yakın zamanda da görüştük ve verdiğim kiloya inanamıyor.ben onunla birlikteyken yıllarca bu yaza 10 kilo vericem derdim ,o da he he derdi,inanmazdı artık bana.haklıydı da.çünkü hiç bir girişimim başarılı olmamıştı.şimdi gözlerine inanamıyor

Yanıtladılar evet Ama bazısının yazdığı cevabı saymıyorum oda ayrı konu.Çünkü içinde kırıcı aşağılar gibi yazılan cümleleri bende kaye almıyorum.Herşey karşılıklı canımBu arada sıcaklığından ötürü teşekkür ederimBende kitabı alıcam bugün yarın,okumaya başladıkça anlarım tamamını İleride diyeti tamamen anlayınca, fikir sormak isteyen yeni gelen arkadaşlarada cevap vermeye her zaman hazırım kırıcı olmadan tabikiBu arada sanada hayırlı Cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…